Dodaj do ulubionych

Koniec z wami antyaborcjoniści. Genialny argument

15.04.04, 17:15
wymyśliłem.

Zakładam oto religię wyznawców Boskiego Napletka. Wierzymy, że siedzibą duszy
i łącznikiem pomiędzy Niebem a Ziemią jest napletek, ten cudowny męski organ,
z którego dusza spływa na plemniki, a z nimi dociera do jaja i tam się łączy
z duszą kobiety, która u kobiet mieszka w jajnikach.

Dlatego nowa ustawa anyaborcyjna obejmuje całkowity zakaz obrzezania i
usuwania jajników.

No i co ciemniaki? Pozostało wam teraz tylko się modlić, żeby Bóg cofnął czas
i strzelił w Dokowskiego piorunem z jasnego Nieba.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pan Twardowski argument genitalny a nie genialny IP: *.dip.t-dialin.net 15.04.04, 17:50
    • tees1 cos cienko 15.04.04, 17:55
      To nie lepiej bylo wymyslic siedlisko duszy-ktora-splywa w:
      paznokciach (i zabronic ich obcinac, pilowac, zagryzac),
      wlosach (nie strzyc sie, nie golic, nie gubic),
      naskorku (nie myc sie i nie drapac), albo
      slinie (nie zapluwac sie w dyskusji, nie przelykac sliny), ze juz wiecej nie
      wylicze...
    • Gość: babariba doku, całkiem cię po...o już? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 19:11
    • janusz2_ Re: Koniec z wami antyaborcjoniści. Genialny argu 15.04.04, 19:34
      dokowski napisał:

> wymyśliłem.
      >
      > Zakładam oto religię wyznawców Boskiego Napletka. Wierzymy, że siedzibą duszy
      > i łącznikiem pomiędzy Niebem a Ziemią jest napletek, ten cudowny męski organ,
      > z którego dusza spływa na plemniki, a z nimi dociera do jaja i tam się łączy
      > z duszą kobiety, która u kobiet mieszka w jajnikach.
      >
      > Dlatego nowa ustawa anyaborcyjna obejmuje całkowity zakaz obrzezania i
      > usuwania jajników.
      >
      > No i co ciemniaki? Pozostało wam teraz tylko się modlić, żeby Bóg cofnął czas
      > i strzelił w Dokowskiego piorunem z jasnego Nieba.

Z każdym postem stan Doku wydaje się coraz gorszy.
      Czy jest lekarz na forum? smile))
      • Gość: babariba doku jest podobno lekarz, ale od odcisków IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 19:47
        • Gość: Astra doku: wstretny antysemita i antyjajnik IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 15.04.04, 23:42
          Dlatego nowa ustawa anyaborcyjna obejmuje caŠŻkowity zakaz obrzezania i
          usuwania jajników.

• mcattery dlugo nad tym myslales? 16.04.04, 01:57
      • dokowski To myśl przeniesiona z dyskusji na inny temat ... 16.04.04, 09:26
        ... na forum feminizmu. Nie musiałem więc "wymyślać", raczej odkryłem, że jest
        ona argumentem też w tym temacie.
        • oleg3 Re: To myśl przeniesiona z dyskusji na inny temat 16.04.04, 09:32
          Doku,

antyaborcjoniści nie muszą odwoływać się do duszy. To aborcjoniści odwołują się
          do duszy, bo nie mogą przyznać, że nie wiemy kiedy zaczyna się człowiek. Ja
          wyznaję zasadę, że jak nie wiemy, a trochę (3 kwartały) poczekamy to wszystko
          się wyjaśni.
          • dokowski Wszystko się zmieni, nic się nie wyjaśni 16.04.04, 14:17
            oleg3 napisał:

> jak nie wiemy, a trochę (3 kwartały) poczekamy to wszystko się wyjaśni.

Nie jesteś świadom zmian, jakie dokonują się podczas 9 miesięcy ciąży?
            • oleg3 Re: Wszystko się zmieni, nic się nie wyjaśni 16.04.04, 14:20
              Doku,

manipulujesz cytatem. Bardzo nieładnie. Odnieś się do treści mojej wypowiedzi.
              • dokowski Nie skojarzyłeś? 16.04.04, 16:39
                oleg3 napisał:

> manipulujesz cytatem. Bardzo nieładnie. Odnieś się do treści mojej wypowiedzi.

W 1, 2, 3 miesiącu płód nie ma duszy, w 7, 8 i 9 już ma jej zalążek. 4,5 i 6,
                to okres, gdy zalążek duszy rodzi się i zaczyna rozwijać.

Więcej zaufania, ja zawsze polemizuję uczciwie.
                • oleg3 Re: Nie skojarzyłeś? 16.04.04, 17:14
                  Doku,

to Ty nie skojarzyłeś. Dusza płodu jest potrzebna Tobie. Mnie NIE JEST
                  potrzebna. To Ty, jak inni aborcjoniści, szukacie momentu wejścia duszy w ciało
                  i ustalacie początek "bycia człowiekiem".
    • hez.ca Zwyrodnienienie idoty doka,któremu przy obrzezaniu 16.04.04, 09:34
      odcięto za dużo, sięga szczytu. Kolejny dowód na to że jest Krzysiem52
    • wolo Co ma Doku w kroku? 16.04.04, 13:07
      Duszę ma w kroku. Dziwne.
    • Gość: Jan Wrzosek Re: Koniec z wami antyaborcjoniści. Genialny argu IP: *.szwajcarska.pl 16.04.04, 16:04
      Hej dokowski, czy ty jesteś już tak uzależniony, że patrzysz na świat tylko
      przez własny rozporek? A może ty już niewolnik własnego k...sa ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka