a_wrzosek123 18.07.08, 12:09 CO sądzicie o tym imieniu? Podoba Wam się czy nie? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nadia Re: Przemysław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 12:16 Mi się nie podoba wcale! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Przemysław 18.07.08, 12:47 Mam umiarkowanie pozytywne odczucia, z tym że jest to imię błędne; poprawnie powinno brzmieć "Przemysł", i dlatego nie będę namawiać do jego nadawania Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Przemysław 18.07.08, 13:57 dla mnie jest przeciętne - ani na plus, ani na minus tu masz też parę opinii: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12924&w=76633589&a=76633589 Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam przeczytałam własną opinię z tamtego wątku :) 18.07.08, 13:58 zdziwiona jestem, jak szybko mi przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Przemysław 18.07.08, 15:08 mi się bardzo nie podoba. nie znam żadnego fajnego Przemka. a w podstawówce miałam takiego co się nie mył... fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Przemysław 19.07.08, 01:19 Hej, a to Ty przecież przeżywałaś tak bardzo negatywne opinie na forum o Twoim imieniu? Ale jeśli Kali wypowiadać negatywne opinie o cudzym imieniu, to dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
biljana Re: Przemysław 18.07.08, 17:03 Lubię imiona kończące się na -sław, ale do Przemysława jakoś nie mogę się przekonać. Wolę Radosława, Bolesława no i oczywiście Stanisława Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Przemysław 18.07.08, 17:04 Podoba mi się. Ładne w zdrobnieniu i w pełnej formie także. Odpowiedz Link Zgłoś
ik_ecc Re: Przemysław 18.07.08, 19:51 a_wrzosek123 napisała: > CO sądzicie o tym imieniu? Podoba Wam się czy nie? Proszę o opinie. Bardzo lubie, znam samych fajnych. Dokladnie odwrotnie do ktorejs z poprzedniczek - jest to chyba jedyne imie konczace sie na -slaw, ktore lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Przemysław 18.07.08, 22:39 Neutralne. Zdziwiłabym się natomiast gdybym spotkała małego Przemusia, mam wrażenie że to imię musi "odpocząć" po fazie popularności. Kojarzy mi się raczej z moim rówieśnikiem niż z rówieśnikiem moich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Przemysław 19.07.08, 11:56 mal_art napisał: > Neutralne. > Zdziwiłabym się natomiast gdybym spotkała małego Przemusia, mam wrażenie że to > imię musi "odpocząć" po fazie popularności. Kojarzy mi się raczej z moim > rówieśnikiem niż z rówieśnikiem moich dzieci. No wlasnie mi tez kojarzy sie bardziej z moim pokoleniem, ale rozwazamy je dla naszego synka ;] chociaz w chwili obecnej to wszystkie imiona mi zbrzydly i nie potrafie nic dla Niego wybrac Odpowiedz Link Zgłoś