benek231 12.03.13, 21:45 Az podskoczylem z wrazenia. No, mowie, nareszcie szlag trafil to gniazdo rozpusty - sfajczyli sie. Jeszcze nie tym razem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: Czarny dym nad Watykanem :O) 12.03.13, 21:54 Nie wszyscy ateiści są kretynami, ale wszyscy kretyni są ateistami. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Czarny dym nad Watykanem :O) 12.03.13, 22:33 off_nick napisała: > ale wszyscy kretyni są ateistami. O Złotousta ! Taki np. Rydzyk czy Kaczyński to też ateiści ? Odpowiedz Link Zgłoś
pulbek Re: Czarny dym nad Watykanem :O) 12.03.13, 23:12 Wow, czego jak czego, ale takiej proateistycznej propagandy się po Tobie nie spodziewałem. Pulbek. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Czarny dym nad Watykanem :O) 13.03.13, 17:17 pulbek napisał: > Wow, czego jak czego, ale takiej proateistycznej propagandy się po Tobie nie sp > odziewałem. Na szczęście mamy Krzysia52, czyli Benkaileśtam, a on nigdy nie jest off. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Czyli Murzuna wybrali? /nt 12.03.13, 23:22 benek231 napisał: > Az podskoczylem z wrazenia. No, mowie, nareszcie szlag trafil to gniazdo rozpus > ty - sfajczyli sie. > > Jeszcze nie tym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Zezowaty Snajper 13.03.13, 03:02 off_nick napisała: > nie ogląda tv swoich mocodawców? Nie każdy ma mocodawców. Wiem, że to dla ciebie trudne do pojęcia, ale są tacy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 blad Stalina 13.03.13, 06:46 benek231 napisał: > No, mowie, nareszcie szlag trafil to gniazdo rozpusty - sfajczyli sie. Zapamietaj, ze kosciol to nie budynki, to wierni. Jednak inkwizycja lepiej wiedziala co fajczyc. Jak narazie jest gora. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Uwaga interesujaca 13.03.13, 15:22 "ze kosciol to nie budynki, to wierni" z tym ze sie z nia nie zgadzam. Bo, de facto, Kosciol to jest reprezentowany przez kler czyli ludzi z ich wadami i slabosciami. I idee religijne sa obarczone wlasnie tymi slabosciami posrednikow. PF Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Uwaga interesujaca 13.03.13, 15:51 polski_francuz napisał: > z tym ze sie z nia nie zgadzam. To akurat nie ma znaczenia. Ja uwazam, ze nalezy pelnymi garsciami czerpac z "chrzescianskich tradycji" Europy. A haselko jest autorstwa katobolszewii, ze kosciol to wierni. > I idee religijne sa obarczone wlasnie tymi slabosciami posrednikow. Moga byc obarczone poniewaz godza sie na to poplecznicy. Wina faktycznie obarcza populacje z haselka. Ponadto ta zbiorowosc jest odpowiedzialna za stosowanie odpowiedzialnosci zbiorowej. Tez dokladnie na zasadzie poplecznictwa, statystycznego z badan poparcia. Chcesz to masz. A Chrystus im tak dobrze radzil jak sie zachowywac. Nadstawic drugi policzek zamiast nakrecac spirale. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Drugi policzek 13.03.13, 16:05 "Nadstawic drugi policzek zamiast nakrecac spirale" Tu dochodzimy do sedna sprawy. Zycie zawodowe, stosunki damsko-meskie...czyli dwa pola najwazniejsze do zarobienia grosza i do stworzenia i utrzymania rodziny, ucza ze najlepsza strategia (dla zarabianie pieniedzy i zachowania rodziny) jest "zab za zab". I zasada "drugiego policzka" przestaje funkcjonowac. Stad pewnie ekspansja Kosciola do krajow biedniejszych. PF Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 w obronie wlasnej 13.03.13, 17:37 polski_francuz napisał: > najlepsza strategia ... jest "zab za zab". Dobrze jest jeszcze pamietac, ze zwyciezcow nie sadza. Bo zwyciezcy mianuja sedziow, koryguja do 2 metrow pod ziemia takze. I to by bylo na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Szogun Toranaga 13.03.13, 19:26 " Dobrze jest jeszcze pamietac, ze zwyciezcow nie sadza" mnie tego juz uczyl. Czy nauczyl? Powiedzmy, ze jestem na drodze do... PF Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Benak przestaw antene. 13.03.13, 09:40 Az podskoczylem z wrazenia. No, mowie, nareszcie szlag trafil to gniazdo rozpus > ty - sfajczyli sie. Bo ogladales palacy sie Knesset. Odpowiedz Link Zgłoś
pikrat Re: Czarny dym nad Watykanem :O) 13.03.13, 10:02 Jeszcze chwila a będzie siwy - Mój szef, kardynał Grocholewski spakował tylko małą walizkę. Wyczuwamy że to będzie średnie lub krótkie konklawe. Nowego papieża będziemy mieli dziś wieczorem lub najdalej jutro rano” - mówi gość Kontrwywiadu RMF FM - ks. Piotr Bajor z Kongregacji Wychowania Katolickiego radiu RMF FM. Wiedział wcześniej czy dostał info od Chucha Nieświeżego? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Czarny dym nad Watykanem :O) 13.03.13, 11:57 Tak się tym pasjonujesz i niecierpliwisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
pikrat Re: Czarny dym nad Watykanem :O) 13.03.13, 13:28 ewa8a napisała: > Tak się tym pasjonujesz i niecierpliwisz ? > Jasne, że tak, znaczy, jak wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: Czarny dym nad Watykanem :O) 13.03.13, 15:01 pikrat napisał: > ewa8a napisała: > > > Tak się tym pasjonujesz i niecierpliwisz ? > > > > Jasne, że tak, znaczy, jak wszyscy... > > *Nie wszyscy, nie wszyscy. Ja zupelnie olewam i nie czytam tych doniesien. Nie moj cyrk - nie moje malpy. Zobaczylem tytul w gazecie ("Czarny dym nad Watykanem"), wiec sie ucieszylem. Na moment. Odpowiedz Link Zgłoś
pikrat Oczekując na biały dym... :O) 13.03.13, 19:07 O! Kurde! - już jest, ale i tak: www.youtube.com/watch?v=Mu0oqNzENnc Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 pedały zawyją? 14.03.13, 08:39 pikrat napisał: > O! Kurde! - już jest, beniowy ideał to on nie jest - znaczy murzyn, ani nawet lesbijka z adidasem Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Biały dym nad Watykanem !!! 13.03.13, 19:09 A więc wybrali nowego papieża. Odpowiedz Link Zgłoś