itsola 08.07.03, 20:09 Czesc ! To znowu ja . Wypisalam znowu pare imion ze zbioru w E-Dziecko.Sa to imiona rzadko spotykane w Polsce. Widze ,ze niektore z was sie dobrze bawia.Ale niektore biora to za powaznie,albo poprostu nie rozumieja o co w tym wszystkim chodzi.A wiec postaram sie znowu wytlumaczyc. WY MACIE POPROSTU OBOK IMIENIA NAPISAC CO O NIM MYSLICIE ? A oto lista imion dziewczynek od L-Z : Larysa Laura Lilia Liza Loreta Malwina Manuela Marcelina Marlena Matylda Milena Monika Nina Ofelia Oktawia Otylia Pola Roksana Salome Saskia Sonia Stella Urszula Wirginia Zaklina To jest wyrywkowy wybor bez zadnych ubocznych mysli. Milej zabawy pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemur_ks Re: OCENA -Cd.dziewczynki L-Z 08.07.03, 21:50 > > > Larysa - nie!!! > Laura - j.w. > Lilia - lidka-tak, ale Lilia ? > Liza - raczej nie !!! > Loreta - kojarzy mi się z lornetką > Malwina - herbata owocowa! > Manuela - BB ? > Marcelina - nawet, nawet ! > Marlena - brr ! > Matylda - nie konecznie !!! > Monika - może być ! > Nina - fajne ! > Ofelia- nigdy ! > Oktawia - dziwne > Otylia - klasztor !!! > Pola - podoba mi się > Roksana - nie > Salome - nie > Saskia - dla odwzżnych !!! > Sonia - pies > Stella - serial brazylijski > Urszula- mała Ula tak, dorosła nie !!! > Wirginia - USA - ? > Zaklina - nie,nie, nie !!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: OCENA -Cd.dziewczynki L-Z 09.07.03, 08:47 Ja się bawię bardzo fajnie W ogóle to forum mi sie bardzo podoba Olu! :o) Moje przemyslenia co do imion: > Larysa- ładne > Laura - ładne > Lilia - ładne > Liza - w sumie ok > Loreta - ładne > Malwina - bardzo ładne > Manuela - niezbyt (kojarzy mi sie z Manuelą z Big Brother) > Marcelina - Marcelinka brzmi fajnie > Marlena - nie podoba mi sie > Matylda - niezbyt > Milena - nie lubie tego imienia > Monika - ładne > Nina - ładne > Ofelia - romantyczne > Oktawia - samochodowe > Otylia - brzydkie > Pola - ładne > Roksana - wole Oksana , Roksana - niezbyt > Salome - chyba Salomea ? Nie podoba mi sie > Saskia - kojarzy mi sie z kimś z "sagi" którejś > Sonia - ładne > Stella - nie podoba mi sie > Urszula - brzydkie > Wirginia - nawet ładne > Zaklina - ładne > Olu, a co myslisz o imionach dla chłopców? Pozdrawiam i dziekuje za to milusie forum. Pa Madzia > Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: OCENA -do Madzi 09.07.03, 09:44 Czesc ! Tak wlasnie zauwazylam ,ze sie fajnie bawisz.moze jeszcze dzisiaj wypisze paru chlopcow .A moze ty to zrobisz co ? Przeciez wszyscy moga swoje idee tutaj przedstawiac .MADZIU skad jestes ? Ola Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: OCENA -Cd.dziewczynki L-Z 09.07.03, 11:24 > Larysa - nie > Laura - nie > Lilia - Lidka lub Lilka tak, ale Lilia....hmm.. > Liza - nie > Loreta - NIE! > Malwina- miłe > Manuela- takie sobie > Marcelina - hmmm wolę Marcela > Marlena - nie > Matylda - TAK > Milena - nie > Monika - NIE!!! > Nina - ładne > Ofelia - tak ale tylko w Hamlecie ) > Oktawia - wiem że to imię, ale wogóle nie brzmi jak imię ), i jak to zdrabniać? > Otylia - nie > Pola - ładne > Roksana - nie > Salome - nie > Saskia - nie > Sonia - nie > Stella - nie > Urszula - jedno z piękniejszych imion ( moim zdaniem) > Wirginia - nie > Zaklina - NIE Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: OCENA -Cd.dziewczynki L-Z 09.07.03, 14:29 Larysa - zbyt rosyjskie Laura- pretensjonalne Lilia - jak wyżej Liza - wolę Eliza Loreta - fatalne Malwina - w porządku Manuela - dla mnie koszmarnie pretensjonalne Marcelina - fajne Marlena - nie podoba mi się Matylda - dosyć fajne Milena - jak wyżej Monika - nie przepadam Nina - moze być Ofelia - Hamlet Oktawia - nie pododa mi się Otylia - okropne Pola - fajne Roksana - samo w sobie ładne, ale w Polsce nie pasuje Salome - biblijne Saskia - piękne Sonia - w porządku Stella - nie podoba mi się Urszula - w porządku Wirginia - nie Zaklina - nie Pozdrawiam Cysia Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: OCENA -Cd.dziewczynki L-Z 15.07.03, 15:29 Mieszkam w Niemczech i moje komentarze niestety sa wypaczone przez ten fakt > Larysa - ok, ale tu ostatnio zbyt popularne > Laura - bardzo mi sie podoba, ale tu tez b. popularne > Lilia - raczej nie > Liza - co druga dziewczynka sie tu tak nazywa, NIE > Loreta - kojarzy mi sie z kaplica w Pradze > Malwina - Niewolnica Izaura??? > Manuela - zbyt popularne no i Big Brother.... > Marcelina - nie > Marlena - Marx plus Lenin, NIE > Matylda - raczej nie > Milena - brzmi troche czesko > Monika - ladne > Nina - super! > Ofelia - Hamlet > Oktawia - moja podopiczna tak miala na imie, gdy bylam au-pair i od tego czasu mi sie podoba > Otylia - NIE!! moja nauczycielka maty tak sie nazywala( > Pola - ladne > Roksana - nie, jak juz Oksana > Salome - raczej nie > Saskia - typowo niderlandzkie imie, nie! > Sonia - nie > Stella - pretensjonalne > Urszula - nie > Wirginia - raczej nie > Zaklina - okropnosc!! a juz straszne jest Jacqueline. brrrr Pozdrawiam goraco, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
dylan2002 Re: OCENA -Cd.dziewczynki L-Z 19.07.03, 17:23 itsola napisała: Hej!Chętnie znowu przyłączę się do zabawy: > > Larysa-takie sobie,ew.jako drugie imię > Laura-b.ładne > Lilia-śliczne > Liza-b.ładne > Loreta-nie podoba mi się > Malwina-j.w. > Manuela-kojarzy mi się z BigBrotherem > Marcelina-nieładne > Marlena-okropne > Matylda-b.ładne > Milena-takie sobie > Monika-zwyczajne > Nina-b.ładne > Ofelia-dosyć,dosyć > Oktawia-j.w. > Otylia-kojarzy mi się z otyłością > Pola-b.ładne,tylko są problemy z rejestracją > Roksana-takie sobie > Salome-nie > Saskia -może być jako drugie imię > Sonia-śliczne > Stella-fajne > Urszula-zwykłe > Wirginia-nie > Zaklina-nieładne > Pa!Julka Odpowiedz Link Zgłoś