Gość: orodreth IP: 195.116.46.* 26.07.04, 10:19 w prasie francuskiej, jeszcze przed interwencja w iraku, bylo podobnie idylliczne obrazki, jak to saddam kocha dzieci i wiersze. ha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzys a co uprawia Szaron, ma tez sporo na sumieniu IP: *.xdsl1.scotland.net 26.07.04, 11:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Krzyś uprawia oślą łąkę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 11:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralalala Re: Krzyś uprawia oślą łąkę. IP: 195.85.196.* 26.07.04, 11:43 Prezydent USA uprawia bush trawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: botanik elvis - lizus IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 26.07.04, 14:25 elvis, nie podlizuj się premierowi Sharonowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (S)nail on jest taki wrażliwy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 11:25 ...prawie jak cesarz Neron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryska Re:konwencja genewska IP: 192.39.228.* 26.07.04, 11:55 czym zasluzyl sie Saddam, ze wyjatkowo, przestrzegaja wobec niego konwencji genewskich? nie wsadzili go do Abu Graib?? czysta farsa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary JANE BANAŁ IP: *.optimus.pl / 195.205.35.* 26.07.04, 11:50 trywialność tej informacji mnie poraża... Kojarzy mi sie z takimi informacjami u smiechnięta od ucha do ucha z błyskiem w ząbku gwiazda Hollywoodu i komentarz ktoś tam przeżywa trudne chwile, opłakuje śmierć matki albo walczy ze śmiertelną chorobą.Kontrast jest tak przerażający że aż śmieszny Ludzie litości..... Saddam uprawia roślinki A pod spodem niczym dossier osoby ,aha na marginesie zamordował tysiące ludzi i jest najwiekszym po hitlerze zbrodniarzem wojennym,ale to niewa zne, liczy sie teraz jego nowe hobby i tu kierujemy nasza uwagę Ludzie litości Panowie i panie redaktorzy trochę klasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Lasek SAMOGWALT IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.04, 12:17 Saddam uprawia samogwalt, jak wiekszosc wiezniow, o ile sie jeszcze nie spedalili, uprawiaja tez samogwalt wzajemny, ja tobie, ty mnie, a te roslinki to mak. bye. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Saddam uprawia rośliny, czyta Koran, pisze wi IP: *.artnet.com.pl 26.07.04, 12:25 a z okna więzienia wypuszcza codziennie gołąbki pokoju, modli się za dusze wymordowanych i płacze przy bajce Miś Uszatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELIAL Re: Saddam uprawia rośliny, czyta Koran, pisze wi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:38 Otóż co posiadanie władzy robi z mózgu.Mieł gość miliardy zielonych,zamiast rzucić fuchę prezydenta,kupić wyspę,ściągnąć sobie dywizję dziewczyn i żyć jak gość to bawił sie w dyktatora.Mała /bo nie do końca/ analogia niejakiego Leszka M.Tak zachorowal na władzę,że w dwa lata rozpirzył i kraj i największą partię.Do historii wracał nie będę /w porównaniach/bo ktoś może się obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo infekcje prostaty?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:07 a kogo to obchodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma_ple_ple Słodkie bułeczki? 26.07.04, 14:04 To on jest w więzieniu czy na wakacjach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bin Laden Re: Saddam uprawia rośliny, czyta Koran, pisze wi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 14:45 A moze hoduje opium albo marihuane ??? nowe plantacje najciemniej pod latarnią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter Saddam trzyma klasę demokratycznie wybranego ... IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 26.07.04, 14:48 prezydenta. Podziwiam go że nie załamał się po stracie synów , majątku i władzy. Po takim czymś nie wyobrażam sobie że on to znosi bez psychotropów.Nie wypowiadam się o jego winach . Interesuje mnie ludzki aspekt gigantycznego stresu jakiemu został poddany.Ciekawe co jeszcze człowiek może znieść aby nie stracić zmysłów...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esmeralda Re: Saddam uprawia rośliny, czyta Koran, pisze wi IP: *.onlink.net 26.07.04, 15:18 Boze coz to za cudowny, wrazliwy czlowiek. Ja sie zaraz rozpacze. Uprawia rosliny, czyta Koran itd toz to ideal a wy go tutaj takim blotem ...... eh wy.. nie macie za grosz poczucia misji dziejowej. Odpowiedz Link Zgłoś