leoniaonly 07.12.08, 19:03 Simon i Kacper jak myślicie pasują ze sobą? Mój starszy synek ma na imię Simon a młodszy Kacper/ niedawno się urodził/ ale myślę nad zmianą imienia dla Kacpra. Tylko nie wiem na jakie. Kacper jakoś mi nie leży. Co Wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Simon i Kacper 07.12.08, 19:08 Zdecydowanie nie pasują. Dlaczego Simon nie jest Szymonem? Ma to jakieś sensowne uzasadnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
leoniaonly Re: Simon i Kacper 07.12.08, 19:21 olianka napisała: > Zdecydowanie nie pasują. Dlaczego Simon nie jest Szymonem? Ma to jakieś sensown > e > uzasadnienie? Po prostu Simon podobał mi się zawsze i tak dałam na imię ale nie wiem jak dać drugiemu synkowi. Kompletnie nie wiem jakie wybrać. Może macie jakię propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Simon i Kacper 07.12.08, 20:50 Zmieniłabym Simonowi - na Szymona, przede wszystkim. Koniecznie. A jeśli chcesz zmienić Kacprowi, to może: Ksawery Kasjan Aidan Kilian Eryk Ernest Julian Maksym - czy coś z tego jest zbieżne z Twoim gustem? pozdrawiam, g. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funia Re: Simon i Kacper IP: *.tosa.pl 07.12.08, 21:11 Jak Simon to może za ciosem: Sandro lub Oktawian? Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: Simon i Kacper 08.12.08, 11:15 To ja proponuję od razu Briana, Jasona i Kevina. Odpowiedz Link Zgłoś