superspec 11.07.13, 18:57 www.gf24.pl/12661/niemieckie-banki-wykupia-europe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 Re: Niemieckie banki wykupią Europę? 11.07.13, 19:51 Wykupia. No i co z tego? Komu sie polepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Jak to komu? Niemcom.:)n/t 11.07.13, 20:26 To banki beda dawaly Niemcom pieniadze za darmo? Przesadzasz z odlotem. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Będą płaciły podatki.:)n/t 11.07.13, 20:35 Ja tez place podatki aby placic procenty i splacac dlugi panstwowe oraz ratowac bankrutujace banki. A na dodatek nie mam filii w raju podatkowym. Jestem w jednej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Rycho, rycho 11.07.13, 21:29 jak banki niemieckie zawladna innymi to gdzies jakies centrum wladzy siem przesunie w kierunku Berlina. Czy to lepsze centrum niz Londyn, New York czy Tel Aviv? Jak myslisz? Niemcom od czasu do czasu odbija. Mowie to chociaz ich lubie... PF Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Rycho, rycho 11.07.13, 21:53 polski_francuz napisał: > centrum wladzy siem przesunie w kierunku Berlina. Czy to lepsze centrum niz Londyn, New York czy Tel Aviv? Sadzisz, ze mnie przekonasz, ze kapital ma narodowosc? A takze, ze centrum wladzy jest w jakims centrum wladzy? Ono jest za fasada. A przeciez zadnej fasady nie ma. Jedynie wariaci uwazaja inaczej. Rotszyld oplacal iluminatow przed Rewolucja Francuska z Frankfurtu nad Menem. A przynajmniej odnioslem takie wrazenie z lektur. Sadzisz, ze ma to jakiekolwiek znaczenie? > Niemcom od czasu do czasu odbija. Preferujesz to w wydaniu anglo-saskim? A moze mnie przekonasz o nobliwosci wyspiarskich psychuszek? Zapewne wolisz trwalosc sojuszy potwierdzana w Teheranie? Jestem przekonany, ze Niemcy zrobia wszystko co sie da. No i na nich spadnie odium USAranskiej ekspedycji poskramiajacej naruszanie jedynie slusznych interesow. Hollywood potrafi przekonac. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Kupionym 11.07.13, 22:04 dostane wkrotce h.c. z jednej z niemieckich Politechnik. Noblesse oblige i nie moge juz na odlew walic... PF Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Kupionym 12.07.13, 06:36 polski_francuz napisał: > nie moge juz na odlew walic... Mnie osobiscie to nie przeszkadza. Ja za wspaniala ludzka ceche uwazam omylnosc. Pozwala ona na znajdowanie bledow i doskonalenie sie. Nawet Jezus mowil "Niech pierwszy rzuci kamieniem ten kto jest bez grzechu". Sam nie dal przykladu, wiec uznawal sie za grzesznego. Dopiero popleczncy Belzebuba z Watykanu zrobili z niego Wieczniedziewica i Boga. Armageddon oczysci Ziemie z tych, ktorzy uwierzyli falszywym prorokom. Niemcy maja wiele wad. Geopolitycznie znajduja sie w podobnej sytuacji jak Polska. Jak nie urok to przemarsz wojsk. Zamorskich Anglosasow slabiej widac, wiec gorzej ich znamy. Mitologizujemy zludzenia, poza mna. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Niemieckie banki wykupią Europę? 12.07.13, 09:39 Wszystko fajnie tylko ktore banki sa niemieckie i nie z bankami Hamerykanskimi ? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Niemieckie banki wykupią Europę? 13.07.13, 19:51 g-48 napisał: > Wszystko fajnie tylko ktore banki sa niemieckie i nie z bankami Hamerykanskimi > ? Sadze, ze w Offenbach jest jakis bank islamski. Odpowiedz Link Zgłoś