Gość: Dee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 09:08 Kurcze no , nie moge , tak mi sie podoba to zestawienie ,ze nie wiem Nazwisko jest bardzo ladne. Imie tez mi sie podoba, a w zestawieniu brzmi po prostu zabójczo ładnie Musialam to napisac , po prostu. Pozdrawiam Dee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majarzeszow Re: Konrad Kornatowski 07.09.07, 09:18 tez sie nad tym zastanawialam. zestaw ladny, ale trudny do wymowienia, nawet dla Polaka. zawsze ktos z rozpędu powie KORNAD zamiast Konrad i KONRATOWSKI. ciekawe, czy mial problemy z literowkami.... maja i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Konrad Kornatowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 09:21 Być może obcokrajowiec pomyli.. Mnie sie nie myli Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Konrad Kornatowski 07.09.07, 09:45 Jestem tego zdania co majarzeszów. Myślę, że to imię i nazwisko w tym zestawieniu mają duży potencjał mylenia się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Konrad Kornatowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 09:50 Być może tak jest, ale mnie sie bardzo podoba. Tak mi dostojnie fajnie brzmi Odpowiedz Link Zgłoś
izuniabielas Re: Konrad Kornatowski 07.09.07, 11:58 ..bo imię Konrad to czyste dostojeństwo i klasa. Ach, syneczku mój Konradku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilija Re: Konrad Kornatowski IP: *.lublin.mm.pl 07.09.07, 13:20 Coś mnie drażni w tym zestawieniu. Lepiej byłoby Kornel Kornatowski Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Konrad Kornatowski 07.09.07, 14:26 Gość portalu: lilija napisał(a): > Coś mnie drażni w tym zestawieniu. Lepiej byłoby Kornel Kornatowski Też tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Konrad Kornatowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 15:00 Z Kornelem takze ladnie,ale mi z tym Konradem tak męsko i dostojnie brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
krimhilda Re: Konrad Kornatowski 07.09.07, 13:27 Bardzo lubie nazwisko Kornatowski. Tak samo jak Kornacki, Kornasiewicz itp Odpowiedz Link Zgłoś
zetina Re: Konrad Kornatowski 07.09.07, 13:43 A mnie się wyjątkowo nie podoba, brzmi drażniąco dla ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilija Re: Konrad Kornatowski IP: *.lublin.mm.pl 08.09.07, 23:28 Może jesteś fanką zespołu Korn ? Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_bez_mleka Re: Konrad Kornatowski 07.09.07, 13:46 Mnie też bardzo podoba się nazwisko, a cały tez ładnie brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
zara11 Re: Konrad Kornatowski 08.09.07, 19:53 och, tez sie przy okazji wadomosci zachwycalam, rewelacyjny zestaw! a przystojny ten konrad chociaz, bo wiadomosci slucham przez radio? Odpowiedz Link Zgłoś