Gość: niezdecydowana IP: *.inowroclaw.mm.pl 20.04.08, 18:53 Do porodu już tylko 3 tygodnie, a my nadal nie możemy zdecydować się na imię dla naszej Córci. Wstępnie wytypowaliśmy: Anielka Mia Bianka Liwia czekam na podpowiedzi i z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: coraz mniej czasu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 19:34 Mia albo Liwia, ale wybrałabym Mię Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: coraz mniej czasu... 20.04.08, 19:41 Gdyby Aniela była rzadsza byłabym za Anielą , ale w tym przypadku głosuję za Liwią Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: coraz mniej czasu... 20.04.08, 19:48 Anielka bądź Bianka. Liwia i Mia są dla mnie jak Nicola dla reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
sabiptysia Re: coraz mniej czasu... 20.04.08, 19:51 zdecydowanie glosuje na Bianke! Bardzo podoba mi sie to imie, sama je rozwazalam, gdyby byla coreczka, no ale nie bedzie, no i ja tak mam na drugie! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: coraz mniej czasu... 20.04.08, 20:16 Anielka, która wcale nie jest częsta; ew. Liwia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita Re: coraz mniej czasu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 22:25 zdecydowanie Mia Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: coraz mniej czasu... 21.04.08, 12:47 1Anielka 2Bianka(sąsiedzi mają 4-letnią) 3Liwia(swego czasu uwielbiałam) w żadnym wypadku Mia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezdecydowana ciągle nie wiadomo... IP: *.inowroclaw.mm.pl 21.04.08, 15:11 Widzę że Anielka wygrywa, mnie również to imię zachwyca, natomiast mąż bardziej skłania się ku Biance lub Liwii. Mia odpadła, dziadkowie nie zaakceptowali, więc krąg wyboru się zawęża. Ale dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Niedługo napiszę co w końcu ustaliliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: ciągle nie wiadomo... 22.04.08, 18:36 Wszystkie oprocz Mia podobają mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: coraz mniej czasu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 22:53 w zyciu nie nazwałabym dziecka Aniela,moja prababcia tak miała na imię!to juz lepiej Amelka,a Liwia i Mia to takie piękne i delikatne imiona! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: coraz mniej czasu... 22.04.08, 22:59 Gość portalu: Olga napisał(a): > w zyciu nie nazwałabym dziecka Aniela,moja prababcia tak miała na imię! I o to chodzi Właśnie się nb. dowiedziałam, ze kilkuletnia córka koleżanki z klasy ma na imię Anielka. Odpowiedz Link Zgłoś