Dodaj do ulubionych

Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkalyscie!

• kroplarosy Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 30.09.06, 10:07
      Moja koleżanka z klasy nazywała się Żurek i chodziła z chłopakiem o nazwisku
      Kiełbasa. Dobrali sie jak w korcu maku. Na szczęście do połączenia tych
      smakowitych dań nigdy nie doszło (w sensie formalno-prawnym - małżeńskim, bo
      fizycznie pewnie tak smile)))
      • mag609 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 04.10.06, 19:35
        Klementyna Smok
        Oliwier Tłuczek
      • a_weasley Skoro już zeszło na nazwiska par 20.10.06, 16:22
        kroplarosy napisała:

> Moja koleżanka z klasy nazywała się Żurek i chodziła z chłopakiem o nazwisku
        > Kiełbasa. Dobrali sie jak w korcu maku. Na szczęście do połączenia tych
        > smakowitych dań nigdy nie doszło (w sensie formalno-prawnym - małżeńskim,

W odróżnieniu od:
        - panny Kani, która poślubiła pana Ptaszka,
        - ob. Kowarskiej, która wyszła za Kowalskiego i w dodatku miała potem podwójne
        nazwisko
        - oraz pewnej Agnieszki, która nie miała nic lepszego do roboty, tylko w latach
        90-tych poślubić p. Osieckiego.
        • gracuuja Re: Skoro już zeszło na nazwiska par 12.11.06, 14:30
          KOWALSKA - kOWALASKA... to jest dopiero coś... smile smile smile

10 punktów dla tej pani!! big_grin
    • gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 07.10.06, 20:59
      Z ostatniego WnŚ - Jan Kamać. No i trudno powiedzieć, czy Jan Kamać, czy Janka
      mać.
    • kfiatek29 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 09.10.06, 21:54
      Flawiusz Chmura, Tula Drabina
    • a_weasley Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 12.10.06, 16:39
      Violetta Skrzypulec. Z życia wzięte, proszę:
      zdrowie.onet.pl/1358852,3536,,,,co_zrobic_aby_miec_upragnione_dziecko,ekspert_ginekolog.html
    • Gość: lana777 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.10.06, 17:09
      Leszek Laszczak - rzecznik Ministerstwa Obrony

Tarek Razek - doktor medycyny
      • joannamichal Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 17.10.06, 14:11
        Ja znam rodzeństwo Teodor Tekiel i Tekla Tekiel.
        A także chłopaka Anatol Łukasz(Imię to Anatol).
        • gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 20.10.06, 01:28
          joannamichal napisała:

> Ja znam rodzeństwo Teodor Tekiel i Tekla Tekiel.

Bardzo mi się podobają te zestawy! Zwłaszcza Tekla Tekiel.
          • Gość: Izzy Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 16:56
            Mścigniew Bęc - boss z pracy wink zdrobniale Mściś big_grin

Zbyniu Kowalski, broń Boże Zbigniew. Zbyniu.
    • Gość: Kaj Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.aster.pl 21.10.06, 01:13
      Serenada Rydlewska
      • Gość: szeszele Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 11:29
        szarota styka-wlazło
        autorka podręcznika od chemii, wydania GWO.
        • andaba Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 05.11.06, 18:54
          We wspomnianych ogłoszeniach były też dzieci ostatnio ochrzczone - między innymi Greta Gacek i Gerard Gacek (podejrzewam, że bliźnięta).
          Pierwsza moja reakcja była - mogli coś zwyczajniejszego - ale po zastanowieniu się uznałam, że to całkiem nieźle brzmi. A wy jak myślicie?
          • zuzia_i_werka Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 05.11.06, 21:03
            Qrcze ten wątek jest tak potężny ,że już nie pamiętam czy się wpisywałamsmile Ode
            mnie z pracy-Denis Pancerz i Apoloniusz Pindelskismile
    • marcelina801 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 05.11.06, 23:58
      hheh moja koleznak nazywa sie teraz Zaneta Kuropatwa niezle cio? hehehheeh
      • scarbonka Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 07.11.06, 11:31
        Na farmacji CMUJ (ewent. na chemii) wyklada pani o nazwisku Kostka-Trąbka.
        Powinna być laryngologiem smile
        • gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 07.11.06, 20:20
          scarbonka napisała:

> Na farmacji CMUJ (ewent. na chemii) wyklada pani o nazwisku Kostka-Trąbka.
          > Powinna być laryngologiem smile

...a na imię mieć Eustachia smile
          • anilia Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 07.11.06, 23:46
            A propos laryngologów - byłam u pani, która się nazywa Świetłana Cymbarewicz-
            Powierża smile.
    • gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 07.11.06, 22:15
      Diana Baran, kandydatka w wyborach samorządowych do Rady Warszawy.
      • luna333 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 07.11.06, 22:20
        może nie dziwne ale zestawienie Tymon Tymański mnie zaskoczył (w TV)
        • Gość: jacek Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 00:04
          Prawdziwe imię Tymańskiego to Ryszard, Tymon to tylko pseudonim.
          • asidoo Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 13.03.07, 20:11
            Ewa Kur niby ok, ale w zdaniu " O Kur Ewka idzie..." nie zabrzmiało dobrze...
      • Gość: Nel Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.pg.com 08.11.06, 11:52
        Maja Pszczółka.

I jest do tego podchorążynią w służbie Marynarki Wojennej.
        • Gość: kredka1 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 10:58
          Nicole Ptak
          Róża Słoń

oraz hit: Mercedes Kukułka smile)

wszystko autentyki
    • Gość: Jowita Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: 217.153.33.* 20.11.06, 16:23
      Szeherezada Rydz - autentyk.
      • amazon500 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 22.11.06, 21:16
        Kolejny autentyk - Zenobiusz Wyrodek big_grin
        • zawsze_m1 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 14.08.10, 02:59
          Zenobiusz Qyrodek - były wicestarosta, sąsiad mojego brata, mój nauczyciel WOS z
          podstawówki! skąd jesteś????
    • michalina7 Roger i Alan Nowak 24.11.06, 15:48
    • Gość: aqu Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 10:21
      Jest tego bardzo dużo: Faustyna Pudło, Eulalia Palacz,Felicja
      Białowąs,Marcelina Filipek, Patryk Ziarno, Pamela Majka, Emanuela Gad, Klaudia
      Podkowa, Olimpia Kaczka to na dzisiaj. I gwoli jasności, wszyscy wymienieni
      powyzej to wspaniali ludziesmile
    • origami_21 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 30.11.06, 13:13
      A teraz kilka moich perełek:
      Bazyli Kot
      Ryszard Król - niby nic ale jak się przestawi to tylko III brakujewink
      Jan Krzan
      Lubomiła Smołkowicz
      Antonina Majsterek
      Melchior Paprota
      Ireneusz Potrzęszcz
      Leopold Pstrzoch
      Sylwester Sromek
      Cecylia Strojna
      Alfred Cielebąk
      Teodora Zając
      Anna Gantz-Pomada
      smile))
      • origami_21 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 30.11.06, 13:14
        a jeszcze coś:
        Bożydar Śmierciak
        Zdzisław Tutaj
        Alfreda Wąsik
        • Gość: Ruhe Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.pools.arcor-ip.net 03.12.06, 15:00
          Ze mna na religie chodzily dwie kolezanki z jednej lawki: jedna nazywala sie
          Proszek a druga Mydlo.
          Na PG fizyke wykladal dr Ferdynand Burak
          A wogole, to stojac w kolejce po przydzial pokoju w akademiku kumpel podal
          nazwisko: Piernikarczyk i po dluzszej chwili oczekiwania uslyszal ze na liscie
          nie figuruje zaden Nikarczyk Pierre
          Do klasy zony chodzil Grzegorz Tchorz (przez "o z kreska") a ja poznalem w 1989
          osobiscie Igora Strawinskiego.
    • gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 03.12.06, 17:53
      Magda Leja (zakładając, że Magda to rzeczywiście pełna forma imienia):
      pl.wikipedia.org/wiki/Magda_Leja
    • xdz Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 03.12.06, 18:44
      Enrike Zając - kilkuletnie dziecko.
    • iza_792 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 05.12.06, 12:40
      Najdziwniejsze zestawienie z którym spotkałam się w moim życiu to:
      Fabian Ciastek i Heniu Pynda.Pozdrawiam
      • Gość: Uniowska Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.jjs.pl 13.12.06, 17:58

Zofia Bździkot
        Lucyna Ruchała
        Alan Giełzak
    • Gość: rimajka Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.tczew.net.pl 13.12.06, 20:46
      Hej!
      Sandra Kokot - siostrzenica mojego męża (o zgrozo!!)
      Kasandra Śledź - moja uczennica
      Diego Kowal - j/w

He he!
      Pozdrawiam, Aśka
    • kkosiek Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 15.12.06, 10:46
      a ja miałam koleżankę Pamelę Fiutek.......
    • tami46 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 15.12.06, 16:01
      Wilhelmina Grych-kiedyś koleżanka z pracy,Aniela Obirek-też koleżanka z
      pracy,żanna Bąk -koleżanka z ogólniaka
      • dlania Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 19.12.06, 14:46
        Ralf Golonka - dzisiaj sie zorientowałam, że mam takiego na zajęciachwink
        Sympatyczny.
    • ash3 Bonifacy Bąk 20.12.06, 21:13
      dostrzezone w telewizyjnych wiadomosciach (czyjś adwokat, ok. 60 lat).
    • gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 21.12.06, 00:08
      Lubomira Niema
      Roksana Sroka
      Linda Katarzyńska
      • philo77 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 21.12.06, 22:25

Gromosław Pociupany - dla mnie bomba
        Notburgia Rożniata
        Tomasz Tomaszek
        • dlania do moderatorek: 28.12.06, 17:52
          MOże po zakonczeniu konkursu na najładniejsze imiona zrobiłybyście plebiscyt na
          najdziwniejsze czy "najbardziej bombowe" połaczenie imie i nazwisko?
          • gaudencja Re: do moderatorek: 08.01.07, 13:28
            Byłoby to chyba niewykonalne technicznie...
    • Gość: mona Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: 81.219.150.* 28.12.06, 21:40
      estela kakareko - kolezanka ze szkoly sredniej

• gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 01.01.07, 16:36
      Małgorzata Agata Rzeźniczek-Sałata
      Źródło: tiny.pl/wx9n
      • zetina Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 04.01.07, 01:47
        Pani z agencji HR

Marta Klata Śmiech

Znajomi mieli zamiar nadać córce imię INKA do nazwiska KAWA, na szczęście w porę oprzytomnielismile
        • olianka Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 04.01.07, 17:11
          Jessica Myśliwy
    • mantrobus Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 05.01.07, 09:56
      Franciszek Pipka (ksiadz)

Bonawentura Montana
    • mantrobus Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 05.01.07, 21:27
      Zapomnialam dodac, ze swojego czasu pracowalam na jednym oddziale z doktorami o
      nazwiskach: Myszka, Kokoszka i Bizon (dzisiaj Prof. Bizon sw. pamieci).
      Prawdziwy zwierzyniec. Przy okazji, jesli przypadkiem dotra do tego forum, to
      pozdrawiam dr Myszke i Kokoszke serdecznie-swietni koledzy! wink
    • Gość: asiulka Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:25
      Jessica Wielocha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.