Gość: ariella IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.08, 15:25 przypomnial mi sie - reprezentant Turcji bodajze, na imie Volcan. Zajebiscie, nie? Nie wiem, czy po polsku by przeszlo Wulkan, ale strasznie mocne imie, nie? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulina.galli Re: Volcan, mniam... 11.07.08, 21:07 a idz... nie widze nic fajnego - dla mnie raczej imie z cyklu "prymityw", "dąb" albo "dezyderat " Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Volcan, mniam... 11.07.08, 21:08 Doprawdy, jakąś gwarą się posługujesz lub jesteś z subkultury... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Volcan, mniam... 11.07.08, 21:24 Volkan - imię męskie pochodzenia tureckiego, znaczące wulkan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volcan Demirel Re: Volcan, mniam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.08, 01:38 Jako reprezentant brzydszej, choć mądrzejszej części ludzkości oświadczam, że imię b. ciekawe, ale na pewno nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Volcan, mniam... 12.07.08, 07:36 Na drugie proponuje inne tureckie: Tajfun albo Burak Odpowiedz Link Zgłoś
veranillo Re: Volcan, mniam... 12.07.08, 14:33 Ciekawe, mitologiczne. Ale polskiego chłopca nie nazwałabym imieniem Wulkan Odpowiedz Link Zgłoś