Dodaj do ulubionych

wieczor kabaretowy dla aquanetowcow.... :))))))

07.10.09, 22:36
najnowsza sygnaturka rochellinskiej zmobilizowala mnie dzisiaj do przejrzenia wyszukiwarki i spisania tych co lepszych....
otoz nasza rochellinska, bez ktorej nikt z nas nie jest w stanie wyobrazic sobie aquanetu, twierdzi od lat, ze kazdy z nas tutaj nie moze odczepic sie od jej nicka, albo ogona.... ze kazdy za nia
"tupta"... nie moze bez niej zyc.... ze szukamy ja, zbiorowo albo pojedynczo, na kazdym forum....
my, to znaczy i zydzi i nie zydzi.... wszyscy.... my, forumowicze aquanetu, bez wzgledu na plec, kolor oczu, religii lub jej braku, i oczywiscie preferencji seksualnej...
zakladam, ze wszyscy jestesmy biali..... smile smile smile

ale jak zaczelam te sygnaturki zbierac, to co sie okazalo? ze to wlasnie na odwrot, jak zwykle zreszta w twierdzeniach naszej rochellinskiej.... to ona biega po wszystkich forach, szukajac nas...
to ona spisuje nasze zdania, potem je lekko "moderujac" dodajac wlasne slowa, ktore oczywiscie spaczaja to, co dany forumowicz chcial powiedziec... malo tego.... uwielbia dodawac slowa, ktore twierdza, ze dany forumowicz powiedzial je do innego forumowicza, co mnie dziwi, ale tylko troszke, bo przeciez fantazja rochellinskiej jest znana.....

wiec tutaj wybor sygnaturek rochellinskiej, gdzie nie oszczedza nikogo, a przede wszystkim nie oszczedza siebie.... chociaz musze sie pochwalic, ze o mnie najwiecej..... big_grin big_grin big_grin

ale chyba nie ty sie dolozyles do tej statystki... zeby byc best lover to trzeba tez rozumu....rozumna,balonowa ,best lover33.

Część z tych kobiet wybrała życie w izraelskim więzieniu od życia w
biednych rodzinach . Dostały za darmo opiekę lekarską i darmową nauką. Wolni obywatele Izraela niemają tego luksusu..3nd o tzw.szczesliwych wiezniach palestynskich.

Wiem z kim pisywalas swego czasu. Mam dowody, bo mam listy w swojej poczcie. Mosad mi pomogl...mily anons tomka404, uczestniczki zajmujacej sie szerzeniem kultury na forum eretz.

moja corcia jest sliczna i ma wszystkie szanse,gryz paznokcie,
maglarciu i uwazaj bo ona po wojsku to jak ci w zeby da,to sie nie
pozbierasz. reklamuje swoj towar mame33.

a jaki ty biegły w temacie,czy,aby muslimem nie śmierdzisz ..pyta uczestnik forum Eretz..filosemita kdesw.

ja bym pobiegla..... ale gdzie jerozolima i gdzie berlin...slusznie mierz sily na zamiary rzecze peacha rochelska33.

Wiem, że "okraglakiem" w chwili jego twórczego rozkwitu i tekstami w
rodzaju "kryminaliści rządzą Izraelem" interesowała się ambasada IL w
Warszawie..cwierka antos, wesoly donosiciel.

Statystycznie większa jest szansa, że dostaniesz w zęby w centrum Warszawy, niż natkniesz się obelgę w internecie...dzieki ci Panie za siwa,gdyz bez aniolow z Czerskiej serfowalibysmy juz bezzebni po necie.

E tam!Medali nie ma bo nikt na nie wsrod potomkow malp i swin nie zasluguje!.. koszer szczenie o swoich wlascicielach.

Won,spaślaku. ..rzecze otwocka off-cultura do swej balokonowej panci33.

Gdyby taki uciekinier miał choć odrobinę ambicji to na pierwszy wrzask takiego zwinąłby się spowrotem..rzecze prawdziwy polski wyksztalciuch. perla lubelska.

ale masz nudna sygnaturke, rochellinska....zaden przekrecony cytat z jakiego postu?dostalas od administracji ultimatum?..wzdycha smetnie znudzony kapus33.

ja ci powiem: mnie wszystko jedno co sie tam dzialo... mnie wszystko jedno, ile tam bylo zabitych sqrwieli i ilu cywili....mnie tez wszystko jedno ile dzieci tam zginelo....humanitarna zydowka33.

Marouder, czy pokazujesz swoje posty rodzicom?..pyta n-ty kot.

Im bardziej na wschod, tym wiekszy prymitywizm i antysemityzm. Tam gdzie glosowano na Ziobro, tam tez jest najwiekszy antysemityzm.. czyli tomkowana tropie sklepow Cepelii.

nie ma czegos takiego jak rasy ludzkie... rasistko...
wylozyc?..wylozyla prof.dr.habilitowany na aquanecie..amamit

Dla tych fałszywych świadków krzyżowy ogień pytań to za mało. Ich trzeba wziąć na tortury. Trzeba ich torturować, dopóki nie odwołają swoich kłamliwych,fałszywych zeznań...postepowa ideologia agorowych
admilicjantow55.

Nie o trawe chodzi, bo ja sam lubie zapalic...to tlumaczy stan mozno zuzytego umyslu trola absztyfikanta.

Z przeciwnej strony barykady ? Według mnie po przeciwnej stronie barykady są normalni, niezdegenerowani ludzie...snajper o lunatykach z FE.

dlaczego go nie banuja?przeciez nie ma watka, zeby nie wlazl
tam ze swoim gadaniem nie na temat....on potrzebuje dobrej pomocy lekarskiej,a nie pisanie na forumach.... zdrowa33 o sobie.

to tylko probka.... jest tych pereleczek cala masa....
dobrej zabawy.... i rochellinska.... wyklikuj..... big_grin big_grin big_grin
Obserwuj wątek
    • melord wieczor kabaretowy w srode wieczorem??? 07.10.09, 22:44
      scenariusz do doopy......kiepsko to wyglada
      • dana33 Re: wieczor kabaretowy w srode wieczorem??? 07.10.09, 22:46
        naprawde???????

o jezuuuuuuuuu, bambus........ napisz to jeszcze raz, ale wiekszymy literami i
        bold, coby rochellina zobaczyla, jak ona kiepsko z tymi sygnaturkami
        wyglada..... big_grin big_grin big_grin

merci... big_grin big_grin big_grin
        • melord Re: wieczor kabaretowy w srode wieczorem??? 07.10.09, 22:54
          ok napisze literami bold...

ten twoj kabaret moze byc dobry by wystawic w jakims kibutzu
          no i w idysz,hebrajski czy jak tam mowice...nobla raczej nie oczekuj
          • dana33 Re: wieczor kabaretowy w srode wieczorem??? 07.10.09, 23:02
            alez bambusie..... moj kabaret??????? MOJ????????

przeciez to wszystko made by rochellinska..... big_grin

a co ci wogole przeszkadza kabaret w srode? nie chodziles do kabaretu w
            srode????? zaluj....

a ten kabaret to dobry na kazdy dzien... big_grin big_grin big_grin
    • melord mam propozycje.... 07.10.09, 23:08
      skoro uparlas sie na ten srodowy kabaret....niech bedzie

w drugiej czesci(po przerwie) powinnas zamiescic wszystkie swoje donosy ktore
      na przestrzeni lat splodzilas na f.moderacja

na final...tutaj powinnas zaprosic goldbama by ci scenariusz wyszlifowal

kiedy zaczynamy??
      • dana33 Re: mam propozycje.... 07.10.09, 23:28
        kurrrrrrrka, bambus.... i w tych donosach rochellinska lepsza ode mnie..... smile
        • melord Re: mam propozycje.... 07.10.09, 23:36
          dana33 napisała:

> kurrrrrrrka, bambus.... i w tych donosach rochellinska lepsza ode mnie..... smile

etam gruba...nie badz taka skromna
          w tej dziedzinie(donosy) nikt ze znanych mi nickow ,z toba nie ma
          najmniejszych szans
          • dana33 Re: mam propozycje.... 07.10.09, 23:43
            mowisz, ze widzisz tylko na jedno oko, bambusie?
            wiem dobrze, ile donosila i na moderacji i mailami.... gdzie mi tam do niej.... smile

ty wiesz, jak ona teraz klika i pisze do administracji?
            i nie dowalila mi tutaj... bardzo znaczace to jest... big_grin big_grin big_grin
            git.... na dzisiaj z toba dosyc pogadalam....
    • abuk1 [...] 07.10.09, 23:16
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • melord jeden z ostatnich twoich donosow...gruba 07.10.09, 23:44
      forum.gazeta.pl/forum/w,654,100052331,100052331,manipulowanie_w_sygnaturkach_.html
      pewnie ten donos byl inspiracja dla twojego kabaretu??
      • dana33 Re: jeden z ostatnich twoich donosow...gruba 08.10.09, 00:05
        alez bambusie..... czy ja gdzies napisalam, ze nie donosilam na modercji?
        napisalam tylko, ze i w donosach rochellinska jest lepsza ode mnie....

nie, inspiracja do watka kabaretowego byla najnowsza sygnaturka rochelliny,
        ktora zobaczylam dzisiaj.... big_grin big_grin big_grin
        ten link ktory dales, to byla manipulacja rochelliny wlasnie...
        co wyraznie przeciez napisalam, nie?
        aaaaa, zapomnialam, ze ty nie rozumiesz tego, co czytasz, bambusie...
        bambus w srodku pusty, nie? big_grin big_grin big_grin
        • dana33 Re: jeden z ostatnich twoich donosow...gruba 08.10.09, 00:07
          aaaaaa, zapomnialam ci podziekowac za podanie tego linku.... swietny dowod na
          manipulacje rochellinskiej...

a teraz, bambusik a gite nocht, zaj mir gezunt, biz morgen... big_grin big_grin
    • spitt [...] 08.10.09, 00:14
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • jaceq Nie mogę uwierzyć, 08.10.09, 00:59
      że "17 mgnień wiosny" pominęła mnie w swojej sztuce sygnaturkowej. Przysiągłbym,
      że się przewinąłem, ale jak zwykle, szkoda mi życia na szukanie. Czuję się wręcz
      oszukany! Tylko tego jeszcze brakuje, żeby poszło w zapomnienie, że ten... no...
      jak mu tam... no, wyleciał, przyznał mi zaszczyt bycia Żydem. Aha, cyniol mu było.
      • cyniol Re: Nie mogę uwierzyć, 08.10.09, 04:22
        ze mozna tak skretyniec i tyle czasu poswiecac na pisanie takich idiotyzmow.
        Dana i Żak, spolka zydowsko-"polska", hehehehehe Wypocenie takiego watku musialo
        zajac co najmniej godzine, nie liczac poszukiwan w archiwach. Chore mozgisad
        • dana33 Re: Nie mogę uwierzyć, 08.10.09, 16:21
          cyniolu sreberko moje (rochellina jest zlotko).....
          uprzejmie cie informuje, ze pisze z predkoscia okoo 300 uderzen w klawiature na
          minute... tak ze naprawde, naprawde napisanie paru zdan nie zabiera mi wiecej,
          niz wlasnie minute...
          a co do reszty, to przeciez nie ja pisalam.... ja tylko wkleilam...

nie jestem zdziwiona, ze tobie i reszcie okraglakow te sygnaturki sie nie
          spodobaly... ale farsztejst... tu nie chodzi o ciebie, tylko
          o rochellinska.... a ze ta do tej chwili nie zaprotestowala, to znaczy ze jej
          sie podobaja i sygnaturki i watek na jej czesc... big_grin big_grin
      • dana33 Re: Nie mogę uwierzyć, 08.10.09, 16:18
        nie wpadaj w rozpacz, jacqu drogi....
        ja dopiero czesc jej wpisow sprawdzilam.... moze sie znajdzie i twoj, i napewno
        nie omieszkam zamiescic... smile smile smile
        • jaceq Re: Nie mogę uwierzyć, 09.10.09, 00:21
          Liczę na Ciebie, Dana... wink
    • pro100 wieczor kabaretowy dla aquanetowcow??? 08.10.09, 08:26
      miewałaś juz zdecydowanie lepsze występy. coś bardziej au naturell, refleksje osobiste itp.
      • dana33 Re: wieczor kabaretowy dla aquanetowcow??? 08.10.09, 16:23
        ales prosto.... jak to sie stalo, ze nie zauwazyles moich osobistych
        refleksji??? IQ sie zmniejsza, czy co cus nagle? big_grin big_grin big_grin
        • dana33 Re: wieczor kabaretowy dla aquanetowcow??? 09.10.09, 00:10
          mamy nowa sygnaturke..... rochellinska jest tworcza bardzo....
          lekko zmanipulowala znow... zrobila literowki z pospiechu, no i dodala swoje
          oczywiscie, czego ja nie napisalam.... big_grin big_grin big_grin

"ja to sie zastanawiam, dlaczego administracja nie zamyka tego forum, albo nie
          banuje tych, ktorzy to forum zamienili w to, co jest teraz..mowi o sobie i
          swoich najblizszych wesly kapus..niak33."

pasztetowa, czulentowa, teraz kapusniak.... big_grin big_grin big_grin
          • jaceq Re: wieczor kabaretowy dla aquanetowcow??? 09.10.09, 00:23
            Strzyga bierze to stąd, jak Ją przezywali w szkole. Podstawowej. Na szczęście
            wtedy jeszcze nie było dysgrafii.
            • dana33 Re: wieczor kabaretowy dla aquanetowcow??? 09.10.09, 00:25
              ja mam swietna zabawe, naprawde....
              nie wiem, jak jej cos takiego wpada do glowy, ale musze przyznac, ze
              to wyjatkowe zdolnosci.... big_grin big_grin
        • pro100 Re: wieczor kabaretowy dla aquanetowcow??? 09.10.09, 14:47
          dana33 napisała:

> jak to sie stalo, ze nie zauwazyles moich osobistych
          > refleksji???

co tu widzieć, jak w zasadzie przeżuwasz cudze?
    • perli hji. 09.10.09, 14:31
      największy jajcarz to Zaprowodnik Zdich.
      Kiecka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka