Dodaj do ulubionych

Werbalizacja myślenia czubów

03.03.17, 18:05
Wpuściłem się w kanał

I fragment wywiadu:
Strasznie mnie ten Kaczor wpieprza.
Co robi?
Wpieprza! Przecież my żyjemy w jakimś kosmosie!
To już dyktatura?
Jesteśmy na najlepszej drodze, ale jeszcze pewne swobody obywatelskie zostały zachowane.
Pewne swobody?
Na razie nawet większość tych swobód, ale kierunek jest naprawdę bardzo niebezpieczny.
A które swobody nam odebrano?
Mam to wszystko wymieniać?
Choć jedną.
Hm, nie potrafię na to pytanie odpowiedzieć. Może nie odebrano nam swobód tak wprost, ale pojawił się strach przed wyrażaniem poglądów.
Najpierw mówi pani, że zachowaliśmy tylko pewne swobody, potem – że większość, a jak pytam konkretnie, to nie potrafi pani wskazać ani jednej, którą nam odebrano?
Obserwuj wątek
    • czuk1 Próba.... myślenia czubów 06.03.17, 23:24
      Hymenos ?
      Werbalizujesz myślenie czubów ?

Durnowato ci to wyszło .
      Wpuściłeś się w kanał.
      Nic dziwnego , że znalazłeś się z monalisą2016 na Oślej Ławce. :

hymenos 03.03.17, 14:30
      Wpuściłam się w kanał

monalisa2016 03.03.17, 14:40
      Zgadzam sie całkowicie, to jest mentalność wymienionych w tytule osób, ZERO pojęcia ale pełna gęba pustych, populistycznych frazesów, dowód fora (Aquanet, Swiat, Rosja i Ukraina, ...) z wpisami tych osób.

• hymenos Kochany moderatorze społeczny, czuk1 07.03.17, 08:33
        Odzwierciedlenie było trafne aż do bólu. Usunięcie wątku niczym nie było uzasadnione a sugerowanie, że udział MonyLisy z ubiegłego roku spowodował przeniesienie wątku jest bezzasadne. Kochany moderatorze, to Ty tu klasyfikujesz uczestników forum wskazując kto jest trollem lub agentem.
        • czuk1 ....od czuk1 07.03.17, 08:47
          Mnie nie stać na obłudę . Trudno mi "kochać" kogoś kto mnie zeszmaca .
          Obłuda polega na tym, że nawet rzetelni moderatorzy nie są kochani.
          A ja jestem moderatorem swoich for/forów. Z innymi forami na portalu Agory nie mam nic do czynienia .Jasne !? sad
          Poza tym nie sugerowałem, że wątek został usunięty z powodu udziału monalisy2016. Przeciwnie uważam, że treść jej wpisu nie nawiązywała do tytułu wątku i nie pogarszała jego notowań, w oczach moderatora.
          Ml2016 ma wysokie notowania u apolitycznych moderatorów. Dzięki temu, że oduczyła się
          lżyć i linkować całe połacie prorosyjskich, obco języcznych mediów. Działa profesjonalnie... pod przykrywką.
          czego nie mozna powiedzieć o Tobie,....
          • hymenos Re: ....od czuk1 07.03.17, 09:14
            czuk1 napisał:

> Mnie nie stać na obłudę . Trudno mi "kochać" kogoś kto mnie zeszmaca .
            > Obłuda polega na tym, że nawet rzetelni moderatorzy nie są kochani.

A gdzie w tym obłuda????

> A ja jestem moderatorem swoich for/forów. Z innymi forami na portalu Agory n
            > ie mam nic do czynienia .Jasne !? sad

Nic innego nie twierdziłem i nie sugerowałem. Istotą tu są inklinacje i mentalność.

> Poza tym nie sugerowałem, że wątek został usunięty z powodu udziału monalisy201
            > 6. Przeciwnie uważam, że treść jej wpisu nie nawiązywała do tytułu wątku i nie
            > pogarszała jego notowań, w oczach moderatora.

Tu nie ma moderatora. Ktoś, kto jest wyposażony w odpowiednie inklinacje klika w link "zgłoś" a administracja zwykle bez większego zastanowienia usuwa zgłoszony wpis. Twój wpływ wyłazi z powyższego akapitu jak....

> Ml2016 ma wysokie notowania u apolitycznych moderatorów. Dzięki temu, że oduczy
            > ła się
            > lżyć i linkować całe połacie prorosyjskich, obco języcznych mediów. Działa prof
            > esjonalnie... pod przykrywką.

Profesjonalnie, pod przykrywką??? A nie jawnie i nieco nonsensownie?

> czego nie mozna powiedzieć o Tobie,....

A konkretnie czego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka