kroplarosy Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 30.09.06, 10:07 Moja koleżanka z klasy nazywała się Żurek i chodziła z chłopakiem o nazwisku Kiełbasa. Dobrali sie jak w korcu maku. Na szczęście do połączenia tych smakowitych dań nigdy nie doszło (w sensie formalno-prawnym - małżeńskim, bo fizycznie pewnie tak ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag609 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 04.10.06, 19:35 Klementyna Smok Oliwier Tłuczek Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Skoro już zeszło na nazwiska par 20.10.06, 16:22 kroplarosy napisała: > Moja koleżanka z klasy nazywała się Żurek i chodziła z chłopakiem o nazwisku > Kiełbasa. Dobrali sie jak w korcu maku. Na szczęście do połączenia tych > smakowitych dań nigdy nie doszło (w sensie formalno-prawnym - małżeńskim, W odróżnieniu od: - panny Kani, która poślubiła pana Ptaszka, - ob. Kowarskiej, która wyszła za Kowalskiego i w dodatku miała potem podwójne nazwisko - oraz pewnej Agnieszki, która nie miała nic lepszego do roboty, tylko w latach 90-tych poślubić p. Osieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
gracuuja Re: Skoro już zeszło na nazwiska par 12.11.06, 14:30 KOWALSKA - kOWALASKA... to jest dopiero coś... 10 punktów dla tej pani!! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 07.10.06, 20:59 Z ostatniego WnŚ - Jan Kamać. No i trudno powiedzieć, czy Jan Kamać, czy Janka mać. Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatek29 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 09.10.06, 21:54 Flawiusz Chmura, Tula Drabina Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 12.10.06, 16:39 Violetta Skrzypulec. Z życia wzięte, proszę: zdrowie.onet.pl/1358852,3536,,,,co_zrobic_aby_miec_upragnione_dziecko,ekspert_ginekolog.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lana777 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.10.06, 17:09 Leszek Laszczak - rzecznik Ministerstwa Obrony Tarek Razek - doktor medycyny Odpowiedz Link Zgłoś
joannamichal Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 17.10.06, 14:11 Ja znam rodzeństwo Teodor Tekiel i Tekla Tekiel. A także chłopaka Anatol Łukasz(Imię to Anatol). Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 20.10.06, 01:28 joannamichal napisała: > Ja znam rodzeństwo Teodor Tekiel i Tekla Tekiel. Bardzo mi się podobają te zestawy! Zwłaszcza Tekla Tekiel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izzy Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 16:56 Mścigniew Bęc - boss z pracy zdrobniale Mściś Zbyniu Kowalski, broń Boże Zbigniew. Zbyniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaj Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.aster.pl 21.10.06, 01:13 Serenada Rydlewska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeszele Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 11:29 szarota styka-wlazło autorka podręcznika od chemii, wydania GWO. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 05.11.06, 18:54 We wspomnianych ogłoszeniach były też dzieci ostatnio ochrzczone - między innymi Greta Gacek i Gerard Gacek (podejrzewam, że bliźnięta). Pierwsza moja reakcja była - mogli coś zwyczajniejszego - ale po zastanowieniu się uznałam, że to całkiem nieźle brzmi. A wy jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 05.11.06, 21:03 Qrcze ten wątek jest tak potężny ,że już nie pamiętam czy się wpisywałam Ode mnie z pracy-Denis Pancerz i Apoloniusz Pindelski Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina801 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 05.11.06, 23:58 hheh moja koleznak nazywa sie teraz Zaneta Kuropatwa niezle cio? hehehheeh Odpowiedz Link Zgłoś
scarbonka Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 07.11.06, 11:31 Na farmacji CMUJ (ewent. na chemii) wyklada pani o nazwisku Kostka-Trąbka. Powinna być laryngologiem Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 07.11.06, 20:20 scarbonka napisała: > Na farmacji CMUJ (ewent. na chemii) wyklada pani o nazwisku Kostka-Trąbka. > Powinna być laryngologiem ...a na imię mieć Eustachia Odpowiedz Link Zgłoś
anilia Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 07.11.06, 23:46 A propos laryngologów - byłam u pani, która się nazywa Świetłana Cymbarewicz- Powierża . Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 07.11.06, 22:15 Diana Baran, kandydatka w wyborach samorządowych do Rady Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 07.11.06, 22:20 może nie dziwne ale zestawienie Tymon Tymański mnie zaskoczył (w TV) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 00:04 Prawdziwe imię Tymańskiego to Ryszard, Tymon to tylko pseudonim. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 13.03.07, 20:11 Ewa Kur niby ok, ale w zdaniu " O Kur Ewka idzie..." nie zabrzmiało dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nel Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.pg.com 08.11.06, 11:52 Maja Pszczółka. I jest do tego podchorążynią w służbie Marynarki Wojennej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredka1 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 10:58 Nicole Ptak Róża Słoń oraz hit: Mercedes Kukułka ) wszystko autentyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jowita Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: 217.153.33.* 20.11.06, 16:23 Szeherezada Rydz - autentyk. Odpowiedz Link Zgłoś
amazon500 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 22.11.06, 21:16 Kolejny autentyk - Zenobiusz Wyrodek Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_m1 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 14.08.10, 02:59 Zenobiusz Qyrodek - były wicestarosta, sąsiad mojego brata, mój nauczyciel WOS z podstawówki! skąd jesteś???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqu Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 10:21 Jest tego bardzo dużo: Faustyna Pudło, Eulalia Palacz,Felicja Białowąs,Marcelina Filipek, Patryk Ziarno, Pamela Majka, Emanuela Gad, Klaudia Podkowa, Olimpia Kaczka to na dzisiaj. I gwoli jasności, wszyscy wymienieni powyzej to wspaniali ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
origami_21 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 30.11.06, 13:13 A teraz kilka moich perełek: Bazyli Kot Ryszard Król - niby nic ale jak się przestawi to tylko III brakuje Jan Krzan Lubomiła Smołkowicz Antonina Majsterek Melchior Paprota Ireneusz Potrzęszcz Leopold Pstrzoch Sylwester Sromek Cecylia Strojna Alfred Cielebąk Teodora Zając Anna Gantz-Pomada )) Odpowiedz Link Zgłoś
origami_21 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 30.11.06, 13:14 a jeszcze coś: Bożydar Śmierciak Zdzisław Tutaj Alfreda Wąsik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruhe Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.pools.arcor-ip.net 03.12.06, 15:00 Ze mna na religie chodzily dwie kolezanki z jednej lawki: jedna nazywala sie Proszek a druga Mydlo. Na PG fizyke wykladal dr Ferdynand Burak A wogole, to stojac w kolejce po przydzial pokoju w akademiku kumpel podal nazwisko: Piernikarczyk i po dluzszej chwili oczekiwania uslyszal ze na liscie nie figuruje zaden Nikarczyk Pierre Do klasy zony chodzil Grzegorz Tchorz (przez "o z kreska") a ja poznalem w 1989 osobiscie Igora Strawinskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 03.12.06, 17:53 Magda Leja (zakładając, że Magda to rzeczywiście pełna forma imienia): pl.wikipedia.org/wiki/Magda_Leja Odpowiedz Link Zgłoś
xdz Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 03.12.06, 18:44 Enrike Zając - kilkuletnie dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
iza_792 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 05.12.06, 12:40 Najdziwniejsze zestawienie z którym spotkałam się w moim życiu to: Fabian Ciastek i Heniu Pynda.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uniowska Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.jjs.pl 13.12.06, 17:58 Zofia Bździkot Lucyna Ruchała Alan Giełzak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rimajka Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.tczew.net.pl 13.12.06, 20:46 Hej! Sandra Kokot - siostrzenica mojego męża (o zgrozo!!) Kasandra Śledź - moja uczennica Diego Kowal - j/w He he! Pozdrawiam, Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
kkosiek Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 15.12.06, 10:46 a ja miałam koleżankę Pamelę Fiutek....... Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 15.12.06, 16:01 Wilhelmina Grych-kiedyś koleżanka z pracy,Aniela Obirek-też koleżanka z pracy,żanna Bąk -koleżanka z ogólniaka Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 19.12.06, 14:46 Ralf Golonka - dzisiaj sie zorientowałam, że mam takiego na zajęciach Sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
ash3 Bonifacy Bąk 20.12.06, 21:13 dostrzezone w telewizyjnych wiadomosciach (czyjś adwokat, ok. 60 lat). Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 21.12.06, 00:08 Lubomira Niema Roksana Sroka Linda Katarzyńska Odpowiedz Link Zgłoś
philo77 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 21.12.06, 22:25 Gromosław Pociupany - dla mnie bomba Notburgia Rożniata Tomasz Tomaszek Odpowiedz Link Zgłoś
dlania do moderatorek: 28.12.06, 17:52 MOże po zakonczeniu konkursu na najładniejsze imiona zrobiłybyście plebiscyt na najdziwniejsze czy "najbardziej bombowe" połaczenie imie i nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: do moderatorek: 08.01.07, 13:28 Byłoby to chyba niewykonalne technicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: 81.219.150.* 28.12.06, 21:40 estela kakareko - kolezanka ze szkoly sredniej Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 01.01.07, 16:36 Małgorzata Agata Rzeźniczek-Sałata Źródło: tiny.pl/wx9n Odpowiedz Link Zgłoś
zetina Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 04.01.07, 01:47 Pani z agencji HR Marta Klata Śmiech Znajomi mieli zamiar nadać córce imię INKA do nazwiska KAWA, na szczęście w porę oprzytomnieli Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 04.01.07, 17:11 Jessica Myśliwy Odpowiedz Link Zgłoś
mantrobus Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 05.01.07, 09:56 Franciszek Pipka (ksiadz) Bonawentura Montana Odpowiedz Link Zgłoś
mantrobus Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 05.01.07, 21:27 Zapomnialam dodac, ze swojego czasu pracowalam na jednym oddziale z doktorami o nazwiskach: Myszka, Kokoszka i Bizon (dzisiaj Prof. Bizon sw. pamieci). Prawdziwy zwierzyniec. Przy okazji, jesli przypadkiem dotra do tego forum, to pozdrawiam dr Myszke i Kokoszke serdecznie-swietni koledzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiulka Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:25 Jessica Wielocha Odpowiedz Link Zgłoś