Dodaj do ulubionych

można go zamknąć razem z Trynkiewiczem,...

05.02.14, 23:23
...jak tylko odsiedzi swoje 6 miesięcy.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15404550,Napastnik__ktory_zaatakowal_Millera__wtargnal_do_radia.html?lokale=krakow#BoxWiadTxt
Witamy w kraju psychuszek. Gdyby postempaccy idioci nie stwierdzili, że dożywocie jest niehumanitarne (a kara śmierci barbarzyńska), to nie byłoby problemu, a prawo (jako ustawa o trynkiewiczach) nie funkcjonowałoby jak w Sowieckim Sojuzie, gdzie przedłużano skazanym odsiadkę "po uważaniju".
Obserwuj wątek
    • pikrat Re: można go zamknąć razem z Trynkiewiczem,... 06.02.14, 10:19
      CZeść Idiot!
      To co, zamiast na te sześć miesięcy go wsadzać lepiej od razu rozstrzelać? Wtedy nie będzie problemu...
      Ale ty jesteś zajob... big_grin
      • oleg3 Obawiam się pikrat 06.02.14, 14:15
        że masz poważne kłopoty z rozumieniem tekstu piqa. Wszystko będzie dla ciebie jasne jak wypowie się jakiś biskup albo episkopat in corpore. Wtedy będziesz miał odwrotne zdanie. Życie potrafi być proste tylko biskupi jeszcze w tej sprawie nie dali głosu.
        • dachs aleś mi sie wstrzelił 06.02.14, 15:25
          oleg3 napisał:

> że masz poważne kłopoty z rozumieniem tekstu piqa. Wszystko będzie dla ciebie j
          > asne jak wypowie się jakiś biskup albo episkopat in corpore. Wtedy będzi
          > esz miał odwrotne zdanie. Życie potrafi być proste tylko biskupi jeszcze w tej
          > sprawie nie dali głosu.

Własnie chciałem założyć wątek na temat, jak to żaden katolik nie liczy się tak ze zdaniem episkopatu jak pikrat.
          Bardzo ładnie i zwięźle to ująłeś.
        • pikrat Re: Obawiam się pikrat 06.02.14, 16:46
          Rozumiem więcej niż Ty, skoro uważałeś, że możesz się kompromitować solidaryzując się z piqusiem. To piqusiowi nie podobają się psychuszki. Nie podobają mu się kontekstowo. On, ewidentnego wariata, nie karałby psychuszką. Na takich wariatów jak ten z tym popsutym mlekiem miałby rozwiązanie radykalnie. Co miałby w tej sprawie do powiedzenia biskup niech pozostanie Twoją tajemnicą. I nie udawać mnie tu wariata bo porównanie do zabójcy dzieci nie ja wymyśliłem...
          • piq piszę to w twojej obronie, pokrak,... 06.02.14, 17:06
            ...bo jeśli raz obrzygasz swojego proboszcza i dostaniesz za to wyroczek, a potem oplujesz biskupa, a biegli uznają, że patologicznie nienawidzisz katolicyzmu, to na podstawie wprowadzonego właśnie prawa można cię zamknąć bezterminowo w psychuszcze, żebyś więcej nie podnosił czegoś tam (zdaje się, że tylko na widok kapłana ci się podnosi cokolwiek) na duchownego rzymsko-katolickiego. Wiedziałem, że jesteś durniem, a skoro tego nie widzisz, to dostałeś właśnie od szanownej kapituły w osobie: pan piq - oficjalny patent na durnia.
            • pikrat Re: piszę to w twojej obronie, pokrak,... 06.02.14, 18:30
              Sam się broń, kretynie. Zauważyłem, że wystarczy cię przycisnąć do muru byś pisał głupoty. Już kolejny raz dałeś ciała, pikuś. Wikuł też sobie z tobą poradził. Nie jesteś taki mądry za jakiego chcesz tu uchodzić. Powiedziałbym nawet, że im bardziej się starasz tym bardziej ci nie wychodzi. Masz ostatnio złą karmę smile poproś opiekunów o zmianę diety smile

No dobra, już nie będę się nad tobą pastwił. Idź do budy smile
              • piq jesteś jak zwykle,... 06.02.14, 19:51
                ...starowinko, niekonkretny i ograniczasz się, też jak zwykle, do bezsilnego pyskowania. Nie było tu ani jednego twojego postu z chociaż jednym konkretem. Pyskujże sobie na zdrowie, sklerotyku, i ćwicz więcej, bo utopisz się w tym swoim tłuszczu. W głupocie już się utopiłeś, cipusiu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka