lumja 22.07.08, 09:08 jakos tak poczatek podstawowki, mialam pretensje do rodzicow, że nadali mi takie zwyczajne imię. Studiując kalendarz zachwycilam sie imionami Alpina i Delfina i męczylam rodzicow czemu mnie tak nie nazwali Teraz zreszta te imiona wydaja mi sie okropne. czy pamietacie jak chcialyście mieć na imie jako dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koza_w_rajtuzach Re: gdy bylam mala... 22.07.08, 09:17 Chciałam być Dorotką lub Anitką Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: gdy bylam mala... 22.07.08, 09:22 Koza, a to juz pewne, ze ebdzie druga dziewuszka? Gratuluje! Ja chcialam byc Konstancja Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: gdy bylam mala... 22.07.08, 10:24 > Koza, a to juz pewne, ze ebdzie druga dziewuszka? Jeszcze nie do końca pewne. Ginekolog zaznaczyła, że może się mylić, ale wpatrywała się chyba ze 20 minut w narządy mojego dziecka i nie zauważyła nic co mogłoby o tym świadczyć, że dziecko jest chłopcem ). Za dwa dni będę miała USG trójwymiarowe na porządnym sprzęcie i wtedy to już raczej na 100% będę wiedzieć. Mój mąż chce mi wybić Alinkę z głowy. Mówi, że ma być Agatka. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: gdy bylam mala... 22.07.08, 10:29 Agatka tez ladnie)). No to czekam na potwierdzenie, jakby co to watek o chlopiecym imieniu tez masz Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: gdy bylam mala... 22.07.08, 11:17 A ja zawsze chciałam mieć zwyczajne imię. Chciałam być Moniką, Anią, Agnieszką, byle nie Gabrielą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julie1789 Re: gdy bylam mala... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 13:01 Ja strasznie chciałam być Anetą Bawiłam się w sklep i zawsze byłam panią Anetką. Nie wiem, skąd mi się to wzięło, bo w dzieciństwie żadnej Anety nie znałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: gdy bylam mala... 22.07.08, 13:07 Ja bardzi bardzo bardzo chciałam być Marzeną. To imię wydawało mi się takie silne, kobiece i dorosłe. Potem chciałam być Konstancją albo Eryką. W ostateczności Wiktorią . Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: gdy bylam mala... 22.07.08, 15:29 Jako dziecko bardzon nieletnie chciałam być Karoliną. Trochę starsza chciałam być Emilią, Kornelią lub Klarą. Od późnej podstawówki mam pretensje, że nie jestem Leonią, która wynikałaby z tradycji rodzinnej Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: gdy bylam mala... 22.07.08, 16:06 Chciałam być Wioletką)). Teraz dla mnie to okropne imię Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: gdy bylam mala... 22.07.08, 16:52 chciałam być Agnieszką (ale dobrze ,że rodzice wybrali mi mniej popularne imie ) Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_19 Re: gdy bylam mala... 22.07.08, 20:51 he he ja to początkowo miałam pretensje że nie jestem chłopcem i nie nazywam się Olaf później kazałam na siebie mówić Jagoda, następnie nazywać się drugim imieniem czyli Emilią a na sam koniec byłam chyba Niną ( zresztą jedna z propozycji imion dla mnie ) Odpowiedz Link Zgłoś