kasia_d81 05.08.08, 08:43 Pomóżcie wybrać imię dla chłopczyka. Mi się podobają Filip, Hubert, Szymon. Córeczce zaś podoba się Maciuś (dodam że Gabrysia ma 3 latka). A może macie jeszcze jakieś inne pomysły. Nie chciałabym żeby imię było za bardzo popularne, bo jak wybierałam imię dla córeczki to Gabrysi nie znałam w ogóle, a teraz u co drugiej dziewczynki słyszę to imię. Chciałabym żeby imię pasowało też do nazwiska: Dy...ski. Dzięki za wszystkie pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ali84 Re: braciszek dla Gabrysi?:) 05.08.08, 08:57 Ojej tez mam problem z wyborem imienia dla chłopca, co prawda jeszcze nie znamy płci dzieciatka ale dla dziewczynki wymyslam setki bez problemu a co do chłopca to jakos tak ciężko może Wojciecha nazwisko tez na Do...ki Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_d81 Re: braciszek dla Gabrysi?:) 05.08.08, 09:09 Ja bym ci odradziła Wojciecha. Znam kilku i wszyscy to bardzo trudne charaktery a jako dzieci to swoim rodzicom przysporzyli baaaardzo wielu problemów. Sama mam brata Wojtka. Ale nie chcę się wypowiadać co do ogółu bo wiadomo, że to może ja mam tylko takie szczęście co do tego imienia. Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: braciszek dla Gabrysi?:) 05.08.08, 09:21 Filip moim zdaniem najładniejszy, ale i Filip i Szymon są straszliwie popularni. Hubert jest fajny. A może Błażejek, Eryczek, Jerzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: braciszek dla Gabrysi?:) 05.08.08, 11:04 Z Twoich propozycji odrzuciłabym Szymona, bo jest popularny. Może Nikodem, Kornel, Karol? Jeśli dajesz 2 imiona, to MAciej na drugie ( też jest popularne, poza tym córce może się dość szybko pozmieniać). Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: braciszek dla Gabrysi?:) 05.08.08, 11:53 Z wybranych przez Ciebie Szymon i Filip są bardzo popularne, Maciuś tez nie należy do rzadkich. Najrzadszym imieniem z nich jest Hubert. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: braciszek dla Gabrysi?:) 05.08.08, 12:23 A jakie są typy przyszłego taty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: braciszek dla Gabrysi?:) IP: *.cable.ubr03.bath.blueyonder.co.uk 05.08.08, 13:49 Gabriela i Konrad Odpowiedz Link Zgłoś
anetad25 Re: braciszek dla Gabrysi?:) 05.08.08, 19:41 Z Twoich propozycji podoba mi sie Szymon a od siebie dorzucam: Cyprian (Cypisek) Marcel Leoś Franek Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: braciszek dla Gabrysi?:) 05.08.08, 20:39 Podoba mi się Maciek . Moje propozycje: Bartosz (lub Bartłomiej) Fabian Grzegorz Gustaw Ignacy Julian Krzysztof Leonard Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_d81 Re: braciszek dla Gabrysi?:) 06.08.08, 09:04 Dzięki za wszystkie propozycje. Do gustu najbardziej przypadły mi Bartosz i Marcel. A jeśli chodzi o typy tatusia, to nie ma żadnych bo tatuś wybierał imię dla córeczki a ja dla synka Odpowiedz Link Zgłoś
julianka06 Re: braciszek dla Gabrysi?:) 06.08.08, 11:33 Z wcześniejszych propozycji dziewczyn najbardziej podobają mi się Gustaw i Jerzy. Gucio jest ostatnio u mnie numerem 1, natomiast Jerzyk chyba bardziej pasuje go Gabrysi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada 77 Re: braciszek dla Gabrysi?:) IP: 217.116.104.* 16.08.08, 14:59 Gabrysia i Hubert- super Gabi i Marcel- tez b ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adzia Re: braciszek dla Gabrysi?:) IP: 83.1.120.* 16.08.08, 22:35 Gabrysia i Gracjan Gabrysia i Patryk Odpowiedz Link Zgłoś
kleo881 Re: braciszek dla Gabrysi?:) 16.08.08, 22:59 Wybralabym Macieja - Filip, Hubert i Szymon nie podobaja mi sie wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-ka Re: braciszek dla Gabrysi?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 22:26 ja polecam Wojtusia ) to imie u mnie jest na pierwszym miejscu, a pozniej Jędrek Iganś i Kajtek ) Odpowiedz Link Zgłoś
nextmama Re: braciszek dla Gabrysi?:) 18.08.08, 18:31 Gabrysia i Hubert Gabrysia i Marcel Gabrysia i Tymon Gabi i Jonasz Gabrysia i Jonatan Gabi i Leon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacynka27 Re: braciszek dla Gabrysi?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 18:58 Do Gabrysi pasuje mi najbardziej Michał albo Rafał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluk Re: braciszek dla Gabrysi?:) IP: 78.151.211.* 18.08.08, 20:01 ja widzialalabym Antosia przy Gabrysi albo Olivier jesli rodzice bardziej odwazni Odpowiedz Link Zgłoś