t_ete 26.10.15, 11:28 PiS zwyciężył - Puk, puk. - Kto tam? - ABW. - Nie wierzę! - My do pana właśnie w tej sprawie… wujekm.salon24.pl/676185,pis-zwyciezyl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada08 Re: Zart z Salonu24 26.10.15, 11:36 A gdzie ten żart? Chyba że chodziło o jakiś Zart. A kto to jest ten Zart? a. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: Zart z Salonu24 26.10.15, 12:34 ada08 napisała: > A gdzie ten żart? > > Chyba że chodziło o jakiś Zart. > A kto to jest ten Zart? > a. Chodzilo o 'żart'. Dzieki za czcionke Nic smiesznego ? Fakt. Humor raczej 'czarny'. Ale ja lubie czarny humor. tete Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: Zart z Salonu24 26.10.15, 13:27 t_ete napisała: > ada08 napisała: > > > A gdzie ten żart? > > > > Chyba że chodziło o jakiś Zart. > > A kto to jest ten Zart? > > a. > > Chodzilo o 'żart'. Dzieki za czcionke > > Nic smiesznego ? Fakt. Humor raczej 'czarny'. Ale ja lubie czarny humor. > > tete A do sklepu dowiezli mleko a kury jajka zniosły? Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: Zart z Salonu24 26.10.15, 15:16 astra18 napisała: > A do sklepu dowiezli mleko a kury jajka zniosły? Skad mam wiedziec ? Przeciez caly czas siedze w schronie i falszuje wyniki wyborcze. tete Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: Zart z Salonu24 26.10.15, 16:52 t_ete napisała: > astra18 napisała: > > > A do sklepu dowiezli mleko a kury jajka zniosły? > > Skad mam wiedziec ? Przeciez caly czas siedze w schronie i falszuje wyniki wybo > rcze. > > tete To juz ruskie serwery w schronach powtykali? I tak o głodu i chłodzie, i dla idei Pani, dla idei? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Zart z Salonu24 26.10.15, 17:01 Widzę,że koleżankom dowcip jest nie w smak...zbyt prawdziwe na dowcip? No to inny dowcip z netu: "Polakom znudziło się stanie po kostki w szambie...." A. Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: Zart z Salonu24 26.10.15, 17:33 andrzejg napisał: > Widzę,że koleżankom dowcip jest nie w smak...zbyt prawdziwe na dowcip? Ależ w smak jak najbardziej Dystansik jak się patrzy. > > No to inny dowcip z netu: > > "Polakom znudziło się stanie po kostki w szambie...." > > A. Służę również: "Na wieść o wynikach wyborów w Polsce Kanada zamknęła granice" Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Zart z Salonu24 26.10.15, 17:23 zaraz cie pewne pisowce wsadza do wiezienia,chyba, ze sie zalapiesz z corka Ewit Peronowki wyjedziesz do Kanady. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: Zart z Salonu24 26.10.15, 18:29 Miejcie ludzie troche dystansu i poczucia humoru ... Przeciez PiS wygral - swietujcie. Przegrana - zle. Wygrana - tez zle ? Nawet o ten 'brodaty' zart - jakies kwasy ? tete Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Zart z Salonu24 27.10.15, 16:58 U mnie w pracy od poniedziałku osoba witająca się mówi ,,pochwalony''. Chyba tak na wszelki wypadek, licho nie śpi. Ja proponuję znaną mi z racji częstego przebywania wśród górali wersję ,,szczęść Boże''. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Zart z Salonu24 27.10.15, 18:00 Pobożność jest niezwykle ważna ale rozumu nie zastąpi. ks. Józef Tischner Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 najważniejszy to jest 27.10.15, 18:23 wikul napisał: > Pobożność jest niezwykle ważna ale rozumu nie zastąpi. > ks. Józef Tischner panie wikul liberalizm rozporkowy, w ełrokołchozie zastępujący pomału religie. wydaje się, że ciapate goście po przekroczeniu masy krytycznej bedą mieli coś w tym temacie do powiedzenia. będzie sie działo jak sodomici, gomorytki, zoo- i nekrofile tudzież reszta palety zmiennopłciowych zacznie szturm na polskie granice jako uchodźcy oczywista. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: najważniejszy to jest 27.10.15, 20:30 pro100 napisał: > wikul napisał: > > > Pobożność jest niezwykle ważna ale rozumu nie zastąpi. > > ks. Józef Tischner > > panie wikul liberalizm rozporkowy, w ełrokołchozie zastępujący pomału religie. > wydaje się, że ciapate goście po przekroczeniu masy krytycznej bedą mieli coś w > tym temacie do powiedzenia. będzie sie działo jak sodomici, gomorytki, zoo- i > nekrofile tudzież reszta palety zmiennopłciowych zacznie szturm na polskie gran > ice jako uchodźcy oczywista. Polska język, trudna język. Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Dla mnie nie byl to brodaty zart :O) 27.10.15, 18:42 wiec tym bardziej sie usmialem. Kiedy w 1990r lecialem odwiedzic rodzine to zastanawialem sie czy bede musial przechodzic przez konfesjonal. Odpowiedz Link Zgłoś