Gość: Legionista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 17:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cc Re: Szef Nafty Polskiej i podejrzana spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 01:02 Gość portalu: Legionista napisał(a): > chce mi się srać, co wy na to? ))) Nie martw się. Nie musisz lecieć do toalety. To tylko sraczka umysłowa. Zła wiadomość jest taka: to nie minie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunskiwierzyciel BŁYSKOTLIWE KARIERY MOZNYCH GIEŁDY WARSZAWSKIEJ IP: *.torun.mm.pl 17.05.04, 09:28 Nigdy nie wiadomo jak to bywa z tymi spólkami I ICH WIELKIMI,POTEZNYMIWŁAŚCICIELAMI!. Kilka lat temu zawarłem umowe z pewnym powaznym biznesmenem/ z nim osobiście? na wykonananie zakresu pracy na rzecz jednej z jego niegiełdowych spólek. Teńże znany i ...szanowany biznesmen, tudzież inwestor giełdowy do dzisiaj miga sie, kombinuje, zwleka i ociąga z wypłaceniem mi wynagrodzenia.czy to typowe , normalne dla tych krezusów?! Co prawda znam jego "błyskotliwą" karierę od pocz. lat90 ale czyzbym i ja posłuzył temu panu do podparcia tezy ,że "pierwszy milion najlepiej...."!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Mafia PZPR IP: 81.10.14.* 17.05.04, 13:57 Nie wiedzieli że zasiadją w radzie i nie wiedzieli za co im płacono. Oj biedni i niewinni. Wykradziono im również dane osobiste i posużono się nimi i jesze nikogo za to nie pozwali do sądu. Może nawet nie wiedzą, że wykorzystywanie danych osobistych przez osoby drugie grozi więzieniem. Oj biedni i nieświadomi, że koledzy zrobili im taką świnię. I teraz nie wiedzą co z nią zrobić. Takie bzdury możecie wciskać sędziom i adwokatom bo ci myślą zupełnie jak wy im powiecie.To jest przykre, ale nie łudźcie się jednak, że społeczeństwo wam wierzy. Teraz wiemy czego nie brakowło w PRL-u. Złodziei!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popo Re: Mafia PZPR IP: *.katowice.msk.pl / 62.233.231.* 17.05.04, 20:16 bywały takie sprawy przed sądem ,gdzie dokumenty księgowe nie były brane pod uwagę a jedynie , odmienne w treści, wyjaśnienia pozwanych. Nauka radziecka zna podobne przypadki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk lek. wet. Sami swoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 14:03 Kiszczak dobry, Urban dobry,Huszcza dobry tak nas uczył Adam, więc o co teraz te pretensje. Sami swoi to muszą być dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk To trzeba wyjaśnić, bo może facet ma rację IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 14:39 członek RN Agory też bywał na imprezach Huszczy. Odpowiedz Link Zgłoś