hasz0 02.05.10, 10:30 Już wszystko wyjaśnione!!!!!!!!!!!! wiadomosci.wp.pl/kat,1023303,title,Sikorski-jestem-przekonany-ze-komisja-dotrze-do-prawdy,wid,12228307,wiadomosc.html?ticaid=1a179 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 ________agenturę Aquaqua prosze o burzę oklasków! 02.05.10, 10:34 CytatMoim zdaniem była to kombinacja nadzwyczaj złej pogody, dość prymitywnego lotniska oraz błędu pilota. Jestem przekonany, że wspólna polsko-rosyjska komisja dotrze do prawdy - powiedział Radosław Sikorski w wywiadzie dla telewizji CNN, pytany o przyczyny katastrofy w Smoleńsku. Szef polskiej dyplomacji wystąpił w programie "Situation Room" Wolfa Blitzera. Minister odrzucił sugestie, że wypadek w Smoleńsku mógł być wynikiem celowego działania. - Zawsze pojawiają się teorie spiskowe jednak tym razem nie są one poważne. Nie ma na to najmniejszego dowodu Radosław SikorskiZawsze pojawiają się teorie spiskowe jednak tym razem nie są one poważne. Nie ma na to najmniejszego dowodu - powiedział WIDZĘ ZADOWOLENIE Z EFEKTÓW ŚLEDZTWA Min.Spr.Zagr. na twarzy szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: _____Kursk, Politkow. Litwinienko 02.05.10, 10:39 hasz0 napisał: > > Już wszystko wyjaśnione!!!!!!!!!!!! ... > Sikorski-jestem-przekonany-ze-komisja-dotrze-do-prawdy Wyjasnione jest, ze powolano komisje i ona dziala. Co jeszcze Cie boli Tadeuszku? Co Ci nadyma traume? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: _____Kursk, Politkow. Litwinienko 02.05.10, 10:53 Otoz koledze Szanujowi traume nadyma fakt, ze komisje powolano oraz supozycja, ze komisja dojdzie prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiszprawdy wzorem Kieresa Sikorski już wie dla USA PO co 02.05.10, 11:34 dalsze badania? wiadomosci.wp.pl/kat,1023303,title,Sikorski-jestem-przekonany-ze-komisja-dotrze-do-prawdy,wid,12228307,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiszprawdy ___________przekonany że dotrze ale nie do tej? 02.05.10, 11:36 Książka śp. Aleksandra Litwinienki opowiada, jak funkcjonariusze FSB wysadzali domy mieszkalne w miastach rosyjskich. Wszystkie te mrożące krew w żyłach wydarzenia zostały opisane w książce "Blowing Up Russia", czyli "Wysadzanie Rosji w powietrze". Książkę napisali wspólnie zbiegły na Zachód podpułkownik FSB Aleksander Litwinienko oraz mieszkający w USA historyk rosyjski Jurij Fielsztiński. Została ona wydana w Nowym Jorku w 2002 roku przez Liberty Publishing House. Aleksander Litwinienko został zamordowany w Londynie przez otrucie radioaktywnym polonem 210. Jego przyjaciele, w tym i dr Fielsztiński, oskarżyli o dokonanie mordu agentów FSB na polecenie Kremla. Ostatnie wydarzenia dodają powagi rewelacjom Litwinienki opisanym w jego książce. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Kolego Spamuju, 02.05.10, 11:56 ..ja sobie nie mierze, nie mam nawet centymetra krawieckiego, w przeciwienstwie do kolegi! Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat zapieprzaj do ćw. 1 i 2 i zrozumieszco to parabola 02.05.10, 16:56 erudycyjna z podprogową podpuchą wywołującą długotrwałe reperkusje u zakompleksionych chłoptasiów z krótszymi IQujkami! Odpowiedz Link Zgłoś