Gość: satine IP: *.smrw.lodz.pl 23.05.09, 20:57 Dzisiaj na wieczornym spacerze spotkałam ślicznego chłopca. Miał na imię Bazyli. Co sądzicie? Pozdrawiam satine Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Bazyl 23.05.09, 21:02 ...że zgubiłaś jedną literkę w tytule wątku. Moja opinia jest taka, jak wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
granadax Re: Bazyl 25.05.09, 20:28 ja przegapilam watek. No coz jesli nie masz w poblizu kotow ani psow o tym imieniu, to szalej Ja mam kota w domu, a przyjaciolka psa. Z watku zalinkowanego przez gaudencje wynika ze nie sa to przypadki odosobnione. Imie w brzmieniu podoba mi sie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Bazyl 25.05.09, 20:48 Bazyli fajnie - kojarzy mi się tak sympatycznie i ciepło. Ale Bazyl to zupełnie inna para kaloszy - niby to samo, a jednak na przeciwnym biegunie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senna Re: Bazyl IP: *.schattdecor.pl 26.05.09, 10:30 mój pies wabi się Bazyl.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Bazyl IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.09, 21:09 Nie lubię imion męskich zakończonych na -i, typu Bazyli, Marceli... Lepiej brzmi Bazyl, Marcel. Odpowiedz Link Zgłoś