izuniabielas 10.08.07, 12:20 Za czasów studenckich mieszkałam z dziewczyną, która miała na imie Magda i nazwisko Magda również. Jej rodzice myśle, ze nie mysleli nadając jej takie imię! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Magda Magda!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.07, 18:17 Na serio myślisz, że byli do tego stopnia mało spostrzegawczy, iż nie zauważyli, że nadają jej imię jednobrzmiące z nazwiskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka75 Re: Magda Magda!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.08.07, 01:21 Zdecydowanie bardziej mo się podoba Marek Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
izuniabielas Re: Magda Magda!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.07, 09:39 Nie powiedziałam, ze byli mało spostrzegawczy! Myślę ze wiesz o co mi chodziło! Uważam, ze nie było to mądre i rozsądne. To moja opinia!! I mam prawo ją tu wyrazić, podkreslam iz nie uraziłam tym nikogo. Rodzice tej dziewczyny nie mysleli o konsekwencjach swojej decyzji. Ośmieszyli siebie. A Magda, o ile wiem, nie jest do dzisiaj zachwycona tym wyborem. Do not be so sensitive! Odpowiedz Link Zgłoś
izuniabielas Re: Magda Magda!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.07, 12:42 Gaudencjo, jestes nazbyt ironiczna! Uwazam , ze moj post nie był obrazliwy. A twoj komentarz do niego niczego nie wniósł. Nie traktój mnie powierzchownie! Odpowiedz Link Zgłoś