wikul 08.07.20, 12:26 Trzaskowski to diabeł! Żeby go wypędzić musisz postawić znak krzyża przy jego nazwisku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perla_roztocza Re: Do wyborców Dudy 08.07.20, 13:01 wikul napisał: > Trzaskowski to diabeł! Żeby go wypędzić musisz postawić znak krzyża przy jeg > o nazwisku. nie wiem czy wiesz Wikul ale ten tekst nosi znamiona oszustwa wyborczego czyli zwykłego przestępstwa. Powinna się zająć tobą PKW właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Do wyborców Dudy 08.07.20, 13:46 perla_roztocza napisał: > wikul napisał: > > Trzaskowski to diabeł! Żeby go wypędzić musisz postawić znak krzyża przy jeg o nazwisku. > nie wiem czy wiesz Wikul ale ten tekst nosi znamiona oszustwa wyborczego czyli zwykłego przestępstwa. > Powinna się zająć tobą PKW właśnie. Przynajmniej dowcipnie. Ja się uśmiechnąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Do wyborców Dudy 08.07.20, 13:50 Można powiedzieć , że Duda jest ciągle na kolanach i ten krzyżyk po prostu mu się należy Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Do wyborców Dudy 08.07.20, 13:58 andrzejg napisał: > Można powiedzieć , że Duda jest ciągle na kolanach i ten krzyżyk po prostu mu się należy To jest dowcip dla kodziarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Do wyborców Dudy 08.07.20, 13:53 No, no, wyborcy Dudy nie wyłapią dowcipu? Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Do wyborców Dudy 08.07.20, 13:57 andrzejg napisał: > No, no, wyborcy Dudy nie wyłapią dowcipu? Poproszę o obszerną wykładnię. Odpowiedz Link Zgłoś
perla_roztocza Re: Do wyborców Dudy 08.07.20, 14:09 andrzejg napisał: > No, no, wyborcy Dudy nie wyłapią dowcipu? wyłapią, niemniej Wikul biega po fejsbukach i innych takich i robi parszywą robotę. Choć z tym wyłapaniem to różnie bywa. Kiedyś byłem w komisji wyborczej nr 7. No i przyszła taka pani 80+ i pyta czy tu jest tylko nr 7. Mówimy jej, że tak, komisje o innych numerach są gdzie indziej. No to ona, że na komunistów to ona głosować nie będzie i odwraca się do wyjścia. Lekka konsternacja i w końcu połapałem się, że nr 7 to lista SLD. I ta babcia myślała, że w komisji nr 7 głosuje się tylko na SLD. Naprawdę dużo czasu zajęło wytłumaczenie jej co i jak. Ale do końca była nieufna. Trzaskowski to komunista i kto wie czy jakiś wiekowy wyborca Dudy nie będzie miał podobnych skojarzeń właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla_roztocza Re: Do wyborców Dudy 08.07.20, 14:15 na twoim miejscu Andrzeju to bardziej bym się martwił wyborcami Trzaskowskiego. W ostatnich wyborach do parlamentu zakreślali logo partii zamiast kratkę właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla_roztocza Re: Do wyborców Dudy 08.07.20, 17:55 a kim jest ta nieszczęsna kobieta? Ale nie bój bidy Wikul, wszystko wskazuje, że Trzask wygra. W 1 turze głosowałem na pana Jakubiaka, w 2 albo nie pójdę, albo oddam nieważny głos albo zagłosuję przeciw Trzaskowskiemu. Decyzję podejmę w niedzielę. Rozumiem twoje emocjonalne zaangażowanie ale ja nie mam zamiaru umierać za polityków. Ty Wikul zrób to za mnie właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Do wyborców Dudy 09.07.20, 13:39 wikul napisał: > Wymowny przykład. Powielasz fake newsa. Jesteś durniem bądź kłamcą. Przypuszczam, że na kłamcę jesteś za głupi. konkret24.tvn24.pl/polityka,112/karty-wyborcze-z-podwojnie-wydrukowanym-nazwiskiem-andrzeja-dudy-to-fotomontaz,1022418.html Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Do wyborców Dudy 09.07.20, 13:43 Przecież to było oczywiste na pierwszy rzut oka. Ale Kserokopiarka skopiuje bezmyślnie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Do wyborców Dudy 08.07.20, 18:53 perla_roztocza napisał: albo oddam nieważny głos albo zagłosuję przeciw Trzaskowskiemu. ** Czyli albo zaglosujesz na Du*e albo na Du*e, pisiorku. Bo jesli istotnie oddasz niewazny glos, w co nie wierze, oczywiscie, to oni i tak przerobia ten glos na rzecz Du*y. Nawet odpowiednie prawo na okolicznosc przerabiania stworzyli sobie sukinsyny. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Do wyborców Dudy 09.07.20, 13:24 Po trupach do celu. Ksiądz agitował nad trumną. Mówił, na kogo głosować Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Do wyborców Dudy 09.07.20, 17:40 Na harmonijce ustnej .Jak podano w Radiu Katowice, Joanna Kluzik Rostkowska była dzisiaj na Jasnej Górze agitować za Trzaskowskim. Bezczelność tej bezwstydnej baby sięga zenitu! Odpowiedz Link Zgłoś