krates-8 03.02.12, 23:30 zagrożeniu globalnym ociepleniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perli Re: Porozmawiajmy o 03.02.12, 23:50 dobra, ale muszę pozbyć się przyrośniętego do nosa sopla Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: Porozmawiajmy o 04.02.12, 00:12 zupełnie pięknie, aby opowiedzieć muszę sięgnąć po miętę Odpowiedz Link Zgłoś
krates-8 Re: Porozmawiajmy o 04.02.12, 00:21 wyjadam pigwę z nalewki "czy aby nie mdła" dobra kwaskowa Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Porozmawiajmy o 03.02.12, 23:54 krates-8 napisał: > zagrożeniu > globalnym > ociepleniem Dobry temat U mnie za oknem -18st C. Ile u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Porozmawiajmy o 04.02.12, 00:08 krates-8 napisał: > -19 > i spada Sądzę, że te liczby nie przestraszą takich bojowników z "globalnym ociepleniem", jak np. v.ci (który jeszcze niedawno coś tam napisał na tym forum). Założą ciepłe czapki za nausznikami i rękawiczki i będą na zmarzniętych klawiaturach wypisywać bzdety na temat ocieplenia Odpowiedz Link Zgłoś
krates-8 Re: Porozmawiajmy o 04.02.12, 00:18 teoria globcio na szczęście pada ale zabobon o trującym dwutlenku będzie jeszcze długo pokutował po ćwierćinteligenckich łbach mnie to martwi bo lubie las a teraz całe hektary idą pod topór elektrownie kupują masowo bo muszą się wykazać wymaganym udziałem dobrego paliwa znaczy odnawialnego obłęd Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Porozmawiajmy o 04.02.12, 02:39 krates-8 napisał: > mnie to martwi > bo lubie las > a teraz całe hektary idą pod topór > elektrownie kupują masowo > bo muszą się wykazać wymaganym udziałem > dobrego paliwa > znaczy odnawialnego > obłęd Zgadzam się. No i miliardy wyłudzane przez cwaniaków na "walkę z globalnym ociepleniem" jakoś nie przyczyniają się do rozwoju gospodarki. A coraz wyższe podatki płaci każdy z nas... Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: ale mam piec 04.02.12, 00:15 krates-8 napisał: > na drewno U mnie zaś kaloryfery przyjemnie ciepłe. To nie grozi nam sytuacja jak w starym dowcipie Pewien moskwianin usłyszał w telewizji, że na Syberii wyjątkowe mrozy, nawet poniżej -50 st. C. Dzwoni do swojego kolegi Sybiraka i pyta go co tam u niego, bo ponoć straszny mróz tam u niego. Zdziwiony Sybirak odpowiada - E, jaki tam mróz, -10 st. Na to moskwianin - A w telewizji mówili, że -50 st. Sybirak - No tak, -50 st. to na zewnątrz Wszystkich, którzy pamiętają ten dowcip przepraszam za opowiadanie kawałów "z brodą" Odpowiedz Link Zgłoś
krates-8 Re: ale mam piec 04.02.12, 00:24 8) pamiętam sorok gradusow maraza ruskie dowcipy są ekstra najlepiej traktować nimi niemców nic nie łapią Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: ale mam piec 04.02.12, 02:42 krates-8 napisał: > 8) pamiętam > sorok gradusow maraza > ruskie dowcipy > są ekstra > najlepiej traktować nimi > niemców > nic nie łapią Zaś u nas świetnie takie dowcipy brzmią w po rosyjsku Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 najpierw 04.02.12, 08:07 krates-8 napisał: > zagrożeniu > globalnym > ociepleniem > wyprowadź pingwina na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś