Dodaj do ulubionych

Prosze o zwrot watku z oslej lawki

01.07.04, 18:28
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=13880474
Jawny przyklad na to, ze antysemickie posty naplywaja z Izraela, po czym o
zwierzecy antysemityzm oskarza sie Polakow .
Dlaczego Eelu chcesz to zamiesc pod dywan?
Obserwuj wątek
    • rycho7 cudownia przemiana? 01.07.04, 18:32
      gini napisała:

> Dlaczego Eelu chcesz to zamiesc pod dywan?

Czyzby giwi byla juz nieaktualna? Jakas nowa malpa z cenzorska brzytwa?
      • Gość: pollak Re: cudownia przemiana? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 18:53
        Rycho, taki obrotny jestes a nic nie wiesz wink
        • rycho7 Dziekuje bardzo, ponawiam pytanie 01.07.04, 20:42
          Gość portalu: pollak napisał(a):

> Rycho, taki obrotny jestes a nic nie wiesz wink

Nie wiem nawet czy to komplement czy obelga? Ale ponoc kto pyta nie bladzi.
          Wiec ponawiam pytanie.
          • Gość: pollak Re: Dziekuje bardzo, ponawiam pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 21:39
            Na FoM był wątek w którym część aesów ujawniła się. Wątek założyła
            kropka-piessna.
    • Gość: wikul Re: Prosze o zwrot watku z oslej lawki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 18:35
      gini napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=13880474
      > Jawny przyklad na to, ze antysemickie posty naplywaja z Izraela, po czym o
      > zwierzecy antysemityzm oskarza sie Polakow .
      > Dlaczego Eelu chcesz to zamiesc pod dywan?

Jakiś żałosny prowokator. Komu przeszkadza zdemaskowanie tego łobuza ?
      Pamietasz jak zorientowałem sie że jeden z forumowiczów nadawał na dwa fronty ?
      Pzdr.
      • rycho7 Agorze i mocodawcom 01.07.04, 18:44
        Gość portalu: wikul napisał(a):

> Komu przeszkadza zdemaskowanie tego łobuza ?
    • perla dowód czego niby to ma być? 01.07.04, 18:45
      czy Ty gini wiesz ilu Polaków tam jest? Robią na czarno prace ciężkie, to i
      frustracja duża jest.
      • gini Re: dowód czego niby to ma być? 01.07.04, 18:47
        perla napisał:

> czy Ty gini wiesz ilu Polaków tam jest? Robią na czarno prace ciężkie, to i
        > frustracja duża jest.
        >

Taa naturalnie Polak ,z pejsami w dodatku.
        Przestan sie osmieszac .
        • perla Re: dowód czego niby to ma być? 01.07.04, 18:52
          a Ty piszesz z Belgii mimo, że Polką jesteś. To jak to jest?
          • Gość: pollak Re: dowód czego niby to ma być? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 18:54
            A w Angorze pisali że tam im lekko nie jest.
          • gini Re: dowód czego niby to ma być? 01.07.04, 18:55
            perla napisał:

> a Ty piszesz z Belgii mimo, że Polką jesteś. To jak to jest?
            >

No i co z tego, ze ja pisze z Belgii?

Tyle, ze ja pisze po polsku, a nie jak ten pejsaty, co sie podpisal Polak.
      • Gość: wikul Re: dowód czego niby to ma być? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 18:55
        perla napisał:

> frustracja duża jest.
        >

Masz rację, szanowny kolego, ale czy podoba ci się taka jawna prowokacja ?
        Zwłaszcza że w Polsce znajdzie się wielu którym to sie spodoba ?
        Pzdr.
        • gini Re: dowód czego niby to ma być? 01.07.04, 18:57
          Gość portalu: wikul napisał(a):

> perla napisał:
          >
          > > czy Ty gini wiesz ilu Polaków tam jest? Robią na czarno prace ciężkie, to
          > i
          > > frustracja duża jest.
          > >
          >
          >
          > Masz rację, szanowny kolego, ale czy podoba ci się taka jawna prowokacja ?
          > Zwłaszcza że w Polsce znajdzie się wielu którym to sie spodoba ?
          > Pzdr.

Wikul chodzi o to by dostarczyc argumentu, ze Polacy to antysemici .
          Perla jak zwykle chce zasluzyc na caluska .
        • perla Re: dowód czego niby to ma być? 01.07.04, 19:09
          gini się spodobała jak widzę. Normalny forumowicz olewa teksty takie, a gini
          wrzask na cały portal uczyniła.
          • Gość: wikul Re: dowód czego niby to ma być? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 19:15
            perla napisał:

> gini się spodobała jak widzę. Normalny forumowicz olewa teksty takie, a gini
            > wrzask na cały portal uczyniła.
            >

Mam nadzieję że gini nie obrazi się na mnie jak powiem że specjalizuje sie w
            tej tematyce.
          • gini Re: dowód czego niby to ma być? 01.07.04, 19:16
            perla napisał:

>

A ty bys schowal pod dywanik cioo perelka?
            Pozdrow pana Chris joe, mam nadzieje, ze on napisze jeszcze cos wlasnie .
            Walcz meznie moze caluska dostaniesz.
            • Gość: UAE Gini... taka durnowata jesteś? IP: 195.229.172.* 01.07.04, 19:19
              Rozszyfruj moje IP, pewnie nasmażysz, że Emiratów piszę... buhahaha
              • Gość: Żyd Wieczny Tułacz Re: Gini... taka durnowata jesteś? IP: 2.5.2.* / *.012.net.il 01.07.04, 19:23
                A teraz już ze mnie Żyd, jak ta lala! Youpiee!
                • Gość: No ale co tam... Re: Gini... taka durnowata jesteś? IP: 193.191.140.* 01.07.04, 19:25
                  Czas wracać do Beneluxu...
              • Gość: wikul Re: Gini... taka durnowata jesteś? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 19:33
                Ania nie ma czasu. Ale jak się tak bardzo domagasz to ją wyręczę i spróbuję się
                zabawić w zgadywanki. OK ?

inetnum: 195.229.172.0 - 195.229.173.127
                netname: ADCOMBAT-EMIRNET
                descr: Abu Dhabi Combat Club
                descr: P.O. Box 5151, Abu Dhabi, UAE
                country: AE
                admin-c: MK7834-RIPE
                tech-c: MK7834-RIPE
                status: ASSIGNED PA
                mnt-by: ETISALAT-MNT
                changed: tamer@emix.net.ae 19990502
                changed: ripe-dbm@ripe.net 20040430
                source: RIPE

route: 195.229.128.0/18
                descr: Emirates Telecommunications Corporation
                descr: P.O. Box 1150, Dubai, UAE
                origin: AS5384
                remarks: For any kind of abuse orignating from our network please
                remarks: email abuse@emirates.net.ae
                mnt-by: ETISALAT-MNT
                changed: noc@emix.net.ae 20030709
                changed: lir@nic.ae 20040326

person: Muhammad Khalid
                address: Abu Dhabi Combat Club
                address: P.O. Box 5151, Abu Dhabi, UAE
                phone: +971 50 6172669
                nic-hdl: MK7834-RIPE
                changed: tamer@emix.net.ae 19990501

Zgadza sie trochę ?
                • Gość: Brawo Bardzo ładnie, Wikul! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 19:43
          • Gość: Jureek Re: dowód czego niby to ma być? IP: 212.20.131.* 02.07.04, 11:53
            perla napisał:

No właśnie o to chodzi, że Eela zamiast olać, na oślą ławkę usunęła.
            Chyba nie popierasz cenzury, czy może się mylę.
            Jura
            • perla Re: dowód czego niby to ma być? 02.07.04, 23:22
              Jurku, ja zawsze byłem przeciw usuwaniu przez tą histeryczką czegokolwiek. A
              właściwie mówiąc, jestem przeciwny bytowi jej na forum tym. Ona musi bardzo
              żałosna być. Takie nieszczęście po prostu.
              Nie jestem za cenzurą, ale też nie jestem za tzw. "wolnością słowa" właśnie.
      • rycho7 masz racje Perla Polaczki to najgorsza swolocz 01.07.04, 20:53
        perla napisał:

> frustracja duża jest.

Praca w Izraelu rodzi antysemityzm. A ja pracujac w Niemczech nie staje sie
        Germanozerca. Co za dziwy? Chyba cosik niedowidze u tych hitlerowcow.
        • perla Re: masz racje Perla Polaczki to najgorsza swoloc 01.07.04, 21:47
          Rysiu, a Adolf przypadkiem nie jest Twoim idolem? To by wiele tłumaczyło...
          • gini Re: masz racje Perla Polaczki to najgorsza swoloc 01.07.04, 23:14
            perla napisał:

> Rysiu, a Adolf przypadkiem nie jest Twoim idolem? To by wiele tłumaczyło...
            >
            A po czym wnioskujesz perelka?Powiem Ci, ze duzo w Belgii Polakow i jakos u
            nikogo frustracji ani nienawisci do Belgow nie widze.
            • perla Re: masz racje Perla Polaczki to najgorsza swoloc 01.07.04, 23:30
              jak w Belgii przebywałem to widziałem jak Polacy "kochali" ich. Taki jeden co w
              knajpie pracował to pluł do zupy zawsze jak Belg gościem był. A inny z
              gwoździem łaził i karoserie im rysował.
              A Polki jak kochały ich! Znajoma z uczelni za mąż z miłości za Belga wyszła. To
              nic, że on 60 lat miał a ona studentka była. Ważne, że Belgiem był. Taka moc
              miłości jest! Ale on łobuzem okazał się bo umarł przed terminem i teraz ona
              jego majątkiem zarządza. Z miłości i żalu za nim...
              • gini Re: masz racje Perla Polaczki to najgorsza swoloc 01.07.04, 23:38
                perla napisał:

> jak w Belgii przebywałem to widziałem jak Polacy "kochali" ich. Taki jeden co
                w
                >
                > knajpie pracował to pluł do zupy zawsze jak Belg gościem był.

Naprawde Perla?I plul do tej zupy tak na oczach wszystkich?

A inny z
                > gwoździem łaził i karoserie im rysował.

Cos takiego !!To mojej znajomej tez pewnie jakis Polak z nienawisci porysowal.

> A Polki jak kochały ich! Znajoma z uczelni za mąż z miłości za Belga wyszła.
                To
                >
                > nic, że on 60 lat miał a ona studentka była. Ważne, że Belgiem był. Taka moc
                > miłości jest! Ale on łobuzem okazał się bo umarł przed terminem i teraz ona
                > jego majątkiem zarządza. Z miłości i żalu za nim...
                >

Te przyklady na nienawisc Polakow do Belgow powalily mnie Perla .
                Kto w Polsce w takim razie rysuje gwozdziami karoserie, ze juz o pluciu do zupy
                nie wspomne.

Perla a w Izraelu to moze i Polacy sie wysadzaja z tej nienawisci i frustracji.
                • Gość: To ja Re: masz racje Perla Polaczki to najgorsza swoloc IP: *.albar.co.il 02.07.04, 00:03
                  Gini odpitol sie od Israela jak mozesz. Wiekszosc ludzi tu zyje spokojnie jak
                  wszedzie na swiecie i nie musisz im dorabiac geby
                  • gini Re: hej zydku swoloczu 02.07.04, 00:09
                    Gość portalu: To ja napisał(a):

> Gini odpitol sie od Israela jak mozesz. Wiekszosc ludzi tu zyje spokojnie jak
                    > wszedzie na swiecie i nie musisz im dorabiac geby

Taa ja wam dorabiam gebe, cos takiego .59 % Europejczykow uwaza was za
                    zagrozenie dla pokoju spokojny czlowieku.
                    Na izraelskie fora nie laze, a tu pisze to co mi sie podoba.
                    Bye
                    • perla Re: hej zydku swoloczu 02.07.04, 00:12
                      gini, czujesz się zagrożona przez państwo Israel?
                      • Gość: To ja Re: hej zydku swoloczu IP: *.albar.co.il 02.07.04, 00:20
                        ona caly czas na Israel atakuje mowi przy tym ze antysemitka nie jest. jak
                        mieszkala w Polsce dostala pewnie lanie od zydowskiego dziecka a moze nawet
                        odemnie a teraz musi sie odemscic.
                        • gini Re: hej zydku swoloczu 02.07.04, 00:25

> ona caly czas na Israel atakuje mowi przy tym ze antysemitka nie jest. jak
                          > mieszkala w Polsce dostala pewnie lanie od zydowskiego dziecka a moze nawet
                          > odemnie a teraz musi sie odemscic.

Widzisz, jak na razie to Ty sie mscisz i wyzywasz Polakow od swoloczy, widac to
                          ja musialam ci niezle przylozyc, jak zakladali szwy na glowke to bolalo pewnie .
                      • gini Re: hej zydku swoloczu 02.07.04, 00:21
                        perla napisał:

> gini, czujesz się zagrożona przez państwo Israel?
                        >

POewnie, ze tak.Ciagle do jakiejs wojny namawiaja.
                        • Gość: To ja Re: hej zydku swoloczu IP: *.albar.co.il 02.07.04, 00:32
                          gini napisała:

> perla napisał:
                          >
                          > > gini, czujesz się zagrożona przez państwo Israel?
                          > >
                          >
                          > POewnie, ze tak.Ciagle do jakiejs wojny namawiaja

gini klamczuszek jest wlasnie. My prowadzimy wciaz jedna wojne o spokojne
                          mieszkanie w Israelu i nikogo do wojny nie namawiamy sami sobie dobrze dajemy
                          rade. jakie araby wredne sa gini na pewno wie ale co innego pisze na zlosc
                          zydom ktore miluja pokoj. Na takie mowia u nas Zyudzi z Rosji swolocz.
                          • nurni na sobote : 02.07.04, 10:52

> gini klamczuszek jest wlasnie. My prowadzimy wciaz jedna wojne o spokojne
                            > mieszkanie w Israelu i nikogo do wojny nie namawiamy ....

dobre smile

• perla Re: hej zydku swoloczu 02.07.04, 23:31
                          gini napisała:

> POewnie, ze tak.Ciagle do jakiejs wojny namawiaja.

widzę gini, że Cię namówili. Walczysz zawzięcie.
                          • gini Re: Taak pani Eelu 12.07.04, 08:45
                            Re: Oboz "Jerozolima" i inne takie dla Macca
                            Autor: snajper55
                            Data: 12.07.2004 01:48 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
                            maaac napisał:

> "Prawdziwi Polacy", "Polacy Katolicy" to zaś osobna grupa ludzi, właśnie tak
                            > pisana w cudzysłowiu i z przekąsem. Dla takich to mało być dumnym ze swojej
                            > narodowości oni jeszcze muszą udowadniać swoją wyższość nad innymi narodami.
                            > Zobacz ile po forum pęta się "Polaków", "Patriotów", "Polaków-Katolików". Tacy
                            > jakby swoim nickiem nie podkreślili narodowości to by się żle czuli.

Tu masz dobry przykład na swoje słowa:

Geremek - WON z Polski do Izraela !!! I Zabierz
                            Autor: Gość: Prawdziwy Polak IP: *.lubin.dialog.net.pl
                            Data: 12.07.2004 00:45
                            --------------------------------------------------------------------------
                            ...zabierz ze soba całą tą Żydowska Unie Wolnośći do ich kraju ! Precz !

S.
                  • rycho7 Re: masz racje Perla Polaczki to najgorsza swoloc 02.07.04, 11:50

> Wiekszosc ludzi tu zyje spokojnie jak
                    > wszedzie na swiecie i nie musisz im dorabiac geby

Zwroc sie do niejakiego Fredzia54 i porozmawiaj "spokojnie jak wszedzie na
                    swiecie" o jego czolgu.
          • rycho7 Re: masz racje Perla Polaczki to najgorsza swoloc 02.07.04, 11:46
            perla napisał:

> Rysiu, a Adolf przypadkiem nie jest Twoim idolem? To by wiele tłumaczyło...

Perelko, przypadkiem dotychczas nie jest, ale jak Ciebie czytam to sie
            zastanawiam, czy slusznie czynie, ze Hitler nie jest moim idolem. Ponial,
            propagandysto bez krzty umiejetnosci?
            • perla Re: masz racje Perla Polaczki to najgorsza swoloc 02.07.04, 23:17
              widzisz Rysiu, każdy jakąś działkę ma na forum tym. Ty na ten przykład
              specjalistą jesteś od doszukiwania się propagandy tam gdzie jej nie ma właśnie.
              Czy Ty Rysiu bywasz czasami wyluzowany? Bo zabawny na pewno.
              • rycho7 zabawne dorabianie geby hitlerowca 12.07.04, 11:13
                perla napisał:

> Bo zabawny na pewno.

Ciebie Perla zapewne niezmiernie cieszy dorabiani mi geby hitlerowca. Sam moze
                ocen poziom takiego "dowcipu". Bo o ocenie podstawnosci to juz nie marze. Nie
                bedziesz w stanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka