Dodaj do ulubionych

PiS chce mieć własną gazetę

25.06.11, 00:12
Nie ufa już "Gazecie Polskiej"
Prawo i Sprawiedliwość myśli o stworzeniu własnej gazety, która byłaby orężem na jesienne wybory. Partia Jarosława Kaczyńskiego nie ufa już bowiem “Gazecie Polskiej” - podała “Rzeczpospolita”.

www.wirtualnemedia.pl/artykul/pis-chce-miec-wlasna-gazete-nie-ufa-juz-gazecie-polskiej
Obserwuj wątek
    • matelot Re: PiS chce mieć własną gazetę 25.06.11, 00:18
      Dać zezwolenie i przydział na papier..... wink
      • wikul Re: PiS chce mieć własną gazetę 25.06.11, 18:35
        matelot napisał:

> Dać zezwolenie i przydział na papier..... wink

Już zapomnieli jak sie skończyła historia z Expressem Wieczornym ?
        • matelot Re: PiS chce mieć własną gazetę 25.06.11, 19:16
          Zapewne smile Gazetę można mieć, ale trzeba powalczyć o czytelników. Trybuna PiS skończy jak Trybuna Ludu smile
          • wikul Re: PiS chce mieć własną gazetę 25.06.11, 19:20
            matelot napisał:

> Zapewne smile Gazetę można mieć, ale trzeba powalczyć o czytelników. Trybuna PiS s
            > kończy jak Trybuna Ludu smile

A tutejsi wyznawcy PiS stracą możliwość opuszczenia GWnianego forum i zadomowienia sie na wymarzonym forum PiS.

• wikul Jest już nawet strona tego tygodnika ... 07.07.11, 22:03
              ...który ma się nazywać Wprost Przeciwnie. Pewnie nawiązanie do zasady Prezesa że nam nikt nie wmówi że białe jest białe a czarne.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9912362,_Wprost_przeciwnie___Odpowiedz_na_Tomasza_Lisa__Nowy.html
              • marouder.eu Ja tam nigdy nie lubilem tygodnika... 08.07.11, 09:15
                .."Na skos" zalozonego towarzyszem Krolem, nie wiem jak Panowieuncertain
                Jeszcze bardziej, przyznam, nie odpowiada mi lynia programowa obecnego kerownictwa, tj. osobnika Lis, mezczyzny o fryzjerskiej urodzie, takichze refleksjach i dociekaniachsmile
    • snajper55 Re: PiS chce mieć własną gazetę 07.07.11, 22:06
      Może niech drukują bezpłatny dodatek do ND?

S.
    • jaceq Re: PiS chce mieć własną gazetę 08.07.11, 00:45
      "W ub.r. roku spór miał dotyczyć pisania na temat Smoleńska. A to właśnie dzięki temu tematowi “Gazecie Polskiej” rośnie sprzedaż, w kwietniu br. zanotowała ona wzrost o 91 proc."

I wszystko jasne. Zastanawiałem się, czy im się to nie znudzi, w kółko to samo, ale 91% too jeeest wyniiiiiiiiik!!! czapki z głów. Biznes. cmentarny.
      • snajper55 Re: PiS chce mieć własną gazetę 08.07.11, 02:37
        jaceq napisał:

> "W ub.r. roku spór miał dotyczyć pisania na temat Smoleńska. A to właśni
        > e dzięki temu tematowi “Gazecie Polskiej” rośnie sprzedaż, w
        > kwietniu br. zanotowała ona wzrost o 91 proc."
        >
        > I wszystko jasne. Zastanawiałem się, czy im się to nie znudzi, w kółko to samo,
        > ale 91% too jeeest wyniiiiiiiiik!!! czapki z głów. Biznes. cmentarny.

Czyli nie tylko PiS na tej katastrofie zyskał.

S.
    • babariba-babariba nie wystarczy chcieć... 09.07.11, 09:15
      ...trzeba jeszcze umieć.
      Pissdoidy już miały ogólnopolski dziennik, Ekspres Wieczorny.
      I spie...ły go koncertowo.
      Pzdr, G.
    • wikul Gazeta nie chce być PiSiasta 10.07.11, 00:16
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9920133,_Wprost_przeciwnie__jednak_nie_bedzie_zwiazane_z_PiS_em.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka