Gość: rysia smiercionosna fala IP: 83.238.67.* 01.01.05, 15:17 to przerażające ,w gowie się nie mieści ,że w ciągu kilku minut może zginąć tyle ludzi . Przyroda nami rządzi i BÓG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Uratowana Polka - powrót jak gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 16:58 Widzieliście wywiad na lotnisku z Polką która wróciła z rejonu ataku tsunami , z jej słów wynikało że największy problem to to że straciła kamere i ma zepsuty urlop , no i wogóle tzw. tubylcy okradają hotele ,a nie zajmują się jej osobą która jest przecież najważniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:30 miałam znajomą która wyjechała do Sri-Lanki .... gdy fala tam doszła powinna być jeszcze w samolocie ale i tak baliśmy się wszyscy - na szczęście wróciła szczęśliwie do domu.... Żal mi tych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iczka kiczka tragedia IP: *.silman.pl 06.01.05, 14:54 tragedia! żesz ta fala musiała nadejsc, tylu ludzi zginęło i zwierząt! to jest nie do powiedzenia ,a co dopiero to przezyc! z calego serduszka wszystkim współczuje , a tam własnie mogł zginąć ktos z moich bliskich! BARDZO MI PRZYKRO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bepo Śmiercionośna fala niszczy turystyczny raj IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.05, 21:10 szkoda ludzi szkoda tego raju... Byłem tam i to wszystko widziałem przed zniszczeniami i teraz widze w internecie po tsunami... tam już nigdy nie będzie tak jak było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila 13 lat Smiercionośna fala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 21:40 Byla akcja solidarni z azja wyslalam kilka smsow ,ale bardzo mi szkoda tych ludzi ktorzy tam zgineli .Moja ciocia wybrala sie na Silenke jest uznana ,za zaginiona. To jest strasze w 15 polakach zaginionych jest moja ciocia moja rodzina niewie czy ona zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simona fala IP: *.e-cho.com.pl 12.01.05, 18:33 ludzie som głodni a my i,m pomorzemy Odpowiedz Link Zgłoś