Gość: alek IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 10:09 Gazociąg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siedem Re: Ranking przekrętów SLD IP: *.tgory.pik-net.pl 03.04.02, 10:13 No1 najlepsze chytra zmiana nazwy z PZPR na SDRP na SLD. operacja ta przypomina przelewanie kasy przez mafie z banku na Kajmanach do Zurychu. pomocna w: wyślizganie się z odpowiedzialnośći za 50 lat współpracy z okupantem sovieckim. 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Ranking przekrętów SLD IP: 172.16.60.* 03.04.02, 10:32 Gość portalu: siedem napisał(a): > No1 > najlepsze > > chytra zmiana nazwy z AWS na SDRP na PO , PiS, LPR. operacja ta przypomina przelewanie > kasy przez mafie z banku na Kajmanach do Zurychu. > pomocna w: > wyślizganie się z odpowiedzialnośći za 12 lat niszczenia własnego narodu . > 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: Ranking przekrętów SLD IP: 172.16.60.* 03.04.02, 10:21 Gość portalu: alek napisał(a): > Gazociąg Kolasiński system Ajax komputeryzacja ZUS wicepremier MON a zrestą braknie stronmy na wyliczanie.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Pani Basia jak zwykle... IP: 213.17.161.* 03.04.02, 10:35 Pani Basia napisał(a): > Kolasiński > system Ajax > komputeryzacja ZUS > wicepremier MON > a zrestą braknie stronmy na wyliczanie.............. --- bezkompromisowa... Galba PS. Czy Pani mąż spalił już kapcie i wyrzucił kolejkę elektryczną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Ranking przekrętów SLD IP: *.wroclaw.tpnet.pl 03.04.02, 10:36 Wbrew protestom ALKa odsylam do swego archiwum kurturalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem jestem tu nowa bo byłam na delegacji IP: *.tgory.pik-net.pl 03.04.02, 10:46 i mam teraz inne ajpi MARCYSIA________ to fcale nie ja ślimak tylko ja tu stoje u koleżanki a marcysia pisze Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do śLIMAKA 04.04.02, 12:35 Ulubiony,a może tak: 1.FOZZ 2.brak zwrotu majątku po pzpr 3.Sekuła śp. 4.Gawronik 5.BIG Bank(wiesz jakie przekręty były robione nim zastał założony?tego w NIE ani w Tryunie nie pisali,wątpię więc,abyś cosik na ten temat wiedział) 6.ZUS-pani Bańkowska-Krauze(wiesz z jakiej opcji wywodzi się Krauze?) 7.Brych z milionami pzpr(wiesz kto to taki?)gzie ta forsa?Kolasiński mu zabrał? a moze wróciły do budżetu państwa? 8.założenie "fundacji"do szkolenia kadr,zlecanie reklam w takim czasopiśmie Domańskiego(to taki facet od propagandy czerwonej) aaaa,braknie strony śLIMAK,poczytaj sobie dzisiejszą "Rzepę"(to taka gazeta,"Rzeczpospolita" się nazywa, www.rzeczpospolita.pl))) pozdrawiam mimo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: do skurczy-bykka IP: 172.16.60.* 04.04.02, 12:43 a może tak inne odmiany: bykobrody bykini robyk wól buhaj.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa Re: a może lepiej....do buhaja IP: 172.16.60.* 04.04.02, 12:49 שור אוויל_____________________________________________----to pasuje ?! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do śLIMAKA 04.04.02, 14:17 LIMAK,widzę,że argumenty Twoje nie do zbicia! trzym się i pozdrowienia dla Basi)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: do buhaja IP: 172.16.60.* 04.04.02, 14:23 bykk napisał(a): > LIMAK,widzę,że argumenty Twoje nie do zbicia! > trzym się i pozdrowienia dla Basi)) jak buhaj śLIMAKOWI , tak śLIMAK buhajowi nie ja zacząłem tą wojnę. możesz sam pozdrowic o ile sie nie mylę podała adres___________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: do buhaja IP: *.abo.wanadoo.fr 04.04.02, 14:38 WALKA Z BEZROBOCIEM ! Poprzez akcyze na prad Wyzsze skladki chorobowe Wyzsze skladki za budynki i grunty na ktorych prowadzi sie dzialalnosc gosp Wyzsze oplaty za ubezpieczenia /np samochodow/ Taaaaak tego chyba nie oczekiwali zalosni wyborcy SLD.Ach! I podatek katastralny w niedlugiej przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: od buhaja do śLIMAKA 04.04.02, 15:05 Fakt,Baś podał adres,ale Ty podałeś nicka "dwa",więc myślałem,że stoi obok Ciebie,a nie 1500 m dalej! wielbiący Cię buhaj Ps.napisałbyś cosik w języku "obrazkowym"? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do śLIMAKA(zapomniałem) 04.04.02, 15:18 LIMAK,jak wczoraj usłyszałem,że te bandyty jedne z Niemiec, jechali przez Bełchatów,to baaaardzo się martwiłem o Ciebie,bo a nóż będziesz na jezdni w tym czasie?Wiesz,jechali szybko,a Tobie trudno uciekać,nie? Dlatego też,ucieszyłem się "widząc" Cię na F.! buhaj lubiący ślimaki Ps.tak nawiasem,różne nazwy przybierali w Polsce czerwoni(PPR,PZPR,SdRP,SLD), ale żeby przeobrażać się w... no wiesz,w tego co domek swój na grzbiecie dźwiga!)) buhahahahahahaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: do szora IP: 172.16.60.* 05.04.02, 07:01 bykk napisał(a): > LIMAK,jak wczoraj usłyszałem,że te bandyty jedne z Niemiec, jechali przez > Bełchatów,to baaaardzo się martwiłem o Ciebie,bo a nóż będziesz na jezdni > w tym czasie?Wiesz,jechali szybko,a Tobie trudno uciekać,nie? > Dlatego też,ucieszyłem się "widząc" Cię na F.! > buhaj lubiący ślimaki > Ps.tak nawiasem,różne nazwy przybierali w Polsce czerwoni(PPR,PZPR,SdRP,SLD), > ale żeby przeobrażać się w... no wiesz,w tego co domek swój na grzbiecie > dźwiga!)) > buhahahahahahaj מטומטם פר - odczytaj to jeżeli potrafisz, a wszystko będziesz wiedział-קצה.----- Odpowiedz Link Zgłoś