Dodaj do ulubionych

ogłaszam koniec afery kukułek

26.11.09, 19:55
tak jak przewidziałem, afera skończyła się na lokalnej ruchawce.
Znakiem tego, czy już wszyscy powrócili do okopów celem tradycyjnego
ostrzeliwania przeciwnika właśnie?
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: ogłaszam koniec afery kukułek 26.11.09, 20:07
      vicky17 napisała:

> wszak twoi przyjaciele okazali sie zwyklymi szujamismile

Jesteś przyjaciółką Perły ???

S.
    • perla nie wiem o czym piszesz kobieto nieszczęsna 26.11.09, 20:08
      ale ci wybaczam właśnie.
      • vicky17 Re: nie wiem o czym piszesz kobieto nieszczęsna 26.11.09, 20:11
        perla napisał:

> ale ci wybaczam właśnie.

tia..a wybaczac nie musisz,wszak ja do synagogi z toba nie chadzam.
        • perla Re: nie wiem o czym piszesz kobieto nieszczęsna 26.11.09, 20:12
          vicky17 napisała:

> tia..a wybaczac nie musisz,wszak ja do synagogi z toba nie chadzam.

a z kim w takim razie chadzasz właśnie?
          • vicky17 Re: nie wiem o czym piszesz kobieto nieszczęsna 26.11.09, 20:18
            perla napisał:

> a z kim w takim razie chadzasz właśnie?

z nikim,bo mam prawo jazdy i sie sama dowoze perlo. poplacz jeszcze nad
            tzw.afera kukulczana i strasznym swinstwem jakie zrobiono pasztetowi.
            milo sie ciebie czyta widzac kogo broniszsmile
            • perla a pamiętasz Vicky jak na Okrąglaku 26.11.09, 20:24
              założyłem wątek z okazji jakiegoś tam święta żydowskiego?
              Sama wtedy składałaś życzenia żydostwu.
              Gdyby ci erecowi debile nie zamknęli mi tego, to kto wie czy byś dziś nie
              chadzała do synagogi na forum tym właśnie.
              smile
              • vicky17 Re: a pamiętasz Vicky jak na Okrąglaku 26.11.09, 20:27
                perla napisał:

> założyłem wątek z okazji jakiegoś tam święta żydowskiego?
                > Sama wtedy składałaś życzenia żydostwu.
                > Gdyby ci erecowi debile nie zamknęli mi tego, to kto wie czy byś dziś nie
                > chadzała do synagogi na forum tym właśnie.
                > smile

alez ja jestem bardzo tolerancyjna,tylko nie toleruje chamstwa, prymitywnego i
                nachalnego wtryniania nosa w moje podworko i tepej,psychopatycznej propagandy.
                do synagogi nie mam ochoty chadzac nie dlatego,ze mam do nich awersje tylko
                dlatego,ze to nie moja religia. nigdy nia nie byla i nigdy nie bedzie,bo nie mam
                takiej potrzeby.
                • perla Vicky, czy tobie to trzeba lopatą tłumaczyć? 26.11.09, 20:30
                  przecież "synagoga" w naszej rozmowie to synonim jest a nie to, że nie twoja
                  religia właśnie.
                  • vicky17 Re: Vicky, czy tobie to trzeba lopatą tłumaczyć? 26.11.09, 20:33
                    perla napisał:

> przecież "synagoga" w naszej rozmowie to synonim jest a nie to, że nie twoja
                    > religia właśnie.

to raczej ty nie jarasz bo ja wlasnie o religii nadaje,swojej ma sie rozumiecsmile
            • aaki ? 26.11.09, 20:34
              czy to prawda ze wy w tej ameryce wszedzie tylko samochodami jezdzcie
              nóg w ogóle juz nie uzywając?
              • vicky17 Re: ? 26.11.09, 20:38
                aaki napisała:

> czy to prawda ze wy w tej ameryce wszedzie tylko samochodami jezdzcie
                > nóg w ogóle juz nie uzywając?

jakby tak bylo wygladalabym jak ktos z Polski, a wiesz ze tak nie jestsmile

de.academic.ru/pictures/dewiki/71/Golda_Tencer.jpg
              • split01 Re: ? 26.11.09, 20:45

U mieszkancow poza sercem miasta - Ja do najblizszego sklepu man 2
                mile nie liczac stacji benzynowej 3/4 mili ,...
                ===================================================================
                czy to prawda ze wy w tej ameryce wszedzie tylko samochodami
                jezdzcie nóg w ogóle juz nie uzywając?
    • dana33 Re: ogłaszam koniec afery kukułek 26.11.09, 20:16
      ty sobie mozesz oglaszac co chcesz....
      dla mnie ta sprawa jeszcze nie jest zakonczona...
      • perla jest zakończona 26.11.09, 20:20
        wszystko się wydało i nie ma o co dalej bić się. A po tekstach marudnego i
        Scana, którzy wskazywali na sprawcę, ten croot znikł nagle.
        No, może mu kafejkę internetową zamknęli przez przypadek. Ale przypadek to
        niekoszerne słowo jest właśnie.
        • vicky17 Re: jest zakończona 26.11.09, 20:24
          perla napisał:

> wszystko się wydało i nie ma o co dalej bić się. A po tekstach marudnego i
          > Scana, którzy wskazywali na sprawcę, ten croot znikł nagle.
          > No, może mu kafejkę internetową zamknęli przez przypadek. Ale przypadek to
          > niekoszerne słowo jest właśnie.

jestes daleki od prawdy jak zwykle,ale jak zwykle zlodziej krzyczy "lapac
          zlodzieja". cr00t wcale nie zniknal, tyle,ze wielu z was nie wie kim on jest i
          nie podejrzewam,ze wpadniecie na jego trop. teraz problemem jest zlamane ego
          pasztetu i jej grupki oprychow,a do nich antos vel pan cham, jak najbardziej
          nalezy wlasniesmile
          • perla Re: jest zakończona 26.11.09, 20:26
            Misia, ja nikogo nie tropię.
            Stwierdzam tylko zbieżność tekstów marudnego i Scana ze zniknięciem sprawcy właśnie.
            • vicky17 Re: jest zakończona 26.11.09, 20:29
              perla napisał:

> Misia, ja nikogo nie tropię.
              > Stwierdzam tylko zbieżność tekstów marudnego i Scana ze zniknięciem sprawcy wła
              > śnie.

jeszcze raz mowie,ze on nie zniknal misiu,tyle,ze nie wiecie kim on jest. a co
              do tropow to widac kto co i jak zaczyna ot tak z nudowsmile
              • perla Re: jest zakończona 26.11.09, 20:30
                a ty wiesz kto to jest właśnie?
                • vicky17 Re: jest zakończona 26.11.09, 20:36
                  perla napisał:

> a ty wiesz kto to jest właśnie?

wiem..i podzielam jego zdanie i metody w stosunku do najgorszego barachla for agory.
                  tego typu zachowanie,jakie tu pokazuje grupa do specjalnych poruczen, nie raz
                  otarlo sie o granice lamania prawa, o ktore tak podobno walczy..vide hakowanie
                  do skrzynek mailowych i kolportowanie prywatnej korespondencji po calej grupie
                  lobuzow.
                  nie mowie juz o innych ekscesach bo te rowniez znamy. uwazasz,ze tego typu
                  zachowanie nie powinno byc eksponowane i ktos kto to robi dziala nie fair?
                  kto tu jest lobuzem i kogo powinno sie wykopywac z for i ostrzegac innych
                  forumowiczow z kim maja do czynienia?
                  • perla Re: jest zakończona 26.11.09, 20:44
                    Vicky, odnośnie tych działań wypowiedziałem się jasno i bez niedomówień.
                    Natomiast dla mnie również łobuzem jest ten co działa zza węgła.
                    Skoro on taki uczciwy i walczy o szlachetne zasady, to czemu maski nie porzuci
                    właśnie?
                    • vicky17 Re: jest zakończona 26.11.09, 20:45
                      perla napisał:

> Vicky, odnośnie tych działań wypowiedziałem się jasno i bez niedomówień.
                      > Natomiast dla mnie również łobuzem jest ten co działa zza węgła.
                      > Skoro on taki uczciwy i walczy o szlachetne zasady, to czemu maski nie porzuci
                      > właśnie?

a po co ma porzucic maske,czy tu walczy sie jakims odwaznym partnerem,ktory
                      dziala fair? w koncu mamy tu najgorszej masci lobuzerie a nie jakis partnerow
                      do gry fair chyba?
            • dana33 Re: jest zakończona 26.11.09, 20:43
              wprawdzie nie zauwazylam zbieznosci tekstow scana i marudzinskiego, ale
              zauwazylam post twoj i marudzinskiego, perla... tak ze przypuszczam, ze i ty i
              marudzinski wiecie dobrze, kto to jest..
              nu i teraz rochellina sie jeszcze chwali tutaj, ze ona wie, kto to jest.....

tak ze jak widac, jesli mozna wierzyc rochellinskiej, to sa tutaj przynajmniej 3
              osoby, ktore wiedza kto to cr00t, pod jakimi innymi nickami czy nickiem pisze, i
              cala trojka wasza broni tego faceta...
              malo tego, ze broni... robicie z niego bohatera....
              wczoraj marudzinski napisal interesujace zdania:

"A powiedz mi, na co komu ta wiedza? Nie umiecie ominac tego czlowieka, co
              rozumiem, bo miedzy wszystkimi tutaj naroslo wiele zlosci, wiec korzystacie z
              kazdej okazji, w tym takze tej, ktora wam stworzyl cr00t, by dokopac
              przeciwnikowi nie wnikajac przy tym w materie sporu na tyle gleboko, by
              zauwazyc, ze przyjdzie wam zaplacic cos na ksztalt moralnego podatku od tego
              dzialania
              ."

niby kto ma zaplacic i czym? bo tymczasem to place ja, perla...

i

"Wiem, ze jestes zla na nagonke, jaka tu wobec ciebie podjelo pare osob, ktorym
              wystarczyl pretekst w postaci niedopuszczalnej publikacji twojego listu.
              Teraz i one przejechaly by sie po cr00cie, by pozbyc sie kaca. Niech
              siedza skacowani. Moze na drugi raz z podobnego pretekstu az tak radosnie jak
              w tym wypadku, nie skorzystaja.
              "

widzisz perla... wy byscie sie po cr00cie nie przejechali, bo wam wszystko
              dobre, zeby mi dokopac... i ta nadzieja marudzinskiego, ze na drugi raz nie
              skorzystacie z podobnego pretekstu, to naiwna jest po prostu, bo jak dobrze
              wiesz, korzystacie z kazdego pretekstu, zeby byl nie wiem jak idiotyczny, a
              niektorzy nawet umieja zrobic z wiadomosci o zjedzeniu pizzy caly kryminal,
              ktory kazdy z twojej grupki czytal od deski do deski przez pare dni....

to, co mnie zastanawia i nawet wiecej niz zastanawia, ze marudzinski
              nie dal mi odpowiedzi piszac, co zacytowalam, a ty teraz, tak ni w piec i w
              dziewiec, chcesz ta historie zakonczyc...

bronicie sqrwiela, perla... wyglada to dosc zle....
              • marouder.eu Re: jest zakończona 26.11.09, 20:52
                Perla moze sie i domyslil, a cr00t bylby wiekszym durniem, niz okazal sie
                publikujac list, gdyby w cokolwiek wtajemniczal taka osobe jak Vickyuncertain
                Nie posiadam dowodow mogacych potwierdzic lub zaprzeczyc wlamaniu na poczte, bo
                nie mam i nie moge miec dostepu do serwera. Dowodow takich administracja moze
                dostarczyc sadowi na jego wyrazne zyczenie. Stad moja, jak sadze zrozumiala
                powsciagliwosc.
                • vicky17 Re: jest zakończona 26.11.09, 20:57
                  marouder.eu napisał:

> Perla moze sie i domyslil, a cr00t bylby wiekszym durniem, niz okazal sie
                  > publikujac list, gdyby w cokolwiek wtajemniczal taka osobe jak Vickyuncertain
                  > Nie posiadam dowodow mogacych potwierdzic lub zaprzeczyc wlamaniu na poczte, bo
                  > nie mam i nie moge miec dostepu do serwera. Dowodow takich administracja moze
                  > dostarczyc sadowi na jego wyrazne zyczenie. Stad moja, jak sadze zrozumiala
                  > powsciagliwosc.

o jakis ty sprawiedliwy wsrod narodow jesli chodzi o wbijanie sie w cudza
                  poczte. moze powiesz cieniasie skad masz moje maile i kto ci je przeslal,jak
                  wbil mi sie w skrzynke? nie krepaj sie lajzo..
                  a co do cr00ta, to nie kazdy dziala waszymi metodami by sie czegos dowiedziec
                  wiec nie kombinuj jak tepy wiesniak,ze ja z kims konspirowalam,bo mowie nie
                  raz,ze wiem kim on jest dlatego,ze mam dobra pamiec a nie dlatego,ze wbijam sie
                  komus w jego gary by mu zezrec jego obiad. nie jestem w takiej potrzebie jak wy
                  by zyc zyciem innych, mam swoje.
                  • marouder.eu Odejdz, bo tu dorosli ze soba rozmawiaja!/nt 26.11.09, 20:59

• dana33 Re: jest zakończona 26.11.09, 21:10
                  list byl wyslany z mojej poczty prywatnej, marudzinski... nie ze skrzynki
                  gazetowej....
                  mogl sie wlamac na poczte.... ale bardzo watpie... to albo ktos, kto byl na
                  jaju, albo dostal ten list od kogos, kto byl na jaju...
                  nick cr00t zaczal dzialac w 2 lata po napisaniu tego listu...
                • cr00t Re: jest zakończona 26.11.09, 21:20
                  marouder.eu napisał:

> Nie posiadam dowodow mogacych potwierdzic lub zaprzeczyc wlamaniu na poczte, bo
                  > nie mam i nie moge miec dostepu do serwera.

Nie znajdziesz bo takich po prostu nie ma.
                  Znajdz taka osobe ktorej ty ufasz i ja, a zobaczy ona naglowek listu. Oczywiscie
                  bez mozliwosci ujawnienia nicka pod ktory list poszedl.
                  • dana33 Re: jest zakończona 26.11.09, 21:23
                    lzesz cr00t.....
                  • amamit Re: jest zakończona 26.11.09, 21:34
                    Cr00t... Kamień z serca jeśli nie wyjąłeś tego listu komuś ze skrzynki.
                    Zrozum jednak, że nawet jeśli byłeś adresatem tego listu, nie masz racji pisząc, że od momentu kiedy go odebrałeś należał wyłącznie do ciebie...
                    • pozarski Re: jest zakończona 26.11.09, 21:38
                      Nie rozumiem, Amamit. Pisze Dana przeciez,ze nie byl adresatem tego listu,wiec
                      po co mulisz?
                      • amamit Re: jest zakończona 26.11.09, 21:46
                        Zadałam komuś proste pytanie... albo poczty nie odbiera, albo stwierdził, że nie ma mnie co odpowiadać... dopiero po napisaniu tego, Pożarski, zobaczyłam jego post i tyle...
                      • pro100 Re: jest zakończona 26.11.09, 21:50
                        pozarski napisał:

> Nie rozumiem, Amamit. Pisze Dana przeciez,ze nie byl adresatem tego listu,wiec
                        > po co mulisz?

z dwóch osób jedna wie na pewno i akurat nie jest to dana. a zatem zdanie dany - jak twierdzi kotlet - na pewno prawdziwe. dżdżownica ma trzeźwiejszą logikę.
                    • cr00t Re: jest zakończona 26.11.09, 21:42
                      amamit napisała:

> Cr00t... Kamień z serca jeśli nie wyjąłeś tego listu komuś ze skrzynki.
                      > Zrozum jednak, że nawet jeśli byłeś adresatem tego listu, nie masz racji pisząc
                      > , że od momentu kiedy go odebrałeś należał wyłącznie do ciebie...
                      >
                      Ja nigdy i nigdzie nie napisalem ze list nalezy "tylko' do adresata. nalezy
                      rowniez i do nadawcy i on tez moze go ujawnic.
                      Zapewniam Cie ze zanim zrobilem to co zrobilem przemyslalem i sprawdzilem
                      wszystko za i przeciw.
                      Listy nalezy pisac tak aby nie wstydzic sie pozniej ich tresci. To prawda stara
                      jak swiat.
                      • amamit Re: jest zakończona 26.11.09, 21:48
                        a ja cie zapewniam po starej znajomosci, ze nalezalo zapytac nadawcy...
                        • amamit Re: jest zakończona 26.11.09, 21:50
                          drugie: zapewniam, ze w tym liscie nie ma niczego, czego mozna by bylo sie wstydzic...
                          • first.kanalia Re: jest zakończona 26.11.09, 21:56
                            amamit napisała:

> drugie: zapewniam, ze w tym liscie nie ma niczego, czego mozna by
                            bylo sie wsty
                            > dzic...

to Ty tak uwazasz bo autorem jest dana.
                            donos to cos w porzadku wobec ciebie?
                            • amamit Re: jest zakończona 26.11.09, 22:00
                              Nie dlatego... coś się komuś pomyliło... tobie też...
                              • first.kanalia Re: jest zakończona 26.11.09, 22:04
                                amamit napisała:

> Nie dlatego... coś się komuś pomyliło... tobie też...

wiec dlaczego?uwazasz, ze wszystko jest w porzadku?
                                bo ja mam inne zdanie.
                                • amamit Re: jest zakończona 26.11.09, 22:08
                                  Uważam, że nic nie jest w porządku. Kolejny wątek nie jest w porządku, Cr00t nie jest w porządku, "pojawienie się" tego listu nie jest w porządku...
                                  • vicky17 Re: jest zakończona 26.11.09, 22:10
                                    amamit napisała:

> Uważam, że nic nie jest w porządku. Kolejny wątek nie jest w porządku, Cr00t ni
                                    > e jest w porządku, "pojawienie się" tego listu nie jest w porządku...

tylko pasztet jest w porzadku i cala grupa jej szpicli,ktorzy na polskich forach
                                    urzadzaja sobie polowania na niewygodnych..buhahaha cieniasy.
                                    • marouder.eu Mowiono ci, bys zamilkla? 26.11.09, 22:12
                                      Nikt nie odczuwa potrzeby zapoznawania sie ze skrajem drogi, w ktorym plywasz,
                                      drobnoustroju.
                                  • first.kanalia Re: jest zakończona 26.11.09, 22:15
                                    amamit napisała:

> Uważam, że nic nie jest w porządku. Kolejny wątek nie jest w
                                    porządku, Cr00t ni
                                    > e jest w porządku, "pojawienie się" tego listu nie jest w
                                    porządku...

napisanie tego listu zalozenie forum tylko w tym celu by usuwac
                                    niewygodnych dyskutantow tez jest nie w porzadku.
                                    a dana robi z siebie jedynie ofiare.
                                    • vicky17 Re: jest zakończona 26.11.09, 22:21
                                      first.kanalia napisała:

> napisanie tego listu zalozenie forum tylko w tym celu by usuwac
                                      > niewygodnych dyskutantow tez jest nie w porzadku.
                                      > a dana robi z siebie jedynie ofiare.

a bo to jednyne forum na ktorym sie ta banda szpicli wyzywa..czesto bandzior
                                      robi z siebie ofiare a co innego mu pozostalo do obrony jak nie atak?
                                      parada szpicli..co za zenada,co to za cieniasy sa i ze takie cos jest
                                      dopuszczalne na forach jednej z najbardziej znanych gazet w polsce. swiadczy
                                      dobrze o adminach,ktorzy udaja,ze nie wiedza o co tu chodzi a moze boja sie ,ze
                                      straca prace jak beda niegrzeczni dla wielkichsmile
                                    • amamit Re: jest zakończona 26.11.09, 22:22
                                      Gdzieś ty to Gini wyczytała?
                      • dana33 Re: jest zakończona 26.11.09, 21:55
                        nu cr00t..... ja sie tej tresci nie wstydze... nawet nie na jote...
                        nie mam sobie nic, ale to nic do zarzucenia...

kimkolwiek nie jest... pod jakimkolwiek nickiem nie pisales, piszesz, czy
                        bedziesz pisal, pozostajesz tym, kim jestes: czlowiekiem
                        zerowym, ktory dla swoich jakichs zemstewek za cos, co bylo przed laty
                        upublicznia list nie skierowany do niego, bez zgody adresatow i nadawcy, w pare
                        lat po zamknieciu tamtego fora....
                        jak widac niezle to zaplanowales....wkreciles sie na jakis watek...
                        dales mi do zrozumienia, ze masz jakis moj list chwalacy twoje jaja..
                        potem twierdziles tutaj, ze dalam ci pozwolenie na opublikowanie tego listu, ale
                        to, co opublikowales, nie zawiera nawet jednego prywatnego slowa do ciebie, nie
                        mowie juz o twoich jajach... w zyciu by mi nie wpadla do glowy taka manipulacja
                        dla zadnego celu... trzeba
                        byc niezlym draniem, zeby cos takiego zaplanowac...

chciales mi dokopac? nu, nie dokopales...
                        sobie dokopales... siebie oplules od gory do dolu, cr00t...
                      • uri_ja Re: jest zakończona 26.11.09, 22:55
                        Zawiodłeś mnie strasznie. Nie wiem co ci się stało, o co poszło...
                        Po prostu mnie zawiodłeś.
                    • pan.scan Ale po co to bicie piany? 26.11.09, 21:53
                      Z wilka owcy się nie robi. Ktoś, kto pisze furt o Szlomach, Morelach,
                      Gazach, zbrodniach, żydkach itd mógł najwyżej stać pod drzwiami i trzepać
                      o wycieraczkę.
                      • dana33 Re: Ale po co to bicie piany? 26.11.09, 21:58
                        tez sie zastanawiam, po co perla otworzyl ten watek...
                        chroni przyjaciela i chce to zamknac, czy co....
              • perla Re: jest zakończona 26.11.09, 20:53
                1. ja jestem Perła a nie "wy".
                2. twierdzenie, że ja bronię croota ma w sobie coś z szaleństwa.
                3. byłem jednym z pierwszych na forum tym, którzy połapali się z jakim wieprzem
                mamy do czynienia. I nie tylko ja. Może jeszcze pamiętasz pewne teksty na Watrze
                zanim bana nie zaliczyłem właśnie.
                • pozarski Re: jest zakończona 26.11.09, 20:59
                  Sam napisalem,ze w przeciwienstwie do olusia,pierdliczek uwazal publikacje listu
                  za szujstwo.wink)
                  • oleg3 Re: jest zakończona 26.11.09, 21:05
                    Prawda kotlet. Tylko trzymaj się tego dalej: uważałem i uważam, że publikacja
                    listu była dopuszczalna pod warunkiem, że Cr00t był adresatem listu bądź uzyskał
                    zgodę jednego z adresatów na jego publikacje. Przypominam to, bo znając kukułcze
                    metody wkrótce się okaże, że popieram włam na skrzynki e-mailowe.
                    • pozarski Re: jest zakończona 26.11.09, 21:08
                      Nienie. Nie jestem taka szuja jak ty i nigdy bym cie o to (bez dowodow) nie
                      oskarzyl. Co do reszty - nie mam nic do dodania,poza tym,co juz bylo powiedziane
                      w tamtym watku.
                    • dana33 Re: jest zakończona 26.11.09, 21:17
                      tobie olus to i lopata sie nie wbije, chociaz nie wiem ile razu w ciagu
                      ostatnich dni pisalam to samo:

cr00t nie byl adresatem listu....
                      cr00t nie uzyskal mojej zgody na opublikowanie tego listu....
                      cr00t nie uzyskal niczyjej zgody na opublikowanie tego listu....

teraz doszlo w koncu?????
                      • oleg3 Re: jest zakończona 26.11.09, 21:25
                        Dana, ty kucharka jesteś. Konstrukcja przestrzeni zdarzeń przekracza twoje
                        możliwości. Zostaw to scanowi.
                • vicky17 Re: jest zakończona 26.11.09, 21:06
                  perla napisał:

> 3. byłem jednym z pierwszych na forum tym, którzy połapali się z jakim wieprzem
                  > mamy do czynienia. I nie tylko ja. Może jeszcze pamiętasz pewne teksty na Watrz
                  > e
                  > zanim bana nie zaliczyłem właśnie.

o... to teraz potep wieprza tomka, wszak przyznal sie do dosc brudnej zagrywki,
                  w ktorej uczestniczyla cala grupa pasztetu33 wraz z marudnym wiesniakiem. jak
                  nazwiesz fakt hakowania i dzielenia sie prywatna korespondencja perla..nazwiesz
                  to chamstwem czy nie?

Autor: tomek404 30.09.09, 16:17
                  Dodaj do ulubionych Skasujcie
                  Odpowiedz cytując Odpowiedz
                  Odpowiadam ci po raz ostatni. Mam dowody, bo mam listy w swojej
                  poczcie. Mosad mi pomogl.
                  • marouder.eu Juz fruniesz?:) 26.11.09, 21:09
                    Zgodnie z zasada, ze gdyby glupota miala skrzydla, Vicky fruwala by jak golebicasmile
                    • vicky17 Re: Juz fruniesz?:) 26.11.09, 21:12
                      marouder.eu napisał:

> Zgodnie z zasada, ze gdyby glupota miala skrzydla, Vicky fruwala by jak golebic
                      > asmile

z tego co widze to na razie fruwa wies polska,tyle,ze nisko bo ciezkawa jest jak
                      ten jej doFcip.
                • dana33 Re: jest zakończona 26.11.09, 21:14
                  ja nie chce tutaj o watrze, perla...
                  jeszcze potrzeba, zeby rochellinska & co zgnoili i to tez...
                • amamit Re: jest zakończona 26.11.09, 21:14
                  1. prawda
                  2. prawda
                  3. tego nie wiem, ale podziękuj Perle Dana właśnie...wink
              • cr00t Re: jest zakończona 26.11.09, 21:11
                dana33 napisała:

> niby kto ma zaplacic i czym? bo tymczasem to place ja, perla...

Ty jestes jego nadawczynia ale moj post dotyczy pewnego srodowiska ludzi, wiec
                odbierasz to zbyt osobiscie. Im sie tez cos "nalezy".
                • dana33 Re: jest zakończona 26.11.09, 21:27
                  ty decydujesz cr00t, co i komu sie nalezy???? teraz? w listopadzie 2009 chcesz
                  dokopac mnie i grupie ludzi, ktora nie istnieje od 2006 roku??? z ktorych wielu
                  juz od lat nie pisze wogole na zadnym forum???
                  teraz ci sie przypomnialy jakies rachunki?????
                  • pan.scan Olej go Dano, to cyngiel. 26.11.09, 21:45
                    Kiedy się urodził z ekranów zszedł western "Samotny kowboj", na którym
                    tate poznał mame.
        • dana33 Re: jest zakończona 26.11.09, 20:27
          co sie wydalo, perla?
          wydalo sie, w jaki sposob dostal ten list?
          bo o to chodzi...
          pokazal tutaj caly list? nie zmanipulowany?

to co sie wydalo dotychczas perla, to fakt, ze z cr00ta zrobiono bohatera
          "ujawniajacego wielki spisek zydowski przeciwko niewinnym forumowiczom", ktory
          zorganizowala naczelna donosicielka forum swiat i aqua, ubecka33....

nu, dla mnie nie jest zakonczona....
          • perla Re: jest zakończona 26.11.09, 20:32
            dana33 napisała:

> co sie wydalo, perla?

wydało się, że zrobiliście próbę spisku przeciw innym.

> pokazal tutaj caly list? nie zmanipulowany?

Manny potwierdził, że to list właściwy jest.

> nu, dla mnie nie jest zakonczona....

a z kim się chcesz bić jeszcze właśnie?
            • dana33 Re: jest zakończona 26.11.09, 21:29
              manny potwierdzil, ze to jest ten list.... manny nie potwierdzil, ze to jest
              caly list... a nie jest caly, perla... nie jest....
          • cr00t Re: jest zakończona 26.11.09, 21:16
            dana33 napisała:

> co sie wydalo, perla?
            > wydalo sie, w jaki sposob dostal ten list?
            > bo o to chodzi...

Napisalem to wyraznie i nic sie od tamtej pory nie zmienilo. Jestem jego adresatem.

> pokazal tutaj caly list? nie zmanipulowany?

List jest jak najbardziej caly, brakuje mu tylko naglowka.
            >
            > to co sie wydalo dotychczas perla, to fakt, ze z cr00ta zrobiono bohatera
            > "ujawniajacego wielki spisek zydowski przeciwko niewinnym forumowiczom", ktory
            > zorganizowala naczelna donosicielka forum swiat i aqua, ubecka33....
            >

Moja intencja byla prosta bez podtekstow anty i filo i dotyczyla czy mozna
            zaszczuc grupa innego usera na portalu. Wiec nie rob z siebie kombatantki.
            • marouder.eu Re: jest zakończona 26.11.09, 21:25
              Wiec sam wyjaw swoja tozsamosc z tamtego czasu.
              Ponadto licza sie nie tylko intencje a skutki dzialan. Skutkiem zas twoich jest
              trwajacy juz tydzien lincz na Dance.
              Rzecz wtora, podaj przyklad kogos, kogo grupa skupiona w Jaju aszczula.
              Jedna chociaz osobe.
              • first.kanalia Re: jest zakończona 26.11.09, 21:27
                marouder.eu napisał:

> Wiec sam wyjaw swoja tozsamosc z tamtego czasu.
                > Ponadto licza sie nie tylko intencje a skutki dzialan. Skutkiem
                zas twoich jest
                > trwajacy juz tydzien lincz na Dance.

jaki lincz znowu, ona po prostu ponosi konsekwencje, i z tym, ze nie
                do konca, bo uwaza, ze wszystko co robi i robila jest ok.reszta z
                was tez.

Rzecz wtora, podaj przyklad kogos, kogo grupa skupiona w Jaju
                aszczula.
                > Jedna chociaz osobe.
              • vicky17 Re: jest zakończona 26.11.09, 21:29
                marouder.eu napisał:

> Ponadto licza sie nie tylko intencje a skutki dzialan. Skutkiem zas twoich jest

chyba sie posiusiam ze smichu..z tego linczu pasztet moze obchudnie a ty
                zmadrzejesz. cr00t bylby glupi ,gdyby puscil pare z ust a tak macie to na co
                zasluzyliscie lobuzy i co robicie sami od lat innym chuliganerio.
              • cr00t Re: jest zakończona 26.11.09, 21:37
                marouder.eu napisał:

Przeciez napisalem ze "tej" osobie ujawnie sie jako adresat listu czyli pokaze
                jej swoja tozsamosc z tamtego okresu.

> Ponadto licza sie nie tylko intencje a skutki dzialan. Skutkiem zas twoich jest
                Mylisz sie, instrukcja dzialania nie dotyczy tylko Danki.

> Rzecz wtora, podaj przyklad kogos, kogo grupa skupiona w Jaju aszczula.
                > Jedna chociaz osobe.
                Trzon funkcyjnych jest prawie ten sam, nie zmienil sie od tamtego czasu az tak
                bardzo.
                • marouder.eu Re: jest zakończona 26.11.09, 21:42
                  Wiec zgodnie ze swoja deklaracja napisz do Danki i wyjaw jej swoja owczesna
                  tozsamosc.
                  Reszte wyjasnijcie moze sobie ta sama droga.
                  • cr00t Re: jest zakończona 26.11.09, 21:53
                    marouder.eu napisał:

> Wiec zgodnie ze swoja deklaracja napisz do Danki i wyjaw jej swoja owczesna
                    > tozsamosc.
                    > Reszte wyjasnijcie moze sobie ta sama droga.

Wolalbym znalezc kogos kto moglby posredniczyc, ale obiecuje ze nad twoja
                    propozycja tez sie zastanowie. Teraz musze spadac mam wazne spotkanie, ktos na
                    mnie czeka.
                    • marouder.eu Re: jest zakończona 26.11.09, 22:03
                      wg. tego, co tu pisales, nikt nie posredniczyl miedzy toba a tym ,co zrobiles.
                      Pilka jest po twojej stronie boiska.
            • pan.scan A ja ci mówie wyraźnie. Nie jesteś,bo gnida nie 26.11.09, 21:27
              nie mogła nim być. Wymień pierwsze 2 litery ników na f,c,d,t oraz i z
              nagłówka listu i podaj jego datę albo nie twórz "forum legend", cynglu,
              robiący za "che guevarę".
            • dana33 Re: jest zakończona 26.11.09, 21:32
              znow lzesz.... list nie jest caly....
          • g-48 Re: parszywa33 26.11.09, 22:06
            to co sie wydalo dotychczas perla, to fakt, ze z cr00ta zrobiono
            bohatera
            "ujawniajacego wielki spisek zydowski przeciwko niewinnym
            forumowiczom", ktory
            zorganizowala naczelna donosicielka forum swiat i aqua, ubecka33....

