goralica 22.08.07, 16:30 pisałam już kiedyś, że marzy mi się Tymon dla drugiego syna. mąż najpierw sie zgodził, teraz kręci nosem. on proponuje Dawida (jakoś do mnie mało przemawia),Filipa. ja biore jeszcze pod uwagę Karola. rodze za miesiąc a młody nadal bez imienia starszy syn nazywa sie Igor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluskotka Re: znowu dylemat :-( 22.08.07, 16:33 Dawid, Filiip to już takie popularne. Tymon sto razy lepszy. Może na Tymoteusza sie zgodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowa_panienka Re: znowu dylemat :-( IP: *.nat.tvk.wroc.pl 22.08.07, 16:39 Podobają mi się te wszystkie imiona. Czy np.Igor jest znacznie mniej popularny od wymienionych? - bo jakoś wokół mnie jest aż 3 Igorów, a tylko 1 Filip i 1 Dawid, jak to wygląda w statystykach? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: znowu dylemat :-( 22.08.07, 23:55 Igor jest również dość popularnym imieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: znowu dylemat :-( 22.08.07, 23:53 NO cóż najbardziej podoba mi się zdecydowanie Tymon. Filip jest ładny, ale dość popularny, Karola odbieram neutralnie, a Dawid mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś