nioszka 03.03.10, 16:26 tak jakby już od 3 dni ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_c Re: Marzec 03.03.10, 16:59 I wszystko przed nim. Zgodnie z definicja za oknem na przemian wiosna z zamiecią. Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: Marzec 04.03.10, 00:18 ja mam zamieć podłóżkowych kotów w chałupie... wszyscyśmy chłerzy a do sprzątania nikto nie je doma Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Marzec 04.03.10, 14:28 Może powinieneś się zaopatrzyc w takiego kota-kudłacza , z włosem do ziemi. Takiemu tylko turlasz piłeczke pod łuzko i juz brać kocia podąża za większym (?) bratem. Potem tylko kotka wytrzepać/wyprać(?) i gotowe :) Zastanwiam sie nad innymi alternatywnymi zastosowaniami dla domowych zwierzaków Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Marzec 05.03.10, 14:58 koza, kozy są fajne. żrą stare gazety i na widok polityka w tv moja mówi: 'beee' Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: Marzec 06.03.10, 14:18 też jestem wielkim miłośnikiem kóz - bez podtekstów! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Marzec 08.03.10, 17:37 Znajomy chemik widział stado kóz wcinajachch z zapałem polietylenowe worki po nawozach. I tylko dlatego że jechał autobusem ( w Iranie , Iraki czu gdzieś w tym rejonie , nie pamietam) to nie dokonał napadu na stado i nie pobrał próbek flory bakteryjnej. Tak kultura bakteri które to potrafia byłaby bardzo cenna. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Marzec 09.03.10, 13:20 piotr_c napisał: > (w Iranie, Iraki czu gdzieś w tym rejonie) Największa kultura to kultura bakterii. Chyba. Odpowiedz Link Zgłoś