No i w koncu parszywko33 piszesz prawde.
      • pro100 Re: ogłaszam koniec afery kukułek 26.11.09, 20:38
        dana33 napisała:

> ty sobie mozesz oglaszac co chcesz....
        > dla mnie ta sprawa jeszcze nie jest zakonczona...
        >
        a w między czasie? bo wyglada, że dłuuuugo poczekasz jakoś entuzjazm załodze opadł? pozytywna motywacja, ot co!
        • vicky17 Re: ogłaszam koniec afery kukułek 26.11.09, 20:39
          pro100 napisał:

> >
          > a w między czasie? bo wyglada, że dłuuuugo poczekasz jakoś entuzjazm załodze op
          > adł? pozytywna motywacja, ot co!
          >

nie pierwszy raz na zlodzieju czapka gore..a co oni moga...czekac wlasnie, no i
          sie doczekalismile
          • pro100 Re: ogłaszam koniec afery kukułek 26.11.09, 20:54
            vicky17 napisała:

> pro100 napisał:
            >
            >
            > > >
            > > a w między czasie? bo wyglada, że dłuuuugo poczekasz jakoś entuzjazm zało
            > dze op
            > > adł? pozytywna motywacja, ot co!
            > >
            >
            > nie pierwszy raz na zlodzieju czapka gore..a co oni moga...czekac wlasnie, no i
            > sie doczekalismile

czekali, ba DoS i robala podsyłali a tu już pod proroka można bo kazdy ma w domu bankowość a to już pod usiłowanie kradzieży można podciągnąć (jakby się kto uparł).
    • pan.scan Perła, załóż płaszcz z PVC i maskę na twarz i 26.11.09, 20:35
      gogle Rossignila, dobrze radzę. To gorsze od świńskiej grypy, to dżuma
      strzygająca jadem.
      • dana33 nu i prosze..... 26.11.09, 21:39
        jak tylko wateczek dotyczacy mojej osoby, to w poltory godziny mamy
        60 wpisow i okraglactwo w ekstazie....

jak nie pizza, to jajo... jak nie jajo, to czulent... jak nie czulent, to
        obrzezanie... jak nie obrzezanie, to pasztet.... a tu i tam jeszcze jakas gnida
        i szmata...

niezle...
        jaki mowi jeden moj przyjaciel: wymioty....
        • first.kanalia Re: nu i prosze..... 26.11.09, 21:44
          a czego sie spodziewalas?oklaskow,gratulacji, orderow,
        • perla co ty dana z tą pizzą? 26.11.09, 21:48
          piszesz o tym non stop mimo, że ten paszkwil napisałem ze 2 lata temu.
          Ale ci widzę prezent zrobiłem. smile))

Aha, pisałaś onegdaj, że rzucałem nazwiskami w tej pizzerii. Dana, przecież tym
          masz wszystko zarchiwizowane ponoć. To zajrzyj tam więc. Jedyne nazwisko jakie
          tam zamieściłem, był nasz legendarny bramkarz piłkarski Jan Tomaszewski, którzy
          wstrzymał Anglię a ruszył Polskę. Czemu więc tak bujasz właśnie?
          • pan.scan Re: co ty dana z tą pizzą? 26.11.09, 21:55
            Faktem jest, komuś, kto ciebie nie zna, takim tekstem możesz zrobić kuku.
            I zrobiłeś, bo okrąglactwo wzięło to jak prawdę objawioną.
            • amamit Re: co ty dana z tą pizzą? 26.11.09, 22:04
              Nie tylko to... Ale tym razem zmilczę...
            • perla Re: co ty dana z tą pizzą? 26.11.09, 22:04
              wybacz Scan ale paszkwile takie jak ten co napisałem są taką samą prawdą
              objawioną jak i teksty z kabaretu. Tylko ktoś o zerowej inteligencji, bez
              żadnego poczucia humoru, sztywniak zwykły, mógł to wziąć serio.
              Danie po prostu chyba potrzebna jest martyrologiczna otoczka wokół siebie, skoro
              tego paszkwilu, lekkiego zresztą, nie traktuje z przymrożeniem oka właśnie.
              • amamit Re: co ty dana z tą pizzą? 26.11.09, 22:11
                Lekkość Pana "klawiatury" odbija się czkawką kilku osobom pszepana.
                • amamit Re: co ty dana z tą pizzą? 26.11.09, 22:14
                  A raczej wymiotami co niektórych nicków...
                • perla Re: co ty dana z tą pizzą? 26.11.09, 22:15
                  no to proszę sobie zaaplikować szklankę wody, a jak nie pomoże to konieczna
                  będzie wizyta u gastrologa pszepani właśnie.
                  • amamit Re: co ty dana z tą pizzą? 26.11.09, 22:17
                    Pan źle zrozumiał chyba właśnie... Nie sobie,tylko owym...
              • pozarski Re: co ty dana z tą pizzą? 26.11.09, 22:13
                perla napisał:

> wybacz Scan ale paszkwile takie jak ten co napisałem są taką samą prawdą
                > objawioną jak i teksty z kabaretu. Tylko ktoś o zerowej inteligencji, bez
                > żadnego poczucia humoru, sztywniak zwykły, mógł to wziąć serio.
                > Danie po prostu chyba potrzebna jest martyrologiczna otoczka wokół siebie, skor
                > o
                > tego paszkwilu, lekkiego zresztą, nie traktuje z przymrożeniem oka właśnie.

Nie strugaj wariata,piedla:

forum.gazeta.pl/forum/w,13,88787694,88805101,Re_no_juz_nie_rozgrzewaj_sie.html
              • pan.scan Ależ ja wiem, że to tylko paszkwil mógł być. 26.11.09, 22:30
                Nie wziąłeś jednak pod uwagę, że Dana mogła odebrać to inaczej, a
                okrąglactwu zrobiłeś świetny prezent.
                • perla Re: Ależ ja wiem, że to tylko paszkwil mógł być. 26.11.09, 22:36
                  człowiek jest omylny Scan. Nie przyszło mi do głowy, że ktoś to może wziąć
                  serio. Znaczy się, nie przyszło mi do głowy, że można mieć takie luki w
                  inteligencji i tak ewidentny paszkwil traktować jako prawdę. Ale fakt, kretynów
                  to mamy dostatek. Może ja ciągle tkwię w "starym" forum?
                  Natomiast nie chce mi się wierzyć, że danie zrobiłem przykrość. O przykrych
                  sprawach nie wspomina się co 2 dzień właśnie.
                  • dana33 Re: Ależ ja wiem, że to tylko paszkwil mógł być. 26.11.09, 22:58
                    nu, scan nie pisal nic o tym, ze mi przykrosc zrobiles, nie?
                    nie zrobiles....
                    to co zrobiles nie tylko ta nagonka pizzerowska, ale innymi nagonkami i wpisami
                    twoimi, to wywolales u mnie pogarde w stosunku do ciebie...
                    bo widzisz, nawet jak dla ciebie to tylko draznienie sie, to nawet draznienie
                    sie ma swoje granice... przekroczyles je i to o duzo...
                    • dana33 Re: Ależ ja wiem, że to tylko paszkwil mógł być. 26.11.09, 23:00
                      aaaaa.... i jesli moge ci cos powiedziec perla....
                      facet, ktory lubi sie draznic w taki sposob, powinien miec tez jaja
                      powiedziec tak samo glosno i otwarcie i publicznie, jak sie "draznil"
                      przepraszam.... przepraszam, wymyslilem, nic z tego nie bylo prawda...

i strzec sie przed nastepnym takim "zarcikiem"....
                      • perla Re: Ależ ja wiem, że to tylko paszkwil mógł być. 26.11.09, 23:19
                        ale ja sobie nie przypominam abym poza ową pizzerią pisał i inne paszkwile na
                        ciebie.
                        I głośno i publicznie oświadczam więc, że cię drażniłem wyszukując jakieś
                        smaczki o żydostwie bądź o Israelu. Bo wiedziałem, że to cię spieni. I nie
                        musiałem tu niczego wymyślać bo linki do mediów były.
                        I dziwne mi było, że ciągle dajesz się nabierać na to, bo zauważyłaś chyba, że
                        gdy przychodziło do spraw poważnych, to lojalnie stawałem po stronie Israela.
                        I to ty dano pisałaś rożne paszkwile o mnie, że ja to bym Żyda w łyżce wody
                        utopił, czy też, że ja chcę Israela bez Żydów. Skąd ci to przyszło do głowy w
                        ogóle???
                        Podzieliłaś ludzi na forum Erec i Okrąglak, i to ci zabrało jasność myślenia
                        oraz spowodowało daltonizm właśnie.
                        • dana33 Re: Ależ ja wiem, że to tylko paszkwil mógł być. 26.11.09, 23:34
                          hahahahahahahaha.....
                          git..... przyjmuje te przeprosiny, chociaz one troche takie... nu... jak mam ci
                          to powiedziec.... takie jak krowa co to daje wiadro pelne mleka, a potem je kopie...
                          ale zoll zejn... przyjmuje to... big_grin
                          • ewa8a Re: Ależ ja wiem, że to tylko paszkwil mógł być. 27.11.09, 07:21
                            Dobra dusza z Ciebie Dana, ja bym go spuściła wraz z przeprosinami
                            jak wodę w kiblu. Ale miło patrzec jak kaja się i wije, odwraca kota
                            ogonem żeby zdobyć cudze względy. Zawsze było to durne, niegramotne
                            i prymitywnie przewrotne stworzenie. Litość bierze jak się toto za
                            pisanie weźmie .... ech te rozróby w redakcji albo wychowywanie
                            pracownicy marketu ....

Bywało jednak chamskie w sposób niespotykany :
                            forum.gazeta.pl/forum/w,13,89657897,89657897,teatr_sensacji_je
                            st.html

Warto mieć w pamięci ten personalny wątek. Szczególnie polecam
                            osobie, która ubolewała niedawno, że były tu jakieś nagonki, a w
                            obronę brała także wyjątkowo paskudną postać, specjalizującą się w
                            wysyłaniu faxów do cudzych szefów.
                            • ewa8a aktywny link 27.11.09, 07:25

forum.gazeta.pl/forum/w,13,89657897,89657897,teatr_sensacji_jest.html

• wolna444 Re: aktywny link 27.11.09, 14:00
                                ewa8a napisała:

>
                                > forum.gazeta.pl/forum/w,13,89657897,89657897,teatr_sensacji_jest.html
                                >
                                >
                                Doskonala charakterystyka pozarskiego, niepotrzebny wtret o jego
                                wygladzie ale reszta - palce lizac smile
                                • ewa8a Re: aktywny link 27.11.09, 14:38
                                  Wątek jest wstrętny, obnaża małość i głupotę autora. Zamieściłam go po to, by
                                  było wiadomo, że nad kimś takim nie warto się użalać.
                                  To miłe, że choć widzisz niestosowność opisu wyglądu Pożarskiego.
                                  Pożarski kiedyś popełnił błąd- napisał, że posiada tzw mięsień piwny, co
                                  natychmiast podchwyciły różne szuje, by przypiąć mu łatkę obleśnego tłuściocha,
                                  a nawet gdyby nim był, to tu na forum jest nickiem, kimś, kto nie posiada
                                  wyglądu, bo liczy się wyłącznie to co pisze.
                                  Widziałam niezbyt stare zdjęcia Pożarskiego i wcale tuszy nie zauważyłam,
                                  całkiem przystojny z niego facet.

A jak ci się podoba ta charakterystyka ?
                                  forum.gazeta.pl/forum/w,13,89657897,89669471,Cyrk_w_wykonaniu_prowincjonalnego_tapicera.html
                                  • wolna444 Re: aktywny link 27.11.09, 15:22

Droga Ewo ten drugi link jest twoja dziecinna zemsta na Perle za
                                    ruszenie swietosci(haha) pozarniczego, niczym wiecej. Nie wiem czemu
                                    go tak bronisz, wydaje sie ze zachodza tu jakies aspekty natury
                                    osobistej, ale nie wnikam.
                                    • ewa8a Re: aktywny link 27.11.09, 16:12
                                      Droga Maglarciu, oczywiście, że ten pastisz to moja zemsta, ale
                                      pisząc go jeszcze nie wiedziałam, że wszystko w nim się będzie
                                      zgadzać, co do joty. Masz jakieś wątpliwości ?
                                      Sama byłam zaskoczona, jak ta charakterystyka wiernie (poza
                                      tłustością, bo na ten temat nic nie wiem) obrazuje Perłę.

Bronię Pożarskiego, ponieważ go lubię. Z tego samego powodu bronię
                                      Dany, choć oni oboje i beze mnie świetnie sobie radzą, ale chyba
                                      dodaje nieco animuszu, gdy człowiek ma tę świadomość, że nie jest
                                      sam.
                                      Poza tym wątki personalne uważam za ohydne. Taki wątek na mnie
                                      założyła kiedyś Aurorka. Oczywiście Aurorce dużo brakuje do podłości
                                      Perły, więc wątek jedynie mnie ubawił, a nawet go polubiłam i
                                      umieściłam sobie na pamiątkę w wizytówce.
                                      • oleg3 Re: aktywny link 27.11.09, 16:30
                                        ewa8a napisała:

> Poza tym wątki personalne uważam za ohydne.

W związku z tym w każdym odwiedzanym przez ciebie wątku można znaleźć twoje
                                        personalne posty w dużej ilości. Tak się jakoś dziwnie zbiega, że te
                                        luźne i oczywiście kulturalne uwagi są poświęcane nickom z listy osobistych
                                        wrogów dany i pożarskiego.
                                        • dana33 Re: aktywny link 27.11.09, 16:41
                                          olus...... usiadz cichutko w kaciku... wysil sie troszkie... i pomysl choc z
                                          godzinke.... moze zrozumiesz wtedy post ewy....
                                          • pozarski Re: aktywny link 27.11.09, 16:48
                                            dana33 napisała:

> olus...... usiadz cichutko w kaciku... wysil sie troszkie... i pomysl choc z
                                            > godzinke.... moze zrozumiesz wtedy post ewy....

Nie da rady. Olus slucha tylko tego,co mu w duszy gra.wink)
                                          • oleg3 Re: aktywny link 27.11.09, 16:48
                                            Dana. Ludzie piszą posty (komunikują się) by przekazać sobie informacje. Spróbuj
                                            tak jak inni. Przekaż mi jakąś informację, choćby w ordynarnej formie. Ale,
                                            proszę, nie pieprz bez sensu.
                                            • pozarski Re: aktywny link 27.11.09, 16:51
                                              oleg3 napisał:

> Dana. Ludzie piszą posty (komunikują się) by przekazać sobie informacje. Spróbu
                                              > j
                                              > tak jak inni. Przekaż mi jakąś informację, choćby w ordynarnej formie. Ale,
                                              > proszę, nie pieprz bez sensu.
                                              >

Niestety,olus,informacje,ktorymi ty karmisz nas na tym forum, mysmy przerobili
                                              juz na dlugo przed twoim przyjsciem na swiat. Koła nie wymyslisz.wink
                                            • dana33 Re: aktywny link 27.11.09, 17:17
                                              alez oczywiscie, olus..... ty mi przekazales informacje, ze nie zrozumiales
                                              postu ewy.... ja ci przekazalam informacje, co masz zrobic, zeby jej post
                                              zrozumiec... wcale nie ordynarnie olus... po prostu na poziomie takim, na jakim
                                              jestes w stanie zrozumiec co czytasz....
                                          • perla a propos dana jest 27.11.09, 17:12
                                            skoro przeprosiny przyjęłaś to rozumiem, że mamy zakopany topór wojenny. Co
                                            prawda bez czułości ale i też bez naparzania się na oślep. Dlatego mam do ciebie
                                            malutką prośbę. Czy mogłabyś przeprosić osobę z forum tego? Nie, nie mnie.
                                            Chodzi o polską Żydówkę, która nigdy żadnego Polaka nie nazwała antysemitą, a
                                            która ma realne sukcesy w dialogu polsko żydowskim w Polsce. Przeprosiny powinny
                                            dotyczyć obściskiwania się z pacynką opowiesci_z_mykwy, która to pacynka pisała
                                            przy twym pełnym poparciu wredne paszkwile na tą forumowiczkę. Łącznie z
                                            linkowaniem zdjęć, filmów, danych osobowych. Pacynka ta lżyła również religijną
                                            instytucję żydowską w Polsce, a ty się do tego z radością dopisywałaś. Fakt
                                            twego pełnego poparcia dla owej pacynki, i twojego towarzystwa z Erec, to nie
                                            tylko wasze posty w wątkach tej pacynki ale również udzielenie jej możliwości
                                            pisania kolejnych paszkwili na forum Judaica. Przypomnę również, że wyciągałaś
                                            przykre dla tej osoby sprawy, jak choćby kwestia samolotów. To nie było fajne.
                                            Za obelgi którymi mnie raczyłaś przepraszać nie musisz. Zostały zapomniane. Ale
                                            tą obrażaną polską Żydówkę prosiłbym abyś przeprosiła właśnie.
                                            • pozarski Re: a propos dana jest 27.11.09, 17:18
                                              Piedliczku,pierdliczku,maly manipulantku.wink
                                              • ewa8a Re: a propos dana jest 27.11.09, 17:37
                                                A ja uroniłam łzę wzruszenia ..... Co za bezgraniczne
                                                oddanie ,,osobie''!

https://www.gify.org/bazagif/rycerze/medioevo037.gif
                                            • dana33 perla..... 27.11.09, 17:28
                                              rozumiem twoje pobudki, ale nie zamieniaj sie prosze w hussajna o, git?
                                              nie bede przepraszac za jakas pacynke czy nie pacynke... ta osoba o ktorej
                                              piszesz brala czynny udzial w historii piceryjskiej i nie tylko, bo najezdzala
                                              na mnie niezle... i zaczela najezdzac juz cale lata temu gdzie indziej... jesli
                                              dostawala ode mnie, to wlasnie zawsze wtedy, kiedy leciala po mnie bezlitosnie i
                                              dosc klamliwie..
                                              nie mam za co jej przepraszac...
                                              a pacynka czy nie pacynka mikwowa niech sama przeprasza, jak uzna to za
                                              stosowne... bo wiesz... wielu tu jechalo po tej osobie wysmiewajac sie i ja sie
                                              tam tez dopisywalam... to co? mam przepraszac za wszystkich?
                                              ty i ja pogrzebalismy topor wojenny, jak sie wyraziles... nie mieszaj do tego
                                              innych....
                                        • ewa8a Re: aktywny link 27.11.09, 17:08
                                          Odróżniasz wątki od postów ? Jeśli tak, to mogę ci zadać drugie
                                          pytanie :
                                          znasz kogoś, kto nigdy nie napisał na tym forum personalnego postu ?
                                          • oleg3 Re: aktywny link 27.11.09, 17:17
                                            Efka. Ja nie piszę personalnych postów czyli nie obrabiam Ci dupy przy każdej okazji. Jak mam coś do Ciebie to zwracam się bezpośrednio. A cała wasza kukułcza banda celuje w obrabianiu nielubianych nicków niezależnie od tematu i charakteru wątku. Wolę jak ktoś założy wątek i mi w nim nawrzuca niż jak kilkanaście nicków puszcza do siebie oczka, przekręca sens moich wypowiedzi, wyśmiewa co tylko może. To jest -według mnie- chamstwo, a nie (przykładowo) założenie przez pafa wątku o danie na forum grubera.
                                            • pozarski Re: aktywny link 27.11.09, 17:24
                                              Ewa za rzadko tu bywa,zebys jej "obrabial dupe". Wystarczy,ze obrabiasz dupy
                                              innych,ktorzy ci nie leza. Ale poza tym jestes oczywiscie swiety. Jeszcze tylko
                                              maly cud (np najswietsza maria panna w filizance porannej kawy) i mozna cie
                                              bedzie zaliczyc do grona blogoslawionych.wink
                                              • oleg3 Re: aktywny link 27.11.09, 17:29
                                                Do ciebie nie pisałem, kotlet.
                                                • pozarski Re: aktywny link 27.11.09, 17:31
                                                  Wypatruj cudu w filizance,olus.wink
                                            • ewa8a Re: aktywny link 27.11.09, 17:31
                                              Nie chce mi się grzebać w archiwum, ale niemal każdy twój post
                                              skierowny do mnie był okraszony epitetem, od niewinnej blondynki
                                              począwszy (jestem brunetką).

>A cała wasza kukułcza
                                              > banda celuje w obrabianiu nielubianych nicków

Jeszcze raz powtórzę - jestem niezrzeszona. Na tym forum stale ktoś
                                              kogos wyśmiewa, taki już jego urok.
                                              • oleg3 Re: aktywny link 27.11.09, 17:40
                                                Toż ja się nie wypieram epitetów. Epitety są mało istotne, jeżeli oprócz nich
                                                jest jakaś myśl.

Pisałem jednak o czymś innym, a to jest ci niemiłe, co nie dziwi.
                                                • ewa8a Re: aktywny link 27.11.09, 17:48
                                                  W niemal w każdym poscie (dopisałam ,,nimal'', bo nagle pomyślałam o
                                                  Haszu)jest jakaś myśl. Przyznasz chyba jednak, że epitety to
                                                  personalne ataki. Wg mnie wcale nie są mało istotne. Ja ich nigdy
                                                  nie używam pierwsza, a jesli już używam, to nie znajdziesz w moich
                                                  wypowiedziach okrzyków typu ; ..spie...j idioto '', szmato,
                                                  ścierwo itp
                                            • dana33 Re: aktywny link 27.11.09, 17:43
                                              olus.... kazdy post twoj do ewy jest personalny.... ten tez....
                                              ja ciebie ide to wytlumaczyc powoli:

jak piszesz "efka" to juz personalnie do niej, po przeciez nie do mnie... do
                                              mnie piszesz "dana", "k33".... calkiem personalnie...
                                              personalnie olus, tzn. wymieniasz imie, albo co uwazasz za imie, danej osoby, do
                                              ktorej sie zwracasz.... farsztejst? personalnie... osobiscie... bezposrednio
                                              do.... teraz zrozumiales? git...
                                              • oleg3 Re: aktywny link 27.11.09, 17:50
                                                Idż babo do kuchni gdzie jest twoje miejsce. Nie będę się z tobą przekomarzał bo
                                                i po co. Puść sobie oko do kotleta.
                                                • pozarski Re: aktywny link 27.11.09, 17:56
                                                  oleg3 napisał:

> Idż babo do kuchni gdzie jest twoje miejsce. Nie będę się z tobą przekomarzał b
                                                  > o
                                                  > i po co. Puść sobie oko do kotleta.
                                                  >
                                                  To jest tzw watek niepersonalny. Strach pomyslec,co sie dzieje,kiedy olus
                                                  zabierze sie do kogo i mu nawtyka,ze ojojojojoj.wink)
                                                  • pozarski Re: aktywny link 27.11.09, 18:00
                                                    pozarski napisał:

> oleg3 napisał:
                                                    >
                                                    > > Idż babo do kuchni gdzie jest twoje miejsce. Nie będę się z tobą przekoma
                                                    > rzał b
                                                    > > o
                                                    > > i po co. Puść sobie oko do kotleta.
                                                    > >
                                                    > To jest tzw watek niepersonalny. Strach pomyslec,co sie dzieje,kiedy olus
                                                    > zabierze sie do kogo i mu nawtyka,ze ojojojojoj.wink)
                                                    >
                                                    Ma byc,oczywiscie, post, nie watek.wink
                                                  • ewa8a Re: aktywny link 27.11.09, 18:05
                                                    Taak, a jeszcze przed chwilą był szlachetny niczym poseł Gowin.
                                      • wolna444 Re: aktywny link 27.11.09, 16:50
                                        ewa8a napisała:

> Droga Maglarciu, oczywiście, że ten pastisz to moja zemsta, ale
                                        > pisząc go jeszcze nie wiedziałam, że wszystko w nim się będzie
                                        > zgadzać, co do joty. Masz jakieś wątpliwości ?

Nie tyle watpliwosci co zdumienie, ze nie wiedzac o Perle nic
                                        (wtedy) opisywalas jego sylwetke jako wyjatkowo obmierzla.
                                        Zemsta potrafi oslepic jak widze - i wali sie aby dowalic, nie
                                        znajac czlowieka.

> Sama byłam zaskoczona, jak ta charakterystyka wiernie (poza
                                        > tłustością, bo na ten temat nic nie wiem) obrazuje Perłę.

Nie zgadzam sie z ta charakterystyka. Nic nie okazuje "wiernie".
                                        >
                                        > Bronię Pożarskiego, ponieważ go lubię.

I wszystko jasne.
                                        Ja lubie natomiast Perle i jestem odmiennego zdania co do niego i
                                        tez mam go prawo bronic, prawda ? Choc wiem ze on nie przepada za
                                        tym, bo nie lubi masowek obronnych czy ofensywnych. Horda klakierow
                                        czy napastnikow zawsze jest smieszna i dziecinna. A przede wszystkim
                                        obrzydliwa.
                                        • wolna444 Re: Aha... 27.11.09, 17:10

a co do zdania Perly wobec Pozarskiego to mam podobne jesli nie
                                          gorsze.
                                          Zauwaz tylko jakim tchorzem jest Pozarski wygaszajac prawie
                                          wszystkich w obawie o to by nie zobaczyc jak sie o nim/do niego
                                          pisze.
                                          Nie mowiac juz o zmianach nickow jak (m.in.) haszszachszmat by pod
                                          ich przykryciem bydlecko obrazac personalnie.
                                          Odrazajacej postaci bronisz.
                                          • ewa8a Re: Aha... 27.11.09, 17:26
                                            Też musiałam ostatnio wygasić jedną osobę i nie ma to związku z
                                            żadną obawą, po prostu nie chciała się odczepić pomimo moich próśb,
                                            a nie chcę się zniżać do jej poziomu, bo tylko w ten sposób mozna
                                            prowadzić z nią dyskusję.

> Nie mowiac juz o zmianach nickow jak (m.in.) haszszachszmat by pod
                                            > ich przykryciem bydlecko obrazac personalnie.

Wierz mi Maglarciu, to nie Pożarski. Zupełnie inny styl. Chyba juz
                                            się domyślam kto.
                                        • ewa8a Re: aktywny link 27.11.09, 17:21

wolna444 napisała:

>nie wiedzac o Perle nic
                                          > (wtedy) opisywalas jego sylwetke jako wyjatkowo obmierzla.

Nie sylwetkę, a charkter. Ten mogę spokojnie określic na podstawie
                                          jego wypowiedzi.

> Nie zgadzam sie z ta charakterystyka. Nic nie okazuje "wiernie".

- Czy nie udaje kogoś kim nie jest ? Przykłady w zarchiwizowanym
                                          poscie
                                          -Czy nie jest podstarzały ? Z tego co pisze, to 40 z dużym hakiem.
                                          -Czy nie jest prymitywnym intrygantem (np. pizza i wątek o
                                          Pożarskim, to tak z pamięci)
                                          -Czy nie kreuje postaci Polaka jako zwykłego głupka (przykłady w
                                          poscie)
                                          -Czy nie ma problemów z językiem polskim ?

> Ja lubie natomiast Perle i jestem odmiennego zdania co do niego i
                                          > tez mam go prawo bronic, prawda ?

Prawda.
                                          • perla ewka8, twoja nienawiść 27.11.09, 17:35
                                            jest mi miła.
                                            Bo lubię jak głupole nienawidzą mądrych właśnie.
                                            • ewa8a Re: ewka8, twoja nienawiść 27.11.09, 17:42
                                              Jaka nienawiść ? Zwisasz mi Perłciu. Nie przepadam za takimi typkami
                                              jak ty, to fakt, ale aż tak mi nie przeszkadzasz, bym miała cię
                                              darzyć takim mocnym uczuciem.

> Bo lubię jak głupole nienawidzą mądrych właśnie.

Ty niby jeteś MĄDRY ????

https://www.gify.org/bazagif/emotki/002.gif
                                              • perla Re: ewka8, twoja nienawiść 27.11.09, 17:52
                                                ewa8a napisała:

> Jaka nienawiść ? Zwisasz mi Perłciu.

tratatata bum cyk cyk. Łazisz za mną, że aż to nieprzyzwoite jest.
                                                Ty masz idee fix na moim punkcie, a na dowód tego wystarczy prześledzić tylko
                                                pobieżnie twe komentarze do mnie i o mnie właśnie.
                                                • ewa8a Re: ewka8, twoja nienawiść 27.11.09, 17:58
                                                  Napadasz na Bogu ducha winnych ludzi. Napisano tu kiedyś, że
                                                  przesladowałeś bardzo przyzwoitego człowieka (nie będę pisać kogo).
                                                  Ja go nie znałam, ale poczytałam trochę jego wypowiedzi i
                                                  stwierdziłam, że to prawda. Nie pamiętasz już co wyprawiałeś ze
                                                  spokojną i sympatyczną owieczką, bo osmieliła się otwarcie stanąć po
                                                  stronie twojego śmiertelnego wroga ?
                                    • aaki Re: aktywny link 27.11.09, 17:39
                                      w dzisiejszych czasach seryjnych mebli zrobić dobry fotel czy kanape
                                      to nie lada sztuka. tapicer to całkiem niezły i wymagający
                                      umiejetności fach.
                                      • perla otóż to aaki 27.11.09, 17:46
                                        jako tapicer mam zamówień na 1,5 roku z góry. A forsy średnio 8 tys. euro
                                        miesięcznie na czysto.
                                        Dlatego ewce8 mój zawód kością w gardle stoi właśnie.
                                        • ewa8a Re: otóż to aaki 27.11.09, 17:52
                                          Teraz to już kompletnie zzieleniałam z zazdrości. Ja tyle nie
                                          zarabiam.
                                          • dana33 to co ja mam powiedziec? 27.11.09, 18:04
                                            z ta moja emeryturka? big_grin
                                            • perla Re: to co ja mam powiedziec? 27.11.09, 18:10
                                              słyszałem byłem dana, że jednak w Israelu socjal wysoki jest. W Polsce go prawie
                                              nie ma właśnie.
                                              • dana33 Re: to co ja mam powiedziec? 27.11.09, 18:33
                                                perla..... ja pisalam o emeryturze, a nie o socjale...
                                                nie mam pojecia jaki jest, bo nigdy nie skorzystalam... ale emerytura to taka,
                                                ze umrzec nie mozesz, ale zyc dobrze tez nie..
                                                trza miesc troche pieniedzy oszczedzonych... smile
                                                oprocz tego nie zapominaj, ze to co u nas wydaje sie malo, to w polsce wydaje
                                                sie, ciagle jeszcze, duzo...
                                                a kiedys to wogole byl raj...
                                                jak przyjechalam do polski w 93, to z cala rodzina i jeszcze dwoma przyjaciolmi
                                                zjedlismy w krakowie obiad u wierzynka.... ze wszystkim... przystawka, zupa,
                                                glowne, kawa, deser, wino... za 4 dorosle osoby i 3 dzieci zaplacilam wtedy....
                                                7 dolarow.... co ja ci ide powiedziec... dobrze, ze maz mnie podtrzymal, bo jak
                                                nic, spadlabym z krzesla...
                                                ale dzisiaj to juz nie tak... chociaz na piotrkowskiej w ogrodku zjadlam
                                                fantastycznka kaszanke z jablkiem i buleczka swieza, do tego sok za 5 zlotych...
                                                w israelu za 5 zlotych to ty nawet bochenka chleba nie dostaniesz...
                                                moze sie przeprowadze, co ty na to? smile smile smile
                                        • dana33 oj perla perla..... 27.11.09, 17:52

• pan.scan Perlistemu również, od 4 lat 27.11.09, 17:52
                                          forum.gazeta.pl/forum/w,13,28907233,28908988,aneks.html
                                          forum.gazeta.pl/forum/w,13,89685076,89687653,Re_a_tak_w_ogole.html
                                          perla napisał:

jako tapicer mam zamówień na 1,5 roku z góry. A forsy średnio 8 tys. euro
                                          miesięcznie na czysto. Dlatego ewce8 mój zawód kością w gardle stoi
                                          właśnie.
                                          • ewa8a Re: Perlistemu również, od 4 lat 27.11.09, 18:02
                                            Perlisty to ja. Byłam co prawda w kregu podejrzaqnych, ale Perła
                                            nigdy nie miał pewności. Chciałam się z nim trochę podraznić.
                                            • pozarski Re: Perlistemu również, od 4 lat 27.11.09, 18:04
                                              Bylem pewien,ze jakis znajomy pierdliczka. Masz talent.wink
                                              • ewa8a Re: Perlistemu również, od 4 lat 27.11.09, 18:10
                                                Nie pomyślałeś o mnie ?
                                                • pozarski Re: Perlistemu również, od 4 lat 27.11.09, 18:33
                                                  A skad! Bylem pewien,ze to jakis znajomek perly. wink
                                                  • ewa8a Re: Perlistemu również, od 4 lat 27.11.09, 18:39
                                                    A ja myślałam, że widać jak na dłoni.
                                                  • pozarski Re: Perlistemu również, od 4 lat 27.11.09, 18:41
                                                    Nawet kiedys probowalem ci wyjasnic,ze perla nie taki zly jak go maluja,ale
                                                    zaraz po moim poscie,sam oskarzony napisal cos tak obrazliwego,ze musialem sie
                                                    rakiem wycofac.wink
                                            • perla mylisz się ewka8 27.11.09, 18:08
                                              połapałem się po pewnym czasie. Niemniej człowiek rzadko ma 100% pewności gdy o
                                              pacynki idzie więc się nie wypowiada.
                                              Swoją drogą jak to jest, że mnie przez 9 lat nie wpadło do głowy aby zapacynkować?
                                              A propos, podobno ataki personalne uważasz za ohydne, tak napisałaś do Olega
                                              właśnie...
                                              • ewa8a Re: mylisz się ewka8 27.11.09, 18:12
                                                Ataki czasami są słuszne.
                                                • first.kanalia Re: mylisz się ewka8 27.11.09, 18:35
                                                  ewa8a napisała:

> Ataki czasami są słuszne.

taa znamy znamy, wtedy sa sluszne gdy ewa atakuje
                                            • ewa8a Re: Perlistemu również, od 4 lat 27.11.09, 18:09
                                              Dodam tylko, że sporo postów perlistego uciekło w niebyt. Za sprawą
                                              Perły, jak sądzę. Nie było w tych postach nigdy żadnych
                                              niecenzuralnych słów, z prostego powodu - ja ich nie używam.
                                              • perla znów się mylisz 27.11.09, 18:14
                                                nigdy nie kliknąłem w kosz właśnie.
                                                • ewa8a Re: znów się mylisz 27.11.09, 18:19
                                                  Wówczas kosz nie był taki aktywny. Sądzę, że pisałeś (może nie tylko
                                                  ty) coś w stylu :

co sadzi o tym moderacja?
                                                  Autor: caromina 23.12.08, 19:28
                                                  Dodaj do ulubionych Skasujcie
                                                  Odpowiedz

Witam

moze najpierw lekturka smile

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=88917480
                                                  Tolerujecie takie wpisy?

Pozdrawiam wink
                                                  • ewa8a Albo tak ,,z ostrza'' : 27.11.09, 18:28
                                                    forum.gazeta.pl/forum/w,654,23209989,23209989,Czy_Admini_sa_niewidomi_.html

forum.gazeta.pl/forum/w,654,23155901,23155901,wyslalam_do_abuse_bardzo_wazny_list.html
                                        • aaki Re: otóż to aaki 27.11.09, 18:02
                                          forsa mnie zbytnio nie rajcuje-wiec tym mi nie zaimponujesz. ale umiec
                                          i robic cos konkretnego- na to zawsze patrzę z uznaniem.
                                          • dana33 Re: otóż to aaki 27.11.09, 18:09
                                            wlasnie... podbierasz u pacjentow, jak to kiedys powiedziales...
                                            i ze sam nic konkretnego nie robisz, to i uznajesz robienie konkretow u
                                            innych.... a perla to bardzo "konkretnie" tapiceruje i zarabia 8 tys euro
                                            miesiecznie...
                                            ja to mysle, ze on skromny czlowiek i tak napisal... bo wiem z pewnego zrodla,
                                            ze on te 8 tysiecy zarabia tygodniowo... big_grin big_grin big_grin
                                            • aaki Re: otóż to aaki 27.11.09, 18:25
                                              znów sie zesrałas na forum- baconesso
                                              • ewa8a Re: otóż to aaki 27.11.09, 18:30
                                                Jakiż mocno personalny ten post !
                                                • dana33 Re: otóż to aaki 27.11.09, 19:20
                                                  prawda? zapomnial jeszcze ilustracji... big_grin big_grin big_grin
                                                  • aaki Re: otóż to aaki 27.11.09, 19:44
                                                    dopraszasz się o jakąś swoją podobiznę?

może nie teraz-ludzie jeszcze jedzą kolacje co poniektórzy.
                                                    więc sama rozumiesz ze teraz nie mogebig_grin
                                              • wolna444 Re: otóż to aaki 27.11.09, 19:08
                                                aaki napisała:

> znów sie zesrałas na forum- baconesso

baconessa Münchhausen z domu Porwaneportki
                                                • first.kanalia Re hipokryzja ewy 27.11.09, 19:23

Re: aktywny link
                                                  Autor: ewa8a☺ 27.11.09, 16:12 Dodaj do ulubionych Skasujcie
                                                  .
                                                  (...)
                                                  Poza tym wątki personalne uważam za ohydne. Taki wątek na mnie
                                                  założyła kiedyś Aurorka. Oczywiście Aurorce dużo brakuje do podłości
                                                  Perły, więc wątek jedynie mnie ubawił, a nawet go polubiłam i
                                                  umieściłam sobie na pamiątkę w wizytówce
                              • dana33 Re: aktywny link 27.11.09, 14:02
                                ewo... wszystko sie zgadza.... napisalam wyraznie, ze zapomniec nie moge, ale
                                moge odlozyc na strone... perla przeprosil... nu, w jego stylu... mam nadzieje,
                                ze przestanie... to co robil, nie zapomni nikt, ale wiesz..... zydzi w cuda nie
                                wierza, ale jak sie jakis zdarza, to sie nie dziwia... smile
                                moze to troche uspokoi to forum...
                            • first.kanalia Re: Ależ ja wiem, że to tylko paszkwil mógł być. 27.11.09, 08:50
                              ewa8a napisała:

.> Warto mieć w pamięci ten personalny wątek. Szczególnie polecam
                              > osobie, która ubolewała niedawno, że były tu jakieś nagonki, a w
                              > obronę brała także wyjątkowo paskudną postać, specjalizującą się w
                              > wysyłaniu faxów do cudzych szefów.

ta "paskudna postac" nie specjalizowala sie w wysylaniu faxow .
                              owszem wyslala jeden fax ,co dawno zostalo jej wybaczone,sprawa
                              miala miejsce jakies siedem lat temu.
                              pisanie o "specjalizowaniu sie w wysylaniu faxow" to naduzycie.
                              osoba ta wchodzac na forum,zaczela od przyblizenia polakom tradycji
                              zydowskiej, nigdy nie oskarzala nikogo bezpodstawnie o
                              antysemityzm.osoba ta w realu robi duzo dla spolecznosci
                              zydowskiej,sa tego wymierne efekty.komus to jednak widac nie
                              padowalo, zrobiono wszystko by przestala tu pisac.
                              kogo mamy na forum w zamian, ano dane i pozarskiego, pani ewie
                              pewnie podoba sie kwiecisty styl w jakim obydwoje sie tu produkuja.
                              gdybym weszla na forum nie znajac dany pomyslalabym, ze to jakas
                              antysemitka prowokatorka, ktora chce przedstawic zydow w zlym
                              swietle.
                              to nie tylko moje zdanie,cytowalam pare razy posty marcusa, ktory
                              jasno pisal, ze to co robi dana ja dodam tu pozarskiego moze tylko
                              wzbudzic niechec do zydow.
                              pisalo tu wielu zydow, ale nikt w tak chamski i prymitywny sposob.

Re: do kropki i nano (nano??????)
                              Autor: kropka☺ 31.01.06, 00:26 Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
                              Dano, Ty zawsze wszystko wiesz najlepiej, ino nie za bardzo do
                              końca.
                              Wgląd we wszystkie fora ma jedynie administracja portalu. Aesi do
                              niej nie
                              należą. Każdy z aesów ma wgląd jedynie do forów, na których
                              moderuje. Nie
                              miałam pojęcie, że istnieje forum Kukułcze_jajo. Nie wiem kto je
                              załozył i po
                              co. I zupełnie mnie to nie interesuje. Troche mnie dziwi, że ktos
                              zakłada forum
                              po to, żeby mi dokopać. Czy powinnam sie czuć zaszczycona?
                              Domyślałam sie, że kilka osób coś knuje, bo to kolejna akcja "zabić
                              kropkę".
                              Naogół napadaliście stadnie. Tym razem słusznie wykombinowaliście,
                              żeby
                              wypuścic Negevmca. Bardzo go lubię, szanuję i nie przyszło mi do
                              głowy, zeby go
                              olać. Dałam sie wypuścic jak dziecko. Cóż, całe zycie czlowiek sie
                              uczy i głupi
                              umiera. Więcej sie nie dam.
                              Na prawdę chcesz zwalczać antysemityzm wymyslając ludziom od
                              zerowców,
                              manipulantów, kłamców, dupków, śmierdzieli, pustern i tp.? Dziwna
                              metoda. To
                              jakby zabijać wszy na głowie za pomocą młota pneumatycznego.
                              Niewątpliwie wesz zostanie zgnieciona. Razem z głową i jej
                              właścicielem.
                              Życzę powodzenia.
                              A teraz proponuję skończyc tę durną zabawę.

bardzo celnie to okreslila kropka .

• first.kanalia Re: jeszcze jedno 27.11.09, 08:56
                                z tego co sie zorientowalam to silna grupa do walki z
                                antysemityzmem,doprowadzila do tego, ze jedna pani zydowka i druga
                                pani filosemitka musialy odejsc z tego forum.
                                czy to tez w ramach walki z antysemityzmem?
                                • dana33 Re: jeszcze jedno 27.11.09, 14:15
                                  z tego co ja WIEM, to z forum fs odeszlo conajmniej 8 bardzo wartosciowych i
                                  madrych ludzi, profesorow, naukowcow, dziennikarzy, prawnikow, ktorych do tego
                                  odejscia doprowadzila silna grupa do walki z zydami.... to bylo w ramach
                                  porozumienia zydowsko-polskiego....

idz ty gini i zobacz, czy cie nie ma u grubbera, git?
                                  • first.kanalia Re: jeszcze jedno 27.11.09, 14:18
                                    dana33 napisała:

> z tego co ja WIEM, to z forum fs odeszlo conajmniej 8 bardzo
                                    wartosciowych i
                                    > madrych ludzi, profesorow, naukowcow, dziennikarzy, prawnikow,
                                    ktorych do tego
                                    > odejscia doprowadzila silna grupa do walki z zydami.... to bylo w
                                    ramach
                                    > porozumienia zydowsko-polskiego....

nie bede liczyc ile osob odeszlo stad,ile osob wasze nagonki zmusily
                                    do zaprzestania^pisania.

> idz ty gini i zobacz, czy cie nie ma u grubbera, git?

wysylaj tych swoich z ereca ,tutaj to jeszcze nie twoje forum.malo
                                    jeden erec zaloz sobie drugi, potem trzeci i rzadz.
                              • dana33 guupia gini..... 27.11.09, 14:10

Do kropki.
                                Autor: skanowsky 31.01.06, 21:52
                                Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
                                Jestem współzałożycielem tego forum. Przed chwilą wpisałem Cię na listę
                                uczestników "kukułczego jaja" wraz z nadaniem ci uprawnien admińskich, na
                                wypadek gdyby obecni tu dowcipnisie zarzucali, że jest COŚ, co zostało ukryte.
                                Skorzystaj z zaproszenia, nie musisz potwierdzać wejścia, nie ma obowiązku
                                odpowiadania komukolwiek na jaju.

Kochać się nie musimy, ale i do ukrycia nic nie mamy.

forum.gazeta.pl/forum/w,654,35861156,35973176,Do_kropki_.html

jak widzisz, kropka byla na jaju, wszystko wiedziala i tez wiedziala, ze nikt
                                nie probowal jej dokopac....
                                daj laskawie link do tego wpisu, coby mozna bylo wszystko poczytac, git? a nie
                                cos wyrwane z calego watka...

juz nie mowie o tym, ze to co kropka uwaza, to wcale nie musi byc ta jedyna
                                prawda.... a czy kropa uwazala w tamtym czasie, ze tolerowanie tego szalejacego
                                antysemityzmu doprowadzi do jego zmniejszenia sie?
                                nie wiem, po co sie pytam o to akurat ciebie, bo ze nie zrozumiesz, to jest mi
                                jasne... ciebie to najlepiej nie zauwazac....
                                • dana33 Re: guupia gini..... 27.11.09, 14:11
                                  aaaaa...... to w tym samym watku, do ktorego dalam link wyzej...
                                  juz nie dawaj....
                                  ale na przyszlosc to sie pofatygu dawac linki do twoich cytatow.l..
                                  w wikipedii, ktora namietnie czytasz, nie ma takich wskazkowek?
                                • first.kanalia Re: guupia gini..... 27.11.09, 14:15
                                  dana33 napisała:

>
                                  > Do kropki.
                                  > Autor: skanowsky 31.01.06, 21:52
                                  > Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
                                  > Jestem współzałożycielem tego forum. Przed chwilą wpisałem Cię na
                                  listę
                                  > uczestników "kukułczego jaja" wraz z nadaniem ci uprawnien
                                  admińskich, na
                                  > wypadek gdyby obecni tu dowcipnisie zarzucali, że jest COŚ, co
                                  zostało ukryte.
                                  > Skorzystaj z zaproszenia, nie musisz potwierdzać wejścia, nie ma
                                  obowiązku
                                  > odpowiadania komukolwiek na jaju.
                                  >
                                  > Kochać się nie musimy, ale i do ukrycia nic nie mamy.
                                  >
                                  > forum.gazeta.pl/forum/w,654,35861156,35973176,Do_kropki_.html
                                  >
                                  > jak widzisz, kropka byla na jaju, wszystko wiedziala i tez
                                  wiedziala, ze nikt
                                  > nie probowal jej dokopac....
                                  > daj laskawie link do tego wpisu, coby mozna bylo wszystko
                                  poczytac, git? a nie
                                  > cos wyrwane z calego watka...
                                  >
                                  > juz nie mowie o tym, ze to co kropka uwaza, to wcale nie musi byc
                                  ta jedyna
                                  > prawda.... a czy kropa uwazala w tamtym czasie, ze tolerowanie
                                  tego szalejacego
                                  > antysemityzmu doprowadzi do jego zmniejszenia sie?
                                  > nie wiem, po co sie pytam o to akurat ciebie, bo ze nie
                                  zrozumiesz, to jest mi
                                  > jasne... ciebie to najlepiej nie zauwazac....
                                  >
                                  dana tu akurat nie chodzi o jajo, ale wiesz ja wiem jak dziala forum
                                  prywatne niewygodne watki mozna ukryc i zaprosic kropke by
                                  zobaczyla, ze wszystko jest ok.
                                  chodzi konkretnie o sposoby w jaki ty walczesz z tym antysemityzmem.
                                  sprawa druga jak ja zaczynalam pisac na swiecie to bylo pelno
                                  nickow, ktore wrecz zialy nienawiscia do polski i polakow.
                                  pod antysemityzm podciagasz wszystko co mozliwe, ale nie bede sie
                                  powtarzac, bo to walenie grochem o sciane.
                                  • vicky17 Re: guupia gini..... 27.11.09, 17:46
                                    first.kanalia napisała:

> >
                                    > dana tu akurat nie chodzi o jajo, ale wiesz ja wiem jak dziala forum
                                    > prywatne niewygodne watki mozna ukryc i zaprosic kropke by
                                    > zobaczyla, ze wszystko jest ok.
                                    > chodzi konkretnie o sposoby w jaki ty walczesz z tym antysemityzmem.
                                    > sprawa druga jak ja zaczynalam pisac na swiecie to bylo pelno
                                    > nickow, ktore wrecz zialy nienawiscia do polski i polakow.
                                    > pod antysemityzm podciagasz wszystko co mozliwe, ale nie bede sie
                                    > powtarzac, bo to walenie grochem o sciane.

oooo gini ,ale otworzylas puszke pandory. Ty chyba nie pisalas w tamtym czasie
                                    na FS,ale to co ta grupa bambrow tam robila to przechodzilo wszzelkie rozmiary
                                    przyzwoitosci. pasztet z racji wieku i tuszy zapomnial o jeszcze jednej
                                    akcji,ktora dowodzil..akcji wyrugowania kropki z aesowania,a ile zacnych lobuzow
                                    z nia szlo wtedy. zadyma byla na 102,ale kropka cwana towarzystwo usadzila,choc
                                    zagrywki wobec niej byly dosc niskie,zwazywszy,ze byla ona kolezaneczka paszteciary.
                                    no coz trzeba uwazac z kim sie czlek zadaje, bo jak widac zadawanie sie z
                                    chamami konczy sie dosc nieprzyjemnymi incydentami.
                            • pozarski Re: Ależ ja wiem, że to tylko paszkwil mógł być. 27.11.09, 13:11
                              Dokladnie tak, Ewo.
                      • g-48 Re: Ależ ja wiem, że to tylko paszkwil mógł być. 26.11.09, 23:59
                        aaaaa.... i jesli moge ci cos powiedziec perla....
                        > facet, ktory lubi sie draznic w taki sposob, powinien miec tez jaja
                        > powiedziec tak samo glosno i otwarcie i publicznie, jak
                        sie "draznil"
                        > przepraszam.... przepraszam, wymyslilem, nic z tego nie bylo
                        prawda...

No wlasnie na takie przeprosiny czekam!
        • pan.scan No, ale dla kogo ten wątek był robiony - 26.11.09, 21:48
          spójrz na wpisy - sam strzygający siedemnastym mgnieniem jadu smieć
          okrąglactwa, członkowie i jeden kandydat na członka dochodzącego.
    • jaceq Co mnie ominęło 26.11.09, 23:52
      znowu?
      • marouder.eu Proba linczu na Dance.. 27.11.09, 00:01
        ..za aktywnosc sprzed kilku latsmile

Pewien osobnik opublikowal list Danki adresowany podobno do niego, co dalo
        asumpt jednym do podjecia zwyczajowego poszczekiwania i strzykania slina, innym
        jawilo sie jako okazja do rozdarcia szat i ukazania piersi bohaterskiej i
        niezlomnejsmile
        • dana33 Re: Proba linczu na Dance.. 27.11.09, 00:08
          ale nie wyszlo jacqu i zyje i wlasnie czekoladke pozarlam... smile
          • first.kanalia Re: Proba linczu na Dance.. 27.11.09, 00:12
            dana33 napisała:

> ale nie wyszlo jacqu i zyje i wlasnie czekoladke pozarlam... smile

jedz jedz czekoladki, ale uwazaj bo balkonik moze nie wytrzymac
            ciezaru ,i bedzie bec z balkonikiem.
          • jaceq Re: Proba linczu na Dance.. 27.11.09, 00:13
            dana33 napisała:

> ale nie wyszlo jacqu i zyje i wlasnie czekoladke pozarlam... smile

To i ja pożrę... Lubisz takie cynamonowe? Odkryłem je ostatnio w sklepie u
            Hindusów i mam kolejny nałóg...
            • dana33 Re: Proba linczu na Dance.. 27.11.09, 00:22
              nie jadlam nigdy.... smile
              ale jak dlugo nadzionko jest kremowe, to jest git... smile

poszlam spac.... dobranoc... smile
              • jaceq Re: Proba linczu na Dance.. 27.11.09, 00:25
                To jest twarde, raczej gorzkie i bez nadzionka. Ale cynamonem capi jak sam bóg
                Wisznu Czteroręki w ekstazie.

Dobrej nocy!
        • first.kanalia Re: Proba linczu na Dance.. lincz? 27.11.09, 00:10
          marouder.eu napisał:

> ..za aktywnosc sprzed kilku latsmile
          >
          > Pewien osobnik opublikowal list Danki adresowany podobno do niego,
          co dalo
          > asumpt jednym do podjecia zwyczajowego poszczekiwania i strzykania
          slina, innym
          > jawilo sie jako okazja do rozdarcia szat i ukazania piersi
          bohaterskiej i
          > niezlomnejsmile

a o tresci listu cisza, o nagonkach donosach cisza.
          zaden lincz, oberwala rykoszetem;od swojej wlasnej dzialalnosci,
          niezbyt chwalebnej.
        • jaceq Re: Proba linczu na Dance.. 27.11.09, 00:11
          Dzięki za info, w zasadzie mógłbym się spodziewać. Widziałem jakieś okruchy, ale
          w celach testowych miałem wygaszone, oprócz tradycyjnego okrąglactwa, także
          okrąglactwo nieortodoksyjne. Nie chce mi się czytać, wracać, stąd moje pytanie:
          afera? jaka afera?
    • g-48 Re: No tak! 27.11.09, 12:38
      Kukulki swoje jaja stracily i Dana ze swoimi pinczerkami moze
      odespac noce spedzone na polu walki o swoj"CHONOR"/wiem wiem!/
      www.youtube.com/watch?v=JHLd5SrjIFA
    • wolna444 Re: ogłaszam koniec afery kukułek 27.11.09, 13:09
      Nie znalam kulis kukulek ale sadze ze ktos(crOOt) pokazal dobra
      robote. Wykazal dwulicowosc co poniektorych i wcale tu nie chodzilo
      tylko o dane33. Dac sie wkrecic w jakies spiski intrygi to tylko
      niedojrzalych ludzi kreci albo szukajacych afer bo brakuje im tego w
      zyciu. Dziecinada podworkowa.
      Zyj i daj zyc innym - to zloty srodek na zycie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka