Gość: Dee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 12:30 Chłopcy: Paweł - 4 Szymon - 4 Kacper - 3 Jakub - 3 Filip - 3 Nikodem - 3 Michał - 3 Igor - 3 Marcin - 2 Maksymilian - 2 Maciej - 2 Mateusz - 2 Adam - 2 Adrian Antoni Aleksander Borys Bartłomiej Cyprian Dorian Dominik Emil Fabian Franciszek Gracjan Julian Jan Krzysztof Krystian Oliwier Olivier Oskar Patryk Piotr Roch Sambor Tomasz Tobiasz Wilhelm Dziewczynki: Wiktoria - 7 Zuzanna -5 Weronika - 5 Amelia -5 Patrycja -4 Maja -4 Oliwia - 4 + Olivia Julia -2 Lena -2 Kinga -2 Paulina - 2 Agata Alicja Barbara Daria Emilia Jessika Laura Marta Marcelina Magdalena Nina Nikola Rozalia Tatiana Urszula Zofia bliźnięta: Sambor i Borys Wiktoria i Zuzanna Drugie imiona: Adam Michał Aleksander Gwalbert Antoni Sławomir Gracjan Jan Dorian Leszek Igor Stanisław Filip Roman Krystian Sławomir Mateusz Marek Michał Mariusz Szymon Jakub Maja Anna Emilia Honorata Marcelina Barbara Nina Helena Wiktoria Lena Wiktoria Angelika Weronika Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: WnŚ Trojmiasto 3-4.11. 05.11.07, 12:45 Tutaj najbardziej cieszą mnie Roch, Sambor i Wilhelm oraz Rozalia. Sambor i Borys, jako zestaw dla bliźniąt, podoba mi się ogromnie! Aleksander Gwalbert - bardzo ładnie Emilia Honorata - ślicznie, ale ja zamieniłabym kolejność i byłoby jeszcze ładniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: WnŚ Trojmiasto 3-4.11. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 13:04 Cieszą mnie : Antoni, Cyprian, Gracjan, Julian, Roch, Tobiasz, Borys , Sambor i Wilhelm. Marcelina, Magdalena, Rozalia i Urszula. Ciekawiej jest wsrod imionek chlopcow niz dziewczynek. Wiktoria bije wszystkich na glowe (nie wiem dlaczego az tak?). No i duzo Amelii jakos (szkoda,bo zrobi sie strasznie popularna jak Julia). Strasznie nie podoba mi sie Jessika, Nikola i Olivia. Co do zestawów to blizniaki Sambor i Borys to swietny wybor, oryginalny, meski, niepowtarzalny. Z zestawow z drugimi imionami podoba mi sie niezmiernie Aleksander Gwalbert, Emilia Honorata, Nina Helena. Adam Michał - pospolicie > Aleksander Gwalbert - swietne! > Antoni Sławomir - podoba mi sie > Gracjan Jan - koncowka jan jan jakos mi nie gra > Dorian Leszek - w sumie ok > Igor Stanisław - fajnie > Filip Roman - nie podoba mi sie > Krystian Sławomir - za twardo > Mateusz Marek - moze byc > Michał Mariusz - tak sobie > Szymon Jakub - tak tradycyjnie ze az uwagi nie zwrocilam > Maja Anna - nie. Do Mai wybralabym dluzsze > Emilia Honorata - fajnie, odwrotnie byloby jeszcze ladniej > Marcelina Barbara - fajnie > Nina Helena - ładnie > Wiktoria Lena - moze byc, ale Wiktoria mi sie tak znudzila,ze... > Wiktoria Angelika - absolutnie nie > Weronika Magdalena - w sumie ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: WnŚ Trojmiasto 3-4.11. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 16:53 Najbardziej podoba mi się Wilhelm. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Trojmiasto 3-4.11. 05.11.07, 20:19 Nie będę oryginalna, najbardziej podobają mi się Sambor i Wilhelm, a z zestawów - Aleksander Gwalbert Odpowiedz Link Zgłoś