Gość: kosur IP: 212.191.128.* 09.05.01, 07:09 no comments..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kosur Re: Żyd jest żyd - tfu ! IP: 212.191.128.* 09.05.01, 07:29 ...tfu , tfu, tfu...zapomniałem dodać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg kosur jest kosur IP: *.miasto.szczecin.pl 09.05.01, 08:34 Wrociles? Jak milo. Znowu bedzie mozna sie posmiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosur Re: kosur jest kosur IP: 212.191.128.* 09.05.01, 08:41 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Wrociles? Jak milo. Znowu bedzie mozna sie posmiac. odp Jaka pogoda w Szczecinie ? Co robi Jurczyk?Czy Odra jeszcze płynie- czy też Niemcy skierowali już jej nurt do własdnego kanału ?A wogóle jak się czujesz - chyba nienajgorzej , bo poziom dyskusji taki sam ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: kosur jest kosur IP: 62.148.64.* 09.05.01, 08:53 A żyd to żyd a dobry żyd to martwy żyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: kosur jest kosur IP: *.miasto.szczecin.pl 09.05.01, 08:59 W Szczecinie spoko. Odra mokra i nadal poganska. Co do mojej formy, jak zauwazyles doskonala. Mosad dba o swoich najwiernieszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosur Re: grogreg jest grogreg IP: 212.191.128.* 09.05.01, 11:12 Kurde wasza pogańska mać-nie podszywaj się pod Mosad - sprawdziłem wszystkie kartoteki i Ty tam nie figurujesz jako TW . A już myślałem , że ktoś do organizacji którą ja kieruję od 10 lat wprowadził bez mojej zgody kogoś obcego . Cieszę się z Twojej dobrej kondycji - jak będziesz się dobrze spisywał to może Cię przyjmę do Mosadu na okres próbny. Pierwsze zadanie - wykąp się w Odrze ! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majsza Re: grogreg jest grogreg IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.05.01, 12:15 Gość portalu: kosur napisał(a): > Kurde wasza pogańska mać-nie podszywaj się pod Mosad - sprawdziłem wszystkie > kartoteki i Ty tam nie figurujesz jako TW . A już myślałem , że ktoś do > organizacji którą ja kieruję od 10 lat wprowadził No własnie goju pilnuj się bo jesteś namierzany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosur Re: grogreg jest grogreg IP: 212.191.128.* 14.05.01, 08:00 Gość portalu: Majsza napisał(a): > Gość portalu: kosur napisał(a): > > > Kurde wasza pogańska mać-nie podszywaj się pod Mosad - sprawdziłem wszystk > ie > > kartoteki i Ty tam nie figurujesz jako TW . A już myślałem , że ktoś do > > organizacji którą ja kieruję od 10 lat wprowadził No własnie goju pilnuj s > ię bo > jesteś namierzany odp Majsza - w KGB będą zmiany i ty jesteś na wylocie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: grogreg jest grogreg IP: 212.160.165.* 09.05.01, 12:46 Eeeeee... Zgodnie z polityka personalna Mosadu pracownicy zdaje sie powinni byc Zydami. Czyzbys kosurze gyl wyznania mojzeszowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosur Re: grogreg jest grogreg IP: 212.191.128.* 09.05.01, 13:03 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Eeeeee... > Zgodnie z polityka personalna Mosadu pracownicy zdaje sie powinni byc Zydami. > Czyzbys kosurze gyl wyznania mojzeszowego? odp.Kosur ma kilka wcieleń - jest muzułmaninem , żydem ,chrześcijaninem ....jest poprostu Obywatelem Świata .Aktualnie jest mieszkańcem miasta portowego Szczecin . Ja jako SZEF MOSADU sam ustalam politykę tej organizacji i ja sam decyduje kto ma być jej pracownikiem . grogreg - odpowiedz czy wykonałeś postawione Ci zadanie . Jeżeli będziesz za długo zwlekał to wyślę do Ciebie najlepszego mojego agenta Perłę i on cie zmusi do wykonania tego zadania . Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: grogreg jest grogreg IP: *.miasto.szczecin.pl 09.05.01, 14:37 A tak przy okazji. Coz tam u Andy`iego i Ani? Dalej trzymacie sie tak blisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosur Re: grogreg jest grogreg IP: 212.191.128.* 09.05.01, 14:54 Gość portalu: grogreg napisał(a): > A tak przy okazji. Coz tam u Andy`iego i Ani? Dalej trzymacie sie tak blisko? odp. Ania została moją żoną , a Andy szwagrem . Andy aktualnie jest w Mosadzie moim z-cą na Oceanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: grogreg jest grogreg IP: 212.160.165.* 10.05.01, 09:31 Tia, Ciekawy uklad. Skrajny polski antysemita szwagrem skrajnego syjonisty i antypolaka, a co ciekawsz skarajna polska antysemitka zona powyzszego syjonisty, a wszystko pod przykrywka Mosadu i ograniczone go jednej osoby. Boze, czemuz ja glupi na psychiatrie nie poszlem. Przeciez na tobie mialbym gotowy doktorat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: grogreg jest grogreg IP: 194.181.74.* 14.05.01, 08:12 To witryna wykolejeńców ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosur Re: grogreg jest grogreg IP: 212.191.128.* 14.05.01, 08:19 Gość portalu: AB napisał(a): > To witryna wykolejeńców ! odp. skoro tak uważasz to WITAMY CIĘ - ty jesteś wzorcowym przypadkiem !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: grogreg jest grogreg IP: *.miasto.szczecin.pl 14.05.01, 09:25 No, no. Wyrobilo sie chlopisko. Jakies kursy brales? Niezla riposta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: A reszta wszechświata jest resztą wszechświata IP: 157.158.68.* 11.05.01, 07:58 ...i nie wie o co tu chodzi. Ktoś (chyba agent Perła?) kiedyś szukał cię w Bełchatowie, a ty pojawiasz się w Szczecinie! Czy w Bełchatowie wystrzelałeś już wszystkich syjonistów/antysemitów? (niepotrzebne skreślić) Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosur tyuRe: do grogreg i tyu IP: 212.191.128.* 11.05.01, 09:46 Ślub to była konieczność - wpadłem. Szwagra się nie wybiera , on jest przylepką do żony. Ot taki mezalians . gregrog czy już pływałe4ś w Odrze - jak nie to agent Perła ci wrzuci w jej nurty . gregrog nie moja wina , że jesteś głupi / twoje stwiwerdzenie / , nie jestem w stanie udzielic ci pomocy w tym diele. tyu - nie mam zamiaru strzelać do nikogo . Ja jak ten litewski poeta A. Mickiewicz: ,,ja kocham cały naród , obialem jego wszystkie pokolenia , przycisnąłem tu do łona. Jak przyjaciel , kochanek , małżonek , jak ojciec , chcę go dźwignąć uszczęśliwic , chcę nim cały świat zadziwić..."- Dziady/ Wielka improwizacja /. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg tyuRe: do grogreg i tyu IP: *.miasto.szczecin.pl 14.05.01, 09:30 > gregrog czy już pływałe4ś w Odrze - jak nie to agent > Perła ci wrzuci w jej nurty . Zycze Perle powodzenia. > gregrog nie moja wina , że jesteś głupi / twoje > stwiwerdzenie / , nie jestem w stanie udzielic ci > pomocy w tym diele. Watpie. Z glupoty moze tylko ktos madry wyleczyc. > tyu - nie mam zamiaru strzelać do nikogo . Ja jak ten > litewski poeta A. Mickiewicz: ,,ja kocham cały naród , > obialem jego wszystkie pokolenia , przycisnąłem tu do > łona. Jak przyjaciel , kochanek , małżonek , jak > ojciec , chcę go dźwignąć uszczęśliwic , chcę nim cały > świat zadziwić..."- Dziady/ Wielka improwizacja /. > Pzdr. A do tego kompleks wielkosci. Toz to kopalnia zlota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosur tyuRe: do grogreg i tyu IP: 212.191.128.* 15.05.01, 08:03 Gość portalu: grogreg napisał(a): > > > > gregrog czy już pływałe4ś w Odrze - jak nie to agent > > Perła ci wrzuci w jej nurty . > > Zycze Perle powodzenia.----W IMIENIU MOJEGO AGENTA SERDECZNIE DZIĘKUJE --- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg tyuRe: do grogreg i tyu IP: *.miasto.szczecin.pl 15.05.01, 08:33 > > > gregrog czy już pływałe4ś w Odrze - jak nie to agent > > Watpie. Z glupoty moze tylko ktos madry wyleczyc.---PRZYZNAJESZ < ŻE JE > DNAK W > TWOIM PRZYPADKU TO JEDNAK GŁUPOTA !--- Oczywiscie. Jestem jedynie ulomnym czlowieczkiem. Tylko mam pewna przewage nad toba. Ja ze swoich ograniczez zdaje sobie sprawe. A ty jestes glupi i tego nawet nie widzisz, a to juz glupota do kwadratu. > > A do tego kompleks wielkosci. Toz to kopalnia zlota.---TO NIE KOMPLEKS , T > O > ZWYCZAJNA PRAWDA !!!" > Tak, oczywiscie. "A swistak siedzi i zawije je w te sreberka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosur tyuRe: do grogreg i tyu IP: 212.191.128.* 15.05.01, 08:46 Gość portalu: grogreg napisał(a): > > > > > > gregrog czy już pływałe4ś w Odrze - jak nie to agent > > > > Watpie. Z glupoty moze tylko ktos madry wyleczyc.---PRZYZNAJESZ < > ŻE JE > > DNAK W > > TWOIM PRZYPADKU TO JEDNAK GŁUPOTA !--- > > Oczywiscie. Jestem jedynie ulomnym czlowieczkiem. Tylko mam pewna przewage nad > toba. Ja ze swoich ograniczez zdaje sobie sprawe. A ty jestes glupi i tego nawe > t > nie widzisz, a to juz glupota do kwadratu. -----WIDZISZ GREGROG - O TYM ŻE JESTEŚ OGRANICZONY SAM WIESZ - NO BO TRUDNO TEGO NIE ZAUWAŻYĆ .TWOJĄ OPINIĘ O MNIE TRAKTUJĘ Z PRZYMRÓŻENIEM OKA - JAK KAŻDĄ OPINIĘ GŁUPIEGO . ------- > > > > > > A do tego kompleks wielkosci. Toz to kopalnia zlota.---TO NIE KOMPLEK > S , T > > O > > ZWYCZAJNA PRAWDA !!!" > > > > Tak, oczywiscie. > > "A swistak siedzi i zawije je w te sreberka" - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: A reszta wszechświata jest resztą wszechświata IP: *.miasto.szczecin.pl 14.05.01, 09:27 O wypraszam sobie. Takiego elementu u mnie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: A reszta wszechświata jest resztą wszechświata! IP: 157.158.68.* 15.05.01, 16:37 Gość portalu: grogreg napisał(a): > O wypraszam sobie. Takiego elementu u mnie nie ma. Otóż jest! Może jeszcze nie wiesz, ale wszechświat przetrwał Wielki Wybuch, wywołany przez agentów Mosadu i teraz jest nawet trochę większy niż przedtem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosur Re: A reszta wszechświata jest resztą wszechświata! IP: 212.191.128.* 16.05.01, 07:50 Gość portalu: tyu napisał(a): > Gość portalu: grogreg napisał(a): > > O wypraszam sobie. Takiego elementu u mnie nie ma. > > Otóż jest! Może jeszcze nie wiesz, ale wszechświat przetrwał Wielki Wybuch, > wywołany przez agentów Mosadu i teraz jest nawet trochę większy niż przedtem! > odp Witam tyu ! Nie mogę zrozumieć dlaczego AB nazwał tą witrynę - witryną wykolejeńców , może się odezwie to się dowiemy - a może on od Husajna ? Cieszę się jako szef Mosadu , że powiększyłem trochę ten świat , że nawet znalazło się miejsce dla takich jak AB- nawet karaluch ma ptrawo do życia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOSUR Re: Żyd jest żyd - tfu ! IP: 212.191.128.* 31.05.01, 14:38 Masz racje , przy tak postawionym temacie ale...ja wcalę tak nie myślę...to jest sposób na rozpoczęcie drażliwej dyskusji ...czyli twój głos powinien być szerszym komentarzem kosur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Żyd jest żyd IP: 203.202.95.* 01.06.01, 00:48 A polglowek jest polglowek... I robi tfu publicznie na ulicy (w dresie). W Polszcze ci takich dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Żyd jest żyd IP: *.tnt11.tpa2.da.uu.net 01.06.01, 00:53 a polak jest polakiem, niemiec niemcem a swinia co pluje na ulicy powinien dostac kolegium. proponuje ukarac takowego mandatem 100 zlotowym. teraz kwestia czy kredytowym czy na kolegium. adolf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Żyd jest żyd IP: 203.202.95.* 01.06.01, 05:30 Gość portalu: adolf napisał(a): > a polak jest polakiem, niemiec niemcem a swinia co pluje na ulicy powinien > dostac kolegium. proponuje ukarac takowego mandatem 100 zlotowym. teraz kwestia > > czy kredytowym czy na kolegium. > adolf Wszystko jedno, byleby juz nie plul. Aha, to nie swinia pluje. To czlowiek (i nie brzmi to dumnie, raczej sarkastycznie). Odpowiedz Link Zgłoś