hansgrubber 14.07.10, 00:17 Brudziński: ''Tusk nigdy nie będzie miał mojego szacunku. Zostawił ciało prezydenta RP w ruskiej trumnie'' Kaczyński domaga się przeprosin od wszystkich atakujacych brata itp itd. I jeszcze histeryczna "obrona krzyża". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Polityka miłości over 14.07.10, 00:24 Obejrzyj sobie ten film, zrelaksujesz sie: izrael.org.il/kultura/402-film-qdrzewo-cytrynoweq--.html Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Polityka miłości over 14.07.10, 00:38 Przesadzileś z relaksem i gadasz nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A Bronek bedzie na pedal-paradzie? 14.07.10, 00:31 Obwisla dupa zatrzacha? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Jarek z Alikiem sie wybieraja 14.07.10, 00:33 Tak osmiornica Paul mi powiedziala! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Wywiad Kaczyńskiego dla GP 14.07.10, 00:43 Duża rzecz. niezalezna.pl/article/show/id/36553 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Polityka miłości over 14.07.10, 00:47 hansgrubber napisał: > Brudziński: ''Tusk nigdy nie będzie miał mojego szacunku. Zostawił > ciało prezydenta RP w ruskiej trumnie'' > Kaczyński domaga się przeprosin od wszystkich atakujacych brata itp > itd. Atakujących wszystkich poległych. To może niech przeproszą ci, którzy atakowali Karpiniuka czy Szmajdzińskiego ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 I bardzo dobrze 14.07.10, 00:52 Bo niektórzy mogli dać się Kłamczyńskiemu oszukać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Raczej picerstwo over 14.07.10, 09:36 Mozna sie tylko cieszyc, ze sie ludzie nie dali nabrac na hasla kampanii wyborczej: "pracujmy wspolnie", "nie komuna lecz lewica", "Gierek to maz stanu"...i inne spektakularne ale nieszczere wypowiedzi prezesa. Ja rozumiem, ze on kocha wladze, ma ego jak stad na Wawel i ze ma zrozumienie potrzeb chwili narodu. Problem polega na tym, ze ma klotliwy charakter. Taki charakter nie nadaje sie zupelnie na przewodcze stanowiska. Jego obecne ataki na rzad "rezultat zbrodniczej polityki" nie maja wcale konstruktywnego charakteru, ktory moglby sluzyc Polakom i Polkom. To sa wykrzyki nienawisci niezrownowazonego czlowieka, ktory podminowuje rzad swoja prywatna vendetta. PF Odpowiedz Link Zgłoś