Gość: nika3 IP: *.26.184.martel.pl 21.05.08, 23:36 Zastanawiam się nad imieniem dla córeczki. Podoba mi się Blanka. Ciekawa jestem, jakie wrażenie wywołuje to imię? Podoba się, czy nie budzi sympatii. Napiszcie, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veranillo Re: Blanka 21.05.08, 23:46 To numer 1 na liście imion dla mojej przyszłej córeczki, więc nietrudno zgadnąć, że bardzo mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilija Re: Blanka IP: *.lublin.mm.pl 22.05.08, 13:26 To także numer 1 na liście moich imion dla córeczki! (jeżeli kiedyś będę ją miała)Ale martwi mnie rosnaca popularność tego imienia. Lubię raczej niespotykane imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
ositka Re: Blanka 22.05.08, 10:29 Zalezy, gdzie mieszkacie Mi osobiscie nie bardzo to imie sie podoba (oznacza kolor bialy) i wykluczylismy je z listy imion dla potomka, ale jest ono dosyc popularne ostatnio Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Blanka 22.05.08, 12:59 Tak, podoba się. Znajoma Blanka też jest bardzo sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
gandziaxd Re: Blanka 22.05.08, 15:30 Blanka to sliczne imię;p mam co do niego fajne skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
szalonadoti Re: Blanka 23.05.08, 17:34 Mojej siostrzenicy kuzynka tak się nazywa.Imię Blanka od zawsze mnie dziwi nie wiem czemu?Ale te imię nie jest najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efi317 Re: Blanka/Bianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 09:27 Witaj, a moja córcia (5 lat) ma na imię BIANKA. jest miększe od Blanki. wszystkim się szalenie podoba, ma mnóstwo pięknych zdrobnień. Bianka jest urocza i ciepła. cieszę się, ze nie ma zbyt dużo Bianek. nie znamy żadnej poza naszą. Następna będzie Ksenia. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julie1789 Re: hop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 20:02 Blanka strasznie mi się podoba, z Klarą i Alicją tworzą podium moich ulubionych imion żeńskich Za to Bianka nie podoba mi się w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś