limakty Ciąg dalszy ujawniania faktów o gALBIE 28.05.04, 16:36 Obiecałem , że będę systematycznie ujawniał coraz więcej faktów o kłamcy- kapusiu i podłym stworzeniu jakim jest galba. Robię to, po to, by ujawnić jego morale i bliskich mu przydupasów, których znacie, a także dlatego , by przestrzec innych przed jego podłymi czynami, oraz przed zachowaniem jego kolesi. Wiem , że z ich ręki możecie się doczekać donosu do swojego zakładu pracy , o tym , że czasami korzystacie z internetu w pracy. Ja doświadczyłem tego z ich ręki i poniosłem bardzo dokuczliwe tego skutki dyscyplinarne...dlatego czynie to co czynie ...wnioski wyciągnijcie sobie sami. By uporządkować temat, zaczynam od początku zaistnienia tego zdarzenia...robię to dla tych , którzy są tu nowi i nie znają jego początku (Abstrakt, Adamm, Dakowski....Miltonia), a wyciągają tylko wnioski na skutek krzykliwych i kłamliwych opowiadań samego galby jak i jego piesków. By wam ułatwić życie i nie być gołosłownym, wyszukuję za Was, te fakty z wyszukiwarki- dlatego, by nikt mi nie zarzucał , że czymś manipuluje. Nie będę też komentował faktów, po to by nie być posądzony o manipulacje. Oto praprzyczyna tego zdarzenia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=2942280&a=2942280 LIMAKTY Ps. galba , a ty w końcu bądź mężczyzną i broń się sam, bez posiłkowania się swoimi przydupasami, bo na razie korzystasz z ich krzyku , jak zwykły tchórz! Stań do walki na argumenty- sam na sam. Ja wiem , że jako moralne zero, w walce sam na sam tego nie potrafisz zrobić...ty prowadzisz walkę, jak masz przy sobie pięciu swoich idiotów , a przeciwnik jest jeden! Zresztą to widać wyraźnie w tym wątku i nie tylko w tym- ty wszystkich atakujesz w sforze i to obojętnie czy mnie dotyczy, czy tez innych : )). Zobacz, ja stoję sam i nie posiłkuje się wrednymi, podstępnie atakującymi zza węgła pomocnikami. Ale czy ty masz szmato odwagę, stanąć twarzą w twarz ze swoim przeciwnikiem!!! To jest raczej pytanie retoryczne- przecież kieruję to pytanie, do zwykłej kanali i tchórza : )) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ciąg dalszy ujawniania faktów o gALBIE 28.05.04, 16:48 Zeby jeszcze mi sie chcialo to wszystko czytac Kamil, a nie mozesz Galby zdemaskowac w czterech linijkach? On by Ci wtedy nawrzucal w dwoch, a ja mialabym latwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Ciąg dalszy ujawniania faktów o gALBIE 28.05.04, 16:51 miltonia napisała: > Zeby jeszcze mi sie chcialo to wszystko czytac Kamil, a nie mozesz Galby > zdemaskowac w czterech linijkach? On by Ci wtedy nawrzucal w dwoch, a ja > mialabym latwiej. Obawiam się, że limak będzie ten jeden mail kopiował do znudzenia )) Odpowiedz Link Zgłoś
limakty do ______MILTONI 28.05.04, 20:54 miltonia napisała: > Zeby jeszcze mi sie chcialo to wszystko czytac Kamil, a nie mozesz Galby > zdemaskowac w czterech linijkach? On by Ci wtedy nawrzucal w dwoch, a ja > mialabym latwiej. Przecież te tasiemcowe wątki , nadaje ten przygłup galby - janusz2 ...ja mopgę najkrócej - galbuś to kapuś i zwykłe scierwo...no może takie samo jak transwestyta, pollak i janusz2 Cosik Ci się Miltonio w nickach pokićkało ) LIMAKTY ps radzę być uważniejszą , bo można nadepnąć na minę ) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: do ______MILTONI 28.05.04, 21:49 No nie tylko oni, to Wasze wspolne dzielo, z ktorego niewiele rozumiem. A nie lepiej zamiast sie klocic, drodzy Panowie, pogodzic sie i zaczac dyskutowac na aktualne tematy a nie te odgrzewane? Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Miltonio 29.05.04, 08:56 miltonia napisała: > No nie tylko oni, to Wasze wspolne dzielo, z ktorego niewiele rozumiem. A nie > lepiej zamiast sie klocic, drodzy Panowie, pogodzic sie i zaczac dyskutowac na > aktualne tematy a nie te odgrzewane? Witaj, piszesz tu o kłótni - do kłótni trzeba co najmniej dwóch stron )) A tu wszyscy się zgadzają (limak się przecież nie liczy )) ). Żartujesz sobie w poprzednim pośćie, że chciałabyś, aby sprawa świństw, jakie robił niegyś limak, została przez niego wyjasniona w "czterech" zdaniach. Oczywiście wiesz, że jest to nie mozliwe i wiesz również, że gdybyś naprawdę chciała dowiedzieć się co się wydarzyło, musiałabyś siegnąć do archiwum forum. Ja akurat pamiętam obecnośc tego wyjątkowo szmatławego stwora na forum, dlatego, aby przyblizyc Ci klimat, jaki to stwarzało, znalazłem kilka charakterystycznych postów, które w tym wątku przytoczyłem. Życzę miłej zabawy Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Kamilku co to niby mam potwierdzic he? nt 28.05.04, 21:41 nurni napisała: > myślałem , że stac Cie na wiekszy wysiłek skoro tu wdepłeś...nieraz i wrogowie szanują sie nawzajem, ale...lepiej niedeokończe bo... Bądź zdrów w3 tej Unii LIMAKTY ps pozdrowienia od he Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Kamilku co to niby mam potwierdzic he? nt 28.05.04, 21:46 limakty napisał: > myślałem , że stac Cie na wiekszy wysiłek skoro tu wdepłeś... nie martw sie poradzimy... na trzy cztery: TRZY CZTERY!!! widzisz...bylo sie bac? juz mi sie odkleiles od podeszwy > nieraz i wrogowie > szanują sie nawzajem, ale...lepiej niedeokończe bo... zeby byc moim wrogiem to trzeba nim najpierw byc Ty nie jetes moim wrogiem tylko Limakiem.... nie wycieraj sobie mna buzi do klamliwych atakow a moze zostaniesz kiedys moim wrogiem Limaku > ps pozdrowienia od he chyba raczej od ho... ze wspomne stara "instalacje" Siodemki na forum tym Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: Kamilku co to niby mam potwierdzic he? nt 28.05.04, 21:52 limakty napisał: > myślałem , że stac Cie na wiekszy wysiłek skoro tu wdepłeś...nieraz i wrogowie > szanują sie nawzajem, ale...lepiej niedeokończe bo... Jeśli pozwolisz, to ja dokończę. Pollak mówi prawdę. Musiało Ci się coś pomylić. Abe Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Kamilku co to niby mam potwierdzic he? nt 28.05.04, 23:08 Nie warto z nim w to grać. Ja jedynie służbowo. Nie brudźcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty DO ___________________abe.abe 31.05.04, 16:44 abe.abe napisała: > limakty napisał: > > > > myślałem , że stac Cie na wiekszy wysiłek skoro tu wdepłeś...nieraz i > wrogowie > > szanują sie nawzajem, ale...lepiej niedeokończe bo... > > Jeśli pozwolisz, to ja dokończę. > Pollak mówi prawdę. > Musiało Ci się coś pomylić. > > Abe > > Jeżeli ten post napisała podróba „abe.abe” to mogę się tylko uśmiechnąć, ale jeżeli to napisała ta prawdziwa, z Rivendella i ToScanii , to miarą jej obłudy niech będzie odpowiedź Andrzejag, który drukuję w całości niżej(tam przyznaje , że taki fakt miał miejsce). Niemniej w jednym i drugim przypadku napisałem coś dla tej intelektualistki (dla podróby lub orginału): )) . Obłudnej intelektualistce poświęcam: Nie będę wiele tutaj pisał, Nie jesteś głupia i garbata, Jedni cię nazwą STARA JĘDZA, Lecz ja im dodam : STARA SZ...A*! * w środek możesz wpisaś np. szczera, szczodra, szanowna, szlachetna itp. – co komu pasuje. Kończę z nieuszanowaniem. LIMAKTY Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: OD ___________________abe.abe 31.05.04, 20:41 > abe.abe napisała: > > Musiało Ci się coś pomylić. W takim razie poprawię, chory człowieku. Sądziłam, że coś ci się pomyliło. Ale widzę, że nie. ŁŻESZ jak zawsze i plujesz nawet na tych, którzy się nad tobą ulitowali i próbowali podać ci rękę. Pollaka nikt nie przyłapał, nie było żadnego "natłoku dowodów" na jego winę i z pewnością nikt by go o nic nie podejrzewał. SAM przyznał, że Galba mógł wykorzystać pewną informację. Nie potrafisz tego docenić, bo takie pojęcia jak honor czy uczciwość są obce twojej podłej naturze. Każdemu może zdarzyć się niefortunne paplnięcie. Robisz z tego sprawę, choć to nie twój zakichany interes. A wierszyki sobie podaruj. Już lepiej pisz tą swoją łamaną prozą... doktorze A Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: A jeśli podpierasz się Andrzejem... 31.05.04, 20:49 to jeszcze raz przeczytaj, co napisał i przynajmniej spróbuj zrozumieć. >No to Ci oświadczam .Pisze to co wiem. >Pollak przyznał się ,że przypadkiem cos tam wypaplał Galbie. >Jednak to nie jest donos.To jest normalna sprawa przy rozmowie. >Nie nazwę tego donosem. Jesne? A. Czy Andrzej pisze coś niezgodnego z moimi słowami, tumanie? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg abe ,daj se luz 31.05.04, 20:52 abe.abe napisała: > to jeszcze raz przeczytaj, co napisał i przynajmniej spróbuj zrozumieć. > > >No to Ci oświadczam .Pisze to co wiem. > >Pollak przyznał się ,że przypadkiem cos tam wypaplał Galbie. > >Jednak to nie jest donos.To jest normalna sprawa przy rozmowie. > > >Nie nazwę tego donosem. > > Jesne? > > A. > > Czy Andrzej pisze coś niezgodnego z moimi słowami, tumanie? > > Ty wiesz ja wiem on wie ale przekręca my wiemy wy wiecie oni wiedzą Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: abe ,daj se luz 31.05.04, 21:02 Wiem Andrzeju, ale brzydzę się takimi kłamstwami z najniższych pobudek. I ja pozdrawiam Abe Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: abe ,daj se luz 31.05.04, 21:17 andrzejg napisał: > abe.abe napisała: > > > to jeszcze raz przeczytaj, co napisał i przynajmniej spróbuj zrozumieć. > > > > >No to Ci oświadczam .Pisze to co wiem. > > >Pollak przyznał się ,że przypadkiem cos tam wypaplał Galbie. > > >Jednak to nie jest donos.To jest normalna sprawa przy rozmowie. > > > > >Nie nazwę tego donosem. > > > > Jesne? > > > > A. > > > > Czy Andrzej pisze coś niezgodnego z moimi słowami, tumanie? > > > > > > Ty wiesz > ja wiem > on wie ale przekręca > > my wiemy > wy wiecie > oni wiedzą > > Pozdrawiam > > A. Do Ciebie Andrzeju nie mam pretensji, Ty powiedziałeś... PozdraWIAM LIMAKTY Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: A jeśli podpierasz się Andrzejem... 31.05.04, 21:16 abe.abe napisała: > to jeszcze raz przeczytaj, co napisał i przynajmniej spróbuj zrozumieć. > > >No to Ci oświadczam .Pisze to co wiem. > >Pollak przyznał się ,że przypadkiem cos tam wypaplał Galbie. > > Jesne? > > A. > > Czy Andrzej pisze coś niezgodnego z moimi słowami, tumanie? > > i to właśnie napisał Andrzejg STARA...* - tu sobie dopisz co chcesz )) Limakty Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: OD ___________________abe.abe 31.05.04, 21:14 abe.abe napisała: > > > > abe.abe napisała: > > > > Musiało Ci się coś pomylić. > > > W takim razie poprawię, chory człowieku. > Sądziłam, że coś ci się pomyliło. > Ale widzę, że nie. > ŁŻESZ jak zawsze i plujesz nawet na tych, którzy się nad tobą > ulitowali i próbowali podać ci rękę. > Pollaka nikt nie przyłapał, nie było żadnego "natłoku dowodów" > na jego winę i z pewnością nikt by go o nic nie podejrzewał. > SAM przyznał, że Galba mógł wykorzystać pewną informację. > Nie potrafisz tego docenić, bo takie pojęcia jak honor czy uczciwość > są obce twojej podłej naturze. > Każdemu może zdarzyć się niefortunne paplnięcie. > Robisz z tego sprawę, choć to nie twój zakichany interes. > > A wierszyki sobie podaruj. > Już lepiej pisz tą swoją łamaną prozą... doktorze > > A > a jednak fakt taki miał miejsce... prawda boli... a co dopasowałaś do gwiazdki? a Twoją litość geniuszko mam tam gdzie plecy sie kończą )) LIMAKTY Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: OD ___________________abe.abe 31.05.04, 22:12 limakty napisał: > a jednak fakt taki miał miejsce... Jaki, sierotko? > prawda boli... Jaka prawda? Czyja? > a co dopasowałaś do gwiazdki? Szkapa, szczapa... na inteligentniejsze rymy raczej cię nie stać. > a Twoją litość geniuszko mam tam gdzie plecy sie kończą Dobrze, ze przynajmniej teraz. Wcześniej się łasiłeś, az żal było patrzeć. Nie można cię było uspokoić. A teraz baw się grzecznie dalej sam. Tylko uważaj żebys się nie spocił za bardzo, bo nigdy ci ta gorączka nie spadnie. A. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: OD ___________________abe.abe 01.06.04, 07:42 abe.abe napisała: > limakty napisał: > > a co dopasowałaś do gwiazdki? > > > Szkapa, szczapa... na inteligentniejsze rymy raczej cię nie stać. łoj, słabiutko z tym dopasowaniem rymu...słabiutko...noooooooo, ale skoro się nie pracowało w przemyśle włókienniczym, to i takie problemy ) > > Dobrze, ze przynajmniej teraz. Wcześniej się łasiłeś, > az żal było patrzeć. Nie można cię było uspokoić. > > A teraz baw się grzecznie dalej sam. > Tylko uważaj żebys się nie spocił za bardzo, > bo nigdy ci ta gorączka nie spadnie. > > A. A to ci się podoba? LAMPUCERA ) Gdy prawdy żądasz od judasza, To na wymioty mi się zbiera. Lecz jeszcze gorzej, skoro prawdę, Chce prezentować LAMPUCERA! a teraz lepiej? ...a jak adrenalinka ) LIMAKTY Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: OD ___________________abe.abe 01.06.04, 14:10 limakty napisał: > > LAMPUCERA ) > > Gdy prawdy żądasz od judasza, > To na wymioty mi się zbiera. > Lecz jeszcze gorzej, skoro prawdę, > Chce prezentować LAMPUCERA! > > > a teraz lepiej? ...a jak adrenalinka ) Teraz znacznie lepiej, ale nic dziwnego, bo to nie twoje. Inaczej mowiąc - plagiat. A adrenalinka... dziękuję, w porządku. Abe Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: OD ___________________abe.abe 01.06.04, 14:11 PS. Oczywiście nie bierz do siebie mojej sygnaturki. Mam ją wyłącznie dla ludzi. A. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: OD ___________________abe.abe 02.06.04, 05:02 abe.abe napisała: > PS. Oczywiście nie bierz do siebie mojej sygnaturki. > Mam ją wyłącznie dla ludzi. > > A. moja sygnaturka , to pocałuj mnie w... domyślasz się o efendi )...ty nawet nie wiesz gdzie ,-tak ci się piana toczy z ust...) LIMAAKTY Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: OD ___________________abe.abe 02.06.04, 04:59 abe.abe napisała: > limakty napisał: > > > > > LAMPUCERA ) > > > > Gdy prawdy żądasz od judasza, > > To na wymioty mi się zbiera. > > Lecz jeszcze gorzej, skoro prawdę, > > Chce prezentować LAMPUCERA! > > > > > > a teraz lepiej? ...a jak adrenalinka ) > > > Teraz znacznie lepiej, ale nic dziwnego, bo to nie twoje. > Inaczej mowiąc - plagiat. > > A adrenalinka... dziękuję, w porządku. > > Abe > g...o prawda...pudło...znów moje... )) cieszę się , że ci sie podobało Limakty Odpowiedz Link Zgłoś
limakty DO ______abe.abe- uzupełnione 31.05.04, 16:48 abe.abe napisała: > limakty napisał: > > > > myślałem , że stac Cie na wiekszy wysiłek skoro tu wdepłeś...nieraz i > wrogowie > > szanują sie nawzajem, ale...lepiej niedeokończe bo... > > Jeśli pozwolisz, to ja dokończę. > Pollak mówi prawdę. > Musiało Ci się coś pomylić. > > Abe > > Jeżeli ten post napisała podróba „abe.abe” to mogę się tylko uśmiechnąć, ale jeżeli to napisała ta prawdziwa, z Rivendella i ToScanii , to miarą jej obłudy niech będzie odpowiedź Andrzejag, który drukuję w całości niżej(tam przyznaje , że taki fakt miał miejsce). Niemniej w jednym i drugim przypadku napisałem coś dla tej intelektualistki (dla podróby lub orginału): )) . Obłudnej intelektualistce poświęcam: Nie będę wiele tutaj pisał, Nie jesteś głupia i garbata, Jedni cię nazwą STARA JĘDZA, Lecz ja im dodam : STARA SZ...A*! * w środek możesz wpisaś np. szczera, szczodra, szanowna, szlachetna itp. – co komu pasuje. Kończę z nieuszanowaniem. LIMAKTY Re: LIMAK _______do ________KRZYSIA limakty 26.05.2004 18:45 odpowiedz na list Gość portalu: AndrzejG napisał(a): > Oj Kamilu ,Kamilu > Po co się oszukujesz? > Nie wyszedłes, tyko wyleciałeś. > > O powodach nie będę wspominał ,bo je dobrze znasz. > > A. > > P.S. > Pomimo Twoich bezpardonowych ataków na mnie nie mam do ciebie urazy. > Był czas ,że nie byłem lepszy. > Myśle ,że to wszystko się zmieniło. Andrzeju Dobra wyleciałem! Ale jeżeli teraz nie oświadczysz prawdy o tym donosie pollaka do galby - że taki fakt miał miejsce , to będę Cię miał za zwykłego tchórza i osobę fałszywą. Limakty Re: LIMAK _______do ________KRZYSIA andrzejg 26.05.2004 18:48 odpowiedz na list limakty napisał: > > Andrzeju > Dobra wyleciałem! Ale jeżeli teraz nie oświadczysz prawdy o tym donosie pollaka > > do galby - że taki fakt miał miejsce , to będę Cię miał za zwykłego tchórza i > osobę fałszywą. > > Limakty > No to Ci oświadczam .Pisze to co wiem. Pollak przyznał się ,że przypadkiem cos tam wypaplał Galbie. Jednak to nie jest donos.To jest normalna sprawa przy rozmowie. Nie nazwę tego donosem. Jesne? A. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Kamilku .....tylko bez histerii :) 31.05.04, 20:53 najpierw wolasz mnie bym cos tam potwierdzil robisz ze mnie swiadka koronnego a teraz tak inteligentnie kopa w twarz...???? chlopie za co? Ty ranisz mi serce... Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Kamilku .....tylko bez histerii :) 31.05.04, 21:19 nurni napisał: > najpierw wolasz mnie bym cos tam potwierdzil > robisz ze mnie swiadka koronnego > > a teraz tak inteligentnie kopa w twarz...???? > > chlopie za co? > > Ty ranisz mi serce... załóż sobie damskie majteczki i pobiegaj po ulicy )- masz wprawę LIMAKTY Odpowiedz Link Zgłoś
limakty NO TO UJAWNIAM______________:)) 03.06.04, 04:55 Teraz ujawniam pierwszy mail jaki przyszedł mi od galby na moją skrzynką.Jest to majl z rozwiniętym nagłówkiem....jeżeli ktoś może ująć oskarżeniu galby, lub je bardziej uzasadnić , czekam na wieści. Jest to pierwszy z orginalnych maili galby- ten pisany jako GALBA, a nie Qalba. Oto pierwszy: Received: from ew6 ([172.20.26.236]) by gazeta.pl ; Wed, 11 Sep 2002 14:49:52 +0200 Message-ID: .ew6.galba@gazeta.pl> From: Marcin <galba@gazeta.pl> To: limakty@gazeta.pl Subject: Re: [FWD] Mail status report In-Reply-To: .ew4.limakty@gazeta.pl> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: quoted-printable X-mailer: (c)Agora mailer (v3.00) Organization: Portal Agory S.A. X-IP: 213.17.161.19 X-Complaints-To: abuse@poczta.gazeta.pl X-URL: www.gazeta.pl X-QuoteString: > X-DSMTPFooter: true Return-Path: <galba@gazeta.pl> Date: Wed, 11 Sep 2002 14:49:53 +0200 X-Rcpt-To: <limakty@gazeta.pl> Status: RO X-UIDL: 1031807427.43849 zwiń nagłówek Bardzo często mam jakieś problemy z pocztą. G. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Oto drugi mail galby_____________________- 03.06.04, 05:00 Jest to mail galby, pisany przez qalba, przez małą literkę Q. Uzasadnienie jak w poprzednim wątku. Oto on: Received: from ew9 ([172.20.26.239]) by gazeta.pl ; Wed, 11 Sep 2002 08:11:56 +0200 Message-ID: .ew9.qalba@gazeta.pl> From: Galba <qalba@gazeta.pl> To: limakty@gazeta.pl Subject: kamil ty pierdolony pedalski chuju Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: quoted-printable X-mailer: (c)Agora mailer (v3.00) Organization: Portal Agory S.A. X-IP: sigma130.sigma.com.pl X-Complaints-To: abuse@poczta.gazeta.pl X-URL: www.gazeta.pl X-DSMTPFooter: true Return-Path: <qalba@gazeta.pl> Date: Wed, 11 Sep 2002 08:11:56 +0200 X-Rcpt-To: <limakty@gazeta.pl> Status: RO X-UIDL: 1031730520.18978 zwiń nagłówek murzyn cie jebał we wszystkie otwory Ty dziwko michnika. Spierdalaj z tego forum póki jeszce cie nie zajabałem do reszty Ty żydowska szmato. Galba Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Raczej pierwszy od Qalby, kłamliwa kanalio 03.06.04, 09:19 ...czyli pewnie od ciebie, śmieciu - JCMość nie robi w swych listach seryjnie błędów ortograficznych, interpunkcyjnych i stylistycznych. To twoja specjalność, rozdeptana meduzo. No i Qalba podpisujący się Galba - nikt ci nie powiedział, ścierwo, że dwa muchomory w barszcz to za dużo? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Kamilku...przepraszam Cie bardzo 28.05.04, 21:42 naprawde nie chcialem Cie przestraszyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
limakty DO _________________-nurniego. 31.05.04, 16:49 nurni napisała: > naprawde nie chcialem Cie przestraszyc.... I znów nie jestem pewien , czy to nurni-podróba , czy ten faktyczny . Jeżeli podróba , to uzasadnienie takie jak do abe.abe. Jeżeli to nurni prawdziwy , to przypomnę ci tylko sprawę, twoich wojaży po skrzynce Gini i pacynkowanie pod jej nickiem...to była wg mnie najbardziej niegodziwa afera tu na forum ...wziąłem cię wtedy w obronę , tylko i wyłącznie na prośbę naszego wspólnego przyjaciela i do dzisiaj z tego powodu czuje odrazę do siebie, bo wiem , że galba wtedy miał rację...a ja się zeszmaciłem broniąc ciebie i rozpirzając znany wszystkim wątek. Dzisiaj mogę galbę za to przeprosić i tak samo wszystkich forumowiczów- to była moja wielka i nieprzyzwoita manipulacja. Pamiętasz nurni jak się ustroiłeś w damskie majtki i latałeś po forach ukrytych, grzebiąc w skrzynce gini? : )) Tytuł tego watku brzmiał : *** Nurnigate - raport Komisji *** Autor: komisja.sledcza Data: 12.12.2003 09:59 A teraz moim zwyczajem kilka słów do ciebie, w formie fraszki własnej produkcji ( i tez jak w przypadku abe.abe, dotyczy on podróby lub orginału: Fraszka na nurniego Był filozof Nitzche , mój ty drogi panie, Ty zawsze byłeś NICZYM i niczym zostaniesz! Bez odbioru LIMAKTY Odpowiedz Link Zgłoś
galba Limak - dla ciebie odstąpię od mego zamiaru 01.06.04, 14:17 Miałem nie wchodzić do tego wątku, miałem też w nim nie pisać ale dowiedziawszy się co tu się dzieje odpowiem ci krótką fraszką: Limak, jesteś kutasem i nic tego nie zmieni. Trochę to bez rymu to ale przynajemniej ideowe. G. limakty napisał: > nurni napisała: > > > naprawde nie chcialem Cie przestraszyc.... > > I znów nie jestem pewien , czy to nurni-podróba , czy ten faktyczny . > Jeżeli podróba , to uzasadnienie takie jak do abe.abe. Jeżeli to nurni > prawdziwy , to przypomnę ci tylko sprawę, twoich wojaży po skrzynce Gini i > pacynkowanie pod jej nickiem...to była wg mnie najbardziej niegodziwa afera tu > na forum ...wziąłem cię wtedy w obronę , tylko i wyłącznie na prośbę naszego > wspólnego przyjaciela i do dzisiaj z tego powodu czuje odrazę do siebie, bo > wiem , że galba wtedy miał rację...a ja się zeszmaciłem broniąc ciebie i > rozpirzając znany wszystkim wątek. Dzisiaj mogę galbę za to przeprosić i tak > samo wszystkich forumowiczów- to była moja wielka i nieprzyzwoita manipulacja. > Pamiętasz nurni jak się ustroiłeś w damskie majtki i latałeś po forach > ukrytych, grzebiąc w skrzynce gini? : )) > Tytuł tego watku brzmiał : *** Nurnigate - raport Komisji *** > Autor: komisja.sledcza > Data: 12.12.2003 09:59 > > A teraz moim zwyczajem kilka słów do ciebie, w formie fraszki własnej produkcji > > ( i tez jak w przypadku abe.abe, dotyczy on podróby lub orginału: > > Fraszka na nurniego > > > Był filozof Nitzche , mój ty drogi panie, > Ty zawsze byłeś NICZYM i niczym zostaniesz! > > > Bez odbioru > LIMAKTY > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kapus-kiler kto sie boji wpisać w wątku? 31.05.04, 07:30 No....? Zagdaka stulecia zeszłego i obecnego.... No? Kto milczy i pokazuje że wszystko jest prawdą i milcząc błaga o litość której nie dostanie? Już niedługo ujawnie całą prawde o kozogalbie, # i pierdole bykkku. ?. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: kto sie boji wpisać w wątku? 31.05.04, 07:41 kapus-kiler napisała: > jest prawdą i milcząc błaga o litość której nie dostanie? No nie wiem. Nie wypowiadał sie jeszcze prezydent Kwaśniewski z małżonką. Bardzo podejrzanie milczy też Leszek Miller. PS. Won do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
limakty NURNI..przepraszam Cię bardzo, coś mi sie pomyliło 01.06.04, 11:36 Najpierw pragnę tutaj przeprosić Galbę, gdyż to On miał rację , a ja manipulowałem tym wątkiem, w niesłusznej sprawie. Od tego czasu, czuję do siebie obrzydzenie , że tak postępowałem...może to dzisiejsze wyrzucenie z siebie tego wszystkiego, spowoduje, że będę czuł się lżej. Tak Galba to Ty w wątku poniżej miałeś rację, to ja się zachowałem niecnie, starając się bronic tą szmatę w damskich majtkach. Teraz podaję ci link nurni , byś sobie poczytał jak cię wykapował Galba, kiedy łaziłeś po skrzynkach innych i wdzierałeś się jak złodziej do forów ukrytych. Najlepiej cię nazwał szmato, perła , "że latasz w damskich majteczkach po forum". Ty zawsze byłeś męską dziwką i taką zostaniesz...ten żarcik, który uknułeś , kiedy cię prosiłem o słowo prawdy (a gdybyś to zrobił, może pokazałbyś się jako chłop?), nie wyszedł ci i spowdował taką moją reakcję. Co? Główka nie zadziałała? Nie przewidziałeś takiej mojej reakcji ) Oto ten link prawdy o tobie : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9630707&s=0 LIMAKTY Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Męskie nogi, w damskich majtkach...fajne to nurni: 01.06.04, 12:39 A teraz masz drugi smaczek o sobie nurni-ty męska dziwko...czytając to po raz drugi , nieźle się ubawiłem... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9593870&s=0 a biustonosz sobie też zakładasz...) LIMAKTY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem czesc Glonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 12:43 piszesz z pracy czy od rzony? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: czesc Limakty 01.06.04, 14:18 Masz cos do mnie i do moich skrzyneczek?Bo mam ich kilka.Nurni dostal haslo a nie ukradl, a jezeli juz o damskich majtkach mowa Basiu iles tam, czy inne takie to przebieranki to Twoja specjalnosc.Nie mam ani czasu ani checi uzerac sie z Toba, Twoj zywiol to kopanie ludzi. Dawalam Ci kiedys rady, ale Ty sie czujesz najlepiej taplajac sie w blocie, przykro mi. Taplaj sie dalej, jak ci to sprawia przyjemnosc. Innym proponuje ignorowac w ogole watki tego pana czy tez tej pani Basi czy jak tam. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: czesc Limakty 02.06.04, 04:57 gini napisała: > Masz cos do mnie i do moich skrzyneczek?Bo mam ich kilka.Nurni dostal haslo a > nie ukradl, a jezeli juz o damskich majtkach mowa Basiu iles tam, czy inne > takie to przebieranki to Twoja specjalnosc.Nie mam ani czasu ani checi uzerac > sie z Toba, Twoj zywiol to kopanie ludzi. > Dawalam Ci kiedys rady, ale Ty sie czujesz najlepiej taplajac sie w blocie, > przykro mi. > Taplaj sie dalej, jak ci to sprawia przyjemnosc. > Innym proponuje ignorowac w ogole watki tego pana czy tez tej pani Basi czy jak > > tam. gini ty piszesz chyba ten wątek o sobie, boi jako dama tu nie występujesz ....chyba raczej jako antyzaprzeczenie kobiecości i taktu. a co do przestępstwa szmaty nurniego...dla delikatności pisałem tylko o nim ...teraz dodaję także ciebie jak wspólniczki tego procederu nurniego ...warto byś pamiętała , że kiedy on latał w figach damskich, tyś w tym czasie występowała w męskich kalesonach. To wszystko. A namawianie do ignorowania kogoś , jest z poziomu belgijskiej kuchty ) LIMAKTY Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: czesc Aneczko 08.06.04, 21:22 gini napisała: > Masz cos do mnie i do moich skrzyneczek?Bo mam ich kilka.Nurni dostal haslo a > nie ukradl, a jezeli juz o damskich majtkach mowa Basiu iles tam, czy inne > takie to przebieranki to Twoja specjalnosc.Nie mam ani czasu ani checi uzerac > sie z Toba, Twoj zywiol to kopanie ludzi. > Dawalam Ci kiedys rady, ale Ty sie czujesz najlepiej taplajac sie w blocie, > przykro mi. > Taplaj sie dalej, jak ci to sprawia przyjemnosc. > Innym proponuje ignorowac w ogole watki tego pana czy tez tej pani Basi czy jak > > tam. Czy mam coś do Ciebie? Raczej nie! A tak uczciwie- mam Ciebie w du..e Mnie nie interesuje nawoływanie do "ignore"...to domena ludzi słabych... Tyś kuchta belgijska - TO WIEMY )) A tak uczciwie Aniu...nie tykaj mnie. skoro popełniłaś wspólnie z tą łajzą nurmim największe przestępstwo forumowe...graLIŚCIE JAK BABA I HOMOŚ... czy to wystarczy!!! Ja Cię nie tykałem , skoro nie było trzeba...Ty mnie zaczepiasz broniąc nurniego ( a po co bronoć tą szmatę?!!!) Więc...UWAŻAJ !!! To przestroga nr.1 POZDRAWIAM CIĘ ANIU Limakty ps. a nurniemu d... nie dasz ...bo nie weźmie ...Tyś już staRa , a to szczyl)) Odpowiedz Link Zgłoś
limakty INFORMACJA DODATKOWA_____od Limaka 03.06.04, 05:08 Całą sprawę dawkuję bardzo powoli, by nie zaciemniać spraway i by wszyscy mieli czas zapoznać się z nią. Może te maile pojawiłyby się już dużo wcześniej, ale koledzy galby skutecznie starali się temu zapobiec, rozpirzając ten wątek. Drugą przyczyną opóźnienia w podawaniu szczegółów, było pojawienie się "bocznego" wątku tej sprawy, a związanego z "aferą nurniego i gini", którzy w porozumieniu , buszowali po nie własnych skrzynkach i forach na które nie byli dopuszczeni, korzysytając z nie swojego hasła dostępu. Tyle na teraz...za pewien okres pojawią się inne szczegóły i maile. Pozdrawiam Limakty Odpowiedz Link Zgłoś
limakty NO TO UJAWNIAM__________:)) 03.06.04, 05:15 Teraz ujawniam pierwszy mail jaki przyszedł mi od galby na moją skrzynką.Jest to majl z rozwiniętym nagłówkiem....jeżeli ktoś może ująć oskarżeniu galby, lub je bardziej uzasadnić , czekam na wieści. Jest to pierwszy z orginalnych maili galby- ten pisany jako GALBA, a nie Qalba. Oto pierwszy: Received: from ew6 ([172.20.26.236]) by gazeta.pl ; Wed, 11 Sep 2002 14:49:52 +0200 Message-ID: ?.ew6.galba@gazeta.pl> From: Marcin <galba@gazeta.pl> To: limakty@gazeta.pl Subject: Re: [FWD] Mail status report In-Reply-To: ?.ew4.limakty@gazeta.pl> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: quoted-printable X-mailer: (c)Agora mailer (v3.00) Organization: Portal Agory S.A. X-IP: 213.17.161.19 X-Complaints-To: abuse@poczta.gazeta.pl X-URL: www.gazeta.pl X-QuoteString: > X-DSMTPFooter: true Return-Path: <galba@gazeta.pl> Date: Wed, 11 Sep 2002 14:49:53 +0200 X-Rcpt-To: <limakty@gazeta.pl> Status: RO X-UIDL: 1031807427.43849 zwiń nagłówek Bardzo często mam jakieś problemy z pocztą. G. Jest to tylko obniżenie/podwyższenie/ postu- po to, by był bardziej czytelny. Limakty Odpowiedz Link Zgłoś
limakty OTO drugi mail galby___________________ 03.06.04, 05:16 Jest to mail galby, pisany przez qalba, przez małą literkę Q. Uzasadnienie jak w poprzednim wątku. Oto on: Received: from ew9 ([172.20.26.239]) by gazeta.pl ; Wed, 11 Sep 2002 08:11:56 +0200 Message-ID: ?.ew9.qalba@gazeta.pl> From: Galba <qalba@gazeta.pl> To: limakty@gazeta.pl Subject: kamil ty pierdolony pedalski chuju Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: quoted-printable X-mailer: (c)Agora mailer (v3.00) Organization: Portal Agory S.A. X-IP: sigma130.sigma.com.pl X-Complaints-To: abuse@poczta.gazeta.pl X-URL: www.gazeta.pl X-DSMTPFooter: true Return-Path: <qalba@gazeta.pl> Date: Wed, 11 Sep 2002 08:11:56 +0200 X-Rcpt-To: <limakty@gazeta.pl> Status: RO X-UIDL: 1031730520.18978 zwiń nagłówek murzyn cie jebał we wszystkie otwory Ty dziwko michnika. Spierdalaj z tego forum póki jeszce cie nie zajabałem do reszty Ty żydowska szmato. Galba Odpowiedz Link Zgłoś
limakty CIĄG DALSZY____________ ujawniania faktów 08.06.04, 04:30 Oto dalszy ciąg ujawniania faktów , dotyczących sprawy galby vel qalby, człowieka bez honoru i prowokatora. Pojawia się też mail "siódemki", ukrytu pod adresem "fabryka". Jest to wyciąg z mojej poczty w tamtym czasie. Jeżeli ktoś jest tym zainteresowany, to podpowiadam , że jest tam zawarty ciąg zdarzeń z tego okresu, poparty datami i godzinami przesyłek, które w treści układają się w logiczną całość. W tych to mailach galbba vcwie doskonale, co robi qalba (ten przez Q) i odwrotnie. Ponieważ korespondencja odbywała się tylko między nami, więc oczywistym jest , że galba vel galba , to jedna i ta sama osoba. W dalszej części pozwolę sobie ujawnić każdy z tych listów , które potwierdzą w/w tezę. Pozdrawiam - LIMAK Tomek <fabryka@poczta.onet.pl> Re: BINGO 2002-09-13 13:21 "To: " fanryka@gazeta.pl BINGO 2002-09-13 11:47 Marcin <galba@gazeta.pl> Hahahahaha! 2002-09-13 10:07 Marcin <galba@gazeta.pl> Oszalałeś? 2002-09-13 09:19 Marcin <galba@gazeta.pl> Coś ci się pomyliło śLimaczku 2002-09-13 08:51 Marcin <galba@gazeta.pl> Re: [FWD] Mail status report 2002-09-11 14:49 Marcin <galba@gazeta.pl> Raport 2002-09-11 14:20 Galba <qalba@gazeta.pl> Jeb się pedalski kretynie! 2002-09-11 13:40 Galba <qalba@gazeta.pl> Szkoda - to by mi znacznie ułatwiło 2002-09-11 13:17 Galba <qalba@gazeta.pl> Pracuję nad listem 2002-09- 11 12:35 Marcin <galba@gazeta.pl> a co z 2 pozostałymi? 2002-09- 11 12:13 Galba <qalba@gazeta.pl> kamil ty pierdolony pedalski chuju 2002-09-11 08:11 Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: CIĄG DALSZY___liściki galby do Limaka 18.06.04, 21:22 Oto liściki jakie wysłał galba vel qalba na moją skrzynkę...Wot kulturalny gość powie niejeden pollak, lub bykk, albo transwestyta paniluka, no i oczywizda januszcz2...Wy oceńcie sami. Podaję je w kolejności wpływającej wg. wykazu w poprzednim wątku. List Nr. 1 Odpowiedz Link Zgłoś
limakty [...] 18.06.04, 22:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty w wyciętym poście zrobiłem kopie listów... 19.06.04, 08:09 W wyciętym wyżej poście ujawniłem listy jakie na moją skrzynkę w gazecie wysyułał mi galba vel qalba...szybko uwinęła się giwi z jego wycięciem- szkoda tylko , że tak szybko nie reaguje wycinaniem postów zawierających słowa nienawiści, obrazy uczuć religijnych...postów wzywających do nienawiści rasowych i międzyludzkich....ALE POSTARAM SIĘ W DALSZEJ NASZEJ ROZMOWIE , fakty te ujawniać Może giwi cięła te posty, dlatego , że w listach galby do mnie było bardzo dużo wulgaryzmów- to by ją rozgrzeszało...ale muszę wyjaśnić , że chciałem je pokazać w postaci niezmanipulowanej...no gdybym chciał wykropkować wulgaqryzmy jakie znalazły się w liście od galby do mnie- znaczyłoby tyle, że galba nic nie napisał ) Pozdrawiam Limak ps. do zobaczenia następnym razem w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś