absztyfikant 09.06.10, 15:10 www.obmawiamy.pl/08/piekielnie-puste-aniolki-napieralskiego/ I jak to skomentowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzecikot Re: Aniolki Napie...kiego 09.06.10, 15:13 Jak to się mówi? Lachony? Blachary? Poza tym wolę "Nabieralski" niż Napier.alski". Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Aniolki Napie...kiego 09.06.10, 15:25 Co się czepiacie. Znam jednego gościa, który uwaza, ze ideał kobiety to ładna i głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Aniolki Napie...kiego 09.06.10, 15:37 Wolę brunetki, ale co tam - przebierać nie będę, latka lecą Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Aniolki Napie...kiego 09.06.10, 16:02 Żenada. Zresztą jak cała jego kampania. To zaczepanie ludzi, spieszących do pracy przed szóstą rano, prowadzanie się z Jaruzelskim .... ech, szkoda słów. Chyba ja, człowiek z PR nie mający nic wspólnego, lepiej bym to zorganizowała - tak sobie czasami myślę nieskromnie, patrząc ze zniesmaczeniem na to widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Aniolki Napie...kiego 09.06.10, 16:50 Disco-polo passe. Tylko folk! Odpowiedz Link Zgłoś
corkazacheusza Re: Aniolki Napie...kiego 09.06.10, 18:34 absztyfikant napisał: > I jak to skomentowac? > gra na niskich instynktach kazdego faceta,co widac po niektorych wpisach tutaj. no coz,facetow to kreci a Napieralski mlodziak jeszcze to byle blodynka go kreci widac rozum ma w wiekszej czesci umieszczony ponizej paska od spodni Odpowiedz Link Zgłoś
corkazacheusza Re: Aniolki Napie...kiego 09.06.10, 18:47 trzecikot napisał: > straszna prawda dla takich mlodych jak Napie...ki co jego zona na to? tak bardzo napiera byc firsdam? juz jedna taka mielismy Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Aniolki Napie...kiego 09.06.10, 19:28 corkazacheusza napisała: > straszna prawda dla takich mlodych jak Napie...ki co jego zona na to? Nie przesadzacie ? Ktoś zrobił mu tandetny, durny spot, a wy już robicie z niego bawidamka, uganiającego się za dziewczynami. Żona, jeśli jest rozsądna nie patrzy na te aniołki w kategoriach zainteresowań męża, tylko słabej, nieprzemyślanej kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
corkazacheusza Re: Aniolki Napie...kiego 09.06.10, 19:48 ewa8a napisała: > Żona, > jeśli jest rozsądna nie patrzy na te aniołki w kategoriach > zainteresowań męża, tylko słabej, nieprzemyślanej kampanii. > żony wiele wybaczaja,jesli maz pnie sie ku gorze. i to nie tylko w Polsce tak jest. ale nie to jest najwazniejsze. wazniejsze wiele jest ile mezczyzna jest w stanie zrobic swinstw zeby stanowiskiem zdobyc kobiete lub ja zadowolic afrodyzjakiem wladzy,a co za tym idzie tez pieniedzy i innych dobr. tak juz ten swiat funkcjonuje. wylamuje sie z tego klasycyzmu wladzy np.harcerz Komorowski i jego zona tez w mlodosci harcerka.no i ich 5-ro dzieci. Tusk ma ochrone i pewnie tez musi byc wierny az do bolu. ale...swego czasu czytalam wypowiedz,ze do polityki to ida tylko impotenci,ale pewnie bylo to dawno i nie calkiem prawda,chociaz...ten samotny rywal Komorowskiego...to kto wie? dla mamusi chce byc taki wazny? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Aniolki Napie...kiego 09.06.10, 20:09 Jakieś dziwne masz podejście Danusiu do spraw damsko-męskich. Mąż to niekoniecznie samiec, wabiący wszystkie co atrakcyjniejsze samice, nie trzeba go pilnować - skąd pomysł, że ,,Tusk ma ochrone i pewnie tez musi byc wierny az do bolu’’ ???? Może on wcale nie musi, tylko chce i nie ma znaczenia, że pani Tuskowa to brzydkie kaczątko. > Komorowski i jego zona tez w mlodosci harcerka.no i ich 5-ro dzieci. Harcerze są poza podejrzeniami ? Ta piąteczka potomstwa ….. faktycznie, jakoś nie pozwala, by dostrzec w Komorowskim ewentualnego kochanka. Ojciec to ojciec ….. Odpowiedz Link Zgłoś
corkazacheusza Re: Aniolki Napie...kiego 09.06.10, 20:21 ewa8a napisała: > > Jakieś dziwne masz podejście Danusiu do spraw damsko-męskich. mam podejscie szerokiego spektrum Mąż to > niekoniecznie samiec, wabiący wszystkie co atrakcyjniejsze samice, oczywiscie nie kazdy maz > nie trzeba go pilnować - oczywiscie,ze nie trzeba.powiem wiecej.ten,ktorego trzeba pilnowac nie jest dobrym mezem,a tez zona cos nie taka,zeby tracic czas na pilnowanie >skąd pomysł, że ,,Tusk ma ochrone i pewnie tez musi byc wierny az do bolu’’ ???? to taka moja poetica polityczna od strony alkowy > Może on wcale nie musi, tylko > chce i nie ma znaczenia, że pani Tuskowa to brzydkie kaczątko. Pani Tuskowa nie wydaje mi sie byc 'brzydkim kaczatkiem'.uwazam nawet wprost przeciwnie.i wcale nie parla na zamieszkanie w palacyku premierowskim.woli swoje M na uboczu w Sopocie,czemu tez sie nie dziwie. > Harcerze są poza podejrzeniami ? Ta piąteczka potomstwa ….. > faktycznie, jakoś nie pozwala, by dostrzec w Komorowskim > ewentualnego kochanka. Ojciec to ojciec ….. > Kuron tez byl harcerzem i jak mocno kochal swoja zone Gaje! to sie sprawdzilo! czy sprawdza sie zawsze? pewnie nie,ale mamy juz 2:0 wiernosci i milosci harcerzy na szczycie wladzy Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Aniolki Napie...kiego 09.06.10, 20:34 Gdybym nie miała męża, to teraz szukałabym byłego harcerza. Sama miałabym marne szanse, bo jako jedyna w klasie odmówiłam przymusowego zapisania się do harcerstwa. Ale mimo, iż harcerką nie byłam jestem monogamiczna do bólu, co stoi w sprzeczności z Twoją teorią. Partnera, który wymaga pilnowania trzeba szybciutko pożegnać. Popatrz, taka Lepperowa nie pilnowała swojego szczęścia i szlajało się one po Warszawce. Odpowiedz Link Zgłoś
corkazacheusza Re: Aniolki Napie...kiego 09.06.10, 21:13 ewa8a napisała: > Ale mimo, iż harcerką nie byłam jestem monogamiczna do bólu, co stoi w sprzeczności z Twoją teorią. hmm,zbyt osobiste staja sie dla mnie te wynurzenia godzenia teorii z praktyka > Partnera, który wymaga pilnowania trzeba szybciutko > pożegnać. przeciez o tym wspomnialam.moze nie dosc mocno,ale jednak.wspomnialam o ,ze szkoda na to czasu,a dodam,ze i atlasu...jak mawialy nasze babcie > Popatrz, taka Lepperowa nie pilnowała swojego szczęścia i szlajało > się one po Warszawce. ale upilnowala na tyle,ze od Temidy sie wywinal. albo byl tak pociagajacy,ze nie musial 'wykorzystywac swojego stanowiska' Odpowiedz Link Zgłoś