lemur_ks 12.10.03, 21:33 Hej Ciekawa jestem, czy znacie małych Mariuszów. Imię to nie jest obecnie chyba zbyt popularne. Jedyni Mariusze, jakich znam mają po 20-30 lat. pa ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziarek_edziecko Re: Mariusz 13.10.03, 09:58 Ja również znam starszego Mariusza, małych nie. Imię to wg mnie jest takie sobie. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e Re: Mariusz 13.10.03, 11:48 Mariusz- szwagier ma 31 lat, Mariusz- mój eks ma 31 lat również- to sliczne imie- sentyment, ale i tak dawniej tez mi sie podobało Aurelia Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Mariusz 13.10.03, 12:28 Czesc ! To sie zgadza ,ze przed 30 laty bylo duzo Mariuszow. U nas w szkole bylo paru.Mnie osobiscie podoba sie to imie ,a przykladem jest imie mojego szkraba - Mario to chyba polski Mariusz ? Sama niewiem ale tak mi sie kojarzy.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
ida29 Re: Mariusz 13.10.03, 13:03 Hej mój mąż ma na imię Mariusz i pewnie dlatego bardzo je lubię. Wymyślam całą masę zdrobnień. ogólnie jestem na tak DD Odpowiedz Link Zgłoś
haribo Re: Mariusz 01.01.04, 22:52 A mnie się wydaje, że Mario to polski Marian. Bardziej mi pasuje, ale może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
11ulla Re: Mariusz 02.01.04, 21:10 jeżeli sie nie mylę, tylko we Francji jest MARIUS - odpowiednik naszego Mariusza w Nędznikach W.Hugo tez był Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
anma Re: Mariusz 15.10.03, 00:28 Znam, ale tylko z widzenia, jednego małego Mariuszka. Ma 4 lata i przychodzi z mamą na rehabilitację tam gdzie ja chodze z synkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia.com.pl Re: Mariusz 01.01.04, 16:15 Witam! Znam jednego małego Mariuszka ma 2 latka.Jednak w większości znam kilku starszych Mariuszów w wieku 20-30 lat.Jednak wydaje mi się że kiedyś to imię było bardziej popularne ale jeśli ja będę mieć synka dam mu tak na imię bo jest bardzo ładne.Pozdrawiam Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
11ulla Re: Mariusz 01.01.04, 17:04 moj mąż ma na imię Mariusz to śliczne imię ale faktycznie nawet po dłuższym zastanowieniu nie przypominam sobie, żebym spotkała malego Mariuszka...a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Mariusz 01.01.04, 18:25 O rany, dlaczego ja mam przewaznie sprzeczne z ogolem na forum gusta. Hmm mnie sie imie Mariusz nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Mariusz 01.01.04, 21:54 Mie tez nie, nie lubie wszelkich Mariuszow, Dariuszow, Ireneuszow.... Ania Odpowiedz Link Zgłoś
haribo Re: Mariusz 01.01.04, 22:50 A mnie się imię Mariusz podoba, ale małych Mariuszków nie znam. Mam kuzyna o tym imieniu (29 lat), mój ekschłopak (26 l. - byliśmy razem prawie 7 lat), kumpel (25 l.), moja pierwsza miłość (29 l.), jeszcze jeden kumpel (29l.) i kiedyś z jednym M. chodziłam do przedszkola, ale nie przypominam sobie, żebym w podstawówce, w liceum lub na studiach znała jakiegoś Mariusza. Ale pomimo dużego sentymentu do tego imienia, nie nadałabym go mojemu dziecku, chociaż wszystkich Mariuszów bardzo lubiłam czy lubię. To w porządku faceci (przynajmniej Ci, których znam). Odpowiedz Link Zgłoś
marcsi Re: Mariusz 02.01.04, 13:24 Przykro mi, ale dla mnie to imię odpada w przedbiegach. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Mariusz 03.01.04, 09:17 Moj brat ma na imie Mariusz. Jest tak wspanialym i dobrym czlowiekiem, ze tylko z powodu brata, dalabym dziecku na imie Mariusz. Zreszta nie znam zadnego malego Mariuszka, a to imie mialo chyba dwa sezony slawy. Lata 70. i 80. Z tych rocznikow znam mnostwo Mariuszow. Chociaz moj brat byl i w podstawowce i Lo jedynym Mariuszem w klasie. Moj chlopak uczyl sie w technikum, w klasie meskiej i tam bylo trzynastu Mariuszow))), na okolo dwadziescia kilka osob)). To jest znak popularnosci, nie ma co...)) Odpowiedz Link Zgłoś