Dodaj do ulubionych

wikipedia - alarm!

17.09.11, 09:40
wciaz mnie zarazaja wirusami, ilekroc wejde na wikipedie poprzez google z paska u gory ekranu. Nie otwierajcie wikipedii przez google z paska.

Oczyszczalem peceta przez 2 i pol godziny Kaspersky'm (kumpel Michnika, podejrzewam), tera pecet ino smiga, ale Wiki otwierane z paska u gory wciaz nie pracuje! Czy tez tak macie?
Obserwuj wątek
    • marouder-again Sprobowalem... 17.09.11, 10:48
      ..zeskanowalem strone..niczego ni ma, poza prostymi quasi trojanamiuncertain
      • al-kochol-8 Re: Sprobowalem... 17.09.11, 12:07
        Kaspersky mi usunal wirusa Trojan-Spy.Win32.Zbot.gen. Pecet teraz hula, ale gugla z paska na gorze ekranu wciaz nie moge uzywac, tzn moge bo skierowuje mnie na jakies strony handlowe zachecajace do odchudzania sie (a ja wedle wojska polskiego mam 25 kg niedowagi) albo kupienia przedluzacza na kuske (z tym to juz zupelnie problemow nie mam).
        • kalllka Re: Sprobowalem... 17.09.11, 12:49
          a mnie, jesli moglabym wtret- bardzo mnie interesuje entymologia kolegi alkochol- nicka, jesli moglby kolega odkryc nie musialabym siegac do paska firefoxa
          dziekujesmile
          • marouder-again Pani Kallko, Pani sie towarzysko narzuca.. 17.09.11, 12:52
            ..co jest dla mezczyzny srednio przyjemne, prosze mi uwierzycuncertain
            • kalllka Re: Pani Kallko, Pani sie towarzysko (?) narzuca.. 17.09.11, 13:36
              bardzo wiec przepraszam za posponowanie.
              niemniej k'woli informacji, moglby kolega wyjasnic dlaczemu za srednio przyjemne co osobiscie wyraza-uwaza zwykle pytanie o asexsualny (przeciez) nick?
          • al-kochol-8 Re: Sprobowalem... 18.09.11, 07:44
            alez to badzo proste! Lubie sobie golnac, a ponadto kochliwy jestem. Cyferke 8 dodalem po tym jak zapomnialem haslo do nicku al-kochol.
            • kalllka Re: Sprobowalem... 18.09.11, 11:07
              bardzo dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz.
    • polski_francuz Quoi? quoi? 17.09.11, 13:37
      caly czas z wiki korzystam bez zadnych wirusow. Polecam Ci Avira i ZoneAlarm. Sa za darmo i nie masz zadnych problemow.

PF
      • al-kochol-8 Re: Quoi? quoi? 18.09.11, 05:34
        rzecz w tym ze Google Redirect Virus nie pozwalal mi na zainstalowanie programow antywirusowych z netu, az wreszcie po wielu probach znalazl sie malutki i szybki programik, ktory go usunal w minute. Polecam darmowy Kaspersky TDSSKiller do usuniecia tego uciazliwego wirusa, ktory nie pozwala na korzystanie z wyszukiwarek.
        kaspersky-tdsskiller.en.softonic.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka