marouder.eu 29.11.09, 20:34 ..Afganistanie Sposrod 133 oficerow Standing Headquarters polowa to Polacy. Zajma sie rozpoznaniem, logistyka i operacjami bojowymi, dzieki czemu nieco odchwasci sie ten zakatek globu Grubberowi dedykuje: wyborcza.pl/1,75478,4234129.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozarski Re: Polacy przejmuja dowodztwo operacyjne w.. 29.11.09, 20:37 Oby tylko nie wieszali wszedzie krzyzy,bo taka strategia moze sie zle skonczyc nie tylko dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Polacy przejmuja dowodztwo operacyjne w.. 29.11.09, 20:41 Nic nie bylo o ksiezym korpusie..zreszta, zeby wykurzyc taliban, lepszy od krzyza jest np. smalec Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Polacy przejmuja dowodztwo operacyjne w.. 29.11.09, 20:48 No,ale jacys kapelani przecie beda. Wojsko Polskie bez duchowej obslugi? To niemozliwe. (Zreszta,jak mi zaraz wytknie jakis bogobojny aquaneciarz, w kazdym wojsku sa,a ja dodam, ze jednak takich talibow jak polscy,to ze swieczka szukac.) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Polacy przejmuja dowodztwo operacyjne w.. 29.11.09, 20:53 Nie zapeszaj pan, bo capellani jeszcze wezma i z mullami wypala po fajce pokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Polacy przejmuja dowodztwo operacyjne w.. 29.11.09, 20:48 marouder.eu napisał: > ..Afganistanie > Sposrod 133 oficerow Standing Headquarters polowa to Polacy. > Zajma sie rozpoznaniem, logistyka i operacjami bojowymi, dzieki czemu nieco > odchwasci sie ten zakatek globu > Grubberowi dedykuje: > wyborcza.pl/1,75478,4234129.html no czekamy na odchwaszczenie, bo do tej pory to raczej dzielni wojacy chwastami obrastaja. moze pomozesz wojsku polskiemu,wszak zuch z ciebie nie lada a jaki szpicel jestes dobry. slowem armia czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Polacy przejmuja dowodztwo operacyjne w.. 29.11.09, 20:52 Raczej sie mylisz jesli idzie o polskich zolnierzy w Afganistanie. Niedawno schwytali jedna z glownych mull talibanskich, dowodce jednego z ich okregow wojskowych, odpowiedzialnego za m.in akcje przeciwko polskiemu patrolowi, w ktorym zginal oficer. Zniszczyli im tez Polacy system lacznosci, porozbijali sklady broni i amunicji oraz setki wzieli do niewoli Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Polacy przejmuja dowodztwo operacyjne w.. 29.11.09, 20:53 Ale ja nie poddaje w watpliwosc jakosci polskiej armii,jedynie ich kapelanow,panie M. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Kotlecik 30.11.09, 01:02 Ale ja nie poddaje w watpliwosc jakosci polskiej armii,jedynie ich > kapelanow,panie M. Wez w koncu maruderka bez jajec i swego rabina i pokaz w Afganistanie tym niezdarom z Izraela jakis to dzielny Zyd! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Polacy przejmuja dowodztwo operacyjne w.. 29.11.09, 20:54 marouder.eu napisał: > Raczej sie mylisz jesli idzie o polskich zolnierzy w Afganistanie. Niedawno > schwytali jedna z glownych mull talibanskich, dowodce jednego z ich okregow > wojskowych, odpowiedzialnego za m.in akcje przeciwko polskiemu patrolowi, w > ktorym zginal oficer. Zniszczyli im tez Polacy system lacznosci, porozbijali > sklady broni i amunicji oraz setki wzieli do niewoli > absolutnie sie myle,wszak odkad schwytali mulle afganistan jest juz wolnym krajem i takim na wieki pozostanie. maruda,idz cos popal bo przymendzasz dzisiaj glupawo.. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Polacy przejmuja dowodztwo operacyjne w.. 29.11.09, 21:02 Boli cie, ze islamscy dostana wpjordol, patriotko? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Polacy przejmuja dowodztwo operacyjne w.. 29.11.09, 21:05 marouder.eu napisał: > Boli cie, ze islamscy dostana wpjordol, patriotko? boli mnie,ze taki patriota jak ty ugniata sobie doope od lat zamiast walczyc z wrogiem. tchorz jestes czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Polacy przejmuja dowodztwo operacyjne w.. 29.11.09, 21:16 Allachu Rachciachciachu ale i tak wpjordol islamuskow nie minie Wspomnisz moje slowa i wraz z Grubberem bedziecie szlochac nad polskim terroryzmem armijnym Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Polacy przejmuja dowodztwo operacyjne w.. 29.11.09, 21:21 marouder.eu napisał: > Allachu Rachciachciachu ale i tak wpjordol islamuskow nie minie do tej pory to twoj tchorzowski tylek dostaje wjordol, i od zycia i z tchorzostwa,ze zamiast walczyc z wrogiem ludu obrasta tluszczem z braku ruchu. tez mi ci bohaterstwo. twe dziatki tez zdaje sie nie walcza wspomagajac zydow,a wiec zle je wychowales,antypolsko. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Polacy przejmuja dowodztwo operacyjne w.. 29.11.09, 21:24 Dobrze, ze swoje wychowalas patriotycznie, po polsku i amerykansku i w razie jakby co, poleca do Afganistanu, by walczyc pod dowodztwem polskich oficerow Chyba im bedzie w smak, Vickciu? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Polacy przejmuja dowodztwo operacyjne w.. 29.11.09, 21:26 marouder.eu napisał: > Dobrze, ze swoje wychowalas patriotycznie, po polsku i amerykansku i w razie > jakby co, poleca do Afganistanu, by walczyc pod dowodztwem polskich oficerow > Chyba im bedzie w smak, Vickciu? jak najbardziej patriotycznie koles,wojsko jest dla twoich i pasztetowych latorosli,wszak ich rodzice mocno wierza w wojny i milosc ojczyzniana, ja natomiast wierze tylko i wylacznie w szmal, dlatego wojskowy b/s mnie nigdy interesowac nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy arabusce wyky tak blisko do talibow jest.... 29.11.09, 21:06 .... że aż skowyczy z islamską hucią. Wyky, taliby z braku ku*rew kozy muszą je*bac. Pomoż im rozkładając dla nich szeroko swe twe tłuste uda. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_pazurek Re: arabusce wyky tak blisko do talibow jest.... 29.11.09, 21:13 he he wyky ma za meza araaba,a jej dzieci nie umia po polsku (( taka z niej polka (( polakwalczy napisał: > .... że aż skowyczy z islamską hucią. Wyky, taliby z braku ku*rew > kozy muszą je*bac. Pomoż im rozkładając dla nich szeroko swe twe > tłuste uda. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: arabusce wyky tak blisko do talibow jest.... 29.11.09, 21:24 niebieski_pazurek napisała: > he he wyky ma za meza araaba,a jej dzieci nie umia po polsku (( taka z > niej polka (( > >off katoliczko, nie sil sie, bo dzieci pasztetu choc maja matke polska zydowke a ojca zyda tez po polsku nie "umia" i twoje otwockie smieci na tym nie traca. skoro mozna miec zyda za meza to arab tez ujdzie w tym tlumie. najwazniejsze,ze latasz za marksistowskimmi centymetrami,bo tych w wykonaniu lokalnym ci jak widac brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: arabusce wyky tak blisko do talibow jest.... 29.11.09, 21:31 Olej gnide ,... ======================== off katoliczko, nie sil sie,... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: arabusce wyky tak blisko do talibow jest.... 29.11.09, 22:39 explicit napisał: > > Olej gnide ,... > ======================== > off katoliczko, nie sil sie,... ktora,bo tu pare off katoliczek,marudnych ,marksiow i innych polaczkow sie peta Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy Moje rady 29.11.09, 20:59 1) wylezc z baz w piesze patrole 2) Nie używac pojazdow do patrolowania i nie uzywać dróg. 3) Dopadac talibow w ich kryjówkach w gorach, uzywjąc grup bojowych w sile komapanii przemieszczajacej amunicje i wyposażenie za pomocą mułow. Zadnych pojazdow mechanicznych Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Moje rady 29.11.09, 21:03 Polacy jako jedni z nielicznych chodza na piesze patrole, Marksiu. Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy Re: Moje rady 29.11.09, 21:08 Jakby chodzili wyłacznie na piesze patrole, to nie mielibysmy tych kilkunastu trupach , ktorzy zginęli w swych opancerzonych trumnach Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Moje rady 29.11.09, 21:09 I tak straty najmniejsze w stosunku do liczby zolnierzy i rodzaju aktywnosci. Odpowiedz Link Zgłoś