Gość: Mihh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.08, 21:15 Hej, zaproponujcie jakieś ładnie brzmiące imiona kończące się na -lia. Jeśli nie: Julia, Amelia, Kornelia, to co??? I chyba również nie Idalia i Rozalia. Czy zostały jeszcze jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Wybredna matka 12.02.08, 21:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12924&w=63008945 Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: Wybredna matka 12.02.08, 21:40 (Emilia Natalia Adalia AmAlia(nie Amelia) Dalia Lilia Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Wybredna matka 12.02.08, 21:44 Moje ulubione "lie" to Wergilia, Witalia i Tarsylia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wybredna matka IP: *.iopan.gda.pl 13.02.08, 11:11 Dalia, Aurelia i Noelia są wg mnie śliczne, dźwięczne i niepotykane. Niosą w sobie melodię. Tylko zawsze ta nieszczęsna reakcja otoczenia, typu: Jak? A co to za imię? Nie można prościej? Odpowiedz Link Zgłoś
blue_ice1 Re: Wybredna matka 13.02.08, 11:13 Oralia? )) Analia?)) na serio zas- moze Amalia wlasnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Wybredna matka 01.03.08, 05:16 Gość portalu: kasia napisał(a): > Dalia, Aurelia i Noelia są wg mnie śliczne, dźwięczne i niepotykane. > Niosą w sobie melodię. Tylko zawsze ta nieszczęsna reakcja > otoczenia, typu: Jak? A co to za imię? Nie można prościej? Nie przypominam sobie, by ktokolwiek komentowal w ten sposob imie znajomej Aurelii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabelia Re: Wybredna matka IP: 91.186.11.* 01.03.08, 16:25 Adalia Agalia Amarylia Bazylia Bonifilia Cecylia Dalia Edylia Elia Galia Kamilia Kastalia Koralia Lelia Magnolia Talia Tarsylia Tulia Witalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Wybredna matka IP: *.iopan.gda.pl 05.03.08, 14:50 Cytat: AMALIA, AMELIA, AMPELIA, ANATOLIA, AURELIA, BONFILIA, CECYLIA,CELIA, DALIA, EMILIA, EULALIA, FIDELIA, HERSYLIA, IDALIA, JULIA, KAMELIA, KORNELIA, LILIA, NATALIA, OFELIA, OTYLIA, ROZALIA, TARSYLIA, TERTULIA, TULIA, WERGILIA, WIGILIA, WIRGILIA, WITALIA. A mnie ujmuje najbardziej Aurelia i Kornelia!!! Odpowiedz Link Zgłoś