absztyfikant 13.07.10, 15:03 www.tvn24.pl/0,1664782,0,1,wniosek-o-pierwsza-ekshumacje-ofiary-zlozony,wiadomosc.html Ciekawy jestem po co. Chyba tylko po to, by ogrzac sie w swietle fleszy. Hieny cmentarne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Wykopia Gosiewskiego 13.07.10, 15:24 absztyfikant napisał: > www.tvn24.pl/0,1664782,0,1,wniosek-o-pierwsza-ekshumacje-ofiary-zlozony,wiadomosc.html > Ciekawy jestem po co. Chyba tylko po to, by ogrzac sie w swietle fleszy. Hieny > cmentarne. Może Pospieszalski nakręci film z ekshumacji ? "Polegli 2010" ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wykopia Gosiewskiego 13.07.10, 15:27 Gen. Sikorskiego tez wyciagneli i nic nowego nie ustalili. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Wykopia Gosiewskiego 13.07.10, 15:29 Nie po co, a za czyje?? Hieny cmentarne. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wykopia Gosiewskiego 13.07.10, 15:37 absztyfikant napisał: > Ciekawy jestem po co. Teraz taka moda. Sikorski, Popiełuszko, Olewnik, Pyjas... Niedługo każda rodzina będzie się starć o jakąś ekshumację. S. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wykopia Gosiewskiego 13.07.10, 15:38 Zaraz sie zacznie jazgot PiS-ięcy: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8133202,Prokuratura_nie_przeslucha_Tuska_i_Komorowskiego_ws_.html wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8133656,PiS__zdjecia_ofiar_z_Tu_154_w_Sejmie_jeszcze_jakis.html Lepiej pomnik od razu - poslow mozna wmontowac w charakterze cherubinków: Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Wykopia Gosiewskiego 13.07.10, 18:06 ta katastrofa ma katastrofalne skutki a jesli tak nie leży Gosiewski,jesli zaszła pomyłka to będą musieli odkopywać wszystkie zwłoki powodzenia i tym razem pozwoliła bym rodzinie otowrzyć trumnę chcą oglądać szczątki ,ktore i tak są nie do rozpoznamia to proszę bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wykopia Gosiewskiego 13.07.10, 21:38 ariadna-enta napisała: > ta katastrofa ma katastrofalne skutki > > a jesli tak nie leży Gosiewski,jesli zaszła pomyłka > to będą musieli odkopywać wszystkie zwłoki > powodzenia > i tym razem pozwoliła bym rodzinie otowrzyć trumnę > chcą oglądać szczątki ,ktore i tak są nie do rozpoznamia > to proszę bardzo Przecież oni tego nie będą oglądać. Chodzi o robienie zadymy a nie oglądanie czy sprawdzanie. To pislamiści. S. Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Wykopia Gosiewskiego 13.07.10, 15:58 Całą sprawą kieruje mecenas Rogalski. To ten przyjemniaczek - patrz niżej. Gdyby ktoś się zastanawiał dlaczego "kochające" rodziny zyczą sobie naruszenia wiecznego odpoczynku, to odpowiedź może byc bardzo prozaiczna: my kochamy naszych bliskich ale jeszcze bardziej kochamy pieniadze, które przy okazji mozna ze skarbu państwa wycisnąć. Pieniadze w odróżnieniu od szczątków, które znajdują się w trumnach - nie śmierdzą! Dorabianie róznych teorii do "konieczności" ekshumacyjnych czynności jest zasłona dymną bo pod medycznie brzmiącą przyczyną zgonu "obrażenia wielonarzadowe" kryje sie własnie to czego mozna sie spodziewać... Nie wypada zartować w takim watku ale jeszcze jedna tylko potrzeba "usprawiedliwia" zakłócenie spokoju tragicznie zmarłych - konieczność pobrania relikwi... W ogóle da sie zauwazyc usilne stawianie zarzutów rzadowi, że niby cos było nie w porzadku, że rząd coś zaniedbał... wiadomo o co chodzi, o milionowe odszkodowania z naszej kasy. A niech ten pis idzie w pissdu! Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Wykopia Gosiewskiego 13.07.10, 17:14 Jezeli juz Yudku/faryzeuszu o pieniadzach i adwokatach gadasz to moze nalezysz do tych stuknietych dzieci ofiar holokaustu? www.spiegel.de/spiegel/print/d-53513165.html Ciekawa jest tez tabela ile zescie wyzebrali juz od Niemcow. Odpowiedz Link Zgłoś
gini hiena cmentarna absztyfikant 13.07.10, 17:50 zero szacunku dla zmarlych . a teraz ostatnie slowo do ciebie abszczylu foute le campe, salopard. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: hiena cmentarna absztyfikant 13.07.10, 18:00 gini napisała: > zero szacunku dla zmarlych . Absztyfikant, to Ty go chcesz wykopać ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: hiena cmentarna absztyfikant 13.07.10, 18:11 snajper55 napisał: > gini napisała: > > > zero szacunku dla zmarlych . > > Absztyfikant, to Ty go chcesz wykopać ? > > S. nastepny connard de merde, bawcie sie sami ,malutkie peniski. ciao a moze by tak wykopac tych z Jedwabnego wreszcie, policzyc ilu ich tam jest, opalili by sie troche w swietle fleszow . i mozecie mnie banowac, porzebywanie z mendami waszego pokroju to zadna przyjemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
gini snajper, przyglupie, jeszcze troche 13.07.10, 18:17 nie bedziesz mial czego cenzorowac, fora gw padly, niby kraj sie kreci tyle, ze na jakim poziomie .Madrzy ludzie odchodza ,na salon 24, na facebooka , zobacz durniu w tym watku juz piszecie sobie prawie sami, ja wpadlam na odchodne, pozegnac sie z kostropatym abszczylkiem i z taba naturalnie malutki zizi,pozdrow szczanika. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: snajper, przyglupie, jeszcze troche 13.07.10, 18:19 Nie jestem kostropaty, kilka osob z tego forum mnie zna osobiscie, mozesz ich zapytac. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: snajper, przyglupie, jeszcze troche 13.07.10, 18:24 absztyfikant napisał: > Nie jestem kostropaty, kilka osob z tego forum mnie zna osobiscie, mozesz ich > zapytac. > badz sobie nie badz dla mnie nie istniejesz ,a teraz won bydlaku . Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: snajper, przyglupie, jeszcze troche 13.07.10, 18:30 Dlaczego bydlaku? Tylko dlatego, ze nie podoba mi sie ten szalenczy taniec ze zmasakrowanymi szczatkami? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: snajper, przyglupie, jeszcze troche 13.07.10, 18:31 absztyfikant napisał: > Dlaczego bydlaku? Tylko dlatego, ze nie podoba mi sie ten szalenczy taniec ze > zmasakrowanymi szczatkami? > na zakonczenie po polsku spie...j Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: snajper, przyglupie, jeszcze troche 13.07.10, 20:53 orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/main/4D0917D9 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: snajper, przyglupie, jeszcze troche 13.07.10, 21:09 www.blogpress.pl/node/4374 zy w akcie zgonu pana Stefana Melaka jest podana przyczyna i godzina śmierci? Na karcie zgonu figuruje godzina śmierci brata – 10.51. czasu moskiewskiego. Jako przyczynę wpisano obrażenia odniesione w katastrofie lotniczej. taa cuda, cuda, samolot sie rozpie...l o 10.41 , ponoc wszyscy zgineli na miejscu, a tu mamy godzina zgonu 10.51 chcecie wiecej przyglupy, tylko czy warto wklejac, bo co przyglupy zrozumieja? www.blogpress.pl/node/4269 Czy posiada pani informacje z sekcji zwłok męża o przyczynach śmierci? My nawet nie wiemy, czy była robiona sekcja zwłok męża, ponieważ nas o tym nie powiadomiono. Odebrałam akt zgonu i dokument z identyfikacji spisany po rosyjsku – w tych papierach nie ma godziny śmierci męża, lecz tylko godzina identyfikacji zwłok – 17.10–18.10. Teraz bardzo żałuję, że my jako rodzina nie zażądaliśmy otwarcia trumny i wykonania sekcji zwłok. Bo przecież nie wiemy, co się stało, nie wiemy, czy ktoś z przedstawicieli polskiego rządu był przy zamykaniu i lutowaniu trumny. Odpowiedz Link Zgłoś
gini abszczyl z twojego linka 13.07.10, 21:24 Czekają na protokoły Kilka dni temu prokurator generalny Andrzej Seremet potwierdził w TVN24, że polscy prokuratorzy dysponują jedynie wynikami sekcji zwłok prezydenta Lecha Kaczyńskiego i "oczekują na nadesłanie protokołów sekcji innych ofiar". Jak maja wyniki sekcji zwlok Kaczynskiego,to gdyby mial tzw alkohol we krwi, to dawno juz mielibysmy tzw przeciek kontrolowany.a ruskie tez nie przyglupy, umieja podsluchiwac rozmowy satelitarne, wiec rozmowe Kaczynskich maja nagrana, nie trzeba sie Hamerykanow pytac. Pierwsze ruskie by krzyczeli... Tyle, ze nienawisc slepia wam zalewa.Widac, ze trzeba do was po waszemu to moze zrozumiecie cokolwiek, cwoki w walonkach. www.youtube.com/watch?v=Yp7AEXJBnzo A tu masz od pani Ani na zakonczenie, nie bierz tylko wszystkiego doslownie. a teraz spieprzaj dziadu. Seremet w rozmowie z TVN24 zaznaczył także, że jeśli do śledczych trafi wniosek o ekshumację to "nie można wykluczyć jej przeprowadzenia". Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: snajper, przyglupie, jeszcze troche 13.07.10, 21:45 gini napisała: > Czy posiada pani informacje z sekcji zwłok męża o przyczynach > śmierci? Bo może zmarł na raka ? Albo udławił się oliwką z martini ? Lub wpadł pod samochód ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Yalla! Yalla! Yalla! Stary, dobry PiS :-) 13.07.10, 22:02 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8135578,Kaczynski_do_Sikorskiego___To_wynik_waszej_zbrodniczej.html wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8135589,Brudzinski__Po_tym_jak_Tusk_zachowywal_sie_w_Smolensku_.html Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Yalla! Yalla! Yalla! Stary, dobry PiS :-) 13.07.10, 22:31 "Tam lekarze zaaplikowali mu środku uspokajające, które, jak twierdzi, "bardzo mu pomogły"." Niezłe te środki. Trzy miesiące działały. A może go cały czas szprycowali ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: hiena cmentarna absztyfikant 13.07.10, 21:32 gini to ma jezyczek "maiutkie peniski" jak miło.) Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: hiena cmentarna absztyfikant 13.07.10, 21:39 ariadna-enta napisała: > gini to ma jezyczek > "maiutkie peniski" > jak miło.) Niedorozwój języczka wynika z niedorozwoju rozumku Ten, który ma Gini przez mikroskop trudno dostrzec... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: hiena cmentarna absztyfikant 13.07.10, 21:41 gini napisała: > a moze by tak wykopac tych z Jedwabnego wreszcie, policzyc ilu ich > tam jest, opalili by sie troche w swietle fleszow . I krewni i ich rodacy nie mają ochoty wykopywać ich szczątków i naruszać spokoju zmarłych. W odróżnieniu od niektórych rodaków i rodzin tych "poległych" pod Smoleńskiem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Mogliby i J.Kaczora przy okazji wykopac :O) 13.07.10, 16:02 razem z tym jego PiSem Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Już wiem ! 13.07.10, 16:14 A może chodzi o to, aby w Sejmie, na miejscu Edgara, zamiast fotografii posła położyć jego... no, relikwie ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Już wiem ! 13.07.10, 16:15 snajper55 napisał: > A może chodzi o to, aby w Sejmie, na miejscu Edgara, zamiast fotografii posła > położyć jego... no, relikwie ? > > S. W formalinie? Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: Już wiem ! 13.07.10, 16:29 mate_lot napisał: > snajper55 napisał: > > > A może chodzi o to, aby w Sejmie, na miejscu Edgara, zamiast fotografii p > osła > > położyć jego... no, relikwie ? > > > > S. > > W formalinie? *Pewnie w jakimś pierścianku Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Już wiem ! 13.07.10, 16:38 benek231 napisał: > mate_lot napisał: > > > W formalinie? > > *Pewnie w jakimś pierścianku Relikwiarz [łac.] - naczynie kultu religijnego w kształcie krzyża, monstrancji, puszki lub skrzynki do przechowywania doczesnych szczątków - relikwii. Wykonany zazwyczaj z metalu szlachetnego lub kości słoniowej, często zdobiony drogimi kamieniami lub malowidłami. Zobacz też * fetyszyzm * kaptorga S. Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: Już wiem ! 13.07.10, 16:46 snajper55 napisał: > benek231 napisał: > > > mate_lot napisał: > > > > > W formalinie? > > > > *Pewnie w jakimś pierścianku > > Relikwiarz [łac.] - naczynie kultu religijnego w kształcie krzyża, monstrancji, > puszki lub skrzynki do przechowywania doczesnych szczątków - relikwii. Wykonany zazwyczaj z metalu szlachetnego lub kości słoniowej, często zdobiony drogimi kamieniami lub malowidłami. > > Zobacz też > > * fetyszyzm > * kaptorga > > *niedawno odwiercili kawalek Popieluszki na relikwie czyli to nie musza byc wszystkie szczatki. Mysle, ze gdy pierścianek prezentowal sie bedzie godnie ,i po biskupiemu (np. wielkosci kartofla bedzie), to nie powinno byc problemu z zaladowaniem wen Edgara Odpowiedz Link Zgłoś
perla no i co absztyfikant, jakoś PiS-ięcego jazgotu 13.07.10, 16:35 nie widać jest. Ale jazgot jest, z tym, że peowski. W tym twój najgłośniejszy. A ponoć glosowałeś za zgodą właśnie. absztyfikant napisał: > Zaraz sie zacznie jazgot PiS-ięcy forum.gazeta.pl/forum/w,13,114124628,114126062,Re_Wykopia_Gosiewskiego.html Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: no i co absztyfikant, jakoś PiS-ięcego jazgot 13.07.10, 16:39 Bronka uwazam za cieniutkiego polityka. Glosowalem na niego, bo nie chcialem Kaczynskiego. Wrocmy do tematu za 2-3 dni, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: no i co absztyfikant, jakoś PiS-ięcego jazgot 13.07.10, 19:40 perla napisał: > jakoś PiS-ięcego jazgotu nie widać jest. Taak? A co to jest takiego, ten język miłości pisięcej wuwuzeli? Cytatfoute le campe, salopard. Cytatconnard de merde Cytatmalutkie peniski. Cytatmendami waszego pokroju Cytatzobacz durniu w tym watku Cytatkostropatym abszczylkiem Cytatmalutki zizi,pozdrow szczanika Cytatwon bydlaku Cytatna zakonczenie po polsku spie...j Wszystkie cycaty z jednego, wiadomego źródła. Nie wiem, czy Janke na saloonie firundcwancyk pozwala pisać językiem miłości. Może będzie pisać na blogu tego Migalskiego? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8134703,Migalski__To_co_robi_Komorowski_ws__krzyza_to_poczatek.html Tu Migalski w barwach tęczowych. Trzeba przyznać, że jest to jednak wyjątkowa szuja: Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: no i co absztyfikant, jakoś PiS-ięcego jazgot 13.07.10, 20:31 No piękne zdjęcie. Ja bym je zatytułował "Żałoba a'la PiS". Migalski - wiadomo, ale ta pani to taka za prezydĘtem była a tu smieje sie jak nie przymierzajac dziwka do policjanta. A tak sie oficjalnie staraja obnosic ze smutkiem i nieutulonym żalem. Znów słoma z lakierek wystaje, jak to w PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete zdjecie jest naprawde fajne :) 13.07.10, 21:15 pani Jakubiak wyglada tu rewelacyjnie ; pelna zycia, promienna '30-tka' ... normalna kobieta ; ale gdy wklada sluzbowe polityczne czolenka - 'wchodzi' w zalobe ; znika normalny czlowiek, pojawia sie manekin klepiacy mantry ... tete Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: zdjecie jest naprawde fajne :) 13.07.10, 21:26 I tak i nie, dla mnie, przynajmniej. Ona mi nic nie zrobiła ale czuje do niej taką awersję, że gdyby nawet zaczęła fruwać nie mogłoby to niczego zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: zdjecie jest naprawde fajne :) 13.07.10, 22:03 'politycznie' - nie trawie pani Eli Jakubiak ; ale upieram sie ze na tej fotce prezentuje sie sympatycznie ; gdybym spotkala na ulicy taki usmiech - musialabym sie 'odusmiechnac' w odpowiedzi tete Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: zdjecie jest naprawde fajne :) 13.07.10, 23:42 Na upartość nie ma rady Po analizie..., no tak usmiech wyglada na promienny ale ten cyniczny, kiedy musi swiecić oczyma w telewizyjnych dyskusjach, wygląda identycznie. No i jeszcze ten wzrost. Ponoć kobiety o niskim wzroście są wredne i nie jest to ich wina bo to wynika z uwarunkowań anatomicznych. Czy to prawda i jakie to są uwarunkowania nie mam wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: zdjecie jest naprawde fajne :) 14.07.10, 10:01 mate_lot napisał: >Ponoć kobiety o niskim wzroście są wredne i nie jest to ich wina bo to wynika z uwarunkowań anatomicznych. Czy to prawda i jakie to są > uwarunkowania nie mam wiedzy. Niski wzrost nie dodaje pewnosci siebie. Ale nie przesadzalabym ze wrednosc w tym tylko ma zrodlo Moja mama uwazala ze tzw. ptasia uroda u dziewczecia - czyli dlugi nos + cofniety podbrodek - to na bank malostkowa wredota i wyrazy wspolczucia dla przyszlego kolegi malzonka. Ale to chyba byl stereotyp 'na bazie' ilustracji w bajkach dla dzieci. Wiesz ... te okropne siostry Kopciuszka tete Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: zdjecie jest naprawde fajne :) 13.07.10, 21:30 t_ete napisała: > pani Jakubiak wyglada tu rewelacyjnie ; pelna zycia, promienna '30- tka' ... > normalna kobieta ; ale gdy wklada sluzbowe polityczne czolenka - 'wchodzi' w > zalobe ; znika normalny czlowiek, pojawia sie manekin klepiacy mantry ... > > tete > za to nie podnieca sie sztucznymi penisami jak to czyni jedna paniusia ze Szczecina . Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Widzisz absztyf 13.07.10, 18:38 mysle dosc podobnie do ciebie. Tylko, ze jak ty to piszesz to mi sie idea jakos nieswoja wydaje. Zaczynam podejrzewac, ze masz jakies interesy, ze piszesz nieszczerze...i powoli, powoli zaczynam sie wstydzic ze mysle jak ty. Wniosek? Ano pewnie bys lepiej siedzial cicho na polsko-polskie tematy. Dla dobra sprawy. PF Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Widzisz absztyf 13.07.10, 18:46 Ty leniu nawet do ambasady nie pojechales, wiec sam milcz. Dzieci i zaby glosu nie maja Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Widzisz absztyf 13.07.10, 20:32 Lepiej, żeby chrancus dla nas nie wybierał bo wybierze nieumieranie za Gdańsk. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz To nie lenistwo absztyf 13.07.10, 21:34 to odpowiedzialnosc. Ja sie nie mieszam w sprawy krajow w ktorych nie zyje. Tobie tez to radze. A propos wyborow: Czy normalny narod wybiera ograniczonego rasiste z Moldawii na ministra spraw zagranicznych? To tak, jakby w Polsce Nelly Niemiecko-Rosyjska bylaby wybrana na to stanowisko. Gdybys tak uzyl inteligencji nabytej w polskich szkolach by wplynac na bieg wydarzen w krajach mniej rozwinietych intelektualnie, a? PF Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Widzisz absztyf 13.07.10, 21:56 Absztyf z PFem w sojuszu. Wystarczy za komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś