mamamona 10.11.03, 02:24 wiem już że istnieje taka forma wybranego przez nas imienia dla drugiego dziecka (i Miłosz dla chłopca). co o tym sądzicie, i czy znacie (macie) jakieś miłe Miłki )))???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: MIŁA 10.11.03, 11:40 Imie ladne, ma mile skojarzenia Ja znam jedna Dobromile, ktora nazywana jest Milka. Pozdrowienia Ania Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: MIŁA 11.11.03, 15:18 Czesc ! To imie ma cos w sobie.Ale mnie bardziej podoba sie MILA.Nie wiem czy w Polsce dozwolone ?Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: MIŁA 12.11.03, 10:04 Nie znam zadnej Miłki, ale imię coś w sobie ma . Z imienia (nie osobiscie) znam panią LUBĘ (kuzynka szefa). Miłe imiona. Ja nie dałabym tak na imie córce, lecz coś one w sobie mają te imiona i miło sie kojarzą. PA MADZIA Odpowiedz Link Zgłoś
kajtus6 Re: MIŁA 12.11.03, 15:26 Fajne imie. Tez o nim myslalam. Kolezanka wlasnie co urodzila Mile (przez"l") tez mi sie b. podoba. Pa, K. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: MIŁA 27.11.03, 14:52 mamamona napisała: > wiem już że istnieje taka forma wybranego przez nas imienia dla drugiego > dziecka (i Miłosz dla chłopca). co o tym sądzicie, i czy znacie (macie) > jakieś miłe Miłki )))???? Ja osobiscie nie znam, ale jest imie Miłochna (tak jak Dobrochna i Radochna) i Miłosława. Wiec mozna miec Miłkę z prawdziwego zdarzenia. Imie niezwykle mi sie podoba, wlasnie w wydaniu Miłochna. Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e Re: MIŁA 28.11.03, 12:40 witaj! oto z mego kalendarza: Miła 20 I, 23 VII, 3 XI; Miłosława 2 II pozdrawiam- Aurelia Odpowiedz Link Zgłoś