Dodaj do ulubionych

Czy osioł Adamsa z numerem siedem jest faszystą?

IP: *.lar.sch.gr / *.lar.sch.gr 05.05.02, 10:10
Przeczytałam kilkanaście postów niejakiego siódemki
i wychodzi na to że jest wzmiankowanym w tytule wątku
faszystą. Typ nietolerancyjny, antysemicki i w ogóle
bardzo zacofany.
Czy jest na tym forum ktoś kto się ze mną zgadza?

Athena (ta z sową)
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiaprim Re: Czy osioł Adamsa z numerem siedem jest faszystą? IP: *.pai.net.pl 05.05.02, 10:39
      Gość portalu: Athena napisał(a): > Czy jest na tym forum ktoś kto się ze mną
      zgadza? Athena (ta z sową)<

Ja.
      -Kasia (ta z Barankiem)

• Gość: pollak Re: Czy osioł Adamsa z numerem siedem jest faszystą? IP: *.dialog.net.pl / *.jgora.dialog.net.pl 05.05.02, 13:47
        Gość portalu: kasiaprim napisał(a):

> Gość portalu: Athena napisał(a): > Czy jest na tym
        forum ktoś kto się ze mn
        > ą
        > zgadza? Athena (ta z sową)<
        >
        > Ja.
        > -Kasia (ta z Barankiem)
        >

Ależ dzisiaj wysyp tolerantów. No no.
    • Gość: Carioca Re: Czy osioł Adamsa z numerem siedem jest faszystą? IP: *.urbana.edu 05.05.02, 10:39
      Gość portalu: Athena napisał(a):

> Przeczytałam kilkanaście postów niejakiego siódemki
      > i wychodzi na to że jest wzmiankowanym w tytule wątku
      > faszystą. Typ nietolerancyjny, antysemicki i w ogóle
      > bardzo zacofany.
      > Czy jest na tym forum ktoś kto się ze mną zgadza?
      >
      > Athena (ta z sową)

Niestety mogę tylko potwierdzić, że jak każdy katol jest kretynem

Carioca

• Gość: pollak Re: Czy osioł Adamsa z numerem siedem jest faszystą? IP: *.dialog.net.pl / *.jgora.dialog.net.pl 05.05.02, 13:49
        Gość portalu: Carioca napisał(a):

> Niestety mogę tylko potwierdzić, że jak każdy katol
        jest kretynem
        >

Nie ma jak miła, kulturalna wymiana zdań i opinii przez
        niekatoli.
      • wild ----------Carioca--------------------------------? 06.05.02, 16:17

> Gość portalu: Athena napisał(a):
        >
        > > Przeczytałam kilkanaście postów niejakiego siódemki
        > > i wychodzi na to że jest wzmiankowanym w tytule wątku
        > > faszystą. Typ nietolerancyjny, antysemicki i w ogóle
        > > bardzo zacofany.
        > > Czy jest na tym forum ktoś kto się ze mną zgadza?
        > >
        > > Athena (ta z sową)
        >
        >
        > Niestety mogę tylko potwierdzić, że jak każdy katol jest kretynem
        >
        > Carioca
        >

=============================================================================

KATALOG FORUM > GDAŃSK

odpowiedz na list
        odpowiedz cytując
        NA NERW MI WCHODZA !
        Autor: Gość portalu: Carioca
        Data: 22-04-2002 00:27 adres: *.dip.t-dialin.net

--------------------------------------------------------------------------------
        Osoby ktore oceniaja innych ludzi w/g rasy, narodowosci itd...
        Nie oceniajmy masy, poznajac tylko jednostke.
        Skad taka opinia u Ciebie, miales okazje poznac choc jedna osobe ?.
        ........

czy na słowa "NA NERW MI WCHODZA !" to Twoje słowa? smile
        • Gość: siedem Re: ----------Carioca--------------------------------? IP: *.tgory.pik-net.pl 07.05.02, 07:52
          wild napisał(a):
          > Data: 22-04-2002 00:27 adres: *.dip.t-dialin.net

mnie tam adresik przykuł uwagę
          7,00
    • Gość: Kimo Re: Czy osioł Adamsa z numerem siedem jest faszystą? IP: 195.56.183.* 05.05.02, 11:02
      on jest jak ten koktail
      "wściekły pies" (wódeczka, sok malinowy, tabasco)
      jak łykniesz,to jest słodko dopiero później rura pali

Wielbicieli osła nr siedem pozdrawiam
      Kimo
    • Gość: Jędrek Re: Czy osioł Adamsa z numerem siedem jest faszystą? IP: *.gjsd.k12.pa.us 05.05.02, 11:14
      Ale świetne porównanie do osła Adamsa. To się uśmiałem ha ha ha ha
      Trzeba się dobrze napracować na takie epitety.
      To jest ten przygłup co na końcu pisze jakieś 7,27 itp.
      Ciekawe czy ktoś to rozszyfrował co te cyferki oznaczają
      Stan emocji pacjenta szpitala psychiatrycznego czy coś innego.
      Może sam autor sie wypowie

Andrzej F (USA)
      • Gość: Medyk Re: Czy osioł Adamsa z numerem siedem jest faszystą? IP: 195.53.49.* 05.05.02, 11:35
        Mogę tylko domyślać sie, że siódemka jest kobietą. Jej styl, słownictwo,
        zawierzanie spraw siłom nadprzyrodzonym to typowe dla pań w starszym wieku.
        Jeśli podejdziemy do sprawy po freudowsku to okazać sie może, że kobieta ta nie
        używająca uciech cielesnych może cierpieć na tzw ostry zespół niedodmuchu lub
        klimalterium albo obie te przykre dolegliwości razem. Stawianie tych
        idiotycznych siódemek to charakterystyczne dla osób dotknietych neurosis
        fellatio i nie wykluczone, że psychoterapia była by pomocna. Ze swej strony
        polecam www.matureholes.com/ i odpowidnio duże dildo dla rozładowania
        humorisfaszystus

pozdrawiam - Medyk
        • Gość: Previo Re: Czy osioł Adamsa z numerem siedem jest faszystą? IP: 216.125.41.* 05.05.02, 11:54
          Gość portalu: Medyk napisał(a):

> Mogę tylko domyślać sie, że siódemka jest kobietą. Jej styl, słownictwo,
          > zawierzanie spraw siłom nadprzyrodzonym to typowe dla pań w starszym wieku.
          > Jeśli podejdziemy do sprawy po freudowsku to okazać sie może, że kobieta ta nie
          >
          > używająca uciech cielesnych może cierpieć na tzw ostry zespół niedodmuchu lub
          > klimalterium albo obie te przykre dolegliwości razem. Stawianie tych
          > idiotycznych siódemek to charakterystyczne dla osób dotknietych neurosis
          > fellatio i nie wykluczone, że psychoterapia była by pomocna. Ze swej strony
          > polecam <a href="http://www.matureholes.com/"target="_blank">www.matureholes.co
          > m/</a> i odpowidnio duże dildo dla rozładowania
          > humorisfaszystus
          >
          > pozdrawiam - Medyk

Całkiem naukowo. Ciekaw jestem dalszych rewelacji o pani siedem. Jednak to chyba
          facet. Tylko - czy faceci mają klimax - nie wiem. Napisz medyku coś na ten temat.
          Jadnak faszystą (forumowym) jest. Na takiego pozuje przynajiej.
          Te siódemki też mnie wku****ją. Postanowiłem nie napisać do niego ani słowa.
          pzdr.Previo

• Gość: EUROMIR WSTYD WAM IP: *.cm-upc.chello.se 05.05.02, 13:31
            Szanowne Towarzystwo,
            czy zebraliście się Państwo - dziś w niedzielę rano - aby sobie z nudów, gremialnie - niewybredne tworząc
            "Towarzystwo", popluć, poprzyczepiać etykietki, uwolnić się od nadmiaru żółci i flegmy zalegającej Wasze
            jestestwa - najpewniej po nieudanej, żle przebalowanej nocy, a przede wszystkim odnależć się razem w
            -przemiłym Wam wspólnym poczuciu nienawiści i pogardy dla tego co dla Was inne, a nade wszystko
            niezrozumiałe ?
            Przecież nie każde zjawisko - gdyż takim bezsprzecznie jest Pana Siódemki humor, zmysł krytyczny i
            niezależność intelektualna, musi być natychmiast przez Was zrozumiane i akceptowane. Należałoby
            oczekiwać, że jako osoby dorosłe (?) dysponujecie odrobiną choćby samokrytycyzmu.
            Oczekując od świata, aby był - jak w bezmyślnym marzeniu - z pewnością dla was wygodnym, nie zmuszającym
            do myślenia, dyskusji, umiejętności używania w jego oglądzie rozmaitych optyk - pozbawiacie się sami szansy na
            przygodę intelektualną, na barwność i różnorakość (również tu , na Forum).
            W Waszym oczekiwaniu jednolitości, uznanych i niezmuszających do myślenia, jedynie słusznych poglądów
            zawarte jest błogie i leniwe (przede wszystkim) 6.99 kilograma /sześć coma dziewięćdziesiątdziewięć)
            urawniłowki. Pamiętacie, co to takiego było ?
            To podobne doświadczenie, któremu jako naród zostaliśmy poddani, nie tak dawno temu jako kraj i zamieszkujące
            go - szare na wszelki sposób masy, jednolicie bezmyślne, bezkrytyczne, za to bezgranicznie ufne jedynie
            słusznym racjom swojej Partii.
            Skąd w Was, ludziach zapewne młodych - po tak przykrym przecie doświadczeniu - to ani , inteligentne, ani
            rozsądne urawniłowki pragnienie ? Miast ciekawości poznania i gotowości do dyskusji. Skąd potrzeba
            kolektywnego potępienia - kogoś - kto odmienny, odmienny w tym co w indywidualności najpiękniejsze? Skąd
            próba Wasza udupienia zjawiska ? Czy to próba zrównania do Waszego poziomu ?
            Czy to co Siódemka pisze - a nie zasługuje bez dowodów, z pewnością - na żaden z epitetów, którymi Pana
            Siódemkę obdarzacie - nie jest podświadomie odbierane przez Was jako zagrożenie miałkości i poprawności
            sądów, których jesteście wygodnymi właścicielami? Czy wasze zachowanie nie jest aby wynikiem owej obawy?

Naturalnie - to, co każde z osobna, napisaliście, tu w wątku - jako krytyka, choć bezzasadna, pusta,
            bezdowodowa,niemerytoryczna - jest wyrazem też Waszej potrzeby bycia razem - jako stadka. Wówczas
            razem, kolektywnie bez konieczności uzasadnień, czując się jednocześnie bezpiecznie, oddajecie się
            zbiorowemu (Orwell) seansowi nienawiści. Zwracam Wam uwagę, iż wspomniany seans - intelektualnie, na
            poziomie jest samogwałtu.

Wstyd Wam !

Euromir
            • Gość: Carioca Re: WSTYD WAM IP: *.urbana.edu 05.05.02, 14:13
              Szanowny Pan Euromir!
              To Się Pan szanowny napracował w obronie.
              Tak się Pan napracował, że z obrony przeszedł do ataku.
              Gdyby to było na piłkarskim boisku to taka postawa była by pożądana.
              Ale to jest forum wymiany myśli a nie piłek.
              Konia z rzędem temu kto znajdzie siódemki post dłuższy niż przysłowiowe
              dwie linijki. Pan Euromir wysmażył ich tu co niemiara.
              Wprawdzie czytałam to z przyjemnością (ten styl salonowy) ale zastanawia mnie
              skąd ta chęć obrony skrajnego katola, który nie "poniżył" by się nigdy aby
              komuś merytorycznie odpowiedzieć. Zaszczuty ten człowieczek ma tylko złośliwe
              odpowiedzi pod ręką i krótkie tylko. Zatem czy wstyd nam?
              Nie , nie wstyd
              Carioca
        • wikul Re: Czy osioł Adamsa z numerem siedem jest faszystą? 07.05.02, 22:13
          Gość portalu: Medyk napisał(a):

> Mogę tylko domyślać sie, że siódemka jest kobietą. Jej styl, słownictwo,
          > zawierzanie spraw siłom nadprzyrodzonym to typowe dla pań w starszym wieku.
          > Jeśli podejdziemy do sprawy po freudowsku to okazać sie może, że kobieta ta nie
          >
          > używająca uciech cielesnych może cierpieć na tzw ostry zespół niedodmuchu lub
          > klimalterium albo obie te przykre dolegliwości razem. Stawianie tych
          > idiotycznych siódemek to charakterystyczne dla osób dotknietych neurosis
          > fellatio i nie wykluczone, że psychoterapia była by pomocna. Ze swej strony
          > polecam <a href="http://www.matureholes.com/"target="_blank">www.matureholes.co
          > m/</a> i odpowidnio duże dildo dla rozładowania
          > humorisfaszystus
          >
          > pozdrawiam - Medyk

Rozpoznanie nie zupełnie trafne, ale psychoterapia konieczna !
          "siódemka" jest ekschibicjonistą i na założonym przez siebie wątku pt."erotyka w
          sieci internetowej" eksponuje się w całości odsyłajac na link www.fabryka.cad.pl.
          Występuje tam jako Ogier Wolnej Miłości i jak widać jest to czcza przechwałka
          ale może wyjaśniać skąd się wzieło siedem (cm).
    • Gość: Magda Re: Czy osioł Adamsa z numerem siedem jest faszystą? IP: SERVER* / 207.225.81.* 05.05.02, 12:10
      Atheno czy ty jesteś inteligentna inaczej, że zakładasz wątek o tym przegranym
      jak Wacka trampki facecie

Czym on Cię tak podnieca. Marzysz o seksie z kimś takim?
      Mógłby Cię zadowalać tylko po bożemu a to jest takie nudne

Nie wiadomo czy on w ogóle może. Posty jego takie zaniedbane stylistycznie i
      interpunkcyjnie. Pewnie w łóżku jest też do dupy.

Magda
      • Gość: pollak Re: Czy osioł Adamsa z numerem siedem jest faszystą? IP: *.dialog.net.pl / *.jgora.dialog.net.pl 05.05.02, 13:46
        Gość portalu: Magda napisał(a):

> Czym on Cię tak podnieca. Marzysz o seksie z kimś
        takim?
        > Mógłby Cię zadowalać tylko po bożemu a to jest takie
        nudne

Hahaha! Po tych słowach wyraźnie mozna odczuc ze szanowna
        Magda ma jakies problemy. Moze do psychologa, ewentualnie
        do seksuologa czy jak im tam.
    • tyu Czy osioł Adamsa i sowa Ateny to dwa różne byty? 05.05.02, 12:12

> bardzo zacofany.
      >
      > Athena (ta z sową)

Pytanie przedwstępne: czemu osioł Adamsa? Adams z niegdysiejszego serialu
      ekologiczno-pedagogiczno-ciepłego miał przecież niedźwiedzia! Adams z Forum
      (gdzieś się ostatnio, niestety, zapodział) był podejrzewany oo to samo i nie
      zauważyłem, by protestował.

Pytanie wstępne: czemu osioł w ogóle? Osioł (najniesłuszniej, ale to już inna
      bajka) jest traktoway jako synonim kogoś mało inteligentnego. W przypadku
      Siódemki - zdecydowanie nie pasuje. Zaznaczam, że prezentowanie poglądów, od
      czytania których bolą zęby, a brak inteligencji - to dwie zupełnie różne i
      całkowicie rozdzielne sprawy. Jaskrawy przykład z Forum wzięty: Luka. Sam się
      dziwię, jak to jest możliwe i od ponad roku badam ten fenomen ze szczególnym
      uwzględnieniem Luki, ale stwierdzam, że JEST możliwe.

Pytanie podstawowe: skąd pomysł, że to faszysta? Wprawdzie moja znajomość z nim
      też zaczęła się dość nieszczególnie (coś mi tam brzydko naimputował za dawną
      przynależność - do PZPR oczywiście), ale potem już było - dziwne, ale prawdziwe -
      coraz lepiej, a nie coraz gorzej. Może swoją rolę spełniły tu wspólne znajomości,
      ze szczególnym uwzględnieniem znajomości liczby Pi? (Ja: do 30 miejsca po
      przecinku, Siódemka - znacznie dalej.) A może bliskość terytorialna? (Ja - choć
      gorol z Altrajchu rodem - Gliwice, on - Tarnowskie Góry.)

I na koniec - zamiast odpowiedzi - filozoficzne dzielenie włosa na czworo, które
      bardzo lubię, szczególnie w miłym towarzystwie. Sów na przykład oraz ich
      miłośniczek.

Zauważyłem otóż u siebie pewną prawidłowość (nieprawidłowość? przypadłość wręcz
      może??)
      Dyskutując z kimś, kto - jak stwierdzam - ma coś do powiedzenia, zaczynam go w
      miarę stwierdzania - lubić. Prezentowane poglądy mogą mi w tym pomagać albo
      przeszkadzać, ale nie są w stanie przeszkodzić. (Tak - to nie pomyłka ani
      nielogiczność! Klucz w trybie użytego czasownika: niedokonanym i dokonanym.
      Polam?)
      Tak było już wielokrotnie, nawet z największymi specami od powodowania bólu zębów
      wyżej opisaną metodą. Kolejno: Luka, Bykk, Hiacynt (choć mógłby się znów, u
      licha, pojawić od czasu do czasu!), Galba, SIEDEM, Nurni itd. A czując to, co
      czuję i czując, że vice versa - mogę sobie pozwolić na użycie wobec nich
      nawet "najgorszych wyrazów" (to nic zdrożnego, to tylko z Boya!)

Może przy tak dziwacznym podejściu, jak moje, świat nie byłby tak barwny, jak
      jest, ale pewnie milszy niż jest, co przy głębszym zastanowieniu TEŻ ma swoje
      plusy.
      Nie neguję oczywiście stylu dyskutowania prezentowanego przez moje niedościgłe
      wzory elegancji: Indrisa i Stoika. Przeciwnie - głęboko go podziwiam. Ale, że
      świat nie jest zamieszkały wyłącznie przez ideały, więc może by chociaż to
      mimimum minimorum, parę wierszy wyżej nieudolnie zdefiniowane...

Z pozdrowieniami dla wszelkiego zwierza: uchodzącego za przemądre i wręcz
      przeciwnie - oraz dla ich przyjaciół
      tyu
      • tyu Skleroza... 05.05.02, 12:31
        No tak, znów zapomniałem o Haszu. Dodaję go więc do listy.
        Nie dodaję innych, choć też nie ze wszystkimi się zgadzam.
        ONI już bólu zębów nie powodują.
      • Gość: Carioca Re: Czy osioł Adamsa i sowa Ateny to dwa różne byty? IP: *.urbana.edu 05.05.02, 12:34
        Na wstępie sprostowanie. W tym serialu występował osioł z numerem sódmym
        właśnie. Głowy bym nie dała czy właścicielem Adamsa był czy też takiego dziadka
        Adamsowego przyjaciela. Jeśli chodzi o Twój Tyu tekst - to jak zwykle piękny i
        gdzie mi na taki odpisywać. Osioł jest uważany ogólnie za zwierzę mało
        inteligentne. Też sie z tym, aby porównać pana siedem do osła nie zgadzam.
        Ale domyślam się, że autorka wątku inną cechę tego zwierzątka miała na uwadze.
        Upartość. Ten siódemka uparty jest jak...osioł właśnie, niereformowalny.
        Krótko i zwięźle: nic do niego nie dociera. A luka to już naprawdę kliniczny
        wręcz przypadek. W widziałeś Tyu kiedyś jakąś sprzeczkę między Luką a 7,00 ?
        Jeden katol zaciekły a drugi agnostyk, ale siebie nie ruszają. Widać pasuje im
        koncepcja świata opanowanego przez prawicę gdzie rządy dusz sprawuje miłościwie
        do dziś nam panujący kościółek katolicki. Będzie to władza z nadania Boga a
        zatem niepodważalna. Tylko obaj panowie nie chcą przyjąć do wiadomości, że
        temacik był już przez społeczeństwo naszego kraju przerabiany.
        Rozpisałam się - przepraszam
        Carioca
        • tyu Aha - teraz jasne!_Post do dziewczęcia z Rrrrio 05.05.02, 15:42

> Na wstępie sprostowanie. W tym serialu występował osioł z numerem sódmym
          > właśnie. Głowy bym nie dała czy właścicielem Adamsa był czy też takiego dziadka
          > Adamsowego przyjaciela.

Fakt! Dopiero teraz mgła mi opadła na tyle, że sobie przypomniałem.
          I doceniłem poczucie humoru Ateny (i/lub jej sowy).
          Zdaje się, że to drugie czyli dziadka-przyjaciela.

Jeśli chodzi o Twój Tyu tekst - to jak zwykle piękny

Wiem, wiem... ale dziękuję i wyrażam uznanie za spostrzegawczość.
          To, co Ty słusznie traktujesz jako oczywistość, nie każdy zauważa.

> i gdzie mi na taki odpisywać.

A jednak odpisujesz - i słusznie czynisz. Nie ma to, jak miła rozmowa z miłą
          osobą. Temat - ewentualnie też może być miły.

Osioł jest uważany ogólnie za zwierzę mało
          > inteligentne. Też sie z tym, aby porównać pana siedem do osła nie zgadzam.
          > Ale domyślam się, że autorka wątku inną cechę tego zwierzątka miała na uwadze.
          > Upartość. Ten siódemka uparty jest jak...osioł właśnie, niereformowalny.
          > Krótko i zwięźle: nic do niego nie dociera. A luka to już naprawdę kliniczny
          > wręcz przypadek. W widziałeś Tyu kiedyś jakąś sprzeczkę między Luką a 7,00 ?

No tak - uparte bywa jedno i drugie. Choć międzynarodowym wzorcem uporu i tak
          mógłby być ten trzeci, czyli Luka. Wiem coś o tym!

> Jeden katol zaciekły a drugi agnostyk, ale siebie nie ruszają. Widać pasuje im
          > koncepcja świata opanowanego przez prawicę gdzie rządy dusz sprawuje miłościwie
          > do dziś nam panujący kościółek katolicki. Będzie to władza z nadania Boga a
          > zatem niepodważalna. Tylko obaj panowie nie chcą przyjąć do wiadomości, że
          > temacik był już przez społeczeństwo naszego kraju przerabiany.

I to by się zgadzało. Także z Lukową koncepcją dziedzicznej nomokratycznej
          tyranii rządzącej się tzw. prawem naturalnym. Nie wiesz o co tu chodzi?
          Nieważne, wiele nie tracisz.

> Rozpisałam się - przepraszam
          > Carioca

Proponuję byś - jeśli tak lubisz przepraszać - przepraszała raczej za NIEDOBÓR
          niż za nadmiar swych tekstów.
          Pozdrawiam i - NIE CZEKAM na przeprosiny tego rodzaju.
          wink)
          tyu

A morał z tego wszystkiego jaki?
          Taki, że Siódemka, to szyderca, a na dodatek prawak, klerykał, uparciuch... itd.
          I za co ja go właściwie lubię??
        • Gość: luka Re: Czy salami wyrabia się z oślic? IP: 217.67.196.* 06.05.02, 11:20

> A luka to już naprawdę kliniczny wręcz przypadek.

Kliniczny przypadek czego?

> W widziałeś Tyu kiedyś jakąś sprzeczkę między Luką a 7,00 ?
          > Jeden katol zaciekły a drugi agnostyk, ale siebie nie ruszają.

A między luką a Cariocą? Oboje siebie nie ruszają, ale może p. Carioca zmieniła
          nick lub płeć?

> Tylko obaj panowie nie chcą przyjąć do wiadomości, że

A wniosek z tego spostrzeżenia jakiś będzie czy to tylko taka sobie grafomania?
          Przy okazji - a kiedy to nasz "kościółek" sprawował "rządy dusz" w RP? Chyba
          przeoczyłem ten okres...
        • wild Baronessa Carioca la Amneziquella?:) 06.05.02, 16:22

> Na wstępie sprostowanie. W tym serialu występował osioł z numerem sódmym
          > właśnie. Głowy bym nie dała czy właścicielem Adamsa był czy też takiego dziadka
          >
          > Adamsowego przyjaciela. Jeśli chodzi o Twój Tyu tekst - to jak zwykle piękny i
          > gdzie mi na taki odpisywać. Osioł jest uważany ogólnie za zwierzę mało
          > inteligentne. Też sie z tym, aby porównać pana siedem do osła nie zgadzam.
          > Ale domyślam się, że autorka wątku inną cechę tego zwierzątka miała na uwadze.
          > Upartość. Ten siódemka uparty jest jak...osioł właśnie, niereformowalny.
          > Krótko i zwięźle: nic do niego nie dociera. A luka to już naprawdę kliniczny
          > wręcz przypadek. W widziałeś Tyu kiedyś jakąś sprzeczkę między Luką a 7,00 ?
          > Jeden katol zaciekły a drugi agnostyk, ale siebie nie ruszają. Widać pasuje im
          > koncepcja świata opanowanego przez prawicę gdzie rządy dusz sprawuje miłościwie
          >
          > do dziś nam panujący kościółek katolicki. Będzie to władza z nadania Boga a
          > zatem niepodważalna. Tylko obaj panowie nie chcą przyjąć do wiadomości, że
          > Rozpisałam się - przepraszam
          > Carioca

KATALOG FORUM > GDAŃSK

odpowiedz na list
          odpowiedz cytując
          NA NERW MI WCHODZA !
          Autor: Gość portalu: Carioca
          Data: 22-04-2002 00:27 adres: *.dip.t-dialin.net

--------------------------------------------------------------------------------
          Osoby ktore oceniaja innych ludzi w/g rasy, narodowosci itd...
          Nie oceniajmy masy, poznajac tylko jednostke.
          Skad taka opinia u Ciebie, miales okazje poznac choc jedna osobe ?.
          ........

• Gość: Adams Re: Czy osioł Adamsa - Do Tyu. IP: 213.25.60.* 06.05.02, 09:29
        tyu napisał(a):

> Pytanie przedwstępne: czemu osioł Adamsa? Adams z niegdysiejszego serialu
        > ekologiczno-pedagogiczno-ciepłego miał przecież niedźwiedzia! Adams z Forum
        > (gdzieś się ostatnio, niestety, zapodział) był podejrzewany oo to samo i nie
        > zauważyłem, by protestował.

Adams już się odpodział . Witaj Tyu. Możesz mnie oświecić , o co to ja byłem podejrzewany ?
        • tyu Re: Czy osioł Adamsa - Od Tyu. 06.05.02, 09:36
          Gość portalu: Adams napisał(a):

> tyu napisał(a):
          >
          >
          > > Pytanie przedwstępne: czemu osioł Adamsa? Adams z niegdysiejszego serialu
          > > ekologiczno-pedagogiczno-ciepłego miał przecież niedźwiedzia! Adams z Forum
          > > (gdzieś się ostatnio, niestety, zapodział) był podejrzewany o to samo i nie
          > > zauważyłem, by protestował.
          >
          >
          >
          > Adams już się odpodział . Witaj Tyu. Możesz mnie oświecić , o co to
          > ja byłem podejrzewany ?

WITAJ!!!

1. O zapodzianie się - na szczęście widzę, że to fałszywy alarm.

2. O posiadanie: niedźwiedzia (niegdyś) i/lub osła (ostatnio).

A tak w ogóle to nie o Ciebie chodziło, tylko o Siódemkę. Ale dobrze, że ten
          wątek wywabił Cię wreszcie z nory (to tak a propos niedźwiedzia).
          smile)
          • Gość: Adams Re: Czy osioł Adamsa - Od Tyu. IP: 213.25.60.* 06.05.02, 11:15
            tyu napisał(a):

> > Adams już się odpodział . Witaj Tyu. Możesz mnie oświecić , o co
            > to
            > > ja byłem podejrzewany ?
            >
            >
            > WITAJ!!!
            >
            > 1. O zapodzianie się - na szczęście widzę, że to fałszywy alarm.

Fakt. Ja nie jestem podejrzany, ja jestem winny zapodziania się . Na swoje usprawiedliwienie
            dodam , że kilka razy chciałem się odpodziać , ale ilość wątków zakładanych przez "
            ślimakopodobnych " kretynów działa na mnie odpychająco.
            > 2. O posiadanie: niedźwiedzia (niegdyś) i/lub osła (ostatnio).

Nie pamiętam już dobrze wzmiankowanego serialu , ale chyba Pan Adams posiadał był
            niedzwiedzia jednak. Nie ważne jest , niedzwiedz czy osioł . Ja wywodzę się z innych Adamsów
            ( nieserialowych ).
            > A tak w ogóle to nie o Ciebie chodziło, tylko o Siódemkę. Ale dobrze, że ten
            > wątek wywabił Cię wreszcie z nory (to tak a propos niedźwiedzia).
            > smile)

A wywabił i dobrze mu tak. Pozdrowienia.
            • Gość: sceptyk Do Adamsa IP: 195.15.57.* 06.05.02, 11:53
              Witaj, Kolego. Dobrze, ze nie zginales, choc odczucia forumowe mamy podobne.
              Jestem cierpliwy i o anielskiej wprost lagodnosci, ale jak bym spotkal na
              drodze slimaka, ktory tu juz 5,000 watkow o niczym zalozyl, to nie wiem, czy by
              noga w ciezkim bucie nie uniosla sie do gory z zamiarem celnego opadniecia na
              tegoz. Sadzilem, optymistycznie, ze glupota ludzka ma jakies granice...

pzdr
              sc-k
              • Gość: Adams Re: Do Adamsa IP: 213.25.60.* 06.05.02, 14:34
                Gość portalu: sceptyk napisał(a):

> Witaj, Kolego. Dobrze, ze nie zginales, choc odczucia forumowe mamy podobne.
                > Jestem cierpliwy i o anielskiej wprost lagodnosci, ale jak bym spotkal na
                > drodze slimaka, ktory tu juz 5,000 watkow o niczym zalozyl, to nie wiem, czy by
                >
                > noga w ciezkim bucie nie uniosla sie do gory z zamiarem celnego opadniecia na
                > tegoz. Sadzilem, optymistycznie, ze glupota ludzka ma jakies granice...
                >
                > pzdr
                > sc-k

Witaj sceptyku ! Głupota ludzka ma swoje granice . Wierzę w to głęboko . Ślimaki jednak nie
                zaliczają się do gatunku ludzkiego . Ot i cała tajemnica. Pozdrowienia.
            • tyu Re: Czy osioł Adamsa - Od Tyu:_:))) no txt 06.05.02, 14:30
    • Gość: pollak Re: Czy osioł Adamsa z numerem siedem jest faszystą? IP: *.dialog.net.pl / *.jgora.dialog.net.pl 05.05.02, 13:40

> bardzo zacofany.

Jak kazdy Polak, ssie, ssie i ssie z mlekiem matki...

Ooo, tolerantow to tu cala masa.
      • Gość: Freeman Re: Czy oślicy atheny... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 05.05.02, 14:09
        tobie oślico atheny chyba czerwona szturmówka w cipce uwięzła
        bo takie dupiane wątki zakładasz
        wyciągnij powieś na balkonie to ci przejdzie.
    • sceptyk Cios smiertelny 05.05.02, 14:11
      Porozumialem sie, w trybie naglym, z siodemka. Nie bylo to latwe. Zdemaskowany
      przez TUZOW tego forum jako faszysta, zalamal sie kompletnie. Siedzi samotnie w
      domu, na przemian lkajac i posypujac sie obficie popiolem. W pokoju zrozumialy
      balagan. Zniszczyl kompletnie, prawie nie do rozpoznania, misternie uprzednio
      wykonane przez siebie makiety obozow koncentracyjnych i plany eksterminacyjne.
      Na podlodze walaja sie zrzucone ze sciany i porozbijane portrety Pilsudskiego,
      kard. Wyszynskiego i innych faszystow. Na jednym z nich byl tez chyba Papiez,
      ale trudno rozpoznac. Porwany w kawaleczki. Zauwazylem tez zniszczony
      kompletnie tomik poezji Herberta. Cos po cichu mowil, chyba do siebie. Z tego
      co udalo mi sie zrozumiec, podziwia wspolforumowiczow za czujnosc i
      bezkompromisowosc, potrzebne dzis tak samo, jak byly potrzebne przed 30-tu, 40-
      tu i 50-u laty.

Po paru chwilach przyszedl troche do siebie. Chcialby jakos wyrzadzic krzywdy
      wyrzadzone ludzkosci. Radzil sie mnie, czy jakby wyprosil z miejscowego
      komitetu SLD portrety Urbana, Che Guevary, Mao Ze Donga, Jaruzelskiego i
      Michnika i udekorowal niemi mieszkanie, zas ich mysli stopniowo przekazywal na
      Forum, moglby liczyc na stopniowe odzyskanie reputacji i zaczac byc postrzegany
      jako poczatkujacy postempak. Chcialby tez pomalowac sie na czarno, oczy droga
      operacji plastycznej uskosnic, a dom przesunac tak, aby drzwi wychodzily na
      Mekke. Wedlug niego jest to jedyny ratunek. Prosil mnie tez, czy bym nie mogl
      zwrocic sie do oponentow na Forum o dostarczenie mu CD z Miedzynarodowka. Na
      dowod swych intencji pokazal mi polamany krazek z Polskim Hymnem. Boi sie, ze
      jak ten donos o faszyzmie dotrze w odpowiednie miejsce, to moga mu rowniez
      odciac dostep do Internetu. Nie bylem w stanie dac definitywnej odpowiedzi.

Alternatywnie, ma zamiar biernie poddac sie opinii wiekszosci tego watku (jak
      demokracja, to demokracja) i zwrocic sie do wladz (tzn. do SLD) o sluszna kare.
      Mysli tez o eutanazji, ale ma niezrozumiale opory.

Po udaniu sie, dobrowolnie, do wiezienia i w oczekiwaniu na wykonanie wyroku
      (najwyzszego), spodziewa sie paczek od Tyu, a w nich zwlaszcza slynnych
      tabletek tolerancyny. Podobno ma zamiar poprosic jednak sluzbe wiezienna, zeby
      zywnosc w paczkach od tego ostatniego byla dokladnie sprawdzana i poddawana
      analizie. Na wsiakij sluczaj (just in case).
      • Gość: Athena Re: Cios smiertelny IP: *.lar.sch.gr / *.lar.sch.gr 05.05.02, 15:04
        sceptyk napisał(a):

> Porozumialem sie, w trybie naglym, z siodemka. Nie bylo to latwe. Zdemaskowany
        > przez TUZOW tego forum jako faszysta, zalamal sie kompletnie. Siedzi samotnie w
        >
        > domu, na przemian lkajac i posypujac sie obficie popiolem. W pokoju zrozumialy
        > balagan. Zniszczyl kompletnie, prawie nie do rozpoznania, misternie uprzednio
        > wykonane przez siebie makiety obozow koncentracyjnych i plany eksterminacyjne.
        > Na podlodze walaja sie zrzucone ze sciany i porozbijane portrety Pilsudskiego,
        > kard. Wyszynskiego i innych faszystow. Na jednym z nich byl tez chyba Papiez,
        > ale trudno rozpoznac. Porwany w kawaleczki. Zauwazylem tez zniszczony
        > kompletnie tomik poezji Herberta. Cos po cichu mowil, chyba do siebie. Z tego
        > co udalo mi sie zrozumiec, podziwia wspolforumowiczow za czujnosc i
        > bezkompromisowosc, potrzebne dzis tak samo, jak byly potrzebne przed 30-tu, 40-
        > tu i 50-u laty.

Interesujące zdolności Pana Sceptyka. Porozumienie telepatyczne. Smutny Pan tu
        obraz siódemki maluje. Aż się wzruszyłam. Ten bałagan. Bałagan u niego zawsze ale
        poezja Herberta. Chyba Pan przesadził. Pan opisał siebie i swoje odczucia.
        Pamiętam nie tak dawno temu założony przez siódemkę wątek atakujący niewybrednie
        Limaka. Jakoś wtedy obrońców zabrakło. Gdzie był choć jeden wiersz Sceptyka
        poświęcony obronie krzywdzonego. A więc Sceptyk podchodzi do spraw wybiórczo a
        zatem nieobiektywnie.

> Po paru chwilach przyszedl troche do siebie. Chcialby jakos wyrzadzic krzywdy
        > wyrzadzone ludzkosci. Radzil sie mnie, czy jakby wyprosil z miejscowego
        > komitetu SLD portrety Urbana, Che Guevary, Mao Ze Donga, Jaruzelskiego i
        > Michnika i udekorowal niemi mieszkanie, zas ich mysli stopniowo przekazywal na
        > Forum, moglby liczyc na stopniowe odzyskanie reputacji i zaczac byc postrzegany

> jako poczatkujacy postempak.

I co mu poradziłeś? Chyba gościowi się pomieszało do szczętu. Che, Jaruzelski i...
        Michnik.

Chcialby tez pomalowac sie na czarno, oczy droga
        > operacji plastycznej uskosnic, a dom przesunac tak, aby drzwi wychodzily na
        > Mekke.

No tu jest całkiem ciekawie. Na czarno to on się chyba malować nie musi...
        Ale do czego mu skośne oczy i drzwi wychodzące na Mekke?
        To chyba taka sceptykowa licencja poetika

Wedlug niego jest to jedyny ratunek. Prosil mnie tez, czy bym nie mogl
        > zwrocic sie do oponentow na Forum o dostarczenie mu CD z Miedzynarodowka. Na
        > dowod swych intencji pokazal mi polamany krazek z Polskim Hymnem.

To naprawdę nie żarty jeśli krążek z polskim Hymnem połamał, lecz intencje jakie?
        Pewnie facet uważał że ma wyłączność na patriotyzm i bardzo się rozczarował , że
        myślący inaczej od niego patriotami są również

Boi sie, ze
        > jak ten donos o faszyzmie dotrze w odpowiednie miejsce, to moga mu rowniez
        > odciac dostep do Internetu. Nie bylem w stanie dac definitywnej odpowiedzi.
        >
        > Alternatywnie, ma zamiar biernie poddac sie opinii wiekszosci tego watku (jak
        > demokracja, to demokracja) i zwrocic sie do wladz (tzn. do SLD) o sluszna kare
        > .
        > Mysli tez o eutanazji, ale ma niezrozumiale opory.
        >
        > Po udaniu sie, dobrowolnie, do wiezienia i w oczekiwaniu na wykonanie wyroku
        > (najwyzszego), spodziewa sie paczek od Tyu, a w nich zwlaszcza slynnych
        > tabletek tolerancyny. Podobno ma zamiar poprosic jednak sluzbe wiezienna, zeby
        > zywnosc w paczkach od tego ostatniego byla dokladnie sprawdzana i poddawana
        > analizie. Na wsiakij sluczaj (just in case).

To już dowód na rozdwojenie jaźni. Raz chce poddać się eutanazji ,chwilę potem
        boi się aby nie został otruty.
        Reasumując. Sceptyk you are very funny smile

Athena (ta z sową)

• Gość: siedem :) IP: *.tgory.pik-net.pl 05.05.02, 15:11
        1
        idem zobaczyć na forum co też tak czerwone mrówki rozsierdziło.

2
        dzięki za support ze wsiech stron

3
        teraz jednak nie jestem w stanie. łzy rozmywaja mi ekran. widze tylko białe tło z
        niebieskimi akcentami.

