gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 21.07.06, 18:27 Oliwier Pryciak ...i sąsiadujący ze sobą w Wnś: Nina Stodólna i Filip Obórko Odpowiedz Link Zgłoś
naughty-angel Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 23.07.08, 13:48 Kiedyś miałam sąsiadów Artura i Karola... na nazwisko mieli Król. Poza tym mama mi kiedyś opowiadała, że kiedyś dwóch chłopaczków od mojej babci ze wsi, złapało "stopa"(dumnie brzmi, ale to był dziadek na furmance). No i jechali, rozmawiali, a że to z sąsiedniej wsi, dziadek mówi; a jak wy się nazywacie? -wilk a ty?- pyta dziadek -zając No i dalej szli do domu pieszo, bo dziadek pomyślał, że sobie z niego jaja robią... Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Jessica rulez... 21.07.06, 21:47 Rulez, jeszcze jak rulez, wylosowała nagrodę na jakiejś loterii dla publiczności na szantach w Giżycku. Zwie się otóż: Jessica Chłopocka Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Jessica rulez... 21.07.06, 22:29 Mam wyrzuty sumienia podając prawdziwy zestaw, ale muszę: do liceum rok niżej chodziła OKTAWIA CZEPIEL. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 23.07.06, 00:44 Oliwier Dronżek Odpowiedz Link Zgłoś
majowa-panna Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 24.07.06, 21:09 Wuefista z mojej podstawówki miał syna i córkę - Mieszko i Dobrawa... Biedne dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 24.07.06, 21:18 majowa-panna napisała: > Wuefista z mojej podstawówki miał syna i córkę - Mieszko i Dobrawa... Biedne > dzieci... A czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
majowa-panna Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 24.07.06, 21:34 A bo było to 20 lat temu i dzieci nie były tak tolerancyjne jak teraz, po prostu się z nich śmiano i mówiła o tym cała szkoła... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 24.07.06, 22:51 majowa-panna napisała: > A bo było to 20 lat temu i dzieci nie były tak tolerancyjne jak teraz, po > prostu się z nich śmiano i mówiła o tym cała szkoła... No to przykre Mnie sie imiona podobaja, zwlaszcza Dobrawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ibby2 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 08.08.06, 18:00 Ostatnio napotkane: Gertruda Babtyst pani u której wynajmowałam pokój nad morzem pochodzi z kaszubskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkujejku1 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 10.08.06, 14:28 Beatrycze Grzyb- absolwentka mojego liceum (jakby była Beatą to by nawet pasowało) Odpowiedz Link Zgłoś
margot602 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 14.08.06, 19:28 przy pakowaniu kopert w pewnej firmie napotkałam Honoratę Wrzód, która zamieszkiwała na dodatek w miejscowości Szkaradowo. i polską Michalinę Fajfer :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
asdaa Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 02.09.06, 15:47 Violetta Powroźnik Belinda Truchło Achilles Beza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hg Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.08.09, 16:50 Truchło sobie wymysliłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
asdaa Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 02.09.06, 15:49 aha, jeszcze Maja Pszczoła Odpowiedz Link Zgłoś
gabsu Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 04.09.06, 10:57 afrodyta baran - kolezanka brata ze studiow donald kaczor - pacjent siostry autentyki! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 04.09.06, 23:09 Oliwier Kłak - ostatnie WnŚ Odpowiedz Link Zgłoś
joannakatowice Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 05.09.06, 13:38 A jak sie zdrabnia Tymoteusz??Mam nadzieje,ze nie..Tymłotku) Odpowiedz Link Zgłoś
ankab99 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 05.09.06, 16:35 wiele lat temu byłam na kolonii z dziewczynką Eufrozyną Grochulską - imię na tyle niespotykane że trudno zapomnieć, wszyscy mówili na nią Inka i chyba tak zostało. Po co komu takie dziwaczne imię, którego potem i tak nikt nie używa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikola Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.covernet.pl 07.09.06, 16:50 Virginia Kieliszek Maja Pszczółka Marcin Januszek jakas pani Cipka Jeżyk Zając Odpowiedz Link Zgłoś
basia-bajak Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 07.09.06, 23:17 moj kuzyn nazywa sie Bernard Bernaciak ) mi sie to podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jm Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:20 córka koleżanki z pracy nazywa się Amelia Lilianna Przepiórka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżusta Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: 62.29.253.* 08.09.06, 16:18 Wspaniałe małżeństwo, które pełniło kiedyś fukcje dozorców/gospodarzy domu w moim bloku to: Filomena i Telesfor Kurkus. Naprawdę cudni ludzie Miałam kiedyś koleżankę Jadwigę Ptak, która wyszła za mąż za pana o nazwisku Kogut i... postanowiła mieć dwuczłonowe nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ameleczki Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 09.09.06, 15:40 Mojego barata kolega nazywał sie Leszek Piesio,a sam żartobliwie przedstawiał sie Lesio Piesio Pamietam ze poznałam kiedys Pania Barbarę Piszcz-Brzęk i Znam też Paną o nazwisku Zimnawoda Odpowiedz Link Zgłoś
lana777 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 09.09.06, 16:06 Adrianne Pieczonka - sopran, wspolczesna spiewaczka operowa Cassandra Szklarska - dziennikarka Osobiscie nie dziwia mnie rozne zestawy imion z nazwiskiem, ale dolaczam sie do listy. Odpowiedz Link Zgłoś
rupiowa Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 12.09.06, 18:33 Ramona Kałwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la vey Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 13:13 moja koleżanka z e studiów - Krzysztofa Kochanka (autentycznie!) i kupa śmiechu, kiedy ktoś wyczytuje najpierw nazwisko! kochanka krzysztofa Odpowiedz Link Zgłoś
evelkaa Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 13.09.06, 16:20 Honorata Zwierz - moja wychowawczyni z technikum Wioletta Walas - koleżanka z klasy w technikum (Jakub)Kuba Kubiak - syn kolegi z pracy Urszula Wnęk - klientka Barbara Kuźdub - sąsiadka mojej babci Agnieszka Gwizdal - klientka Adam Żulicki - właścicielagencji reklamowej wiele wiele innych, bo mam taką pracę gdzie się dziennie przewija sporo osób Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 19.09.06, 21:25 Anna Żyłka-Żebracka www.krakow.pl/kalendarium/?MODE=kalim&TYPE=show&IM_ID=3299 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakami Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.cable.satra.pl 25.09.06, 20:06 miałam w klasie Barbarę Filip i Filipa Patryka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 19:08 Gerda Głucha, Nel Głucha i Oskar Głuchy (rodzeństwo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betti Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:08 moj brat mial na studiach staroscine-Bernardeta Czarny Wojtek(nazwisko takie)- porazka na maxa-az profesorowie nie mogli ze smichu wytrzymac ponic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tara13 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: 89.78.57.* 27.09.06, 21:01 Julita Muzolf Gerard Rudolf Odpowiedz Link Zgłoś
mirabellka26 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 28.09.06, 10:53 Liliana Migdał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:35 Mercedes Pokrywka - to jest to Odpowiedz Link Zgłoś