Dodaj do ulubionych

Batman krążył po Sejmie

26.01.11, 14:10
podobno latał nad fotelem Niesioła.

https://bi.gazeta.pl/im/9/9006/z9006109X,Tak-to-wygladalo-w-2002-roku--Nietoperz-krazy--w-tle.jpg

Całkiem ładnie wygląda na biało-czerwonym tle, obok krzyża.
Obserwuj wątek
    • matelot Re: Batman krążył po Sejmie 26.01.11, 14:12
      Tfu, na psa urok! Jakaś siła nieczysta czy cuś...?!
      • snajper55 Re: Batman krążył po Sejmie 26.01.11, 14:18
        matelot napisał:

> Tfu, na psa urok! Jakaś siła nieczysta czy cuś...?!

Zły przysłał rozkazy dla Tusku i Komoruskiego.

S.
      • polazrski Re: Batman krążył po Sejmie 26.01.11, 14:18
        To 666 we wlasnej osobie. Jeszcze powinien zawisnac na krzyzu.wink
    • pan.scan Jarosław - reinkarnacja? 26.01.11, 14:28
      "W tradycji słowiańskiej nietoperz to zwierzę kojarzone z niepokojem i przypominające o istnieniu sił demonicznych".

https://m.onet.pl/_m/72533f0ce8b3fd5c7207bba6a7414c2a,14,1.jpg
      • matelot Re: Jarosław - reinkarnacja? 26.01.11, 15:50
        A może to, za przeproszeniem, duch Lecha uwolnił się z wawelskiej krypty?
        Z profila nawet podobny...wink
    • t_ete gacek 26.01.11, 14:33
      biedny gacek ; gdzie sie pojawi - tam kwiki przerazenia - bo ludowe podania mowia ze sie we wlosy wkreca wink

zadziwiajace zwierzatko ; wyglada upiornie, lata perfekcyjnie, lzejsze od wrobla a budzi wieksza groze niz pitbul smile

tete
      • jot-tka Re: gacek 26.01.11, 14:49
        t_ete napisała:

> zadziwiajace zwierzatko ; wyglada upiornie, lata perfekcyjnie, lzejsze od wrobl
        > a a budzi wieksza groze niz pitbul smile
        >
        > tete

a mnie się zdaje,ze on,ten gacek,żyda w sejmie szuka,zeby się jego krwią pożywić.chyba padnie z głodu zanim CBA czy CBŚ,lub inne instytucje z podsłuchem, mu jakiegoś podrzucą smile
      • jaceq Re: gacek 26.01.11, 14:52
        > zadziwiajace zwierzatko ; wyglada upiornie

Moim zdaniem jest piękny, zwłaszcza w locie. Mało jest równie pięknych latających bydlątek!
        Spokojnie nadawałby się na godło, (patrz foto) ale się nie upieram, rozumiem, tradycja...

Tam, gdzie mieszkałem, sprowadziła się kolonia do piwnic pustego d. ZOZU i (ze znaczącym współudziałem stad jaskółek i jerzyków) spowodowała endloesung kwestii komarów.
        Niestety, mój kot miał przez 3 lata ze 3 gacki na "rozkładzie", ale - nie wytłumaczysz kotu, że gacki są cacy. Nawet baliśmy się za pierwszym razem, czy nie załapie jakiejś francy typu wścieklizna, ale weterynarz stwierdziła, że to b. mało prawdopodobne.
        • t_ete Re: gacek 26.01.11, 15:23
          jaceq napisał:

> Moim zdaniem jest piękny, zwłaszcza w locie. Mało jest równie pięknych latający
          > ch bydlątek!

W locie tak ....

> Spokojnie nadawałby się na godło, (patrz foto) ale się nie upieram, rozumiem, t
          > radycja...

Wlasciwie to gacek od dawna jest wykorzystywany. 'Stempluje' sie nim filmy grozy ...

> Niestety, mój kot miał przez 3 lata ze 3 gacki na "rozkładzie", ale - nie wytłu
          > maczysz kotu, że gacki są cacy. Nawet baliśmy się za pierwszym razem, czy nie z
          > ałapie jakiejś francy typu wścieklizna, ale weterynarz stwierdziła, że to b. ma
          > ło prawdopodobne.

Matko ... kot zezarl gacka ??? Chyba porwal spiacego ... sad
          Wiem, kot na pozor pluszaczkiem jest, w naturze uwielbia polowanie smile Moje koty - choc zamkniete w mieszkaniu - pewnie tez wykorzystalyby kazda sytuacje ... by zamienic nudna karme na 'cos swiezego' . Czasami gdy jedna z druga ziewnie szeroko odslaniajac ostre uzebienie ... pazury wysunie z miekkich poduszeczek ... brrr ...

tete
          • jaceq Re: gacek 26.01.11, 15:29
            t_ete napisała:

> Wlasciwie to gacek od dawna jest wykorzystywany. 'Stempluje' sie nim filmy grozy ...

No właśnie, a polska polityka to takie Gotham City...

> Matko ... kot zezarl gacka ???

Nieee, nie zeżarł(a). Zabawił(a) na śmierć.

> Chyba porwal spiacego ...

Także nie. Biedaczyna latem wleciał do mieszkania (zdarza się co jakiś czas) i jak się obudziliśmy, było za późno.
            Jedną taką akcję widziałem. Siedziałem w nocy przy kompie, prawie mrok, kot drzemał na fotelu. Nagle furkot, kot błyskawicznie na zasłony, karniszem dwa kroki, przeraźliwy pisk i... po wszystkim. Tamtego udało się uratować.
            • t_ete Re: gacek 26.01.11, 15:47
              jaceq napisał:

> Nieee, nie zeżarł(a). Zabawił(a) na śmierć.

'Zabawa' kota z upolowanym ptakiem czy myszka pt. 'zyjesz jeszcze ?' czyli tracanie lapka, przewracanie, kotlowanie, przenoszenie itp. czynnosci ktore budza w obserwujacych groze - to nic innego jak przedluzenie przyjemnosci polowania ;
              na mnie najwieksze wrazenie zrobila kiedys moja kotka ktora probowala 'podejsc' golebia ... czolgala sie jak tygrys z oczami wlepionymi w golebia ... z podniecenia wydawala jakies dziwne dzwieki (szczekanie zebami ?) i nerwowo walila ogonem ... oczywiscie golab odfrunal a ona w stanie frustracji poszla wyczyscic miske z jedzenia wink

tete
              • matelot Re: gacek 26.01.11, 15:55
                No i wątek, jak na wątek z nietoperzem w tle, zmierza w kierunku horroru. Brr... wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka