Gość: Szymon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 15:26 rządowych elit! Nareszczie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Brawo Sejm! Brawo Ziobro. Koniec z bezkarnośc 24.09.04, 15:28 Gość portalu: Szymon napisał(a): > rządowych elit! Nareszczie!!!! Ojej, już umierają ze strachu. Przed kolejną komisją. ))))))) S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Oto próbka wnioskowania Siwńskiego Rafała. Haha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 15:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raport Re: Brawo Sejm! Brawo Ziobro. Koniec z bezkarnośc IP: *.am.poznan.pl 24.09.04, 16:11 snajperku, ofermo kompanijno, czy to nie czasem ty pisałeś i udawadniałeś na forum , że raport Ziobry musi być głosowany jeszcze raz ? Odpowiedz Link Zgłoś
indris snajper miał sporo racji 24.09.04, 16:19 Fragment ze stenogramu sejmowego z 28.05.2004 "Sejm podejmie wstępną decyzję w głosowaniu, wykorzystując funkcję urządzenia do głosowania umożliwiającą dokonanie wyboru z listy, wybierając jedno z 6 stanowisk odrębnych. Będzie to w ujęciu alfabetycznym umieszczone w aparacie do głosowania. Jeżeli żadna z sześciu propozycji nie uzyska bezwzględnej większości oddanych głosów, w kolejnym głosowaniu usuniemy z listy propozycję, która uzyskała najmniejszą liczbę głosów. W przypadku gdy najmniejszą równą liczbę głosów uzyskają dwie propozycje, obie zostaną usunięte. Jeżeli w ostatnim głosowaniu pozostaną dwie propozycje, przejdzie wniosek z większością głosów. Jeśli ostatnie dwie propozycje będą mieć równą liczbę głosów, nie przechodzi żadna z tych propozycji. W czytniku urządzenia do liczenia głosów została umieszczona lista nazwisk w następującej kolejności: Bohdan Kopczyński, Jan Łączny, Tomasz Nałęcz, Jan Rokita, Józef Szczepańczyk, Zbigniew Ziobro. Po wybraniu w takiej procedurze jednego wniosku zawierającego stanowisko odrębne poddam go pod głosowanie, stosując tradycyjną sekwencję: kto jest za, kto przeciw, kto się wstrzymał od głosu. Jeżeli w takim głosowaniu ostatni projekt stanowiska odrębnego nie uzyska większości głosów, pod głosowanie poddam sprawozdanie komisji; jeśli uzyska, jest, stanie się stanowiskiem Sejmu i kończy postępowanie w tej sprawie." Po kilku turach głosowań w tym trybie pozostała wersja Ziobry, z tym, że w ostatniej turze uzyskała bezwzględną większość. Oleksy twierdził, że pozostało jeszcze jedno głosowanie. Opozycja uznała to za ostateczny wynik. Ostatniego głosowania nie przeprowadzono, gdyż posłowie z klubów LPR, PiS, PO, PSL, Samoobrony RP oraz kół: SKL, PBL, RKN, ˝Dom Ojczysty˝, PP i ROP opuścili salę i nie było kworum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racja Re: snajper miał sporo racji IP: *.am.poznan.pl 24.09.04, 16:26 Indris ma bezwzględną rację i dlatego należy indrysa przegłosować jeszcze raz ! On jest taki nie kumaty, ze jeżeli coś ma bezwzględną większość ,to nie ma czego głosować. Ale żeby to zrozumieć to trzeba kończyć szkoły, a nie szkółki ! Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: snajper miał sporo racji 24.09.04, 16:36 Gość portalu: Racja napisał(a): Indris ma bezwzględną rację i dlatego należy indrysa przegłosować jeszcze raz ! On jest taki nie kumaty, ze jeżeli coś ma bezwzględną większość ,to nie ma czego głosować. Ale żeby to zrozumieć to trzeba kończyć szkoły, a nie szkółki ! __________________________________________________________________ To jest zabawne co pisza Snajper i Indris. Przeciez wystarczy sobie napisac algorytm glosowania projektow alternatywnych i wiadomo jak jest. Jesli jakis projekt w dowolnym momencie uzyskuje bezwzgledna wiekszosc, to jest szlus. O tym nie pisze sie bo po przeciez jaki kon jest kazdy widzi. Uczenie to mozna nazwc wnioskowanie z zalozeniem entymematycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: snajper miał sporo racji 24.09.04, 23:38 wojcd napisał: > To jest zabawne co pisza Snajper i Indris. Przeciez wystarczy sobie napisac > algorytm glosowania projektow alternatywnych i wiadomo jak jest. Jesli jakis > projekt w dowolnym momencie uzyskuje bezwzgledna wiekszosc, to jest szlus. O > tym nie pisze sie bo po przeciez jaki kon jest kazdy widzi. Uczenie to mozna > nazwc wnioskowanie z zalozeniem entymematycznym. Ależ masz całkowitą rację i taki algorytm był ustalony. Gdy jakiś wniosek mniejszości uzyska większość bezwzględną, wtedy szlus i mamy wybrany najlepszy wniosek mniejszości. Tylko jeszcze trzeba ten wybrany wniosek mniejszości skonfrontować z wnioskiem większości. O to cały czas dopominał się Oleksy, i to faktycznie dziś się stało. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posiew Re: snajper miał sporo racji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 16:11 jemu ( ofermie)już nic nie pomoże on mówi , ze bezwzględna większość to nie bezwzględna większość, dureń nie pamięta jak przegłosowano raport Anity w komisji śledczej. No cóż durni nie sieją sami się rodzą ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Moze w koncu beton PZPR ustapi mlodej lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 15:36 Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Moze w koncu beton PZPR ustapi mlodej lewicy 24.09.04, 15:42 która po pijanemu przejedzie Cię na pasach Odpowiedz Link Zgłoś
indris Brawo Sejm! Brawo Ziobro. I co dalej ? 24.09.04, 15:44 Na podstawie raportu Ziobry prokuratura rozpocznie postępowanie. Ciekaw jestem co z tego postępowania wyniknie. Oczywiście mozna postawić jakieś g...ane zarzuty w rodzaju "niezawiadomienia". Ale chciałbym zobaczyć proces, w którym UDOWODNI się komukolwiek, że wysłał Rywina z propozycją korupcyjną. Ziobro ma wprawdzie mentalność inkwizytora, ale metod św. Inkwizycji zastosować nie będzie mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też Re: Brawo Sejm! Brawo Ziobro. I co dalej ? IP: *.am.poznan.pl 24.09.04, 16:27 Co to za zarzut dla władz , że wiedziały a nie zawiadomiły to g.... zarzut ! indrys też ma g..... rozumek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Dziwaczne zachowanie indrisa. O co Tobie chodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:33 Jesteś za bandą Millera, to powiedz wprost. Co Tyu chcesz od Ziobry. Facet z jajami który przeciwstawił sie czerwonej mafii , a Ty co? Próbujesz go dyskredytowac i to w taki sposób.? Zauważ od dziś ten raport nie jest tylko Ziobry. To jest raport przyjęty przyjęty przez Sejm. Trybunał Stanu ma podane wszytsko na talerzu, wszelkie doowody winy "Grupy trzymającej władzę" zgromadzone. Czas na beknięcie winnych. A Ty co? Byłes czy jesteś komuszkiem? Miałem Cię za bardziej rozeznanego w polityce faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
indris O co mi chodzi 24.09.04, 16:54 O to, że żaden prawdziwy sąd nie skarze nikogo za korupcję na podstawie raportu Ziobry. Ziobro ma istotnie jaja, ale chyba zastępują mu mózg. Dlatego mówiłem, że chciałbym zobaczyć prawdziwy proces. Do Millera nie mam żadnej sympatii i też chciałbym go zobaczyć przed Trybunałem Stanu, ale za wprowadzenie Polski w iracką awanturę, podobnie jak Kwasa. Pyskuję na nich od przeszło roku. Ale jestem też zwolennikiem sprawiedliwości i przeciwnikiem "przyklejania" nielubianym osobom wszystkich możliwych obrzydliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklejka Re: O co mi chodzi IP: *.am.poznan.pl 24.09.04, 17:10 indrys pisze, żaden prawdziwy sąd.... !, zapomniał biedak dodać cudzysłów ale nie napiszę, w którym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
indris Może jestem przesadnym optymistą... 24.09.04, 17:21 ...ale uważam, że św.Inkwizycji Ziobro w Polsce nie wprowadzi, chociaż wygląda na to, żeby chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Jeteśmy w domu:miałkie to Twoje patrzenie na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:23 rzeczywistość. Tzw. afera Rywina jest swoistym studium przypadku ,w którym jak w soczewce skupiają się korupcyjne mechanizmy rządzącej mafii. A Ty pleciesz , że niczego nie uduowdniono. Udowodniono wszystko, inaczej czerwony Miller tak by nie szczekał na Ziobrę wyzywając go od Gebelsów. Gdyby niczego nie udowodniono, przyjęto by raport kretynki Błochowiak. Pozwalasz sobie na niewybredne oceny Ziobry , ale to Ty kruszynko pokazujesz, że nie masz ani rozumu, ani jaj. W Indiach mógłbyś zarabiać na weselach i urodzinach jako eunuch. Ale tu, na FA? Z czego Ty żyjesz indrisie? Daj spokuj, sromoty sobie oszczędź. A może Ty kochasz się w szympansiej Błochowiak? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Co naprawdę udowodniono... 24.09.04, 17:35 ...to okaże się przed sądem/sądami. Może jakieś duperele w rodzaju przekroczenia jakiegoś paragrafu w procedowaniu. Ale wysyłania Rywina z korupcyjną propozycją nikomu nie udowodniono. A Sejm przegłosowałby nawet płaskość Ziemi, żeby dokopać tym, których aktualna większość nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Brawo Sejm! Brawo Ziobro. I co dalej ? 24.09.04, 23:39 indris napisał: > Na podstawie raportu Ziobry prokuratura rozpocznie postępowanie. Jakie postępowanie ???? Prokuratura dawno już ZAKOŃCZYŁA postępowanie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dalej Re: Brawo Sejm! Brawo Ziobro. I co dalej ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 16:18 No własnie ofermo prokuratura umorzyła śledztwa z doniesień nie kogo innego jak zera gabelsowskiego w sprawie nie poinformowania przez najwyższych urzędników państwowych o wiadomym im przestępstwie , czyli próby wymuszenia łapówki przez Lwa od Agory !!!!! a tymi urzednikami , którzy dopuścili się tego przestępstwa byli : - pono wszystkich Polaków - don Leszek - niejaki Kurczuk - niejaki Barcikowski ( synalek Barcikowskiego tego sekretarza PZPR, prawda , ze jabłko pada niedaleko od jabłomi ?) szef ABW na tą listę trafią również ci prokuratorzy , ktory twierdzą, ze na te przestępstwa nie ma dowódów i pójdą na zieloną trawkę , jestem o to spokojny zero gebels to załatwi mają to jak w banku , bo przeciez nie po to fatygował się do prokuratury by ta lekceważyła obywatela zawiadamajacego ich o przestępstwie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsob Re: Brawo Sejm! Brawo Ziobro. Koniec z bezkarnośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:07 Czekam na głosy Panów Szymczychy i jemu podobnych znawców prawa w Polsce. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
indris Podwójna pomyłka 24.09.04, 17:19 Szymczycha ani nie jest znawcą prawa ani nawet za takiego się nie podaje. A znawcy prawa (rzeczywiści) odezwą się wtedy, kiedy rozpoczną się procesy, o ile się rozpoczną. Bo akty oskarżenia muszą podpisać prokuratorzy a nikt nie lubi się zawodowo ośmieszać. A na podstawie raportu Ziobry nie da się napisać żadnego oskarżenia o korupcję, które utrzyma się przed niezawisłym sądem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Ach tak? Indris już robi za niezalezny sąd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:25 Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Brawo Sejm! Brawo Ziobro. Koniec z bezkarnośc 24.09.04, 17:34 Moze wreszcie komuchow wywala na tzw. smietnik historii. Dzis zrobiono powazny krok w tym kierunku. Jest mi weselej. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Ja raczej się z góry cieszę... 24.09.04, 18:07 ...na kompromitację inkwizytorka Ziobry przed sądem. A Millerowi nie współczuję, bo za Irak sam bym go przed TS postawił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Koniec bezkarności będzie gdy Miller odpowie za .. IP: *.tinet / *.tinet.pl 24.09.04, 18:01 ...obrazę Sejmu, posłów i demokratycznego systemu głosowania. ------------------------------------------- Miller: Raport Ziobry to goebbelsowskie kłamstwo Goebbelsowskie kłamstwo wprowadzone goebbelsowską metodą; jeśli jest sprawiedliwość na tym świecie, to zwolennicy takich rozwiązań powinni skończyć tak jak Goebbels - tak b. premier Leszek Miller skomentował decyzję Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon To jest właśnie ten koniec, po którym poznajemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:31 prawdziwego Millera, który jest za głupi, by ukryć swoje szwindle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Unicestwiła się sama. Skutecznie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:32 Odpowiedz Link Zgłoś
indris To ktoś jeszcze uważa SLD za lewicę ? 24.09.04, 19:41 To jest raczej stowarzyszenie samopomocy b. aktywu PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: To ktoś jeszcze uważa SLD za lewicę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 21:56 Indris! Nie płaszcz się przed chorymi z nienawiści idiotami. Dla nich nie liczy się nic - żadne prawo, sprawiedliwość, rozsądek czy przyzwoitość. Oni są zaślepieni nienawiścią do wszystkich myślących odmiennie. To jest atawizm, czyli pozostałość po okresie życia na drzewach i na to nie ma sposobu. Co do tego co jest a co nie jest lewicą - to nie jest miejsce na taką dyskusję. To nie matematyka - tu wszystko jest relatywne. Millera nie kocham, to nie jest bohater mojej powieści. Ale stawianie go przed trybunal stanu za decyzję o wysłaniu wojska do Iraku - to gruba przesada. I dużo za wcześnie na ocenę tej "awantury". Poczekajmy. Czas wiele zmienia. I wyjaśnia. Odpowiedz Link Zgłoś
indris TS za Irak... 25.09.04, 16:21 ...to nie jest przesada. Przesadą jest właśnie zlekceważenie faktu co najmniej zmanipulowania Konstytucji RP przez Radę Ministrów i prezydenta. A ocena ttej awantury jest już zupełnie jednoznaczna i "watpliwości" mają tylko ci, co sa za nią odpowiedzialni, bo co im innego pozostało ? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: To ktoś jeszcze uważa SLD za lewicę ? 25.09.04, 12:44 Ja nie wiem, czy czlonkowie jakichs partii uwazaja sie za lewice. Nie wiem czy ich zwolennicy uwazaja ich za lewice. Jednak ktos w tym kraju podaje sie za lewice. Wlasnie tych nalezy unicestwic. I jeszcze na dodatek tych, ktorych przeciwnicy polityczni uwazaja za lewice. Niech bedzie d***kratycznie zgodnie z tetoryka JKM. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi tak, tak - brawo! 24.09.04, 22:05 a teraz, skoro już wszystko sobie ustaliliście, oddawajcie kasę, którą zarobiliście w tej pokazowej komisji! ile to milionów poszło na badanie sprawy rywina? i co z tego wynikło, poza polityczną grą jednych z drugimi? nic. czyli dokładnie tyle, ile znaczy raport ziobry. czy innej anity. a co właściwie zrobił rywin? próbował wyjudzić łapówe od michnika. tak przynajmniej się twierdzi. łapówy nie dostał, ale za to w ustawie i tak nie pojawił się zapis, kóry miał się nie pojawić po jej zapłaceniu. bo ustawa nie powstała w ogóle. i prywaciarze dalej mogą monopolizować nasze media do woli. co nie znaczy, że wierzę, iż ta ustawa cokolwiek by tu zmieniła. z drugiej strony, jeśliby jednak nic zmienić nie miała, to za co była ta rzekoma łapówa, której chciał rywin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Rozumku nie staje i bełkoczesz. Skoro ujawnienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 22:20 szwindlu bandy Millera to dla ciebie nic, to faktycznie, oprócz bełkotu, nic ci nie pozostało. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Rozumku nie staje i bełkoczesz. Skoro ujawnie 24.09.04, 22:22 Gość portalu: Szymon napisał(a): > szwindlu bandy Millera to dla ciebie nic, to faktycznie, oprócz bełkotu, nic ci > nie pozostało. Zacznijmy od tego co tu jest szwindlem. A dopiero potem szukajmy winnych, głównych reżyserów i największych beneficjentów całej tej "afery". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szmon Jeszcze tego nie wiesz? To już się nie dowiesz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 22:32 Oglądaj raczej swoje seriale. Biedaczysko. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Jeszcze tego nie wiesz? To już się nie dowies 24.09.04, 22:47 Gość portalu: Szmon napisał(a): > Oglądaj raczej swoje seriale. Biedaczysko. A ty oglądaj swoje - transmisje z obrad. I oddawaj moją kasę, którą płacisz tym złoziejom! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Spadaj skomuszala niezdaro umyslowa 24.09.04, 23:02 Przeciez Bimi nie musisz pisac. Jak nie masz nic do powiedzenia, albo same glupoty Ci sie na pioro cisna, to przeciez mozesz, jak tu juz jeden z kolegow radzil, poogladac sobie seriale w telewizorze. A najlepiej "Czterej pancerni i pies". Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Sam spadaj pedale 25.09.04, 11:28 sceptyk napisała: > Przeciez Bimi nie musisz pisac. Jak nie masz nic do powiedzenia, albo same > glupoty Ci sie na pioro cisna, to przeciez mozesz, jak tu juz jeden z kolegow > radzil, poogladac sobie seriale w telewizorze. A najlepiej "Czterej pancerni i > pies". Przeciez napisałem same mądre rzeczy. Nie moja wina, że mój tekst was przerasta i jedyne co potraficie mi odpowiedzieć, to żebym se seriale pooglądał. Na wypadek gdybyś nie zrozumiał powtórzę raz jeszcze. Chcecie sobie powoływac komisje, które dla was tańczą - prosze bardzo. Ale nie za moją forsę. I nie wciskajcie mi potem kitu, że komisja odwaliła kawał dobrej roboty, gdy każdy zdrowo myślący Polak wie, że komisja odwaliła to, co miała odwalić. Czyli szopkę. Poza tym jej raport, bez względu na to kto go napisał i ilu posłów na niego głosowało, jest tak naprawdę gówno wart. Za grube miliony, które poszły na wyjaśnianie sprawy rywina, dostaliśmy gówno warty raport, przydatny tylko takim debilom jak ty, twój kolega i nasi politycy. Ani Polakom, ani wymiarowi sprawiedliwości nic po tym raporcie. Bo wszyscy prócz was wiedzą, że ten raport to tylko efekt politycznej szopki za grube miliony. Już nawet bym wolał, żeby wybudowno za tą kase kolejny kościół, zamiast wykorzystać ją do zmiany wysokości poszczegółnych słupków w serialu p.t. "Skorumpowani politycy w walce o koryto". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Mule, komisja "tańczyła" dla Sejmu, dla Polski, IP: 195.87.69.* 25.09.04, 13:23 by oczyścić polskie życie polityczne i gospodarcze z takich szumowin jak nada Millera. ty się też do nich ciołku Siwiński zaliczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Niezdarnosc umyslowa to komplement 25.09.04, 18:20 w Twoim przypadku. Prace Komisji wykazaly calem narodowi mafijno-przestepczy charakter kliki SLD i sposobu sprawowania rzadow przez nia. I za to naleza sie Komisji wielkie brawa i podziekowania. Nie ma ceny na to co zrobila. Ale zeby to zrozumiec trzeba miec mozg, a nie mozdzek. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Niezdarnosc umyslowa to komplement 26.09.04, 14:14 sceptyk napisała: > w Twoim przypadku. Prace Komisji wykazaly calem narodowi mafijno-przestepczy > charakter kliki SLD i sposobu sprawowania rzadow przez nia. Hehe. Oczywiście. Pokazały również że druga strona całego tego "sporu", czyli zarówno Michnik jak i Rapaczyńska tez mają sporo do ukrycia. Ale to akurat nikogo nie zainteresowało. Bo do tego trzeba miec wolę pełnego wyjasnienia sprawy. A nie tylko cel jakim jest udowodnienie swojej opcji. > I za to naleza sie > Komisji wielkie brawa i podziekowania. Nie ma ceny na to co zrobila. To może dajmy im jeszcze po premi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: tak, tak - brawo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 22:29 To teraz w Polsce o winie i karze będzie rostrzygał sejm? To może powołajmy trybunały ludowe.Te wszystkie komisje to dla gawiedzi .Skoro jest podejrzenie o winie to nie do Trybunału Stanu a do prokuratury i ciupy. Tak jest w kazdym normalnym państwie . Pamietacie orzeczenie któregoś z naszych trybunałów w sprawie czystych rąk Olechowskiego? Orzeczenie było takie że pieniądze brał niezgodnie z prawem ale nie musi ich oddać. To kpina .Nie mam pojęcia dlaczego prokuratura nie prowadziła śledztwa i nie oskarżyła go o przywłaszczenie kwot nienależnych. Tak samo jest teraz . Jezeli są winni to o tym powinien zdecydować sąd , a nie jakis trybunał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Widzicie czubka.? Trybunał Stanu jest sądem, pało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 22:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Widzicie czubka.? Trybunał Stanu jest sądem, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 22:44 Ja widzę czubka! Czyli Szymona który wie lepiej. Od wszystkich. I pieprzy głupoty bo mu tak pasuje. Raportem Ziobry można sobie dupę podetrzeć, panie Szymonie! Żaden sąd nigdy nie potraktuje poważnie poronionych dywagacji i tendencyjnych spekulacji Ziobry. A cała sprawa stanie się w przyszłości kompromitującym dowodem degrengolady elit politycznych naszego kraju. I ci, którzy dziś się bezrozumnie cieszą, kiedyś będą się tego wstydzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Twoja i tobie podobnych degrengolada widoczna już! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 22:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Twoja i tobie podobnych degrengolada widoczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 23:35 Twoja też, od dawna. A tobie podobnych nie znam, widocznie wszyscy siedzą. Albo w kryminale albo w Tworkach. Odpowiedz Link Zgłoś
non_possumus ty jesteś na przepustce? To nie dla ciebie rozmowa 25.09.04, 09:40 Wróć do swoich klocków, muminku. Odpowiedz Link Zgłoś
non_possumus Reakcja skończonego Millera nalepszym dowodem 25.09.04, 11:04 jego umoczenia w korupcji najwyższych władz państwowych. Sprawa prosta i oczywista!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
indris Reakcja Millera dowodem ? 25.09.04, 14:26 To można zinterpretować na dwie strony. Może Miller jest przekonany, że żadnej korupcji ani namawiania do korupcji (Rywina) nie uda się mu udowodnić przed żadnym sądem. I chyba ma rację. Gdyby natomiast zarzucono mu publicznie udział w zbrodni przeciw pokojowi (atak na Irak), to już chyba byłby mniej pyskaty. Ale w tej sprawie to PiS akurat szedł z Millerem ręka w rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
non_possumus Re: Nie o pyskatość idzie. Tak jak Miller 25.09.04, 18:06 zachowuje się tylko osoba , która pozbawiona jest klasy, a dodatkowo ubarana w czymś o co się ją oskarża właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aram Re: Wreszcie!???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 23:19 E tam! Bzdety! Jeszcze pożyjemy! Macie za małe móżdżki i za krótkie łapki. I do tego lepkie. I śmierdzące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Opisujesz swoje kończyny, zwierzaku. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 23:22 Odpowiedz Link Zgłoś
seganim Ha, czy Miller mógł przewidzieć taki swój koniec 26.09.04, 20:01 jako polityka? No to po czym poznajemy prawdziwego mężczyznę? Haha, haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Popielarski Ilu z nich ( tych pośledniejszych) "poczyna" tu na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 11:53 FA albo opłaca szczekające pyski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jony Ordynacka wydoiła FSO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 12:25 www.wybory.com.pl/article/articleview/489/1/5/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Perzyna Ferajna Janika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 13:57 www.tygodniksolidarnosc.com/2003/41/2_fer.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Perzyna Arogancką twarz towarzysza Szmaciaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 14:03 kiosk.onet.pl/art.html?NA=1&ITEM=1143862&KAT=237 Odpowiedz Link Zgłoś