jaceq 26.01.11, 14:10 podobno latał nad fotelem Niesioła. Całkiem ładnie wygląda na biało-czerwonym tle, obok krzyża. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matelot Re: Batman krążył po Sejmie 26.01.11, 14:12 Tfu, na psa urok! Jakaś siła nieczysta czy cuś...?! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Batman krążył po Sejmie 26.01.11, 14:18 matelot napisał: > Tfu, na psa urok! Jakaś siła nieczysta czy cuś...?! Zły przysłał rozkazy dla Tusku i Komoruskiego. S. Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Batman krążył po Sejmie 26.01.11, 14:18 To 666 we wlasnej osobie. Jeszcze powinien zawisnac na krzyzu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Jarosław - reinkarnacja? 26.01.11, 14:28 "W tradycji słowiańskiej nietoperz to zwierzę kojarzone z niepokojem i przypominające o istnieniu sił demonicznych". Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Jarosław - reinkarnacja? 26.01.11, 15:50 A może to, za przeproszeniem, duch Lecha uwolnił się z wawelskiej krypty? Z profila nawet podobny... Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete gacek 26.01.11, 14:33 biedny gacek ; gdzie sie pojawi - tam kwiki przerazenia - bo ludowe podania mowia ze sie we wlosy wkreca zadziwiajace zwierzatko ; wyglada upiornie, lata perfekcyjnie, lzejsze od wrobla a budzi wieksza groze niz pitbul tete Odpowiedz Link Zgłoś
jot-tka Re: gacek 26.01.11, 14:49 t_ete napisała: > zadziwiajace zwierzatko ; wyglada upiornie, lata perfekcyjnie, lzejsze od wrobl > a a budzi wieksza groze niz pitbul > > tete a mnie się zdaje,ze on,ten gacek,żyda w sejmie szuka,zeby się jego krwią pożywić.chyba padnie z głodu zanim CBA czy CBŚ,lub inne instytucje z podsłuchem, mu jakiegoś podrzucą Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: gacek 26.01.11, 14:52 > zadziwiajace zwierzatko ; wyglada upiornie Moim zdaniem jest piękny, zwłaszcza w locie. Mało jest równie pięknych latających bydlątek! Spokojnie nadawałby się na godło, (patrz foto) ale się nie upieram, rozumiem, tradycja... Tam, gdzie mieszkałem, sprowadziła się kolonia do piwnic pustego d. ZOZU i (ze znaczącym współudziałem stad jaskółek i jerzyków) spowodowała endloesung kwestii komarów. Niestety, mój kot miał przez 3 lata ze 3 gacki na "rozkładzie", ale - nie wytłumaczysz kotu, że gacki są cacy. Nawet baliśmy się za pierwszym razem, czy nie załapie jakiejś francy typu wścieklizna, ale weterynarz stwierdziła, że to b. mało prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: gacek 26.01.11, 15:23 jaceq napisał: > Moim zdaniem jest piękny, zwłaszcza w locie. Mało jest równie pięknych latający > ch bydlątek! W locie tak .... > Spokojnie nadawałby się na godło, (patrz foto) ale się nie upieram, rozumiem, t > radycja... Wlasciwie to gacek od dawna jest wykorzystywany. 'Stempluje' sie nim filmy grozy ... > Niestety, mój kot miał przez 3 lata ze 3 gacki na "rozkładzie", ale - nie wytłu > maczysz kotu, że gacki są cacy. Nawet baliśmy się za pierwszym razem, czy nie z > ałapie jakiejś francy typu wścieklizna, ale weterynarz stwierdziła, że to b. ma > ło prawdopodobne. Matko ... kot zezarl gacka ??? Chyba porwal spiacego ... Wiem, kot na pozor pluszaczkiem jest, w naturze uwielbia polowanie Moje koty - choc zamkniete w mieszkaniu - pewnie tez wykorzystalyby kazda sytuacje ... by zamienic nudna karme na 'cos swiezego' . Czasami gdy jedna z druga ziewnie szeroko odslaniajac ostre uzebienie ... pazury wysunie z miekkich poduszeczek ... brrr ... tete Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: gacek 26.01.11, 15:29 t_ete napisała: > Wlasciwie to gacek od dawna jest wykorzystywany. 'Stempluje' sie nim filmy grozy ... No właśnie, a polska polityka to takie Gotham City... > Matko ... kot zezarl gacka ??? Nieee, nie zeżarł(a). Zabawił(a) na śmierć. > Chyba porwal spiacego ... Także nie. Biedaczyna latem wleciał do mieszkania (zdarza się co jakiś czas) i jak się obudziliśmy, było za późno. Jedną taką akcję widziałem. Siedziałem w nocy przy kompie, prawie mrok, kot drzemał na fotelu. Nagle furkot, kot błyskawicznie na zasłony, karniszem dwa kroki, przeraźliwy pisk i... po wszystkim. Tamtego udało się uratować. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: gacek 26.01.11, 15:47 jaceq napisał: > Nieee, nie zeżarł(a). Zabawił(a) na śmierć. 'Zabawa' kota z upolowanym ptakiem czy myszka pt. 'zyjesz jeszcze ?' czyli tracanie lapka, przewracanie, kotlowanie, przenoszenie itp. czynnosci ktore budza w obserwujacych groze - to nic innego jak przedluzenie przyjemnosci polowania ; na mnie najwieksze wrazenie zrobila kiedys moja kotka ktora probowala 'podejsc' golebia ... czolgala sie jak tygrys z oczami wlepionymi w golebia ... z podniecenia wydawala jakies dziwne dzwieki (szczekanie zebami ?) i nerwowo walila ogonem ... oczywiscie golab odfrunal a ona w stanie frustracji poszla wyczyscic miske z jedzenia tete Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: gacek 26.01.11, 15:55 No i wątek, jak na wątek z nietoperzem w tle, zmierza w kierunku horroru. Brr... Odpowiedz Link Zgłoś