babariba-babariba 28.04.10, 10:17 www.dziennik.pl/wydarzenia/article595954/To_aktor_lkal_w_dokumencie_Pospieszalskiego.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyluzowana.kaczka Re: u Pospiecha łkał AKTOR... 28.04.10, 10:19 Nic nowego pod sloncem. forum.gazeta.pl/forum/w,13,110674975,110674975,Okazuje_sie_ze_prawdziwy_polski.html Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: u Pospiecha łkał AKTOR... 28.04.10, 12:21 babariba-babariba napisała: W proteście przeciwko pochowaniu Prezydenta RP zagrała AKTORKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: u Pospiecha łkał AKTOR... 28.04.10, 12:27 Dno, na ktore upadla pani moherowa nie ma juz drugiego dna. Niezly podklad do dowcipu: A u was morduja murzynow, i oczywista fakt,ze Pospieszalski robil swoj program nie za swoje pieniadze, a jutubka wyraznie byla robiona telefonem uczestnika. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr I to ma usprawiedliwiać 28.04.10, 12:32 nierzetelność Pospieszalskiego? Przypominam że Pospieszalski nazywa siebie dziennikarzem. TVP płaci mu za tę działalność. To jednak do czegoś zobowiązuje. =========== Przedstawiony przez ciebie ziomalko rodzaj argumentacji porzuca się zwykle w przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
landknecht Łoj co za skandal 28.04.10, 12:48 "Każdy ma prawo do wypowiadania własnych opinii przed kamerą, niezależnie od tego, czym się zajmuje. Zdecydowaliśmy się na rozmowę z tym człowiekiem, bo widzieliśmy go pod Pałacem Prezydenckim przez kilka dni" - powiedział nam Pospieszalski Błąd jest taki: "Medioznawca prof. Wiesław Godzic sugeruje, że rozwiązaniem dla takich dwuznacznych sytuacji jest opisanie profesji, jaką wykonuje rozmówca. "To model amerykański, gdzie każdy rozmówca mediów jest opisany imieniem, nazwiskiem bądź skrótem nazwiska oraz zawodem, jaki wykonuje, lub miejscem zamieszkania. To daje odbiorcy możliwość oceny wagi wypowiadanych słów" - wyjaśnia prof. Godzic." Tylko kto w Polsce stosuje ten model? Boli ten Pospieszalski, oj boli! Ten sam dziennik, ten sam news Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Łoj olus 28.04.10, 12:59 wyborcza.pl/1,90914,7818999,Wasz_plan_nie_wypali.html Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Łoj olus, pochyl sie i 28.04.10, 13:45 www.dziennik.pl/wydarzenia/article561886/Przykul_sie_do_bramy_TVP_i_oblal_benzyna.html ty.) Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Tylko dlaczego nie chcą powiedzieć czy 28.04.10, 13:09 aktor otrzymał wynagrodzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
landknecht Re: Tylko dlaczego nie chcą powiedzieć czy 28.04.10, 13:16 wkkr napisał: > aktor otrzymał wynagrodzenie? Przecież powiedzieli! Widocznie teksty są za trudne. Cytuję za dziennikiem Cytat Jan Pospieszalski twierdzi, że o tym, że jeden z bohaterów jest aktorem, dowiedział się już po montażu filmu. Zapewnia jednak, że nawet gdyby wiedział to wcześniej, nie wpłynęłoby to na kształt produkcji. "Każdy ma prawo do wypowiadania własnych opinii przed kamerą, niezależnie od tego, czym się zajmuje. Zdecydowaliśmy się na rozmowę z tym człowiekiem, bo widzieliśmy go pod Pałacem Prezydenckim przez kilka dni" - powiedział nam Pospieszalski. Nie znam się na produkcji filmów więc może być tak, że każdy kto "zagrał" coś dostał. W każdym razie ten aktor nie był wynajęty. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Eee tam olus, wierzysz 28.04.10, 13:20 temu propagandyscie,to uwierzysz w kazda bajke. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr A akto odmowił 28.04.10, 13:21 odpowiedzi czy go wynajęto. No więc jak? Wynajęto czy nie wynajęto? Dostał kasę czy nie dostał? W końcu czy to wstyd dla aktora wystepować za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
landknecht Re: A akto odmowił 28.04.10, 13:53 wkkr napisał: > odpowiedzi czy go wynajęto. Podaj link. Temat aż tak mnie nie interesuje by przeszukiwać sieć. Jak się na coś powołujesz to podaj źródło. Ja podałem Ci źródło linkowane przez babaribę w poście otwierającym, z którego wynika, że aktor nie był wynajęty. Jak nie masz przeciwnego dowodu to daj sobie spokój i od razu przejdź do opluwania jarkacza. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Jest ich wiecej, tych akt- 28.04.10, 14:09 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7822921,Aktorzy_bohaterami_reportazu__Solidarni_2010_.html orow w programie Pospiesznego. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: A akto odmowił 28.04.10, 20:48 landknecht napisał: > Podaj link. Temat aż tak mnie nie interesuje by przeszukiwać sieć. Jak > się na coś powołujesz to podaj źródło. Ja podałem Ci źródło linkowane przez > babaribę w poście otwierającym, z którego wynika, że aktor nie był wynajęty. Jak > nie masz przeciwnego dowodu to daj sobie spokój i od razu przejdź do opluwania > jarkacza. No to chyba nie czytałeś nawet tego, co podał babariba gdyż tam jest czarno na białym: "Nie chciał natomiast odpowiedzieć na pytanie, czy poinformował twórców reportażu o swojej profesji. I czy za występ przed kamerą zainkasował gażę." S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Łoj co za skandal 28.04.10, 14:55 landknecht napisał: > Boli ten Pospieszalski, oj boli! Jeśli o mnie chodzi, budzi obrzydzenie. I przypomina pewną maksymę: cel uświęca środki. Tak rozumując można sobie pozwolić na wszystko. Tak rozumując bolszewicy mordowali swoich przeciwników. W imię świetlanego celu. Tą samą drogą idą zwolennicy PiS. S. Odpowiedz Link Zgłoś
landknecht Re: Łoj co za skandal 28.04.10, 15:00 snajper55 napisał: > Tak rozumując bolszewicy > mordowali swoich przeciwników. W imię świetlanego celu. Tą samą drogą idą zwolennicy PiS. Oczywiście. A mógłbyś podać przykład takiego morderstwa? Nie!!! No to podaj jakikolwiek przykład użycia siły przez PiS wobec przeciwników politycznych. No i postaraj się nie zapomnieć, że Jarosław Kaczyński po przegraniu wyborów ustąpił ze stanowiska premiera, a nie aresztował Tuska i Snajpera. I prywatna rada: jeżeli, powtarzam jeżeli, wierzysz w to co piszesz to koniecznie odwiedź psychiatrę. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Łoj co za skandal 28.04.10, 20:45 landknecht napisał: > snajper55 napisał: > > > Tak rozumując bolszewicy > > mordowali swoich przeciwników. W imię świetlanego celu. Tą samą drogą idą > zwolennicy PiS. > > Oczywiście. A mógłbyś podać przykład takiego morderstwa? Nie!!! Uważasz, że bolszewicy nie mordowali ? > No to podaj jakikolwiek przykład użycia siły przez PiS wobec > przeciwników politycznych. Teraz się używa nie siły, ale resortów siłowych. S. Odpowiedz Link Zgłoś
landknecht Re: Łoj co za skandal 28.04.10, 21:35 Trafionyś Snajper i zatopiony. Twoje nieporadne podrygi bawią publiczność. Ale najciekawsze dopiero przed Tobą! > Teraz się używa nie siły, ale resortów siłowych. Mógłbyś nam przypomnieć kto był Ministrem Obrony Narodowej podczas brawurowej akcji aresztowania na promie groźnego przestępcy Zbigniewa Farmusa , z wykorzystaniem helikoptera. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Łoj co za skandal 28.04.10, 22:48 landknecht napisał: > Trafionyś Snajper i zatopiony. Twoje nieporadne podrygi bawią publiczność. Faktycznie, daleko mi do podrygów speca od heraldyki. > Ale najciekawsze dopiero przed Tobą! > > > Teraz się używa nie siły, ale resortów siłowych. > Mógłbyś nam przypomnieć kto był Ministrem Obrony Narodowej podczas brawurowej > akcji aresztowania na promie groźnego przestępcy Zbigniewa Farmusa , z wykorzystaniem helikoptera. A co ma do tego MON do aresztowania Farmusa ??? S. Odpowiedz Link Zgłoś
landknecht Re: Łoj co za skandal 29.04.10, 06:23 > A co ma do tego MON do aresztowania Farmusa ??? Z satysfakcją Ci przypomnę, Snajper Cytat Politycy partii Donalda Tuska zapomnieli już bowiem o wydarzeniach z 2001 r., kiedy to pod naciskiem Bronisława Komorowskiego i Janusza Pałubickiego funkcjonariusze Urzędu Ochrony Państwa dokonali napaści - bo inaczej nie można tego nazwać - na prom "Rogalin" płynący po części Morza Bałtyckiego należącej już do Szwecji. Naciskiem wymuszono wówczas na premierze Buzku - dziś eurodeputowanym Platformy Obywatelskiej, zgodę na wysłanie śmigłowca marynarki wojennej, użycie służb specjalnych - desantu UOP - by opanować pływający pod obcą banderą prom i zawrócić go do Polski. A wszystko po to, by zatrzymać Zbigniewa Farmusa, asystenta byłego ministra obrony narodowej Romualda Szeremietiewa, w sprawie dotyczącej podejrzenia korupcji w MON. Do tak spektakularnej akcji wystarczyły zeznania Bogdana Letowta, który zapewnił dziennikarzy, iż wręczył Farmusowi łapówkę w wysokości 20 tys. złotych. W wyroku z 18 grudnia 2006 r. sąd uwolnił Farmusa od zarzutu łapownictwa, Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Łoj co za skandal 29.04.10, 06:36 A to olus czytales? Wiarygodne zrodlo, olus! www.news.portalisko.pl/news/view/6245/rzeczpospolita__farmus__korupcja "Rzeczpospolita" - Farmus - korupcja? "Rzeczpospolita" wraca do sprawy asystenta byłego wiceministra obrony Romualda Szeremietiewa, Zbigniewa Farmusa. ... "Rzeczpospolita" wraca do sprawy asystenta byłego wiceministra obrony Romualda Szeremietiewa, Zbigniewa Farmusa. Był on podejrzany o branie łapówek od koncernów zbrojeniowych, które chciały zawierać kontrakty z polską armią. W grudniu zeszłego roku sąd uwolnił Farmusa od zarzutu korupcji. "Rzeczpospolita" dotarła jednak do wcześniejszego o kilka miesięcy wyroku Naczelnego Sądu Administracyjnego, z którego wynika, że Farmus miał dochody z nieujawnionych źródeł. Sprawa dotyczyła pożyczki, której Farmus miał udzielić Szeremietiewowi. Gdy kilka lat temu "Rzeczpospolita" pytała, skąd wiceminister ma pieniądze na wystawny tryb życia i luksusowy dom, Szeremietiew odpowiedział, że pożyczył od Farmusa. W 1998 roku kontrola skarbowa ustaliła, że asystent wiceministra wydał ponad dwa razy więcej pieniędzy, niż zarobił w ministerstwie. Urząd ukarał go więc kwotą 95 tysięcy złotych. "Rzeczpospolita" pisze, że nie wiadomo, czy sąd, który w grudniu wydał wyrok w sprawie Farmusa, wziął pod uwagę ustalenia kontroli skarbowej. Według prawa, sąd nie jest związany dowodami zebranymi przez inne urzędy. Mógłby je dołączyć do sprawy za zgodą obydwu stron. Gazeta przypomina, że Farmusa i Szeremietiewa czeka jeszcze proces o przywłaszczenie 74 tysięcy złotych darowizn z Fundacji Niepodległości Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Łoj co za skandal 29.04.10, 06:40 Powtarzam wielkim literami: W wyroku z 18 grudnia 2006 r. sąd uwolnił Farmusa od zarzutu łapownictwa Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Łoj co za skandal 29.04.10, 06:47 No, to mnie nie przekonuje. Zbigniew Ziobro (PiS) od 31 października 2005 do 7 września 2007 Jak to sie stalo,ze przed wladza pisiorstwa byly dowody na korupcje,a wystarczyla zmiana wladzy,zeby dowody znikly? Nie ze mna takie numery. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Łoj co za skandal 29.04.10, 11:09 oleg3 napisał: > Powtarzam wielkim literami: > > W wyroku z 18 grudnia 2006 r. sąd uwolnił Farmusa od zarzutu łapownictwa To ja też wielkimi: Na 2,5 roku pozbawienia wolności został skazany były asystent szefa MON Romualda Szeremietiewa, Zbigniew Farmus. Sąd skazał go za ujawnienie osobom niepowołanym tajemnicy państwowej oraz informacji oznaczonych klauzulą poufności, dotyczących przetargów zbrojeniowych. www.panoramainternetu.pl/articles/pap_swiat/424606/2-5-roku-dla-bylego-asystenta-szefa-MON-Romualda-Szeremietiewa.html S. Odpowiedz Link Zgłoś
landknecht Re: Łoj co za skandal 29.04.10, 15:44 Został skazany bo tyle przesiedział czekając na wyrok. Nie za za ujawnienie osobom niepowołanym tajemnicy państwowej został aresztowany w spektakularnych okolicznościach, ze złamaniem prawa międzynarodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Łoj co za skandal 29.04.10, 19:24 landknecht napisał: > Został skazany bo tyle przesiedział czekając na wyrok. Nie bredź. Został skazany za swoje przestępstwa. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Łoj co za skandal 29.04.10, 10:53 No chyba sobie żartujesz. Cytujesz blog osoby, która razem z Farmusem znalazła się w kręgu podejrzeń ? I to ma być wiarygodne źródło ??? Przecież Szeremietiew to był bezpośredni przełożony Framusa. "Jego niedawny bezpośredni przełożony Romuald Szeremietiew podczas konferencji zwołanej w czwartek zapewniał, że nic nie wiedział o czterech paszportach asystenta ani o jego wyjeździe z kraju. - Ja tu jeszcze wrócę - krzyczał do dziennikarzy, odrzucając zarzuty wobec siebie i oskarżając Wojskowe Służby Informacyjne o niedopełnienie obowiązków." fotoforum.gazeta.pl/75,2,872.html# S. Odpowiedz Link Zgłoś
landknecht Re: Łoj co za skandal 29.04.10, 15:41 snajper55 napisał: > No chyba sobie żartujesz. Cytujesz blog Blog przypomina powszechnie znany incydent. Pamięć jest wybiórcza, co? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Łoj co za skandal 29.04.10, 19:25 landknecht napisał: > Blog przypomina powszechnie znany incydent. Pamięć jest wybiórcza, co? Twoja najwyraźniej tak. Nawet o wyroku na Farmusa "zapomniałeś". S. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:Dobra yudki 28.04.10, 12:56 To juz piaty watek w waszym wykonaniu na ten sam temat. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos A to aktorom zakazano smarkać w chusteczkę? 28.04.10, 14:13 I z moherową charyzmą się wypowiadać?? W końcu Ty sam Babarybo spod ziemi się wytrzasnąłeś i 2 godzinne trzęsienie ziemi na portalu wywołałeś. Portal zapłacił Ci za to? Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Stary numer PISdzielców 28.04.10, 17:06 Pamiętacie casus Cugier - Kotka? Wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Stary numer PISdzielców 28.04.10, 17:47 matelot napisał: > Pamiętacie casus Cugier - Kotka? > Wszystko jasne. To ona nie grała dla PO? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Stary numer PISdzielców 28.04.10, 17:52 matelot napisał: > Pamiętacie casus Cugier - Kotka? Ja pamiętam. Interesujące, że PiS zatrudnia do swoich szopek takich halabardników i halabardniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Stary numer PISdzielców 28.04.10, 17:56 Zdaje mi się, że C.K. była twarzą kampanii PO. PiS oczywiście też, a później. To tak dla przypomnienia, bo widzę, że PO-mani mają słabą pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
aquanetowiec ______aktorka z "Plebanii": - wstyd mi za aktorów! 28.04.10, 18:11 Znalazł sie Jeden + Ona która nie Po-wtarza słow reżysera Wajdy w życiu prywatnym i nie boi sie wyrażać własnego zdania jako obywatel i patrioty! __________ZASZCZUJCIE Go! a potem ub-ojnia do patriotów...jak Popiełuszkę, jak Zycha... jak Pańko,..... Faltzmana...i ...wielu Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Stary numer PISdzielców 28.04.10, 18:22 oleg3 napisał: > Zdaje mi się, że C.K. była twarzą kampanii PO. PiS oczywiście też, a później. T > o > tak dla przypomnienia, bo widzę, że PO-mani mają słabą pamięć. Pamieć mamy dobrą i zatrudnienia Cugier - Kotki nikt sie nie wypiera. Była zagrała w spocie i wszystko w porzadku. Numery zaczeły sie kiedy Jarkacz przeciagnał ja na swoją strone niczym Kargul pawlakowego kota. Oczywiście było mu wolno ale jak to wygladało? No i późniejsze wystepy 'wybitnej artystki', rzekomo pobitej przez fanów PO za "zdradę". Takie scenariusze piszą pisowskie oszołomy w rodzaju Pospieszalskiego czy niesławnej pamieci Kurskiego niepomni, że zbyt grubymi nićmi szyte intrygi obracają sie przeciw intrygantom. Odpowiedz Link Zgłoś
landknecht Re: Stary numer PISdzielców 28.04.10, 18:28 matelot napisał: > Pamieć mamy dobrą i zatrudnienia Cugier - Kotki nikt sie nie wypiera. To przeczytaj co sam napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Stary numer PISdzielców 28.04.10, 18:33 landknecht napisał: > matelot napisał: > > > Pamieć mamy dobrą i zatrudnienia Cugier - Kotki nikt sie nie wypiera. > > To przeczytaj co sam napisałeś. > No i z czego sie baranie smiejesz? Dla PO grała uczciwie. Jeszcze czegos nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
landknecht Re: Stary numer PISdzielców 28.04.10, 18:37 > No i z czego sie baranie smiejesz? Dla PO grała uczciwie. Jeszcze czegos nie > rozumiesz? Ja wszystko rozumiem. Jak grała dla PO była szanowaną profesjonalistką, jak zrobiła to samo dla PiS okazała się oszołomką. Jak zagrała na własny rachunek to odpowiedzialny jest Kurski. Jeszcze czegoś nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Stary numer PISdzielców 28.04.10, 18:42 Ośmieszasz sie też na własny rachunek. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Stary numer PISdzielców 28.04.10, 18:44 No w tej wymianie to osmieszyles sie raczej Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Stary numer PISdzielców 28.04.10, 19:17 manny-jestem napisał: > No w tej wymianie to osmieszyles sie raczej Ty. Napiszesz dlaczego czy tylko twierdzisz tak w ramach solidarnosci koleżeńskiej? Ułatwię Ci zadanie. Cugier - Kotka grała dla PO a w nastepnej kampanii dla PIS. Do tego momentu prawie wszystko gra. Prawie, bo jednak zatrudnienie jej w kampanii dla PIS miało znamiona prowokacji. Później montuje sie wydarzenie, które nie miało miejsca: rzekome pobicie Cugier - Kotki przez zwolenników PO. Obdukcje, zmiana zeznań, wprowadzanie w bład policji i oczywiscie potezna wrzawa towarzyszy z PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Stary numer PISdzielców 28.04.10, 20:21 Maniak,specjalnie dla ciebie: galopujacymajor.wordpress.com/2010/04/28/cugier-kotki-z-tragarzami/ Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Stary numer PISdzielców 28.04.10, 22:57 oleg3 napisał: > Zdaje mi się, że C.K. była twarzą kampanii PO. Czyżbym gdzieś napisał, że nie była? > PiS oczywiście też, a później. Jakoś tak się złożyło, że nikt aktoreczki nie zauważył w dżinglu PO. Dała się za to zauważyć przy dżinglu PiS, a zwłaszcza potem, przy okazji "nieznanych sprawców". Czuło się w tym rękę sPiS-doktorstwa. Klasyka kurszczyzny, przedsionek pospieszalszczyzny. Teraz okazuje się, że Głupijasiu sfilmował więcej ogonów z seriali, o których pies z kulawą nogą nie słyszał. T > o > tak dla przypomnienia, bo widzę, że PO-mani mają słabą pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: u Pospiecha łkał AKTOR... 28.04.10, 18:17 Aktorzy nie ludzie lkac nie moga. A juz napewno nie u Pospieszalskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: u Pospiecha łkał AKTOR... 28.04.10, 18:24 manny-jestem napisał: > Aktorzy nie ludzie lkac nie moga. A juz napewno nie u Pospieszalskiego... Komediantom sie nie ufa bo śmieją sie i płaczą za pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
turonradio dziś skończyła sie KOMUNA rzekła nieaktorka?gaży n 28.04.10, 19:40 ie było?...wierysz do DZIŚ przez 21 Lat? stndardowo________.->IQ=? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: u Pospiecha łkał AKTOR... 28.04.10, 20:49 matelot napisał: > manny-jestem napisał: > > > Aktorzy nie ludzie lkac nie moga. A juz napewno nie u Pospieszalskiego... > > Komediantom sie nie ufa bo śmieją sie i płaczą za pieniadze. A szczególnie się nie ufa, gdy łkają za pieniądze. S. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: u Pospiecha łkał AKTOR... 28.04.10, 22:33 A masz dowod na to ze Pospieszalski im zaplacil? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: u Pospiecha łkał AKTOR... 28.04.10, 23:03 manny-jestem napisał: > A masz dowod na to ze Pospieszalski im zaplacil? "Nie chciał natomiast odpowiedzieć na pytanie, czy poinformował twórców reportażu o swojej profesji. I czy za występ przed kamerą zainkasował gażę." S. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: u Pospiecha łkał AKTOR... 29.04.10, 00:06 snajper55 napisał: > "Nie chciał natomiast odpowiedzieć na pytanie Dla Mańka to dowód, że wprost przeciwnie. Skoro wstydził się przyznać, to - wg Mańka - tego nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: u Pospiecha łkał AKTOR... 29.04.10, 19:27 jaceq napisał: > Dla Mańka to dowód, że wprost przeciwnie. Skoro wstydził się przyznać, to - wg > Mańka - tego nie zrobił. Jakby powiedział, że wziął, to by znaczyło, że się przejęzyczył pod naciskiem dziennikarzy. Wyjść musi na jeno, że Pospieszalski jest niewinny jak lelija. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Obsada 28.04.10, 21:21 W roli przypadkowych przechodniów wystąpili: Mariusz Bulski (aktor) Katarzyna Łaniewska (aktorka) Halina Rowińska (aktorka) Gościnnie, w roli rolnika spod Kościerzyny: Waldemar Bonkowski (PiS), wiceprzewodniczący sejmiku pomorskiego. fronda.pl/news/czytaj/nagonka_na_nieprawomyslnych_aktorow Jaki kandydat, taka kampania. S. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Obsada 28.04.10, 21:34 I to jest podobno prawica jednak nawyki mają z wydziału propagandy KC PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Obsada 28.04.10, 22:27 matelot napisał: > I to jest podobno prawica jednak nawyki mają z wydziału propagandy KC PZPR. To nie prawica, tylko narodowi socjaliści. S. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Obsada 28.04.10, 22:52 Niektórzy, chyba słusznie, nazywaja PIS katokomuną. PrZy okazji uprzejmie donosze, ze zbierajacy podpisy dla Jarkacza rozdaja podpisujacym zdjęcia z tragicznie zmarłą parą prezydencką. Elegancki gest, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Obsada 28.04.10, 23:05 matelot napisał: > Niektórzy, chyba słusznie, nazywaja PIS katokomuną. > PrZy okazji uprzejmie donosze, ze zbierajacy podpisy dla Jarkacza rozdaja > podpisujacym zdjęcia z tragicznie zmarłą parą prezydencką. > Elegancki gest, prawda? Poczekaj, jeszcze zdjęcia trumien będą rozdawać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Obsada 28.04.10, 23:58 snajper55 napisał: > W roli przypadkowych przechodniów wystąpili: > > Mariusz Bulski (aktor) > Katarzyna Łaniewska (aktorka) > Halina Rowińska (aktorka) No, słowem: "gwiazdy". Pospieszalski zatańczył "taniec z gwiazdami" na grobie Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat ___________DOSĆ!___________ 29.04.10, 06:56 Olbrychski, z naczelną ferajną występują ILE RAZY TYLKO CHCĄ!!! I to w "pisiackiej" TVP..... Inni nie mogą się dostać od 21 lat..... RAZ KRWA ...U zgubiłem...!!!!!!!!!!!!!! na ulicy....sie dorwali....bo inaczej nie można.... TAK JAK SCAN mnie wycina...banuje....obiecał 3 dni.."na próbę" i co napisałem TYLKO 1 post WŁAŚNIE SKWIELE ________________2 liery zgubiłem______________!!!!! pusy post z linkime do tej audycji "__________________"SOLIDARNI 2010"___________________ i........BAN!!!!!!!!!!!! skad tyle nicjów mam? CZYTAJ CHAMIE 1 z 2... forum.gazeta.pl/forum/w,13,110690616,110723962,_watek_exhibisiow_ad_personam_ilustruje_jakimi.html Odpowiedz Link Zgłoś
aquanetowiec ___DOŚĆ!___mówię którzy aktorzy...tam? 29.04.10, 15:08 Kto tam był z Olbrychskim? kilka bab....ta...no...od...tego...i ta... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Obsada 29.04.10, 19:28 jaceq napisał: > No, słowem: "gwiazdy". Pospieszalski zatańczył "taniec z gwiazdami" na grobie > Prezydenta. Przewiduje, że za nim pójdą inni. Cały taneczny korowód. S. Odpowiedz Link Zgłoś