polski_francuz 14.02.24, 12:35 Walentynki sa swiecone przez wielu. Mozna sie pokazac z zona, jak polski prezydent. Ale mozna tez zostac wywalonym z pracy jak szefowie Zandarmerii Wojskowej. Obyczaje sie zmieniaja i trzeba za zmianami nadazac. PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perla_z_roztocza Re: Swiety dzien swiecic... 14.02.24, 14:58 polski_francuz napisał: > Walentynki sa swiecone przez wielu. to jankeski wynalazek dla zbicia kasy. Ale rozumiem, że dla profesora to święty dzień jest właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Swiety dzien swiecic... 14.02.24, 15:05 perla_z_roztocza napisał: " to jankeski wynalazek "... Do zandarmow jeszcze nie dotarl. Jak tam na wschodniej granicy, zandarmki sa by Podlasian bronic przed imigracja? PF Odpowiedz Link Zgłoś
perla_z_roztocza Re: Swiety dzien swiecic... 14.02.24, 15:17 polski_francuz napisał: > Do zandarmow jeszcze nie dotarl. Jak tam na wschodniej granicy, zandarmki sa by > Podlasian bronic przed imigracja? nie Podlasian baranie a takich jak ty co siedzą w tej francy właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Eh, Walenty, Walenty 14.02.24, 15:59 perla_z_roztocza napisał: " nie Podlasian ...". My nie z podlasku ale z prawdziwych lasow litewskich. Daj mi pracowac Pietia i zacznij liczyc barany czy ci jakis inny Podlasian nie gwizdnal PF Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 PF odleciał 14.02.24, 16:25 polski_francuz napisał: > Walentynki sa swiecone przez wielu. Nie są święcone, co najwyżej są świętowane czyli obchodzone. Dla mnie i mojej żony ten dzień nie jest ani święty ani obchodzony. Dopiero z twojego postu zorientowałem się, że dziś są Walentynki - coś co mnie zupełnie nie obchodzi. Dlaczego napisałem o odlocie? Trzeba mieć nierówno pod sufitem (ta przypadłość dotyka też profesorów), by połączyć Walentynki z oczywisytmi dymisjami w ŻW (nowa miotła) i atakiem na Podlasiaków. I dumnie podnosić, że jest się Litwinem. Na koniec zarzucić perle kradzież cennego dla nauki profesorskiego czasu. Jest takie trudne słowo: oikofobia. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Elementarz gliwicki dla Walentego 14.02.24, 16:43 oleg3 napisał: "...połączyć Walentynki z oczywistymi dymisjami w ŻW (nowa miotła)" Prezydent zone honoruje w dniu swietego Walentego. Generalowie ZW zandarmki przesladuja. I wylatuja w dniu swietego Walentego. Kontrast: tu i tam PiS z tym ze jeden pismienny (chociaz z bledami) a drudzy nie. Obserwacja z letkim psikiem na machoidalnych gieneralow. " i atakiem na Podlasiaków."? I odporem ataku Podlasiakow. To tak jak z radiostacja gliwicka. Jedni mowia, ze zostali zaatakowani a drudzy, ze to inni zaatakowali. No to kto zaatakowal, w koncu, kogo? "...cennego dla nauki profesorskiego czasu." Podnosimy poziom forum ale tu sa miesnie potrzebne... PF Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Elementarz gliwicki dla Walentego 14.02.24, 16:57 polski_francuz napisał: > Prezydent zone honoruje w dniu swietego Walentego. To oficjalne święto państwowe? Kupił Agacie seksowną bieliznę i dostał pakiecik wiagry. A może zapalił tę chanukową menorę? > Generalowie ZW zandarmki przesladuja. I wylatuja w dniu swietego Walentego. A co w tym dziwnego czy nadzwyczajnego? Dzień jak codzień. Alltag! > Kontrast: tu i tam PiS z tym ze jeden pismienny (chociaz z bledami) a drudzy nie. Obserwacja z letkim psikiem > na machoidalnych gieneralow. Nie wiem o co chodzi. Poproszę o rozwinięcie. > > " i atakiem na Podlasiaków."? > > I odporem ataku Podlasiakow. To tak jak z radiostacja gliwicka. Jedni mowia, ze > zostali zaatakowani a drudzy, ze to inni zaatakowali. No to kto zaatakowal, w > koncu, kogo? Niemcy są pacyfistami. To wiem > Podnosimy poziom forum ale tu sa miesnie potrzebne... Z tym poziomem to nie wiem. Profesor oderwany od mostów robi się koszmarnie infantylny. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Wpasc do wzburzonej wody 14.02.24, 18:17 oleg3 napisał: "... oderwany od mostów robi się koszmarnie infantylny. " Wzburzona woda infantylizuje... PF Simon & Garfunkel - Bridge Over Troubled Water (Audio) PF Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Swiety dzien swiecic... 14.02.24, 21:55 Polski prezydent przyjął w ten dzień opłatek od rwandyjskiego biskupa. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Swiety dzien swiecic... 14.02.24, 22:39 boomerang napisał: " Polski prezydent przyjął w ten dzień opłatek od rwandyjskiego biskupa." Ponoc wizyta sie zle potoczyla. No coz Afryka staje sie ponoc ruska kolonia. Madagaskar juz nie bedzie nasz... PF Odpowiedz Link Zgłoś
hordol bardzo twórczy i intrygujący wątek 14.02.24, 22:51 wręcz godzien nagrody nobla dla autora Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: bardzo twórczy i intrygujący wątek 15.02.24, 10:37 hordol napisała: " wręcz godzien nagrody Nobla dla autora" Nie bądz taki zażarty, to są tylko żarty… PF Odpowiedz Link Zgłoś