7
        32
    • Gość: siedem ten siedem to wyjątkowo zakuty łeb IP: *.tgory.pik-net.pl 05.05.02, 14:53
      tyle powiem
      8,12

• Gość: LIMAK Re: ten siedem to wyjątkowo zakuty łeb IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.05.02, 07:33
        Gość portalu: siedem napisał(a):

> tyle powiem
        > 8,12
        >
        No i widzisz idioto ( ...ko) z Tarnowskich Gór jak Ci ten osioł Adamsa
        przylgnął...
        Roszczę sobie prawo pierszeństwa do tej nazwy- to ja Cię pierwszy tu na Forum tak
        nazwałem...ale dziekuje Athenie za poparcie i odnowienie twojego przydomku...
        A Kasieprim , dzisiaj opodziwiam ,ża to że przestała cie szmato podziwiać!
        Jeszcze LIMAK
    • Gość: wampir wampir PROTESTUJE IP: *.lar.sch.gr / *.lar.sch.gr 05.05.02, 15:38
      przeciwko uzywaniu greckiego proxy do atakowania faszysty siedem
      siedem ty Athena ?
      10gym-laris.lar.sch.gr:80
      przyjemnej zabawy ide wyssac nowe fast proxy
      • sceptyk No, no. Ciekawie. (notxt) 05.05.02, 16:21
        • Gość: siedem a o co chodzi? nt IP: *.tgory.pik-net.pl 05.05.02, 16:23
          7,80
          • sceptyk Ogolnie ciekawie. Jak to w zyciu. (n/t) 05.05.02, 16:32
            • tyu Re: Ogolnie ciekawie. Jak to w zyciu. (n/t) 05.05.02, 16:44
              sceptyk napisał(a): Ogolnie ciekawie. Jak to w zyciu.

Sceptyk, któremu COŚ się podoba i uważa to za ciekawe!
              Żadne tam: srutututu!

I to jest INFORMACJA DNIA - jakby się kto pytał!!!

• Gość: siedem Re: Ogolnie ciekawie. Jak to w zyciu. (n/t) IP: *.tgory.pik-net.pl 05.05.02, 16:47
                tyu napisał(a):

> sceptyk napisał(a): Ogolnie ciekawie. Jak to w zyciu.
                >
                > Sceptyk, któremu COŚ się podoba i uważa to za ciekawe!
                > Żadne tam: srutututu!
                >
                > I to jest INFORMACJA DNIA - jakby się kto pytał!!!

zapraszasz do polemiki?

srutu tu tu zeby z drutu*

7,00

*-wszelkie prawa zasstrzeżone /7 pierwsze uzycie
                • tyu Re: Ogolnie ciekawie. Jak to w zyciu. Do 7 05.05.02, 17:41

> zapraszasz do polemiki?

Nie! Jestem zbyt zszokowany tą informacją dnia!
                  Nawet stosownego wierszyka nie jestem w stanie wymyślić.
    • jacek#jw Re: Dziwne. 05.05.02, 16:52
      Ale mnie zawsze siedem odpowiadał merytorycznie.

Pozdr dla wszystkich, a zwłaszcza dla tych, którzy otrzymali niemerytoryczną
      odpowiedź / Jacek

PS

Czy są tu tacy niemerytoryczni?
    • Gość: siedem antena dlaczemu milczysz? IP: *.tgory.pik-net.pl 05.05.02, 17:28
      Czytasz może 'żydorczą', co też doradza swoim wiernym czytelniczkom w wypadku
      nadmiernej aktywności pani "siedem"? Świeże wydanie jutro, postaram się być na
      pierwszej stronie tylko nie wiem czy zdążę się wysadzić w ambasadzie Grecji do
      oddania tego periodyku do druku. Wciąż nie wiem, co w. Sz. koleżankę tak ubodło w
      dupę; postępówy-inter-nacjo-socjalistki. Chyba nie jest to moja krucjata krzyżowa
      przeciw wszelkiej maści i karnacji ślimakom, hmm?. Druga sprawa; jeśli masz
      zamiar pisywać tylko podczas mojej nieobecności to chętnie udostępnię swój
      forumowy grafik byleby tylko uzyskać jakikolwiek repli. Tu jednak mamy kolejny
      problem: mam teraz więcej czasu! ‘Łaciata’ wykorzystana przez sodomitę i zoofila
      Kamila Ślimaka padła w zeszłym tygodniu. Kurom ziarna sypnę i mam wolny cały
      dzionek.

Twoja Na Zawsze Wierna Hitlerówa Siedem

7,34
      • Gość: Athena Re: antena dlaczemu milczysz?- odpowiadam IP: *.lar.sch.gr / *.lar.sch.gr 05.05.02, 22:41

> Czytasz może 'żydorczą', co też doradza swoim wiernym czytelniczkom w wypadku
        > nadmiernej aktywności pani "siedem"? Świeże wydanie jutro, postaram się być na
        > pierwszej stronie tylko nie wiem czy zdążę się wysadzić w ambasadzie Grecji do
        > oddania tego periodyku do druku. Wciąż nie wiem, co w. Sz. koleżankę tak ubodło
        > w
        > dupę; postępówy-inter-nacjo-socjalistki. Chyba nie jest to moja krucjata krzyżo
        > wa
        > przeciw wszelkiej maści i karnacji ślimakom, hmm?. Druga sprawa; jeśli masz
        > zamiar pisywać tylko podczas mojej nieobecności to chętnie udostępnię swój
        > forumowy grafik byleby tylko uzyskać jakikolwiek repli. Tu jednak mamy kolejny
        > problem: mam teraz więcej czasu! ‘Łaciata’ wykorzystana przez sodom
        > itę i zoofila
        > Kamila Ślimaka padła w zeszłym tygodniu. Kurom ziarna sypnę i mam wolny cały
        > dzionek.
        >
        > Twoja Na Zawsze Wierna Hitlerówa Siedem
        >
        > 7,34

A co mam może cały dzionek tu siedzieć? A obowiązki? Mąż, dzieci, psy, akwarium
        mogą poczekać? Dobrze, że zajęcie przy obrządku masz. A nie bijasz tych
        zwierzątek czasem - bo padają. Porządki porobione - co to Sceptyk opisywał?
        Herberta weź do poduszki. Łatwiej ci będzie złość odreagować. I międzynarodówkę
        zakuwaj to może jeszcze coś dobrego w życiu spotkasz. A na replikę nie czekaj
        dopuki nie napiszesz skąd te idiotyczne siódemki z przecinkami. Za odpowiedź na
        to pytanie nagroda - będziesz tolerowany na forum. Wyborczą czytaj bo to dobra
        gazeta.

Athena (ta z sową)

• Gość: siedem Pani Zosia od rosyjskiego? IP: *.tgory.pik-net.pl 06.05.02, 07:42
          > A co mam może cały dzionek tu siedzieć? A obowiązki? Mąż, dzieci, psy, akwarium
          > mogą poczekać? Dobrze, że zajęcie przy obrządku masz. A nie bijasz tych
          > zwierzątek czasem - bo padają.

ślimak się wieczorami do naszej gminy zakrada i gwałci bydło rogate. przeciez
          pisałem.

Porządki porobione - co to Sceptyk opisywał?
          > Herberta weź do poduszki.

nie czytuje za młao obrazków. TRiA* to jest to!

Łatwiej ci będzie złość odreagować.

Pani po wydaleniu z naszej podstawówki licencjat psychologiczny uczyniła?

I międzynarodówkę
          >
          > zakuwaj to może jeszcze coś dobrego w życiu spotkasz.

hmmm. sam nie wiem

A na replikę nie czekaj
          > dopuki nie napiszesz skąd te idiotyczne siódemki z przecinkami.

groźby?

Za odpowiedź na
          >
          > to pytanie nagroda - będziesz tolerowany na forum.

dziekuję! dziekuję! wzruszenie odbiera mi władzę w ręcach.

Wyborczą czytaj bo to dobra
          > gazeta.
          >
          > Athena (ta z sową)
          >

a nie paraboliczna?

7,58
    • nurni cóż za odwaga!!! 05.05.02, 22:32
      już od pierwszych słów ogarnia nas
      zniewalający urok toleropostępyzmu:

> faszystą.

na początek drobne pochwały:
      >Typ nietolerancyjny,

potem ostrzej:
      > antysemicki

fakt 7 nie ma stosownego certyfikatu od Stoika
      ja nie chwalący się mam...
      i tu dobry moment by w tej wyliczance
      Autorka mogła w końcu coś o sobie:

> i w ogóle bardzo zacofany.

całkiem zgrabna forma
      by się nieco zareklamować
      tym którzy nie złapali w porę
      dajmy trochę czasu
      bo mozolne rozumowanie dedukcyjne
      przyniesie z czasem prostą odpowiedź
      Pani Athena z tych drugich jest
      odcofanych

a na koniec pytanie bezradne:

szczęśliwie na odzew
      nie przyszło długo czekać
      zwłaszcza na demaskatorskie:
      "każdy katol jest kretynem"

oczywiście to pewna przesada
      starczyłoby napisać:
      "prawie każdy katol /99.999%/ jest kretynem"

na szczęście pośpieszyły z odsieczą
      nicki-primy i napisały że nie każdy katol to....
      nie napisały?
      widać prąd wyłączyli i nie mogły

w końcu zawsze na nie liczyć można
      przy okazji takiej wymiany myśli
      a nie haseł, apeli i kadzenia

pozostaje mi tylko
      w zgodzie z całym stadem
      gorąco zaapelować do 7:
      nie zakładaj wątków niewybrednych
      o solidaruchu Limaku !

a jeśli już musisz
      to bierz przykład z rzeczonego Limaka
      zakładaj tylko wątki wybredne

na koniec pora podziękować Autorce
      za ten pożyteczny i odważny wątek
      odwaga tym większa
      że takich wątków o 7 to tu jeszcze nie było

uczcijmy Panią Athenę
      która nie lęka się niczego

nawet śmieszności

nurni prim

ps. a tolerant jak zwykle...
      okrakiem
      smile))
      • tyu Do Nurniego - biduli z czarno-białym monitorem 06.05.02, 09:10
        nurni napisał:

...coś tam i podpisał

> nurni prim

co świadczy, że cel pisania był określony, co więcej - primowany.
        Nie wiem, co prawda, czy cel to zauważy, bo zauważyłem, że zwykle nie zauważa,
        ale - nie mój to problem.

Potem Nurni dopisał:

> ps. a tolerant jak zwykle...
        > okrakiem
        > smile))

co świadczy, że - co prawda w charakterze psa - ale i ja jestem adresatem postu.

Aluzja jasna - odpowiadam.

Tak, fakt, że mam kolorowy monitor. Tak, używam go m.in. do wykazywania swojej
        czerwoności, nawet w internecie. Wykazać to bez kolorowego monitora - ani rusz.
        Prawy prawak natomiast, dla którego świat jest czarno-biały, a czerwony = z
        definicji czarny (ale czarny = z definicji biały!) używa monitora jedynie
        słusznego, monochromatycznego.

Tak, fakt, że dosiadałem niejednokrotnie okrakiem. Konia głównie. Siódemki wolę
        nie: jego końskość jest dla mnie wielce problematyczna, a jego oślość daleka od
        stuprocentowej, co potwierdziła dyskusja z Cariocą. Mułem też raczej nie jest, co
        pośrednio wynika z deklarowanych ongi przez niego zainteresowań - hetero
        oczywiście.
        Bez okraka zatem.
        Jako dumny posiadacz kolorowego monitora i w ogóle postać barwna (mam nadzieję),
        acz z wyraźną przewagą czerwieni - świat barwny wokół mnie i jego piękność w
        całej ozdobie (a nie czarno-biało) widzę i opisuję, bo
        tak mi się podoba.
        Chyba, że jakaś czarno-biała cenzura...

Wtedy powiem B.

tyu true only
        wink))
        • Gość: siedem wiesz co... IP: *.tgory.pik-net.pl 06.05.02, 09:52
          1
          pasikoniki pocierają skrzydełkami gdy zbliża się desz.

2
          doku z kóltórarnego biurwo-kraty zamienia sie w obleśnego furmana gdy spostrzeże
          że racji tym razem nie miał.

3
          u tyu podnosi się stężenie poezji we krwii w takich sytuacjach. ładne to. ale czy
          nie lepiej przyznać, że adopcja rozwydrzonego ślimaka była pomyłką? nie lepiej
          oddać upośledzonego berbecia z powrotem do sierocińca po PZPER'ze?

kiedy chcesz 'perle' zaszkodzić nie musisz do pralki sypać gwoździ. rozejrzyj się
          dobrze, spotkasz nie-ślimaka nie-lubiącego perły. a jak nie spotkasz to ja będę
          robił za nielubiącego perłę. a co mi tam. mogę to zrobić po starej znajomości. w
          końcu jestem antysemita i faszysta.

7,49
          • tyu Re: wiesz co... No, no - ciekawe! 06.05.02, 11:05

> 1
            > pasikoniki pocierają skrzydełkami gdy zbliża się deszcz.

Sądziłem, że raczej PO deszczu, ale przyjmuję do wiadomości i czytam dalej...

> 2
            > doku z kóltórarnego biurwo-kraty zamienia sie w obleśnego furmana gdy spostrzeże
            > że racji tym razem nie miał.

No, no - kto by pomyslał...

> 3
            > u tyu podnosi się stężenie poezji we krwii w takich sytuacjach. ładne to. ale
            > czy nie lepiej przyznać, że adopcja rozwydrzonego ślimaka była pomyłką? nie
            > lepiej oddać upośledzonego berbecia z powrotem do sierocińca po PZPER'ze?

Ładne to, że zauważasz, że ładne. Co do pozostałych kwestii: właśnie przed chwilą
            obiecałem Maksiowi to i owo, co z grubsza wychodzi naprzeciw niektórym Twym
            sugestiom. Szczegóły w opracowaniu, cdn.

> kiedy chcesz 'perle' zaszkodzić nie musisz do pralki sypać gwoździ. rozejrzyj
            > się dobrze, spotkasz nie-ślimaka nie-lubiącego perły. a jak nie spotkasz to ja
            > będę robił za nielubiącego perłę. a co mi tam. mogę to zrobić po starej
            > znajomości.

Nie chcę szkodzić nikomu, zwłaszcza gdy się do mnie nie przyp... mniejsza. Ale za
            deklarację pomocy dziękuję - może nadejdzie czas, gdy poproszę o jej spełnienie?

> w końcu jestem antysemita i faszysta.

E, tam! Na to byś musiał jeszcze długo pracować.

> 7,49

1,23
        • nurni Do Tyu - chwalipięty z kolorowym monitorem 06.05.02, 14:27
          tyu napisał(a):

> nurni napisał:
          > ...coś tam i podpisał
          >
          > > nurni prim
          >
          > co świadczy, że cel pisania był określony,

uwielbiam ten język "cel określony"
          śmiało Tyu napisz co jeszcze o inspiratorach...
          po ksywkach...

> co więcej - primowany.
          > Nie wiem, co prawda, czy cel to zauważy, bo zauważyłem, że zwykle nie
          zauważa,
          > ale - nie mój to problem.

a znalazłeś w tym arcyciekawym wątku
          jakiś problem?

> Potem Nurni dopisał:
          >
          > > ps. a tolerant jak zwykle...
          > > okrakiem
          > > smile))
          > co świadczy, że - co prawda w charakterze psa - ale i ja jestem adresatem
          postu

fakt pożałowałem tej końcówki
          już sekundę po wysłaniu
          wiedziałem że przyfruniesz

> Aluzja jasna - odpowiadam.
          > Tak, fakt, że mam kolorowy monitor. Tak, używam go m.in. do wykazywania
          swojej
          > czerwoności, nawet w internecie. Wykazać to bez kolorowego monitora - ani
          rusz.

nie jestem do końca przekonany
          jakiego to Tyu monitora używa
          jestem za to przekonany że uwielbia dużo pisać
          skoncentrowany ostatnio na ilości literek raczej

> Prawy prawak natomiast, dla którego świat jest czarno-biały, a czerwony = z
          > definicji czarny (ale czarny = z definicji biały!) używa monitora jedynie
          > słusznego, monochromatycznego.

Tyu zapomniałeś do kogo piszesz
          zgubiłem się tu
          chyba za gorąco

> Tak, fakt, że dosiadałem niejednokrotnie okrakiem. Konia głównie. Siódemki
          wolę
          > nie: jego końskość jest dla mnie wielce problematyczna, a jego oślość daleka
          od
          > stuprocentowej, co potwierdziła dyskusja z Cariocą. Mułem też raczej nie
          jest,
          > co pośrednio wynika z deklarowanych ongi przez niego zainteresowań - hetero
          > oczywiście.

7 nie będzie wiedział
          gdzie Cię za te miłe słowa
          wycałować

> Bez okraka zatem.
          > Jako dumny posiadacz kolorowego monitora i w ogóle postać barwna (mam
          nadzieję)

z przyjemnością Twoją nadzieje
          niniejszym w pewność zamieniam
          co na koniec oryginalnym loginem potwierdzę

oczywista mam na myśli Tyu osobę
          a nie Jego przydługą pisaninę

> acz z wyraźną przewagą czerwieni - świat barwny wokół mnie i jego piękność w
          > całej ozdobie (a nie czarno-biało) widzę i opisuję, bo
          > tak mi się podoba.
          > Chyba, że jakaś czarno-biała cenzura...
          > Wtedy powiem B.

zrobiło mi się gorąco
          no chyba tego nie zrobisz!

> tyu true only
          > wink))

tyu truje tylko.../wolny przekład/

jesteś dla siebie za surowy
          do zobaczenia w lepsiejszych wątkach

nurni

• tyu Do Nurniego, co truje na tróję - KRÓTKO 06.05.02, 14:45
            Krótko, więc kolejno:

1. Wiadomo - wiadome siły.
            2. Żadnego! Sensu też.
            3. Spóźniony żal!
            4. Nie uwielbia, nie koncentruje i w ogóle NIE!
            5. Pamiętałem, lecz widocznie przeceniłem.
            6. Podpowiesz mu? (Tylko bez wyrazów!!!)
            7. Brawo - przecena (pkt 5) nie jest duża.
            8. A zrobię! A co!
            9. My czerwoni tak zawsze... see later!

Only tyu
    • Gość: LIMAK siedem - to zwykłe bydle , w ludzkiej skórze.... IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.05.02, 07:24
      Atheno.
      To nawet nie bydle ,to zwykły przygłup Z TARNOWSKICH GÓR...
      Pozdrawiam
      Dzisiaj jeszcze LIMAK
      • Gość: siedem ślimak IP: *.tgory.pik-net.pl 06.05.02, 07:44
        Gość portalu: LIMAK napisał(a):

> Atheno.
        > To nawet nie bydle ,to zwykły przygłup Z TARNOWSKICH GÓR...
        > Pozdrawiam
        > Dzisiaj jeszcze LIMAK

a od jutra tajemnicza pomarańczowa Panthera [ta z melonikiem]
        pogromca liści kapuścianych, pożeracz kalarepy
        ślimak ślimaków
        przybywam!
        7,10
        • Gość: pop Re: ślimak IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.05.02, 07:53
      • Gość: Carioca Re: siedem - to zwykłe bydle , w ludzkiej skórze.... IP: *.urbana.edu 06.05.02, 20:00
        Gość portalu: LIMAK napisał(a):

> Atheno.
        > To nawet nie bydle ,to zwykły przygłup Z TARNOWSKICH GÓR...

Limaku - czuję się rozczarowana Twoją postawą. Oczekiwałam po Tobie większej
        inteligencji. To co wyczyniasz pod tym postem jest głupotą tylko.
        Wprawdzie nie spodziewam się aby Athena napisała ten watek aby pomścić Twoją
        krzywdę jakiej doznałaś od siódemki ale siódemce do pięt nie dorastasz.
        Będzie to dobra lekcja dla Atheny ale i dla mnie aby w obronie durni nie stawać
        bo nie sa w stanie ani tego zrozumieć ani docenić.

> Pozdrawiam
        > Dzisiaj jeszcze LIMAK

nie pozdrawiam
        Carioca

• Gość: hhhhhhhh Re: Czy osioł Adamsa z numerem siedem jest faszystą? IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.05.02, 07:55
      brawo
    • Gość: popo Re: Czy osioł Adamsa z numerem siedem jest faszystą? IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.05.02, 07:56
    • Gość: kżtyna nie obrażajcie osła !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.05.02, 09:07
    • Gość: & siedem - ty baranie!!!! IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.05.02, 11:58
      • Gość: siedem tak, słucham? IP: *.tgory.pik-net.pl 06.05.02, 12:07
        ślimak przypomnę ci łajzo oślizła o takim drobiazgu: zostało ci kilka lat do
        emrytury, twoje chłopki nie idą z toba nawet za 300 PLN, grzybem się pokrywasz i
        pleśnią a zachowujesz się jak 15o latek. nie wstyd ci?
        pomysl jaką krzywdę wyrządzasz teraz takiej antenie albo tyu. nawet zenskie
        zydobojówki sie za tobą wstawiły a ty tak plamisz ...

fe!
        kiedy oddasz mi kasę za tą krowę? badania DNA wykazały ze sperma pochodzi od
        Carolla Vuu oraz jakieś niższej formy życia [chodzi o ciebie]. laboratorium to
        odrzuciło, ale ja wiem ze to twoja sprawka sodomito elektryczny

7,50
    • Gość: siedem doczekam się koleżanki czy nie? /nt IP: *.tgory.pik-net.pl 07.05.02, 13:05
      7,00
      • Gość: Medyk Re: doczekam się koleżanki czy nie? /nt IP: 195.53.49.* 07.05.02, 18:20
        Diagnosis
        ------------

Humorum lesbians. Siódemkę ciągnie do koleżanek. A na co ci koleżanki.
        Czy aby nie zechcesz wodzić je na pokuszenie. Byłem pewny, że to brak fellatio
        a tu takie buty...
        Medycyna to jednak złożona nauka. Kończę. Muszę zabrać się do powtórki
        materiału z patologii.
        Medyk
        • Gość: siedem myślałem że się znacie IP: *.tgory.pik-net.pl 08.05.02, 07:26
          Gość portalu: Cadyk napisał: e-tam nic ciekawego...

Pani M. Gonczałowska [to co odkryła korzenie] i jej osobista sekretareczka Kasia
          pozostawiły mnie bez wskazówek na dalsze życie. Krytykowac to każdy potrafi!

7,30
          • Gość: Jędrek Re: myślałem że się znacie IP: *.gjsd.k12.pa.us 08.05.02, 21:44

> Gość portalu: Cadyk napisał: e-tam nic ciekawego...
            >
            > Pani M. Gonczałowska [to co odkryła korzenie] i jej osobista sekretareczka Kasi
            > a
            > pozostawiły mnie bez wskazówek na dalsze życie. Krytykowac to każdy potrafi!
            >
            > 7,30

Hello 7,30 a może 7,25 a może 7,45 a może 7,00 kto to jest ta pani od korzeni
            co ci je przypisuje jako żeń-szeń
            Potrzebujesz wskazówek - udaj się do zegarmistrza.
            Może jednak 7,89 ci pomoże a jak nie to lepiej 7,999999999999
            to będzie awans na prawie 8
            A ta Kasia to ładna dziewczyna hę?
            Tfu myśli czarne
            Tfu rozpustnicze
            A kto jest czarny i do tego rozpustnik?
            Faszysta od faszyny

Andrzej F (USA)

• Gość: Jedrek Re: Hallo osiołku Adamsa IP: *.gjsd.k12.pa.us 10.05.02, 17:28
              I co osiołku - myślisz, że to już koniec?
              Nabrałeś wody w "usta" (co ma osioł - pysk?)
              Jak samopoczucie damski bokserze?

Kup kwiaty i przeproś d_nutkę bęcwale!
              Czego można spodziewać się po faszyście?

7,18? nie - napewno 7,39 a może 7,50 - ufffff co za kretyn

Andrzej F.
              • Gość: Carioca Re: Hallo osiołku Adamsa IP: *.urbana.edu 10.05.02, 18:06
                Gość portalu: Jedrek napisał(a):

> I co osiołku - myślisz, że to już koniec?
                > Nabrałeś wody w "usta" (co ma osioł - pysk?)
                > Jak samopoczucie damski bokserze?
                >
                > Kup kwiaty i przeproś d_nutkę bęcwale!
                > Czego można spodziewać się po faszyście?
                >
                > 7,18? nie - napewno 7,39 a może 7,50 - ufffff co za kretyn
                >
                > Andrzej F.

Jędrzeju - zostaw tego typa z pod ciemnej gwiazdy w spokoju. Jego niczym nie
                sprowokowana napaść na d_nutkę była w innym poście.
                Pozdrawiam serdecznie
                Carioca

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka