lotka76 10.08.07, 12:35 Kochane adminki, przepraszam ze znowu pisze nie na temat, ale spotkalam sie na tym forum z taka zyczliwoscia ze trudno mi jest nie zagladac i nie dzielic sie rdoscia. Jak zauwazyla Malwinka, moze stworzymy sobie forum wychowawcze z linkiem do IMION , Malwinko, moglabys sie tym zajac? Co o tym sadzicie dziewczyny? jeszcze raz przepraszam kochane adminki! Lotka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mal_art Re: Znow nie na temat: podforum 10.08.07, 12:56 Ale ja nie mam zielonego pojęcia, jak się coś takiego robi!!!! Tak sobie rzuciłam w nadziei, że ktoś wie... Ponadto mam dwójkę dość absorbujących dzieciaków plus trzecie w drodze, co też bywa utrudnieniem (jak dobrze się czuję, to bawię się z potomstwem, a jak kiepściej to siedzę przed komputerem i wzdycham... A żeby nie wzdychać bezproduktywnie, to się udzielam ) Jeśli ktoś by mi wytłumaczył, co konkretnie zrobić, to może dałabym radę... Ale też nie wiem, czy może mieć znaczenie, że mam nie windowsy, tylko linux??? Za to mam zdolnego męża który na pewno mi pomoże, jeśli tylko będzie zapotrzebowanie społeczne. Jeśli ktoś jest chętny to można nas sobie pooglądać na stronce www.flaczynscy.art.pl (ja tam tylko teksty piszę a reszta to moje kochanie) Pozdrawiam i jeśli uznacie podforum za dobry pomysł, to uśmiecham się do naszych szanownych Gospodyń forumowych o podpowiedzi!!! Malwinka Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 Re: Znow nie na temat: podforum 10.08.07, 13:24 dolaczam twoj link do mojego blou, dobrze? Pozdrowienia Malwinko! Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Znow nie na temat: podforum 10.08.07, 13:31 Bardzo proszę! Będę zaszczycona! To ja w najbliższym czasie postaram się wstawić na naszą stronkę link do Was! Jeśli wejdziesz na Wietnam (listy z podróży), to znajdziesz tam wzmiankę o pewnej sympatycznej Francuzce, którą spotkaliśmy w czasie, gdy była w trakcie starań o adopcję małej Wietnameczki (kilkutygodniowej dosłownie). Chyba Francja jest bardziej otwarta na nowych obywateli niż nasza nadwiślańska ojczyzna... Pozdrawiam bardzo bardzo serdecznie! M Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 Pluskotko! 10.08.07, 21:02 Wiem ze zalozylas swoje forum, moglabys nam pomoc? Nie chcialabymm pisac nie na temant na tym forum wszak to forum imiennicze. Co nie znaczy ze nie bede tu baaaardzo czesto zagladac pozdrowienia Lotka Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Lotko! 10.08.07, 21:59 Też mam forum prywatne - nic prostszego - na pierwszej stronie forum (forum.gazeta.pl) jest link "załóż forum prywatne". Proponuję forum zostawić otwarte - przekształcenie w zamknięte lub ukryte jest NIEODWRACALNE! Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Lotko! 11.08.07, 20:29 Jeśli takie forum powstanie, to OCZYWIŚCIE będzie otwarte, bo nie czuję potrzeby wewnętrznej, żeby przed kimkolwiek się zamykać. No i gdyby to forum było zamknięte, sama bym na nie nie trafiła (tak niedawno! Najpierw przez miesiąc podczytywałam, zwłaszcza wątek Dobrusiowo-Marcysiowy, potem odważyłam się z pewną taką nieśmiałością) i innym śmiałym i nieśmiałym też chciałabym dać taką możliwość... Ale nie wiem, czy istnieje faktycznie takie zapotrzebowanie, i czy komus przeszkadza to nasze pisanie "nie na temat"??? Trochę to może nadużywanie łamów forum o imionach, ale z drugiej strony, to wątek Córeczek Lotki od początku był taki... przyjacielsko-rodzinny i z tego, co da się zaobserwować, to losy dziewczynek wciąż budzą tu niemałe zainteresowanie. Jeśli chcecie forum prywatnego - to piszcie!!!! Chętnie Lotko pomogę! Oczywiście w miarę możliwości moich i mojego komputerka. A może wystarczy możliwość wpisywania się do księgi gości Dziewczątek??? Pytanie, czy chciałybyśmy rozmawiać tylko o nich (z okazjonalnymi wtrętami o własnych pociechach), czy w ogóle o różnych sprawach, nie tylko związanych z nimi???? Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 Re: Lotko! 11.08.07, 20:43 Malwinko, ja najczesciej mowie o dziewczynkach bo to oczywiscie brdzo swiezy temat... Jezeli adminki nie maja nic przeciwko mozemy kontunuowac tutaj. A na moim blogu pod kazdym artykulem sa komemenarze, mozemy na nim dyskutowac o wszyskim i o niczym Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 malwinko, dziewczyny 11.08.07, 21:20 Stworzylam na blogu kategorie "tu dyskutujemy" wlasciwie o wszystkim. Takie mini forum , Zapraszam logowanie nie jest obowiazkowe Odpowiedz Link Zgłoś