Dodaj do ulubionych

Horror tsunami w Azji

• Gość: rysia smiercionosna fala IP: 83.238.67.* 01.01.05, 15:17
      to przerażające ,w gowie się nie mieści ,że w ciągu kilku minut może zginąć
      tyle ludzi . Przyroda nami rządzi i BÓG
      • Gość: Greg Re: Uratowana Polka - powrót jak gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 16:58
        Widzieliście wywiad na lotnisku z Polką która wróciła z rejonu ataku tsunami ,
        z jej słów wynikało że największy problem to to że straciła kamere i ma zepsuty
        urlop , no i wogóle tzw. tubylcy okradają hotele ,a nie zajmują się jej osobą
        która jest przecież najważniejsza.
    • Gość: Marta tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:30
      miałam znajomą która wyjechała do Sri-Lanki .... gdy fala tam doszła powinna
      być jeszcze w samolocie ale i tak baliśmy się wszyscy - na szczęście wróciła
      szczęśliwie do domu.... Żal mi tych ludzi
    • Gość: iczka kiczka tragedia IP: *.silman.pl 06.01.05, 14:54
      tragedia! żesz ta fala musiała nadejsc, tylu ludzi zginęło i zwierząt! to jest
      nie do powiedzenia ,a co dopiero to przezyc! z calego serduszka wszystkim
      współczuje ,
      a tam własnie mogł zginąć ktos z moich bliskich! BARDZO MI PRZYKRO!
    • Gość: Bepo Śmiercionośna fala niszczy turystyczny raj IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.05, 21:10
      szkoda ludzi szkoda tego raju...
      Byłem tam i to wszystko widziałem przed zniszczeniami i teraz widze w
      internecie po tsunami...
      tam już nigdy nie będzie tak jak było...
    • Gość: kamila 13 lat Smiercionośna fala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 21:40
      Byla akcja solidarni z azja wyslalam kilka smsow ,ale bardzo mi szkoda tych
      ludzi ktorzy tam zgineli .Moja ciocia wybrala sie na Silenke jest uznana ,za
      zaginiona. To jest strasze w 15 polakach zaginionych jest moja ciocia moja
      rodzina niewie czy ona zyje.
    • Gość: simona fala IP: *.e-cho.com.pl 12.01.05, 18:33
      ludzie som głodni a my i,m pomorzemy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka