Dodaj do ulubionych

Szef Nafty Polskiej i podejrzana spółka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 17:04
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Cc Re: Szef Nafty Polskiej i podejrzana spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 01:02
      Gość portalu: Legionista napisał(a):

> chce mi się srać, co wy na to?

smile))) Nie martw się. Nie musisz lecieć do toalety. To tylko sraczka umysłowa. Zła wiadomość jest taka:
      to nie minie sad
    • Gość: torunskiwierzyciel BŁYSKOTLIWE KARIERY MOZNYCH GIEŁDY WARSZAWSKIEJ IP: *.torun.mm.pl 17.05.04, 09:28
      Nigdy nie wiadomo jak to bywa z tymi spólkami I ICH
      WIELKIMI,POTEZNYMIWŁAŚCICIELAMI!. Kilka lat temu zawarłem umowe z pewnym
      powaznym biznesmenem/ z nim osobiście? na wykonananie zakresu pracy na rzecz
      jednej z jego niegiełdowych spólek. Teńże znany i ...szanowany biznesmen,
      tudzież inwestor giełdowy do dzisiaj miga sie, kombinuje, zwleka i ociąga z
      wypłaceniem mi wynagrodzenia.czy to typowe , normalne dla tych krezusów?!
      Co prawda znam jego "błyskotliwą" karierę od pocz. lat90 ale czyzbym i ja
      posłuzył temu panu do podparcia tezy ,że "pierwszy milion najlepiej...."!?
    • Gość: ws Gierej IP: *.obr.pl / 212.244.82.* 17.05.04, 13:08
    • Gość: ziomek Mafia PZPR IP: 81.10.14.* 17.05.04, 13:57
      Nie wiedzieli że zasiadją w radzie i nie wiedzieli za co im płacono. Oj biedni
      i niewinni. Wykradziono im również dane osobiste i posużono się nimi i jesze
      nikogo za to nie pozwali do sądu. Może nawet nie wiedzą, że wykorzystywanie
      danych osobistych przez osoby drugie grozi więzieniem. Oj biedni i nieświadomi,
      że koledzy zrobili im taką świnię. I teraz nie wiedzą co z nią zrobić.
      Takie bzdury możecie wciskać sędziom i adwokatom bo ci myślą zupełnie jak wy im
      powiecie.To jest przykre, ale nie łudźcie się jednak, że społeczeństwo wam
      wierzy. Teraz wiemy czego nie brakowło w PRL-u. Złodziei!!!!!!!
      • Gość: popo Re: Mafia PZPR IP: *.katowice.msk.pl / 62.233.231.* 17.05.04, 20:16
        bywały takie sprawy przed sądem ,gdzie dokumenty księgowe nie były brane pod
        uwagę a jedynie , odmienne w treści, wyjaśnienia pozwanych. Nauka radziecka
        zna podobne przypadki...
    • Gość: henryk lek. wet. Sami swoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 14:03
      Kiszczak dobry, Urban dobry,Huszcza dobry tak nas uczył Adam, więc o co teraz
      te pretensje. Sami swoi to muszą być dobrzy.
    • Gość: kkk To trzeba wyjaśnić, bo może facet ma rację IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 14:39
      członek RN Agory też bywał na imprezach Huszczy.
    • Gość: jul PZPR wraca !!! IP: *.adlex.com 17.05.04, 17:26
      .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka