wyluzowana.kaczka 17.05.10, 12:29 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7892008,Pierwszy_pomnik_Lecha_Kaczynskiego_stanal_w_Skorczu.html Niezłe.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
torunradio _____czytałeś Tetsament? gdzie mieszkasz w Polsce? 17.05.10, 12:33 PO CO MĄCISZ...nie czytałam linku. Kiedy wyjechałeś w 68? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Skórcz 17.05.10, 14:53 No to Warszawa nie będzie już pierwsza. Może pomyślmy nad napisem, jaki umieścimy na warszawskim pomniku. "Bohaterowi zamordowanemu w walce o Prawdę" ? A może będzie lepiej nazwać Go Wielkim Polakiem ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Skórcz 17.05.10, 14:57 Wielki Polak - o tym nawet nie musimy myslec; to sie rozumi samo przez siem. Moze: on musial zginac,zebys ty mogl zyc? - czy cus w tem sensie? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Skórcz 17.05.10, 15:07 wyluzowana.kaczka napisała: > Wielki Polak - o tym nawet nie musimy myslec; to sie rozumi samo przez siem. > Moze: on musial zginac,zebys ty mogl zyc? - czy cus w tem sensie? Dobry kierunek. "Oddał za nas życie. Jak Chrystus" S. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Skórcz 17.05.10, 15:18 Dobre,choc moga sobie co poniektorzy robic nadzieje, ze moze mu byc dany powrot na ten padol w charakterze mesjasza. Co prawda ja sie tego osobiscie nie obawiam,ale ci polscy katolicy...sam rozumiesz, JC krolem Polski to dosc swieze haslo. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 MAM !!! 17.05.10, 15:47 Ma napis, który absolutnie wszystkich pogodzi: LECH KACZYŃSKI - OFIARA S. Odpowiedz Link Zgłoś